Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , -, Turcja, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl - monitorowana jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 352 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

jaceloth rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217493 z 09.05.2013

Na Arabskie . pl kupuję towary, których nigdzie indziej nie dostanę. To moj kolejny już zakup. Jak zwykle świetny kontakt, szybka i sprawna obsługa.

zakupy: wiele produktów; maj 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia, oryginalne produkty

minusy: naprawdę brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 217065 z 07.05.2013

Na sklep trafiłam przypadkiem, szukając produktów arabskich, których tutaj mi brakuje.W listopadzie ubiegłego roku, po 18 latach , wróciłam z Syrii, objętej wojną. Kiedyś te produkty miałam na co dzień, dzisiaj to rarytasy. Dzięki Wam, mój dom zapachniał Syrią.Polecę wszystkim moim koleżankom, które wróciły do Polski.Produkty pięknie zapakowane i dostarczone do domu.

zakupy: Falafel, Szarije, Mloukhieh, Masło klarow.; maj 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

delilah rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 216813 z 06.05.2013

Wybrałam ten sklep dzięki Pani Dorocie z moichwypieków i jej przepisowi na ciastka mammoul, jako, że to jedyny sklep, gdzie mogę kupić przyprawę mahlep i foremki :) Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, bardzo miła obsługa, wysyłka błyskawiczna. Foremki wyglądała wprawdzie na dość toporne, ale ciastka wyszły idealne i były pyszne :) Sklep zdecydowanie polecam.

zakupy: foremki, mahlep, harissa, daktyle; kwiecień 2013

plusy: szybka wysyłka, towary niedostępne nigdzie indziej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 213461 z 19.04.2013

Poszukiwałam "smaków arabskich" i znalazłam je w dużym wyborze w tym sklepie. Towar wysłany bardzo szybko. Z pewnością wrócę tam nie raz po zakupy.

zakupy: Zatar, zioła do sałatek i tahini; kwiecień 2013

plusy: Duży wybór przypraw arabskich

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daro rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 211525 z 10.04.2013

Szukałem niespotykanych w Polsce przypraw i potraw, sklep spełnił moje oczekiwania w 100 procentach

zakupy: Zaatar, pita, pasta sezamowa, kolendra; kwiecień 2013

plusy: Profesjonalna obsluga, świeżości produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzenna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210917 z 08.04.2013

bo lubię ARABSKIE smaki.Ten sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: żywność; kwiecień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonso rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210913 z 08.04.2013

Jestem zainteresowana asortymentem oferowanym przez sklep. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie, zatem polecam

zakupy: woda różana, pasta cukrowa; kwiecień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nie odnotowałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazimierz 242 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210733 z 08.04.2013

Sympatyczna obsluga, i profesjonalna znajomosc handlu.

zakupy: Cieciorka-ziarno, cieciorka konserwowa; kwiecień 2013

plusy: Mily personel ,b. dobry kontakt z sklepem.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika T. rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210585 z 07.04.2013

świetny sklep z bardzo oryginalnymi produktami. Bardzo fajna idea z przepisami na stronie, dzięki czemu można odkryć, mało znaną w Polsce, kuchnię arabską. Dostawa bardzo szybka, produkty w idealnym stanie i maile, informujące na bieżąco o statusie zamówienia. Polecam bardzo bardzo! sama jeszcze nie raz skorzystam z oferty tego sklepu.

zakupy: woda różana, zaparzacz do dzbanka; marzec 2013

plusy: świetne produkty, rewelacyjna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 210405 z 05.04.2013

Trafiłam na sklep przypadkowo szukajac przepisów na dania arabskie. znalazłam tam i przyprawy i kuchenne akcesoria takie jak maszynka do falafali i ostrze do drylowawnia cukinii i bakłażanów. jestesm bardzo zadowolona. z czystym sumieniem polecam.

zakupy: przyprawy, akcesoria kuchenne; kwiecień 2013

plusy: duzy wybór, przepisy na stronie :), solidnosc

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aagata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 209462 z 01.04.2013

Bardzo duży wybór towarów, niespotykanych w innych sklepach. Bardzo realizacja zamówienia, informowanie o stanie zamówienia na każdym etapie są dodatkowym plusem. Do tego paczka świetnie zapakowana i dołączony miły upominek.

zakupy: sery; kwiecień 2013

plusy: duży wybór, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 208782 z 28.03.2013

Duży wybór artykułów, szczegółowe opisy, dostawa bez zastrzeżeń, polecam

zakupy: różne; marzec 2013

plusy: duży wybór artykułów, dobra informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moramslawno rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 208658 z 27.03.2013

poniewazż koljny raz jestem zadowolona

zakupy: ciast yuffka sery przyprawy; marzec 2013

plusy: ciekawy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

savor rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 205518 z 13.03.2013

trafiłam do sklepu arabskie.pl przypadkiem. kontakt ze sklepem jest świetny. moje oczekiwania zostały spełnione

zakupy: hummus; marzec 2013

plusy: szybko, tanio, srawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 205222 z 12.03.2013

mój mąż pochodzi z Maroka i brakuje mu ojczyzny.szukałam w internecie jakiegoś sklepu z arabska żywnością,zachęcił mnie klimat strony,przepisy itp.,jestem zadowolona i będę korzystć.polecam

zakupy: wędliny halal, yufka, przyprawy, itp; marzec 2013

plusy: asortyment klimat obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 205134 z 12.03.2013

Szukałem przyprawy do arabskiej "sfihy",znalazłem ja na stronie Arabskie.p.Zachęcony innymi ciekawymi produktami wybrałem kilka z nich. Po kilku dniach przesyłka dotarła. Zamówione produkty starannie zapakowane i zabezpieczone. Realizacja zamówienia w Arabskie.pl trwa kilka dni o czym byłem uprzedzony.Przez cały czas otrzymywałem maile z informacjami o aktualnym statusie mojego zamówienia. Z przyjemnością mogę polecić ten sklep wszystkim ciekawym innych smaków.

zakupy: Zatar, ciasto knahef, przyprawy; marzec 2013

plusy: ciekawy asortyment

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204714 z 10.03.2013

Duży wybór, sklep spełnił moje oczekiwania, bardzo szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt, polecam!

zakupy: kawa, słodycze, ciociorka, pasta sezmowa; marzec 2013

plusy: duży wybór, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204158 z 07.03.2013

Jedyny sklep, który oferuje interesujący mnie asortyment w najwyższej jakości!

zakupy: Ciasto phylo, pistacje; marzec 2013

plusy: asortyment, szybość realizacji produktów

minusy: dostępna jedynie sprzedaż internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204094 z 07.03.2013

Bardzo tęskniłam za arabskim jedzeniem i słodyczami. Ciesze się, ze znalazłam w necie taki sklep! Dobrze zaopatrzony, szybciutka dostawa, świeże, pyszne produkty! Mam tylko jeszcze jedno marzenie, aby był ciut tańszy i wtedy już będę kupować na okrągło :)

zakupy: Khobez, chleb arabski pita, z mąki z peł; marzec 2013

plusy: asortyment

minusy: cena ciut za wysoka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta343 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204010 z 06.03.2013

W jednym miejscu wiele potrzebnych artykułów , które są mi potrzebne do wypróbowania w kuchni arabskiej.Ni trzeba przeszukiwać stron z przepisami, aby przybliżyć sobie smaki i aromaty tej kuchni.Jestem bardzo zadowolona, że odkryłam tę stronę i mogę polecić z całego serca. Zakupy robię tu po raz kolejny, przesyłka jest dostarczana bez żadnych problemów, produkty są świeże z długimi terminami ważności.

zakupy: Nabiał, przyprawy, pieczywo, art. gospod; marzec 2013

plusy: rzetelność i kompetencja, serdeczność

minusy: może jeszcze szerszy asortyment (kosmetyki?)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER