Programy komputerowe - logopedyczne, biurowe i specjalistyczne oraz systemy operacyjne.
Sklep Arante.pl

Kontakt

tel. 0 801-011-149
Wodzisław Śl.

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

Harpo, Lkavalon, Insert, Silcom multimedia, Rebel.pl, Pilch, Komlogo, Meridian, Wydawnictwo cztery głowy, Eisystem, Young digital planet, Harmonia, Asseco wapro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 186
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Arante.pl > Opinie klientów

Sklep Arante.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.05.2006r i posiada 188 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata rekomenduje Arante.pl opinia nr 437506 z 10.07.2018

Sprzedawca na przesłane pytania odpowiedział wyczerpująco i szybko. Zamówiony towar następnego dnia dostarczono. Polecam firmę

zakupy: Magazyn i Faktury PRO plus; lipiec 2018

plusy: Szybka odpowiedź na zadane pytania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Arante.pl opinia nr 437378 z 06.07.2018

Kupuję tu od lat i jestem bardzo zadowolona z obsługi

zakupy: abonament REWIZOR GT; czerwiec 2018

plusy: szybko i bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Arante.pl opinia nr 435514 z 28.05.2018

Sklep arante wybrałam sugerując się pozytywnymi opiniami. Jestem zadowolona z zakupu. Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania

zakupy: Oprogramowanie MÓWIK PRO; maj 2018

plusy: miła obsługa i doskonały kontakt ze sklepem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monia rekomenduje Arante.pl opinia nr 435018 z 18.05.2018

Polecił mi go znajomy. Program prosty w obsłudze. W 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: program Faktura-NC; maj 2018

plusy: możliwość zakupu bez wychodzenia z domu.

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

STC rekomenduje Arante.pl opinia nr 435010 z 18.05.2018

Szybka i sprawna obsługa, konkurencyjne ceny. Polecam

zakupy: Abonament Subiekt GT; kwiecień 2018

plusy: Dostęp od razu, komunikacja ze strony sklepu bez zbędneg

minusy: Nie mam negatywnych doświadczeń z zakupem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Arante.pl opinia nr 431450 z 14.03.2018

Sklep wybrałem, bo było blisko, zawsze wolę robić zakupy "u swoich"... W razie reklamacji nie trzeba jeździć na koniec świata. Zakupy mile mnie zaskoczyły. Szybki i profesjonalny kontakt, wysyłka klucza do programu bez najmniejszego problemu.

zakupy: PHOTOMATIX PRO; marzec 2018

plusy: j.w.

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Arante.pl opinia nr 413358 z 31.05.2017

Szybka i sprawna obsługa, polecam

zakupy: program Rewizor aktualizacja; maj 2017

plusy: kontakt telefoniczny bez zarzutu, są pomocni

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bsi rekomenduje Arante.pl opinia nr 409258 z 06.04.2017

posiadał potrzebny mi towar

zakupy: mÓwik Pro; kwiecień 2017

plusy: terminowość

minusy: brab

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arante.pl opinia nr 409046 z 04.04.2017

Bardzo dobry kontakt mailowy, szybka przesyła, towar dobrze zapakowany.

zakupy: eduSensus Logopedia - pakiet poszerzony + gratis drukarka oraz g; marzec 2017

plusy: dobry kontakt mailowy, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Arante.pl opinia nr 403050 z 11.01.2017

Oferował szybką dostawę przez paczkomat. Spełnił moje oczekiwania. Wysyłka nastąpiła praktycznie w dniu zamówienia, mimo tygodnia przedświątecznego..

zakupy: Czytak NPN3; grudzień 2016

plusy: dobry opis wyrobu, wysyłka przez paczkomat

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Poradnia rekomenduje Arante.pl opinia nr 403014 z 11.01.2017

Niższa cena towaru, rzetelna informacja o towarze i zasadach zakupu.

zakupy: multimedialne oprogramowanie LOGOPEDIA; grudzień 2016

plusy: terminowość

minusy: faktura do wydrukowania a nie przy towarze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Drew-Serwis Sp. rekomenduje Arante.pl opinia nr 402998 z 11.01.2017

Szybka i sprawna obsługa.

zakupy: przedłożenie licencji na upgrade Rewizor; styczeń 2017

plusy: przypomnienie o kończącym się abonamencie za pomocą mail

minusy: płatność z góry

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje Arante.pl opinia nr 401510 z 21.12.2016

Miał konkurencyjną cenę szukanego produktu

zakupy: Program multimedialny do matematyki; grudzień 2016

plusy: bezpośredni kontakt z biurem i e-mailowy i telefoniczny

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucjan rekomenduje Arante.pl opinia nr 401386 z 20.12.2016

Zdecydowanie polecam. Bardzo łatwy kontakt ze sklepem, obsługa elastyczna na potrzeby klienta. Dostawa zamówionych artykułów terminowa.

zakupy: pomoce dydaktyczne; grudzień 2016

plusy: Bogata oferta.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Arante.pl opinia nr 389598 z 27.07.2016

Był jedynym pewnym dystrybutorem oprogramowanie, które chciałem zakupić

zakupy: PhotoZoom 6 Pro; lipiec 2016

plusy: Dobra informacja o produktach

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karczma rekomenduje Arante.pl opinia nr 386774 z 23.06.2016

Ze wzglądu na ofertę

zakupy: DesignCAD 25 PL; czerwiec 2016

plusy: Dobra komunikacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regina rekomenduje Arante.pl opinia nr 378306 z 31.03.2016

Przystępne, atrakcyjne ceny. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Bardzo dobry kontakt z obsługą. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: program XnView; luty 2016

plusy: atrakcyjne ceny, dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qmpt rekomenduje Arante.pl opinia nr 368242 z 04.01.2016

z polecenia konkurencji

zakupy: programy edukacyjne; grudzień 2015

plusy: przejrzystość oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dolly rekomenduje Arante.pl opinia nr 357901 z 11.10.2015

Sklep oferuje bardzo wiele różnorodnych materiałów edukacyjnych dla uczniów i programów. Wszystkie produkty są wysokiej jakości. Jestem zadowolona z transakcji.

zakupy: programy multimedialne edukacyjne; wrzesień 2015

plusy: szybkość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła rekomenduje Arante.pl opinia nr 338113 z 08.04.2015

Sklep wybrany przypadkiem ,spełnił wszystkie oczekiwania

zakupy: programy komputerowe; kwiecień 2015

plusy: Doskonała obsługa kontakt i szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER