Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Chałwa

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , -, Pasabahce, turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 353
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 358 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

swiderro rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 239537 z 25.08.2013

świeże pieczywo co wtorek!

zakupy: chlebki arabskie; sierpień 2013

plusy: Smak i sotepnośc produktów

minusy: nie stwierdziłem żadnych wad jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 237089 z 14.08.2013

Wybrałem sklep ze względu na proponowane produkty. Spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: produkty spożywcze; sierpień 2013

plusy: szybkość realizacji, zgodnośc produktów, rzetelność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 236241 z 09.08.2013

Fantastyczny sklep z cudownymi, egzotycznymi nieco produktami. Przemili właściciele, można poczuć się tam prawdziwie ugoszczonym :)

zakupy: przyprawy, owoce, melasy, pasty; sierpień 2013

plusy: przemiła obsługa i duży wybór

minusy: ja żadnych nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anette rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 235869 z 09.08.2013

Przez przypadek - szukałam syropu z drzewa karobowego i tam znalazłam. Przy okazji parę innych rzeczy :) Wszystko dostałam zgodnie z zamówieniem, zgodnie z przewidywanym terminem wysyłki i dostawy, porządnie zapakowane, zabezpieczone i wysłane paczką z dodatkowym zabezpieczeniem dostawy, jako produktów szczególnie delikatnych.

zakupy: Carob Molasses, wodę pomarańczową; sierpień 2013

plusy: różnorodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konrad rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 235773 z 08.08.2013

Pyszna herbata z szalwii meriamija - kupie jeszcze nieraz!

zakupy: szalwia i hummus; sierpień 2013

plusy: wszystko zgodnie z opisem.

minusy: nic mi sie nie nasuwa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dsd33 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 233529 z 26.07.2013

Pełen asortyment towarów, których poszukiwałam. Sklep super, jestem bardzo zadowolona!

zakupy: 736| Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, Chtoura Gaarde; lipiec 2013

plusy: wszystko jest super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 232477 z 22.07.2013

Szybka dostawa.Polecam

zakupy: zatar; lipiec 2013

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 232137 z 19.07.2013

Sklep wybrałam ze względu na asortyment, spełnił moje oczekiwania w 100%!

zakupy: 3 rodzaje foul, przyprawa do falafela; lipiec 2013

plusy: ogromny wybór, przystępne ceny, świetny kontakt,

minusy: nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irys160 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 230901 z 14.07.2013

Tak sklep spełnił moje oczekiwanie towar zgodny z zamówieniem bardzo szybka dostawa , bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą . Polecam ten sklep i na pewno będę dokonywać jeszcze w nim zakupów . Pozdrawiam irys160

zakupy: ciasto filo; lipiec 2013

plusy: szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bo rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 230645 z 12.07.2013

Znajoma poleciła. Czy spełnił oczekiwania?... z nawiązką! Szybka wysyłka ( o którą prosiłem), świetny kontakt, bardzo dobrze zabezpieczone (żeby się nie pokruszyły) ciastka. POLECAM!

zakupy: Pismaniye, Baklava, ...; lipiec 2013

plusy: Dbałość o klienta

minusy: Główną wadą jest... brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doria-w rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 230561 z 11.07.2013

bogaty asortyment produktów, przystępne ceny to powód dla którego zdecydowałam się zostać klientem sklepu

zakupy: przyprawy, humus; lipiec 2013

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 229045 z 04.07.2013

Dobry kontakt, dobry towar, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: oliwki, pismaniye, chałwa, sery, okra...; lipiec 2013

plusy: Wszystko ok

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 228157 z 28.06.2013

Gorąco polecam, fantastyczne zielone oliwki i hummus za bardzo rozsądną cenę! kupuje już trzeci raz za każdym razem bardzo szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: oliwki, hummus, przyprawy; czerwiec 2013

plusy: jakość towarów, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 227957 z 27.06.2013

Szukałam produktów z Turcji Wysoka jakość towaru, szybka przesyłka

zakupy: sucuk, słodkości sery; czerwiec 2013

plusy: wysoka jakosć towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 227633 z 26.06.2013

Polecam, towar zgodny z opisem, długi termin gwarancji. Mały minus za czas realizacji(piątek-czwartek) choć mieści się w przewidzianym zakresie. Polecam pismaniye:)

zakupy: Chałwa, pismaniye; czerwiec 2013

plusy: jakość towaru

minusy: czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 223925 z 10.06.2013

Długo szukałem sklepu z takimi produktami. Jest on bardzo dobrze zaopatrzony i w 100 % polecam go każdemu. Na pewno tam wrócę.

zakupy: Harissa; czerwiec 2013

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brygida rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 223157 z 06.06.2013

Sklep ten dla mnie jest jak bajeczny sezam. Mnóstwo przepysznego jedzenia i produktów, z których można zrobić wspaniałe arabskie dania. Jestem miłośniczką tej kuchni. Wspaniały kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka- oto dlaczego warto tu kupować!!! Polecam gorąco

zakupy: daktyle, tahini, orzeszki pini, chałwa itd; maj 2013

plusy: szeroki asortyment

minusy: Wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 222977 z 05.06.2013

Oferował to czego nie mogłam dostać w innych sklepach. Spełnił w stu procentach.

zakupy: Semolina, pistacje niesolone; maj 2013

plusy: Nietypowe produkty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irenka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 222089 z 31.05.2013

Witam. Zamówiony towar otrzymałam, artykuły zabezpieczone, porządnie spakowane. Termin zachowany. Do Waszego sklepu trafiłam zupełnie przypadkowo, szukałam hummusa który degustowałam u koleżanki na przyjęciu, robiła go sama i smakowo bardziej mi odpowiadal niż Wasz gotowy. Jednak sie nie poddaję, ulepszę go i będzie dobry. Następny zrobię sama bo mam pastę sezamową a reszte w każdym sklepie dokupię. Zostaję jednak z Wami bo myślę, że u Was będę szukała róznych przysmaków. Pozdrawiam serdecznie, życzę samych zadowolonych z zakupów. Wasz adres polecę koleżankom. Irena Trabska

zakupy: pasta paprykowa ostra, hummus, pasta sez; maj 2013

plusy: terminowo i porządnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 221837 z 29.05.2013

Polecam sklep Arabskie.pl Dostarczony towar spełnił moje oczekiwanie.

zakupy: Kawa NAJJAR, Harrisa, Chilli; maj 2013

plusy: orginalne arabskie produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER