Artykuły obronne oraz broń nie wymagająca zezwolenia i urządzenia optyczne.
Sklep Arobron.pl

Kontakt

tel. 801 000 725
Elbląg

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 100
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Arobron.pl > Opinie klientów

Sklep Arobron.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.03.2007r i posiada 103 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

samuel rekomenduje Arobron.pl opinia nr 421410 z 08.10.2017

Witam!. Po prostu w sklepie tym znalazłem to czego szukałem a nie znalazłem w innych miejscach które przeglądałem . Transakcja przebiegła pomyślnie , czas dostawy, zgodność przedmiotu , kontakt z personelem jest wszystko OK. Szczerze polecam sklep "AROBROŃ" , dziękuję i pozdrawiam- Samuel .

zakupy: 1. EKOL VIPER 2, 5 ", 6 mm K-6 L HUK.ALARM 2.AMUNICJA LONG H; październik 2017

plusy: Doskonały kontakt ,szybkość w działaniu i towar OK.

minusy: Nie stwiedziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazet rekomenduje Arobron.pl opinia nr 421270 z 05.10.2017

Sklep ma bogatą ofertę. Przesyłkę otrzymałem bardzo szybko (1 dzień od zamówienia). Polecam

zakupy: śrut kulki ołowiane; październik 2017

plusy: Szybka wysyłka i przyjazny sklep internetowy

minusy: Wady - nie zauważyłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafal rekomenduje Arobron.pl opinia nr 419134 z 31.08.2017

Przypadkiem. Spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: Crosman copperhead 900; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Nigdy o nim nie słyszałem. Mają wszystko. Reklama

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Arobron.pl opinia nr 408310 z 22.03.2017

Polecam ten sklep, gdyż o firmie stanowią ludzie, którzy ją tworzą. Jeśli jestem PROFESJONALNIE obsługiwany przez specjalistę Pana Michała Kaszewskiego, to uczciwość i wdzięczność nakazuje podziękować za jego pracę. Podejście do problemu klienta na najwyższym poziomie. POLECAM Arobron.pl a Panu Michałowi dziękuję.

zakupy: Termos LaPlaya; marzec 2017

plusy: zrozumienie, uczciwość i słowność

minusy: nie dośwaidczyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Arobron.pl opinia nr 406618 z 27.02.2017

Wybór sklepu to czysty przypadek, zakupy, obsługa klienta - bez zarzutu. Polecam.

zakupy: militaria; luty 2017

plusy: kontakt z klientem, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danusia rekomenduje Arobron.pl opinia nr 398050 z 17.11.2016

Przeczytałam opinie kupujących, to mnie przekonało do zakupów.Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany -zgodny z wyborem.Chcę podkreślić, bardzo dobry kontakt odpowiadano nawet na całkiem nie znającego się w temacie. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: pistolet gazowy dla kobiet, wkład gazowy, gaz na psy i chust; listopad 2016

plusy: Super kontakt z klientem.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Arobron.pl opinia nr 395174 z 13.10.2016

Sklep spelnil moje oczekiwania zarowno wzgledem kupowanego towaru jak i obslugi czy tez wysylki. Kontakt na wysokim poziomie, wysylka szybka i bezproblemowa. Wybrany towar to oryginal ktory moge kazdemu polecic tak jak sklep Arobron

zakupy: nóż wz. 98Z; październik 2016

plusy: Obsluga, szybka wysylka, przejzyste i kontaktowe menu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GOROL rekomenduje Arobron.pl opinia nr 394310 z 01.10.2016

perfekcyjna obsuga i kontakt z klientem towar z najwyzszej polki bez wad ukrytych.krotko powiem kupujcie w AROBRON

zakupy: WALTHER CP99 COMPACT +ZESTAW; wrzesień 2016

plusy: PERFEKCJA W KAZDYM CALU

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Arobron.pl opinia nr 394134 z 28.09.2016

Całkiem spory asortyment, przystępne ceny.

zakupy: Luneta KANDAR 4-16X50 AO IR; wrzesień 2016

plusy: dobre ceny, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krisu rekomenduje Arobron.pl opinia nr 378402 z 01.04.2016

Sklep Godny Polecenia. Wszystko jest zgodne z opisem. Produkty bardzo dobrze zapakowane i przyszykowane do wysyłki. Bardzo dobry kontakt e-mailowy. Dobre ceny.

zakupy: Latarki; kwiecień 2016

plusy: Zależy im na klientach

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Arobron.pl opinia nr 357821 z 10.10.2015

miał to czego szukałem

zakupy: śrutu; październik 2015

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miroslaw rekomenduje Arobron.pl opinia nr 351197 z 03.08.2015

Szeroka oferta w dobrej cenie

zakupy: wiatrowka (pistolet); marzec 2015

plusy: dobra oferta w dobrej cenie

minusy: nie stwierdzono (wszystko OK)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtas rekomenduje Arobron.pl opinia nr 348617 z 10.07.2015

Rewelacja. Kupione przedmioty dostałem następnego dnia. Wszystko zgodne ze specyfikacją, a także z uzgodnieniami telefonicznymi. Mili, kompetentni ludzie. Polecam !

zakupy: wiatrówka, luneta, tłumik, śrut, tarcze; lipiec 2015

plusy: Sprawnie, zgodnie z ustaleniami / zamównieniem

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Arobron.pl opinia nr 340877 z 30.04.2015

Nie wygórowana cena towaru. Slep AROBRON.PL zrealizował zamówienia w 24h, dostaje ode mnie 6

zakupy: Wiatrówka Hammerli AirMagnum 850 SET 4, 5 ZESTAW; kwiecień 2015

plusy: niskie ceny sprawna realizacja transakcji

minusy: wad nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

victoria56 rekomenduje Arobron.pl opinia nr 335297 z 16.03.2015

Super Sprzedawca!!! Towar zgodny z ofertą, super kontakt,szybka wysyłka .Polecam wszystkim.

zakupy: Pistolet gazowy RMG NORCONIAPWG-228; marzec 2015

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mazurex4 rekomenduje Arobron.pl opinia nr 335153 z 14.03.2015

Już kilka razy kupowałam w tym sklepie i zawsze byłam zadowolona szybkością działania i profesjonalizmem. Sklep jest godny polecenia.

zakupy: Śrut do wiatrówki - różne rodzaje; marzec 2015

plusy: Szybkie i profesjonalne działanie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Arobron.pl opinia nr 335077 z 14.03.2015

Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka i w ogóle pełen profesjonalizm

zakupy: latarka LED LENSER P5S; marzec 2015

plusy: asortyment, ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sewenap rekomenduje Arobron.pl opinia nr 335041 z 13.03.2015

Sprawna obsługa , ekspresowa wysyłka , przystępne ceny.

zakupy: Śrut; marzec 2015

plusy: Duzy wybr asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zar_mar rekomenduje Arobron.pl opinia nr 335029 z 13.03.2015

Wielki pozytyw !! Doskonały, miły kontakt, wysyłka natychmiastowa, towar pierwszego gatunku. Bardzo dziękuję i polecam :)

zakupy: Wiatrówka Pistolet CP1 KANDAR 4, 5mm na CO2 Zestaw; marzec 2015

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

therik1101 rekomenduje Arobron.pl opinia nr 335001 z 13.03.2015

szybka i sprawna transakcja

zakupy: scyzoryk; marzec 2015

plusy: sprawnie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER