Odzież młodzieżowa
Sklep  Armandio

Kontakt

tel. 537595322
Łuków

Popularne produkty

Dla Dziecka, Dla Niej, Dla Niego

Popularne marki

, Armandio

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Armandio > Opinie klientów

Sklep Armandio - monitorowana jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.08.2014r i posiada 21 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ilonka rekomenduje Armandio opinia nr 375402 z 06.03.2016

Szybka realizacja zamówienia, ciekawa oferta, oryginalnie zapakowane, wzór spełnia oczekiwania. Jestem jak najbardziej zadowolona i polecam ten sklep.

zakupy: Bokserki ze wzorem, koszulka Game Over; marzec 2016

plusy: Dobry przebieg informacji, szybka realizacja

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Armandio opinia nr 372134 z 06.02.2016

Szukałam dodatku do prezentu na walentynki i tutaj go znalazłam. Jestem bardzo zadowolona z towaru jak i z życzliwej i profesjonalnej obsługi.

zakupy: bokserki; luty 2016

plusy: szybkość, miła obsługa, towar zgodny z opisem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przednutka rekomenduje Armandio opinia nr 366830 z 21.12.2015

Ponieważ odpowiadał mi rodzaj bluz które można było zakupić na aukcji :)

zakupy: Bluza z napisem; grudzień 2015

plusy: Szybkość wykonania usługi dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Armandio opinia nr 363482 z 30.11.2015

Polecam sklep armandio. Przesyłka dotarła szybko i bez jakichkolwiek problemów.

zakupy: Bokserki; listopad 2015

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Korsi rekomenduje Armandio opinia nr 357257 z 04.10.2015

Zabawne pomysły na prezenty.

zakupy: Bokserki; wrzesień 2015

plusy: Produkty, których nie znajdzie się wszędzie.

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota atorod32 rekomenduje Armandio opinia nr 356013 z 21.09.2015

Niska cena ; dostępność towaru ; super kontakt

zakupy: bokserki męskie; wrzesień 2015

plusy: niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vavi rekomenduje Armandio opinia nr 347345 z 29.06.2015

Sklep zainteresował mnie swoją ofertą i jestem w pełni zadowolona .

zakupy: boksrerki męskie; czerwiec 2015

plusy: dobra jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artus rekomenduje Armandio opinia nr 342757 z 18.05.2015

Szybka wysyłka oraz rekompensata /gratis/ za wadliwie zapakowany towar.

zakupy: koszulka i figi.; kwiecień 2015

plusy: szybka wysyłka oraz szybka reakcja na reklamowany towar.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anus_102 rekomenduje Armandio opinia nr 339377 z 18.04.2015

Sklep super! Błyskawiczna wysyłka. Towar idealny, jeszcze lepszy jak na zdjęciach, wysoka jakość! Polecam

zakupy: Bokserki męskie; kwiecień 2015

plusy: Szybka wysyłka, informowanie o statusie zamówienia,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Armandio opinia nr 334033 z 05.03.2015

Szukałam ciekawego prezentu dla chłopaka i tutaj to znalazłam. Bardzo szybka dostawa, polecam :)

zakupy: Bokserki; marzec 2015

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Armandio opinia nr 331577 z 16.02.2015

Towar dobrej jakości, bardzo sprawna i szybka obsługa. Miłym zaskoczeniem była aktywność obsługi - kontakt ze strony sklepu zapobiegł potencjalnemu problemowi.

zakupy: koszulki; luty 2015

plusy: dobry towar, sprawna obsługa, szybkość

minusy: brak potrzebnego rozmiaru - być może chwilowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anja933 rekomenduje Armandio opinia nr 324885 z 24.12.2014

Wybrałam sklep przez przypadek ale jak najbardziej spełnił oczekiwania

zakupy: bokserki; grudzień 2014

plusy: terminowość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anja933 rekomenduje Armandio opinia nr 324881 z 24.12.2014

Wybrałam sklep przez przypadek ale jak najbardziej spełnił oczekiwania

zakupy: bokserki; grudzień 2014

plusy: terminowość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Armandio opinia nr 323085 z 15.12.2014

Sklep posiadał w ofercie koszulkę z nadrukiem który poszukiwałam.

zakupy: T-shirt z nadrukiem; grudzień 2014

plusy: Strona sklepu ok, szybko i sprawnie, towar ok

minusy: Mało gadżetów, kupiłabym coś jeszcze poza odzieżą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Armandio opinia nr 322641 z 11.12.2014

Szybka dostawa, dobry kontakt ;) Produkt dobrego gatunku :) Polecam !

zakupy: Bokserki męskie; grudzień 2014

plusy: Szybka dostawa i dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Armandio opinia nr 321917 z 07.12.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ posiada duży asortyment z odzieżą ze śmiesznymi nadrukami. Idealne na prezent dla znajomych. Obsługa klientów jest również zadowalająca. Po zamówieniu danego produktu okazało się, że produkt ten został wyprzedany, jednak dział sprzedaży natychmiast się ze mną skontaktował i zaproponował zmianę koloru produktu. Polecam

zakupy: Bokserki; grudzień 2014

plusy: Szybkość obsługi oraz różnorodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Armandio opinia nr 314821 z 14.10.2014

wybrałam ten sklep ponieważ znalazłam tanią bluzkę która bardzo mi się podobała, transakcja przebiegła szybko i prawidłowa. Pozdrawiam :)

zakupy: bluzka; październik 2014

plusy: kontakt z klientem

minusy: według mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J. Brodaczewska rekomenduje Armandio opinia nr 312781 z 29.09.2014

Sklep wybrałam, ponieważ spodobały mi się produkty, jakie znajdują się w ofercie. Jestem bardzo zadowolona... Ubrania super, przesyłka szybko, kontakt wyśmienity, obsługa przemiła (mimo wielu moich pytań) !

zakupy: Koszulki, bokserki; wrzesień 2014

plusy: Kontakt

minusy: nie zauważyłam żadnych :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktoria rekomenduje Armandio opinia nr 312717 z 27.09.2014

Sklep wybrałam gdyż zainteresowała mnie jego bogata oferta produktów. Paczka była juz na następny dzień. Jakość kupowanych rzeczy bardzo dobra. Chętnie kupie jeszcze tutaj !!!

zakupy: podkoszulek oraz bokserki; wrzesień 2014

plusy: szybka dostawa i zgodność towaru z opisen

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Armandio opinia nr 312693 z 27.09.2014

Zamówiłem koszulkę z zabawnym wzorem. Wybrałem odbiór osobisty ponieważ ta opcja była dla mnie najwygodniejsza, a dodatkowo otrzymałem rabat. Zamówienie zostało zrealizowane w następnym dniu po złożeniu, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Odpowiadał na wszystkie pytania prze ze mnie zadane. Sprzedający posiada duży rodzaj asortymentu w dobrej cenie. Jak najbardziej polecam!

zakupy: śmieszna koszulka oraz bokserki; sierpień 2014

plusy: miła i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER