Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Chałwa

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , -, Pasabahce, turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 353
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 358 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 221689 z 29.05.2013

Sklep Arabskie.pl znalazłam przypadkowo szukając produktów kuchni marokańskiej. To był strzał w dziesiątkę! Sklep ma bardzo szeroką ofertę produktów od nabiałów, po słodycze, przyprawy, przetwory i nawet akcesoria potrzebne do wytwarzania ciasteczek mammoul czy parzenia herbaty w specjalnych szklankach. Zamówiona paczka przyszła do mnie błyskawicznie. Produkty były zapakowane starannie i bardzo dokładnie zabezpieczone. Jakość produktów jest wysoka i wszystko jest świeże, nie mówiąc już o tym, że tak pyszne, że trzeba się mocno powstrzymywać żeby nie zjeść wszystkiego od razu :) Szczerze polecam wszystkim ten sklep. Ja napewno zrobię tam zakupy jeszcze nie raz.

zakupy: ciasteczka mammoul, ser kozi, ser owczy; maj 2013

plusy: terminowość, bardzo wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 219965 z 21.05.2013

Znalazłem w internecie. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania. Bardzo szeroki wybór produktów niedostępnych w tradycyjnych sklepach. Profesjonalna obsługa.

zakupy: ciasto filo; maj 2013

plusy: Prfesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lemal2 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 218617 z 15.05.2013

Przypadkowy wybór z internetu.

zakupy: Falafel- mieszanka 2X175 gr; maj 2013

plusy: Super sprzedawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217977 z 11.05.2013

Produkty jak zwykle swietne Polecam .

zakupy: w maju; maj 2013

plusy: Solidnosc z poszanowaniem klienta.Dziekuje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217921 z 10.05.2013

Wybrałem ten sklep, ponieważ oferuje szeroki wachlarz produktów kuchni arabskiej oraz bliskowschodniej, oczywiście spełnił moje oczekiwania i w miarę możliwości będę dokonywał następnych zakupów, bo naprawdę jest w czym wybierać, no a obsługa i kontakt ze sklepem to 1 klasa. Polecam.

zakupy: okra, melasa, baba ganoush, zatar, sumak; maj 2013

plusy: Rzetelność, profesjonalizm, duży wybór produktów.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217713 z 10.05.2013

Sklep znalazłam w Internecie przez przypadek. Zamówione towary otrzymałam błyskawicznie (pocztą). Polecam sklep - sama na pewno jeszcze skorzystam.

zakupy: spożywcze; maj 2013

plusy: kontakt telefoniczny, błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaceloth rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217493 z 09.05.2013

Na Arabskie . pl kupuję towary, których nigdzie indziej nie dostanę. To moj kolejny już zakup. Jak zwykle świetny kontakt, szybka i sprawna obsługa.

zakupy: wiele produktów; maj 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia, oryginalne produkty

minusy: naprawdę brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217065 z 07.05.2013

Na sklep trafiłam przypadkiem, szukając produktów arabskich, których tutaj mi brakuje.W listopadzie ubiegłego roku, po 18 latach , wróciłam z Syrii, objętej wojną. Kiedyś te produkty miałam na co dzień, dzisiaj to rarytasy. Dzięki Wam, mój dom zapachniał Syrią.Polecę wszystkim moim koleżankom, które wróciły do Polski.Produkty pięknie zapakowane i dostarczone do domu.

zakupy: Falafel, Szarije, Mloukhieh, Masło klarow.; maj 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

delilah rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 216813 z 06.05.2013

Wybrałam ten sklep dzięki Pani Dorocie z moichwypieków i jej przepisowi na ciastka mammoul, jako, że to jedyny sklep, gdzie mogę kupić przyprawę mahlep i foremki :) Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, bardzo miła obsługa, wysyłka błyskawiczna. Foremki wyglądała wprawdzie na dość toporne, ale ciastka wyszły idealne i były pyszne :) Sklep zdecydowanie polecam.

zakupy: foremki, mahlep, harissa, daktyle; kwiecień 2013

plusy: szybka wysyłka, towary niedostępne nigdzie indziej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 213461 z 19.04.2013

Poszukiwałam "smaków arabskich" i znalazłam je w dużym wyborze w tym sklepie. Towar wysłany bardzo szybko. Z pewnością wrócę tam nie raz po zakupy.

zakupy: Zatar, zioła do sałatek i tahini; kwiecień 2013

plusy: Duży wybór przypraw arabskich

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daro rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 211525 z 10.04.2013

Szukałem niespotykanych w Polsce przypraw i potraw, sklep spełnił moje oczekiwania w 100 procentach

zakupy: Zaatar, pita, pasta sezamowa, kolendra; kwiecień 2013

plusy: Profesjonalna obsluga, świeżości produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzenna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210917 z 08.04.2013

bo lubię ARABSKIE smaki.Ten sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: żywność; kwiecień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonso rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210913 z 08.04.2013

Jestem zainteresowana asortymentem oferowanym przez sklep. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie, zatem polecam

zakupy: woda różana, pasta cukrowa; kwiecień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nie odnotowałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazimierz 242 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210733 z 08.04.2013

Sympatyczna obsluga, i profesjonalna znajomosc handlu.

zakupy: Cieciorka-ziarno, cieciorka konserwowa; kwiecień 2013

plusy: Mily personel ,b. dobry kontakt z sklepem.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika T. rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210585 z 07.04.2013

świetny sklep z bardzo oryginalnymi produktami. Bardzo fajna idea z przepisami na stronie, dzięki czemu można odkryć, mało znaną w Polsce, kuchnię arabską. Dostawa bardzo szybka, produkty w idealnym stanie i maile, informujące na bieżąco o statusie zamówienia. Polecam bardzo bardzo! sama jeszcze nie raz skorzystam z oferty tego sklepu.

zakupy: woda różana, zaparzacz do dzbanka; marzec 2013

plusy: świetne produkty, rewelacyjna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210405 z 05.04.2013

Trafiłam na sklep przypadkowo szukajac przepisów na dania arabskie. znalazłam tam i przyprawy i kuchenne akcesoria takie jak maszynka do falafali i ostrze do drylowawnia cukinii i bakłażanów. jestesm bardzo zadowolona. z czystym sumieniem polecam.

zakupy: przyprawy, akcesoria kuchenne; kwiecień 2013

plusy: duzy wybór, przepisy na stronie :), solidnosc

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aagata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 209462 z 01.04.2013

Bardzo duży wybór towarów, niespotykanych w innych sklepach. Bardzo realizacja zamówienia, informowanie o stanie zamówienia na każdym etapie są dodatkowym plusem. Do tego paczka świetnie zapakowana i dołączony miły upominek.

zakupy: sery; kwiecień 2013

plusy: duży wybór, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 208782 z 28.03.2013

Duży wybór artykułów, szczegółowe opisy, dostawa bez zastrzeżeń, polecam

zakupy: różne; marzec 2013

plusy: duży wybór artykułów, dobra informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moramslawno rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 208658 z 27.03.2013

poniewazż koljny raz jestem zadowolona

zakupy: ciast yuffka sery przyprawy; marzec 2013

plusy: ciekawy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

savor rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 205518 z 13.03.2013

trafiłam do sklepu arabskie.pl przypadkiem. kontakt ze sklepem jest świetny. moje oczekiwania zostały spełnione

zakupy: hummus; marzec 2013

plusy: szybko, tanio, srawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER