Armatura łazienkowa i kuchenna oraz grzewcza.
Sklep Armadeo.pl

Kontakt

tel. 51 ARMADEO
Kraków

Popularne produkty

Łazienka, Ogrzewanie, Kuchnia

Popularne marki

Vero, Cersanit, Ferro, Smedbo, Oras, Koło, Herz, Duravit, Danfoss, Ekaplast, Franke, Mcalpine, Roca, -, Antado, Viega, Armatura kraków, Hydroland, Grohe, Koralle

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 29
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Armadeo.pl > Opinie klientów

Sklep Armadeo.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2009r i posiada 29 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

chyraski rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 56087 z 18.06.2010

Cena produktu była najniższa, kontakt i obsługa bardzo dobra. Polecam.

zakupy: Zlewozmywak dwukomrowy Pyramis INTL 120x; czerwiec 2010

plusy: Cena i kontakt, nie ma problemu ze zwrotem towaru

minusy: wszystko się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martin rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 49994 z 10.03.2010

Towar dostarczony w terminie i bez wad. Bardzo miła i fachowa obsługa.Zdecydowanie polecam!!!

zakupy: panele prysznicowe + zagłówek wanienny; luty 2010

plusy: ceny,rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabi74b rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43383 z 14.11.2009

Atrakcyjne ceny i duży wybór towaru

zakupy: armatura łazienkowa; listopad 2009

plusy: ceny i szeroki asortyment

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43308 z 13.11.2009

Konkurencyjne ceny.SZybka i sprawna usługa. polecam.

zakupy: Zbiornik kompaktowy President; październik 2009

plusy: rzetelność, szybkość, ceny

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oleam rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43215 z 11.11.2009

Ceny towarów ok. Kontakt ze sprzedawcą też. Zakupy zrealizowano szybciej niż założono. Towar zabezpieczony. Polecam ten sklep.

zakupy: szafka Cersanit; listopad 2009

plusy: cena,

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43208 z 10.11.2009

cena i czas realizacji, towar dostępny na magazynie, odbiór osobisty następnego dnia i o to mi chodziło :)

zakupy: wanna Tenera Cersanit; listopad 2009

plusy: cena i szybkość realizacji

minusy: na tą chwilę brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szymon rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43206 z 10.11.2009

bo mial najlepsza cene!

zakupy: bateria wannowa; listopad 2009

plusy: cena dobry kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

espresso rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43205 z 10.11.2009

Szybko, sprawnie, dostępny towar

zakupy: przyciski Grohe; listopad 2009

plusy: normalny sklep

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43204 z 10.11.2009

Korzystna cena

zakupy: brodzik; listopad 2009

plusy: terminowość. konkurencyjne ceny

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 43186 z 10.11.2009

Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: bateria zlewozmywakowa; listopad 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skulikow rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 42849 z 04.11.2009

najlepsza cena, oczekiwania w pełni spełnione

zakupy: Wanna Kaldewei; październik 2009

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nalesnik rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 42769 z 02.11.2009

Profesjonalna obsługa. Towary w bezkonkurencyjnej cenie - polecam!

zakupy: regulator pogodowy junkers fw 100; październik 2009

plusy: cena, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tgodniak rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 42741 z 02.11.2009

Polecam, szybko i skutecznie :)

zakupy: Wanna Virgo; wrzesień 2009

plusy: Koszt

minusy: Problemy z witryną

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41621 z 09.10.2009

najtańszy towar, fachowa i miła obsługa, informacje telefoniczne o przesyłce, zaskoczył mnie wielkim pozytywem, dziękuje za super tranzakcję

zakupy: gazowy ogrzewacz wody junkers; październik 2009

plusy: szybkość, tanio, super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusz rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41274 z 04.10.2009

Bardzo przyjazna klientowi obsługa.

zakupy: akcesoria łazienkowe; październik 2009

plusy: bardzo przyjazna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41272 z 04.10.2009

Wybralam ten sklep bo był duży wybor towaru i najtańsze ceny.

zakupy: drzwi prysznicowe i raczka lazienkowa; październik 2009

plusy: kontakt taniei ceny

minusy: niestwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiki rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41183 z 01.10.2009

Wybrałam ten sklep , ponieważ oferuje dobry towar po atrakcyjnych cenach

zakupy: bidet; wrzesień 2009

plusy: szybka sprawna obsługa,doskonały kontakt

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41177 z 01.10.2009

Jedyny sklep,który miał poszukiwany przeze mnie produkt i spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Zestaw koszy na kabinę natryskową; wrzesień 2009

plusy: solidna i szybka obsługa godna polecenia innym

minusy: w mojej ocenie nie występują

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzimierz rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41154 z 01.10.2009

Oferta - cenowa najniższa. Dostawa szybka. Nie wiem tylko dlaczego do dnia dzisiejszego figuruje moje zamówienie w statusie "oczekujące", jeżeli prawie dwa tygodnie temu zostało zrealizowane? Powodzenia,pozdrawiam.

zakupy: Junkers MaxiPower2 14 WRDP 14-2B; wrzesień 2009

plusy: Niskie ceny, terminowość

minusy: Brak informacji o wysyłce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Armadeo.pl opinia nr 41148 z 01.10.2009

Oferowali szukany przeze mnie produkt w bardzo korzystnej cenie.

zakupy: szafka podumywalkowa Cersanit; sierpień 2009

plusy: doskonała obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER