Programy komputerowe - logopedyczne, biurowe i specjalistyczne oraz systemy operacyjne.
Sklep Arante.pl

Kontakt

tel. 0 801-011-149
Wodzisław Śl.

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

Harpo, Lkavalon, Silcom multimedia, Insert, Pilch, Komlogo, Wydawnictwo cztery głowy, Young digital planet, Harmonia, Goki, Synergia, Montessori, Meteoryt software

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 180
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Arante.pl > Opinie klientów

Sklep Arante.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.05.2006r i posiada 182 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Joanna rekomenduje Arante.pl opinia nr 413358 z 31.05.2017

Szybka i sprawna obsługa, polecam

zakupy: program Rewizor aktualizacja; maj 2017

plusy: kontakt telefoniczny bez zarzutu, są pomocni

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bsi rekomenduje Arante.pl opinia nr 409258 z 06.04.2017

posiadał potrzebny mi towar

zakupy: mÓwik Pro; kwiecień 2017

plusy: terminowość

minusy: brab

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arante.pl opinia nr 409046 z 04.04.2017

Bardzo dobry kontakt mailowy, szybka przesyła, towar dobrze zapakowany.

zakupy: eduSensus Logopedia - pakiet poszerzony + gratis drukarka oraz g; marzec 2017

plusy: dobry kontakt mailowy, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Arante.pl opinia nr 403050 z 11.01.2017

Oferował szybką dostawę przez paczkomat. Spełnił moje oczekiwania. Wysyłka nastąpiła praktycznie w dniu zamówienia, mimo tygodnia przedświątecznego..

zakupy: Czytak NPN3; grudzień 2016

plusy: dobry opis wyrobu, wysyłka przez paczkomat

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Poradnia rekomenduje Arante.pl opinia nr 403014 z 11.01.2017

Niższa cena towaru, rzetelna informacja o towarze i zasadach zakupu.

zakupy: multimedialne oprogramowanie LOGOPEDIA; grudzień 2016

plusy: terminowość

minusy: faktura do wydrukowania a nie przy towarze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Drew-Serwis Sp. rekomenduje Arante.pl opinia nr 402998 z 11.01.2017

Szybka i sprawna obsługa.

zakupy: przedłożenie licencji na upgrade Rewizor; styczeń 2017

plusy: przypomnienie o kończącym się abonamencie za pomocą mail

minusy: płatność z góry

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje Arante.pl opinia nr 401510 z 21.12.2016

Miał konkurencyjną cenę szukanego produktu

zakupy: Program multimedialny do matematyki; grudzień 2016

plusy: bezpośredni kontakt z biurem i e-mailowy i telefoniczny

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucjan rekomenduje Arante.pl opinia nr 401386 z 20.12.2016

Zdecydowanie polecam. Bardzo łatwy kontakt ze sklepem, obsługa elastyczna na potrzeby klienta. Dostawa zamówionych artykułów terminowa.

zakupy: pomoce dydaktyczne; grudzień 2016

plusy: Bogata oferta.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Arante.pl opinia nr 389598 z 27.07.2016

Był jedynym pewnym dystrybutorem oprogramowanie, które chciałem zakupić

zakupy: PhotoZoom 6 Pro; lipiec 2016

plusy: Dobra informacja o produktach

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karczma rekomenduje Arante.pl opinia nr 386774 z 23.06.2016

Ze wzglądu na ofertę

zakupy: DesignCAD 25 PL; czerwiec 2016

plusy: Dobra komunikacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regina rekomenduje Arante.pl opinia nr 378306 z 31.03.2016

Przystępne, atrakcyjne ceny. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Bardzo dobry kontakt z obsługą. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: program XnView; luty 2016

plusy: atrakcyjne ceny, dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qmpt rekomenduje Arante.pl opinia nr 368242 z 04.01.2016

z polecenia konkurencji

zakupy: programy edukacyjne; grudzień 2015

plusy: przejrzystość oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dolly rekomenduje Arante.pl opinia nr 357901 z 11.10.2015

Sklep oferuje bardzo wiele różnorodnych materiałów edukacyjnych dla uczniów i programów. Wszystkie produkty są wysokiej jakości. Jestem zadowolona z transakcji.

zakupy: programy multimedialne edukacyjne; wrzesień 2015

plusy: szybkość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła rekomenduje Arante.pl opinia nr 338113 z 08.04.2015

Sklep wybrany przypadkiem ,spełnił wszystkie oczekiwania

zakupy: programy komputerowe; kwiecień 2015

plusy: Doskonała obsługa kontakt i szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arante.pl opinia nr 334221 z 06.03.2015

Oprogramowanie otrzymałem zgodnie z terminem w opisie. Dobry kontakt z obsługą sklepu. Polecam.

zakupy: oprogramowanie; marzec 2015

plusy: atrakcyjna cena programu

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RoxeeSpoxee rekomenduje Arante.pl opinia nr 326169 z 06.01.2015

Rewelacyjna obsługa i komunikacja

zakupy: eduROM; styczeń 2015

plusy: Szybkość komunikacji i obsługi

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

soswnis rekomenduje Arante.pl opinia nr 323657 z 17.12.2014

Bardzo dobry sklep, miła i fachowa obsługa, możliwość negocjacji cen, szybki czas realizacji zamówień.

zakupy: programy multimedialne dla szkół; grudzień 2014

plusy: Duży wybór produktow, możliwość negocjacji cen

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K. rekomenduje Arante.pl opinia nr 298393 z 27.06.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Towar dotarł szybko, dodatkowo miałem pełną informację o statusie realizacji zamowienia.

zakupy: Maluch...; czerwiec 2014

plusy: Szybkość realizacji, dobry kontakt, pomoc w zamówieniu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola Tezet rekomenduje Arante.pl opinia nr 272065 z 15.01.2014

Wybrałam ten sklep,ponieważ posiadał w ofercie interesujący mnie asortyment. Z uwagi na czas przedświąteczny miałam możliwość szybkiego zakupu będąc w domu. Ponadto ceny były niższe za analogiczne programy komputerowe niż u innych sprzedawców.

zakupy: Programy multimedialne; grudzień 2013

plusy: Miła i profesjonalna obsługa.Słowność i termonowość :)

minusy: ŻADNYCH WAD!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angu rekomenduje Arante.pl opinia nr 270561 z 08.01.2014

Bardzo szybka realizacja, natychmiastowy kontakt po złożeniu zamówienia

zakupy: Oprogramowanie do poczty mailowej; grudzień 2013

plusy: Kontakt z kupującym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER