Odzież i bielizna damska oraz akcesoria odzieżowe.
Sklep AreYouFashion.com

Kontakt

tel. 61 625 72 72
Międzyrzecz

Popularne produkty

Główna > Główna, Główna

Popularne marki

, Ayfashion

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 60
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

AreYouFashion.com > Opinie klientów

Sklep AreYouFashion.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.05.2008r i posiada 61 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Hanna nie poleca AreYouFashion.com opinia nr 302649 z 24.07.2014

Nie spełnił moich oczekiwań ponieważ nie dostałam zwrotu pieniedzy za zwrócone zamówienie oraz nie ma żadnej odpowiedzi i kontaktu z obsługą.

zakupy: sukienki; maj 2014

plusy: Brak

minusy: Brak kontaktu i jakiejkolwiek informacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzka rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 195269 z 24.01.2013

Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka, dobry kontakt e-mailowy, spódniczka naprawdę śliczna, ładniejsze niż na zdjęciu! Polecam wszystkim barrrrdzo gorąco!!!

zakupy: Skórzana spódnica rozkloszowana wet look burgundowa; styczeń 2013

plusy: zgodność z opisem, błyskawiczna wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA SZYBA rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 180025 z 01.12.2012

PRZED KOMUNIĄ SIOSTRZENICY SZUKAŁAM COŚ DLA SIEBIE I PIERWSZYM ZAKUPEM BYŁA TURKUSOWA SUKIENKA Z BASKINKĄ ( CUDO -FOTKI NA FB ) A TERAZ KUPIŁAM CZERWONĄ Z WYCIĘCIAMI I JEDNYM RĘKAWEM NA SYLWESTRA I TO Z PRZECENY ( REWELACJA ) MAM NADZIEJĘ ŻE TA OPINIA KOMUŚ POMOŻE

zakupy: TURKUSOWA Z BASKINKĄ CZERWONA JEDEN RĘKA; kwiecień 2012

plusy: CENA GATUNEK OBSŁUGA

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda-fionka rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 87159 z 30.10.2011

Sklep jak najbardziej spełnia moje oczekiwania, to juz kolejny mój zakup, a sukienka PIĘKNA, Polecam z czystym sumieniem ten sklep!!!!!!!!!!!!

zakupy: Sukienka retro z żabotem i szyfonowym rękawem czarna; październik 2011

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdzia rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 85477 z 04.10.2011

Najlepszy internetowy sklep z damska odzieza,szybka,miła obsługa

zakupy: Biustonosz Lupoline 1059; październik 2011

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilianna rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 85283 z 30.09.2011

Szybka obsługa,towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt,jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Serdecznie polecam wszystkim kupującym sklep ARE YouFashion!!!

zakupy: sukienka; wrzesień 2011

plusy: UCZCIWOŚC ,SZYBKOŚC....!!!

minusy: WSZYSTKO OK !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia2377 rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 82459 z 13.08.2011

Jak dotąd mój pierwszy zakup w tym sklepie ale na pewno nie ostatni. Jestem w pełni zadowolona, szybka dostawa, towar zgodny z opisem

zakupy: Szmizjerka mini sukienka w kratę różowa; sierpień 2011

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika G. rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 81862 z 02.08.2011

Polecam ten sklep ponieważ po raz kolejny zakupy udane. Dziękuję za rewelacyjnie szybką wysyłkę. Ciuszki mega fajne, rozmiary trafione, a ja w siódmym niebie :-)

zakupy: Bluzka z rękawem bufka biała, Top z dekoltem woda z cyrkoniami c; sierpień 2011

plusy: zawsze kiedy tam zajżę, znajdę coś co mi spać nie daje

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnes rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 78745 z 14.06.2011

sklep spełnil moje oczekiwania w 100 % szybka obsluga pelen profesjonalizm gorąco polecam;);)

zakupy: sukienka; czerwiec 2011

plusy: szybka obsługa, profesjonalizm,super kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 77230 z 19.05.2011

przepiękne sukienki z najnowszych kolekcji no i pełen profesjonalizm jeśli chodzi o podejście do klienta

zakupy: ostatnio sukienka w kwiaty i paski maryn; maj 2011

plusy: świetny towar i świetna obsługa

minusy: naprawde sklep jest na najwyższym poziomie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miki 30 rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 75342 z 14.04.2011

Dlaczego wybrałem ten sklep? Ponieważ mają super towar-zadowolenie córki 100% - bezcenne

zakupy: sukienka; kwiecień 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 73407 z 14.03.2011

Wszystko jak w najlepszym porządku ,ubrania zgodne z opisem. POLECAM

zakupy: Bluzka tunika w paski; marzec 2011

plusy: bardzo szybka dostawa, jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 73034 z 08.03.2011

Dlaczego wybrałam ten sklep? Proste, doznałam olśnienia :) Oto zobaczyłam przed sobą marynarski kombinezon i już wiedziałam że będzie mój. A tak poważniej, zobaczyłam asortyment sklepu w portalu szafa.pl i zakochałam się :) Moje oczekiwania spełnione w 1000 % POLECAM!

zakupy: kombinezon, bransoletka, sukienka; luty 2011

plusy: świetny asortyment, szybki i życzliwy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 72970 z 07.03.2011

Wszystko jak w najlepszym porządku ,ubrania zgodne z opisem polecam jak najbardziej ten sklep.

zakupy: sukienka; marzec 2011

plusy: szybka pzresyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aliona rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 71353 z 13.02.2011

Bez wątpienia najlepszy sklep w sieci. Szybka realizacja, przystępne ceny i profesjonalne podejście do klienta. Gorąco POLECAM!

zakupy: Top t-shirt, Bluzka w pepitkę biało czarna; luty 2011

plusy: ułatwić prowadzenie działalności gospodarczej

minusy: nie mają żadnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika G. rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 70757 z 03.02.2011

Polecam szczerze, zakupy udane, towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówień. Jestem naprawdę zadowolona. Dziękuję i życzę sukcesów.

zakupy: Biały płaszcz z dwurzędowym militarnym zapięciem Sukienka w cętk; luty 2011

plusy: duży wybór, ciekawe wzornictwo, szybka realizacja

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 69911 z 22.01.2011

Wybrałam sklep Areyoufashion.com ponieważ produkty bardzo mnie zachwyciły i wiem ze nigdzie indziej takich nie znajdę szczególnie w Anglii.Produkty są idealne dokładnie leża na ciele i nie są nigdzie podarte. Naprawdę warto kupować,obsługa sklepu jest miła i troskliwa.Dostałam paczkę bardzo szybko.. Pozdrawiam cały zesółl Are you fashion

zakupy: Bluzka, legginsy, 3 swetry; grudzień 2010

plusy: Uczciwość

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika12486 rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 68939 z 07.01.2011

Towar pierwsza klasa, wysyłka szybka i bezproblemowa. Polecam :)

zakupy: swetry, bluzki; styczeń 2011

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 66232 z 03.12.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ są tu ubrania w dobrym stylu i spełnia on moje oczekiwania. Polecam tego sprzedawcę :))

zakupy: Czarna sukienka z kamieniami; listopad 2010

plusy: solidna firma, miła obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janger21 rekomenduje AreYouFashion.com opinia nr 65270 z 21.11.2010

Płaszczyk jest piękny. Wysyłka odbywa się szybko, a obsługa profesjonalna. Polecam

zakupy: skorzany płaszcz z futerkiem karmel; listopad 2010

plusy: profesjonalna obsługa, ciekawy i dobrej jakości towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER