Armatura łazienkowa i kuchenna oraz grzewcza.
Sklep Armadeo.pl

Kontakt

tel. 51 ARMADEO
Kraków

Popularne produkty

Łazienka, Ogrzewanie, Kuchnia

Popularne marki

Vero, Cersanit, Ferro, Smedbo, Koło, Oras, Franke, Viega, Duravit, Herz, Ekaplast, Danfoss, Mcalpine, Geberit, Roca, -, Antado, Delabie, Hydroland, Grohe, Koralle

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 29
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Armadeo.pl > Opinie klientów

Sklep Armadeo.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2009r i posiada 29 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

chyraski rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 56087 z 18.06.2010

Cena produktu była najniższa, kontakt i obsługa bardzo dobra. Polecam.

zakupy: Zlewozmywak dwukomrowy Pyramis INTL 120x; czerwiec 2010

plusy: Cena i kontakt, nie ma problemu ze zwrotem towaru

minusy: wszystko się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martin rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 49994 z 10.03.2010

Towar dostarczony w terminie i bez wad. Bardzo miła i fachowa obsługa.Zdecydowanie polecam!!!

zakupy: panele prysznicowe + zagłówek wanienny; luty 2010

plusy: ceny,rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabi74b rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43383 z 14.11.2009

Atrakcyjne ceny i duży wybór towaru

zakupy: armatura łazienkowa; listopad 2009

plusy: ceny i szeroki asortyment

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43308 z 13.11.2009

Konkurencyjne ceny.SZybka i sprawna usługa. polecam.

zakupy: Zbiornik kompaktowy President; październik 2009

plusy: rzetelność, szybkość, ceny

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oleam rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43215 z 11.11.2009

Ceny towarów ok. Kontakt ze sprzedawcą też. Zakupy zrealizowano szybciej niż założono. Towar zabezpieczony. Polecam ten sklep.

zakupy: szafka Cersanit; listopad 2009

plusy: cena,

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43208 z 10.11.2009

cena i czas realizacji, towar dostępny na magazynie, odbiór osobisty następnego dnia i o to mi chodziło :)

zakupy: wanna Tenera Cersanit; listopad 2009

plusy: cena i szybkość realizacji

minusy: na tą chwilę brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szymon rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43206 z 10.11.2009

bo mial najlepsza cene!

zakupy: bateria wannowa; listopad 2009

plusy: cena dobry kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

espresso rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43205 z 10.11.2009

Szybko, sprawnie, dostępny towar

zakupy: przyciski Grohe; listopad 2009

plusy: normalny sklep

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43204 z 10.11.2009

Korzystna cena

zakupy: brodzik; listopad 2009

plusy: terminowość. konkurencyjne ceny

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43186 z 10.11.2009

Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: bateria zlewozmywakowa; listopad 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skulikow rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 42849 z 04.11.2009

najlepsza cena, oczekiwania w pełni spełnione

zakupy: Wanna Kaldewei; październik 2009

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nalesnik rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 42769 z 02.11.2009

Profesjonalna obsługa. Towary w bezkonkurencyjnej cenie - polecam!

zakupy: regulator pogodowy junkers fw 100; październik 2009

plusy: cena, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tgodniak rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 42741 z 02.11.2009

Polecam, szybko i skutecznie :)

zakupy: Wanna Virgo; wrzesień 2009

plusy: Koszt

minusy: Problemy z witryną

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41621 z 09.10.2009

najtańszy towar, fachowa i miła obsługa, informacje telefoniczne o przesyłce, zaskoczył mnie wielkim pozytywem, dziękuje za super tranzakcję

zakupy: gazowy ogrzewacz wody junkers; październik 2009

plusy: szybkość, tanio, super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusz rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41274 z 04.10.2009

Bardzo przyjazna klientowi obsługa.

zakupy: akcesoria łazienkowe; październik 2009

plusy: bardzo przyjazna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41272 z 04.10.2009

Wybralam ten sklep bo był duży wybor towaru i najtańsze ceny.

zakupy: drzwi prysznicowe i raczka lazienkowa; październik 2009

plusy: kontakt taniei ceny

minusy: niestwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiki rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41183 z 01.10.2009

Wybrałam ten sklep , ponieważ oferuje dobry towar po atrakcyjnych cenach

zakupy: bidet; wrzesień 2009

plusy: szybka sprawna obsługa,doskonały kontakt

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41177 z 01.10.2009

Jedyny sklep,który miał poszukiwany przeze mnie produkt i spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Zestaw koszy na kabinę natryskową; wrzesień 2009

plusy: solidna i szybka obsługa godna polecenia innym

minusy: w mojej ocenie nie występują

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzimierz rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41154 z 01.10.2009

Oferta - cenowa najniższa. Dostawa szybka. Nie wiem tylko dlaczego do dnia dzisiejszego figuruje moje zamówienie w statusie "oczekujące", jeżeli prawie dwa tygodnie temu zostało zrealizowane? Powodzenia,pozdrawiam.

zakupy: Junkers MaxiPower2 14 WRDP 14-2B; wrzesień 2009

plusy: Niskie ceny, terminowość

minusy: Brak informacji o wysyłce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41148 z 01.10.2009

Oferowali szukany przeze mnie produkt w bardzo korzystnej cenie.

zakupy: szafka podumywalkowa Cersanit; sierpień 2009

plusy: doskonała obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER