Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , -, Turcja, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl - monitorowana jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 352 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

martyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 232477 z 22.07.2013

Szybka dostawa.Polecam

zakupy: zatar; lipiec 2013

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 232137 z 19.07.2013

Sklep wybrałam ze względu na asortyment, spełnił moje oczekiwania w 100%!

zakupy: 3 rodzaje foul, przyprawa do falafela; lipiec 2013

plusy: ogromny wybór, przystępne ceny, świetny kontakt,

minusy: nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irys160 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 230901 z 14.07.2013

Tak sklep spełnił moje oczekiwanie towar zgodny z zamówieniem bardzo szybka dostawa , bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą . Polecam ten sklep i na pewno będę dokonywać jeszcze w nim zakupów . Pozdrawiam irys160

zakupy: ciasto filo; lipiec 2013

plusy: szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bo rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 230645 z 12.07.2013

Znajoma poleciła. Czy spełnił oczekiwania?... z nawiązką! Szybka wysyłka ( o którą prosiłem), świetny kontakt, bardzo dobrze zabezpieczone (żeby się nie pokruszyły) ciastka. POLECAM!

zakupy: Pismaniye, Baklava, ...; lipiec 2013

plusy: Dbałość o klienta

minusy: Główną wadą jest... brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doria-w rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 230561 z 11.07.2013

bogaty asortyment produktów, przystępne ceny to powód dla którego zdecydowałam się zostać klientem sklepu

zakupy: przyprawy, humus; lipiec 2013

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 229045 z 04.07.2013

Dobry kontakt, dobry towar, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: oliwki, pismaniye, chałwa, sery, okra...; lipiec 2013

plusy: Wszystko ok

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 228157 z 28.06.2013

Gorąco polecam, fantastyczne zielone oliwki i hummus za bardzo rozsądną cenę! kupuje już trzeci raz za każdym razem bardzo szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: oliwki, hummus, przyprawy; czerwiec 2013

plusy: jakość towarów, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 227957 z 27.06.2013

Szukałam produktów z Turcji Wysoka jakość towaru, szybka przesyłka

zakupy: sucuk, słodkości sery; czerwiec 2013

plusy: wysoka jakosć towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 227633 z 26.06.2013

Polecam, towar zgodny z opisem, długi termin gwarancji. Mały minus za czas realizacji(piątek-czwartek) choć mieści się w przewidzianym zakresie. Polecam pismaniye:)

zakupy: Chałwa, pismaniye; czerwiec 2013

plusy: jakość towaru

minusy: czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 223925 z 10.06.2013

Długo szukałem sklepu z takimi produktami. Jest on bardzo dobrze zaopatrzony i w 100 % polecam go każdemu. Na pewno tam wrócę.

zakupy: Harissa; czerwiec 2013

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brygida rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 223157 z 06.06.2013

Sklep ten dla mnie jest jak bajeczny sezam. Mnóstwo przepysznego jedzenia i produktów, z których można zrobić wspaniałe arabskie dania. Jestem miłośniczką tej kuchni. Wspaniały kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka- oto dlaczego warto tu kupować!!! Polecam gorąco

zakupy: daktyle, tahini, orzeszki pini, chałwa itd; maj 2013

plusy: szeroki asortyment

minusy: Wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 222977 z 05.06.2013

Oferował to czego nie mogłam dostać w innych sklepach. Spełnił w stu procentach.

zakupy: Semolina, pistacje niesolone; maj 2013

plusy: Nietypowe produkty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irenka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 222089 z 31.05.2013

Witam. Zamówiony towar otrzymałam, artykuły zabezpieczone, porządnie spakowane. Termin zachowany. Do Waszego sklepu trafiłam zupełnie przypadkowo, szukałam hummusa który degustowałam u koleżanki na przyjęciu, robiła go sama i smakowo bardziej mi odpowiadal niż Wasz gotowy. Jednak sie nie poddaję, ulepszę go i będzie dobry. Następny zrobię sama bo mam pastę sezamową a reszte w każdym sklepie dokupię. Zostaję jednak z Wami bo myślę, że u Was będę szukała róznych przysmaków. Pozdrawiam serdecznie, życzę samych zadowolonych z zakupów. Wasz adres polecę koleżankom. Irena Trabska

zakupy: pasta paprykowa ostra, hummus, pasta sez; maj 2013

plusy: terminowo i porządnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 221837 z 29.05.2013

Polecam sklep Arabskie.pl Dostarczony towar spełnił moje oczekiwanie.

zakupy: Kawa NAJJAR, Harrisa, Chilli; maj 2013

plusy: orginalne arabskie produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 221689 z 29.05.2013

Sklep Arabskie.pl znalazłam przypadkowo szukając produktów kuchni marokańskiej. To był strzał w dziesiątkę! Sklep ma bardzo szeroką ofertę produktów od nabiałów, po słodycze, przyprawy, przetwory i nawet akcesoria potrzebne do wytwarzania ciasteczek mammoul czy parzenia herbaty w specjalnych szklankach. Zamówiona paczka przyszła do mnie błyskawicznie. Produkty były zapakowane starannie i bardzo dokładnie zabezpieczone. Jakość produktów jest wysoka i wszystko jest świeże, nie mówiąc już o tym, że tak pyszne, że trzeba się mocno powstrzymywać żeby nie zjeść wszystkiego od razu :) Szczerze polecam wszystkim ten sklep. Ja napewno zrobię tam zakupy jeszcze nie raz.

zakupy: ciasteczka mammoul, ser kozi, ser owczy; maj 2013

plusy: terminowość, bardzo wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 219965 z 21.05.2013

Znalazłem w internecie. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania. Bardzo szeroki wybór produktów niedostępnych w tradycyjnych sklepach. Profesjonalna obsługa.

zakupy: ciasto filo; maj 2013

plusy: Prfesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lemal2 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 218617 z 15.05.2013

Przypadkowy wybór z internetu.

zakupy: Falafel- mieszanka 2X175 gr; maj 2013

plusy: Super sprzedawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217977 z 11.05.2013

Produkty jak zwykle swietne Polecam .

zakupy: w maju; maj 2013

plusy: Solidnosc z poszanowaniem klienta.Dziekuje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217921 z 10.05.2013

Wybrałem ten sklep, ponieważ oferuje szeroki wachlarz produktów kuchni arabskiej oraz bliskowschodniej, oczywiście spełnił moje oczekiwania i w miarę możliwości będę dokonywał następnych zakupów, bo naprawdę jest w czym wybierać, no a obsługa i kontakt ze sklepem to 1 klasa. Polecam.

zakupy: okra, melasa, baba ganoush, zatar, sumak; maj 2013

plusy: Rzetelność, profesjonalizm, duży wybór produktów.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217713 z 10.05.2013

Sklep znalazłam w Internecie przez przypadek. Zamówione towary otrzymałam błyskawicznie (pocztą). Polecam sklep - sama na pewno jeszcze skorzystam.

zakupy: spożywcze; maj 2013

plusy: kontakt telefoniczny, błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER