Akcesoria dla artystów plastyków.
Sklep ArtEquipment.pl

Kontakt

tel. 22 773 78 61
Warszawa

Popularne produkty

FARBY, DLA DZIECI, kategoria nie istnieje, PĘDZLE, HOBBY, NARZĘDZIA JUBILERSKIE, PROMARKERY LETRASET, MEDIA, AKCESORIA DO PISANIA IKON, KSIĄŻKI, PODOBRAZIA, AKCESORIA DO GRAFIKI

Popularne marki

, Schmincke, 4m, Jovi, Novasol spray s.a., Reeves, Pg mini, Quercetti, Style me up, Pebaro, Lisciani giochi, Crayola, Paulinda, Koh-i-noor, Artzooka, Orb factory

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 36
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ArtEquipment.pl > Opinie klientów

Sklep ArtEquipment.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.11.2008r i posiada 36 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agata rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 44237 z 30.11.2009

gorąco polecam! zamówienie doszło szybko i bezproblemowo, warto skorzystać z oferty tego sklepu :)

zakupy: szkicownik, węgiel; listopad 2009

plusy: szybka dostawa

minusy: brak niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jbbob rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 42936 z 05.11.2009

Przesyłka doszła w przeciągu paru dni. Wszystko OK- polecam ;)

zakupy: Pędzle, pigmenty; listopad 2009

plusy: Łatwość dostępu.

minusy: Generalnie brak. Przesyłka po 5' dniach.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

a rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 42837 z 04.11.2009

Szybko, łatwo i w miarę tanio

zakupy: art. do rysunku; listopad 2009

plusy: Szybko, łatwo i w miarę tanio

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jasneslowa.pl rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 42510 z 28.10.2009

sklep poznałam poprzez produkty, z których korzystaliśmy na warsztatach Vedic Art; sprawdziłam osobiście już kilkukrotnym zakupem - zawsze towar bdb jakości i terminowa wysyłka plus b dobry kontakt ze sprzedającym Serdecznie i z całą pewnością polecam - Lena

zakupy: podobrazia, akcesoria, farby akrylowe; październik 2009

plusy: ceny i terminowość, bdb jakość, miły kontakt,

minusy: może przydałyby się w ofercie jeszcze inne marki akryli

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

okgim rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 42141 z 21.10.2009

Szybka dostawa, towar ok i miła obsługa. Polecam

zakupy: sztalugi, manekin, pastele materiały do; październik 2009

plusy: szeroki asortyment, dobry kontakt z klientem

minusy: nie zauważyłam do tej pory większych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekjj rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 41920 z 16.10.2009

expresowa dostawa, starannie zapakowany towar, miła obsługa. Same plusy, polecam!

zakupy: płótno; październik 2009

plusy: obsługa, terminowość, dbanie o klienta

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 41882 z 16.10.2009

Złożyłam zamówienie, kurier dostarczył wszystko na drugi dzień , ładnie , troskliwie zapakowane, bez uszkodzen, dobra jakość usługi.Polecam

zakupy: pędzle, farby, płótna, kubki; październik 2009

plusy: prosta obsługa

minusy: nie ma niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 41723 z 13.10.2009

Kupowałam w tym sklepie przez Allegro, a teraz bezpośrednio. Jestem bardzo zadowolona jak i z jakości towaru, tak i z fachowej obsługi i szybkiej wysyłki. POLECAM SERDECZNIE.

zakupy: Farby olejne i podkłady malarskie; październik 2009

plusy: Rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rav1941 rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 41197 z 02.10.2009

szeroka gama art dla artystów

zakupy: dłuta; październik 2009

plusy: szeroka gam produktów

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 41191 z 02.10.2009

Zawsze niezawodny szybka wysyłka

zakupy: farby; październik 2009

plusy: niezawodność ,świetny kontakt,bezpiecznie,pewnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40997 z 28.09.2009

Szukałam konkretnych farb o dużej pojemności. Tylko ArtEquipment dysponował takimi farbami. Tym milej mi wysystawić Państwu pozytywną opinię, polecając zakupy innym osobom. Farby wykorzystano przy malowaniu zamku zbudowanego z kartonów na urodzinach mojej córki. Farby pięknie sprały się z ubrań i włosów:) Kontkat mailowy i telefoniczny - profesjonalny. Pozdrawiam.

zakupy: Farby 500 ml; wrzesień 2009

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucas rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40941 z 26.09.2009

Wybrałem z sklep z powodu najbardziej odpowiadającej mi oferty spośród wielu, które przeglądałem. Spory wybór i bardzo rozsądne ceny. Wysyłka towaru zrealizowana BŁYSKAWICZNIE, chyba nie minęło więcej niż 36 godzin i listonosz przywiózł mi paczkę! Towar zgodny i bardzo wiernie sfotografowany, polecam najserdeczniej!!!

zakupy: dłuta snycerskie, komplet 6 szt.; wrzesień 2009

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia.

minusy: Nie znam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

enovvak rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40913 z 25.09.2009

Sklep oferuje farby w dużych opakowaniach w przystępnych cenach. Towar wysłany jest szybko, porządnie zapakowany.

zakupy: farby tempery, farby akrylowe; wrzesień 2009

plusy: duży asortyment

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Falcon_ru rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40894 z 25.09.2009

Wszystko OK ! Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt. Szybka przesyłka (solidnie zapakowana :-). Polecam !!

zakupy: Dłuta rzeźbiarskie profesjonalne szerokie do drewna komplet 6 sz; wrzesień 2009

plusy: ok

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marty_84 rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40755 z 23.09.2009

Sklep zainteresował mnie swoją szeroką ofertą. Znalazłam tam wiele niezbędnych dla mnie preparatów potrzebnych do zdobienia metodą decoupage. Transakcję uznaję za bardzo udaną. Miły kontakt, błyskawiczna przesyłka, a produkty bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam!

zakupy: farby akrylowe, środki do decoupage; wrzesień 2009

plusy: bardzo szybka przesyłka, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

antoinetta rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40694 z 22.09.2009

Wybrałam ten sklep, bo potrzebowałam zakupić kilka rzeczy z jego oferty. Oferta jest przejrzysta, zrozumiała nie miałam problemu z odnalezieniem przedmiotów ktorymi byłam zainteresowana. Transakcja została przeprowadzona wzorowo. Przesyłkę otrzymałam super szybko. Polecam gorąco!!!

zakupy: farby, pędzle, ołówki, gumki; wrzesień 2009

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40576 z 18.09.2009

Natychmiastowa pomoc konsultanta. Dziękuje za szybka realizację przesyłki

zakupy: zestaw farb; wrzesień 2009

plusy: czytelność produktów

minusy: nieprecezyjne informacje co do płatnosci

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DiD rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40567 z 18.09.2009

szeroka gama produktow czytelna zachecajaca do przegladania strona no i oczywiscie szybka sprawna obsluga! jestem bardzo zadowolona i polecam :)

zakupy: płótna farby pędzle; wrzesień 2009

plusy: duży wybór i szybka realizacj

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40465 z 16.09.2009

Szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem. Dziękuję i polecam!

zakupy: pastele, ołówki, podręcznik, blok, ; wrzesień 2009

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Delfina rekomenduje ArtEquipment.pl opinia nr 40278 z 11.09.2009

Super! Bardzo profesjonalnie i do tego szybko. Polecam!!!

zakupy: podobrazie lniane, paleta drewniana; wrzesień 2009

plusy: Duży wybór towaru

minusy: chyba brak:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER