Meble drewniane, rzeźbione oraz meble kolonialne i rattanowe.
Sklep Artseries.pl

Kontakt

tel. 58 661-10-25
Gdynia

Popularne produkty

Dekoracje, Meble stylowe, Style meblowe, Wyprzedaże | uszkodzenia, Ultra Promocje, Prezenty

Popularne marki

Boże narodzenie, Rzeźbiona classic, Rzeźbiona - prestige mahogany, Rustic decor, Simple antique, Szkatułki drewniane i skórzane, Lampiony świeczniki wazony, Zegary

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 25
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Artseries.pl > Opinie klientów

Sklep Artseries.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.05.2012r i posiada 28 opinii klientów w tym 90% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Artseries.pl opinia nr 423338 z 07.11.2017

Atrakcyjne ceny.Spełnił moje oczekiwanie.

zakupy: komoda; listopad 2017

plusy: Atrakcyje ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j-szon rekomenduje Artseries.pl opinia nr 422302 z 22.10.2017

Sklep posiada w swej ofercie bardzo ciekawy asortyment i dlatego mnie zainteresował. Kupiłem stolik, czas oczekiwania na dostawę dwa miesiące, ale się opłacało. Stolik rewelacja. Polecam ten sklep.

zakupy: Stolin; październik 2017

plusy: Dobra jakość mebli

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Artseries.pl opinia nr 412882 z 25.05.2017

TAK

zakupy: lustro; maj 2017

plusy: atrakcyjny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jertam rekomenduje Artseries.pl opinia nr 409206 z 06.04.2017

Szukaliśmy z żoną Lampy ceramicznej do salonu. Zaciekawiła nas oferta sklepu Artseries pl. Chociaż większość asortymentu sklepu , to jak mi się wydaje meble , jednak dział Dekoracje prezentuje dość bogatą paletę lamp. Naszym priorytetem był ładny wygląd , wielkość , no i atrakcyjna cena. Znaleźliśmy parę wzorów , które w porównaniu z podobnymi konkurencyjnymi wyróżniały się korzystnie cenowo. Niestety każda z nich była w opcji "powiadom o dostępności " Skorzystaliśmy z tej opcji i po pewnym czasie otrzymałem wiadomość ,że jedna z tych lamp i to akurat ta z pierwszego miejsca zmieniła statut na " dostępna. Złożyłem więc Zamówienie , opłaciłem z transportem i mam upragnioną lampę.

zakupy: Duża stojąca lampa ceramiczna 74829 salonowa; kwiecień 2017

plusy: Bardzo dobra strona i bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech Górecki nie poleca Artseries.pl opinia nr 408074 z 19.03.2017

Oferta Sklepu na stronie jest bardzo ciekawa. Według strony, opisu i zdjęć mieli towar który mnie interesował. zakupo odbył się błyskawicznie i nawet drobny problem z wyborem formy dostarczenia (zamiana Inpost na Kuriera) nie wpłynęła na termin dostawy. To niestety jedyne pozytywy. Towar zapakowany wyjątkowo niechlujnie. Niezgodny z opisem co do koloru i jakości wykonania. Miał być biały (szary) rower stojak na kwiatki. Był kolor brudnej stali. Pomimo 2 maili do firmy z prośbą o ustosunkowanie się do sytuacji - zero kontaktu zwrotnego - czekałem 2 tygodnie. Co ciekawe nie chciałem zwrotu towaru a zwykłe przeprosiny - niestety wykracza to poza możliwości sklepu. Zdecydowanie odradzam ten sklep - właśnie za ignorowanie Klienta

zakupy: Stojak na kwiaty w kształcie bicykla rower kwietnik 94009; marzec 2017

plusy: Termin realizacji

minusy: Brak odpowiedzi na reklamacje, towar niezgodny z opisem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Artseries.pl opinia nr 406354 z 23.02.2017

Szukałem szkatułek z możliwością osobistego kupienia w Gdańsku. Trafiłem na ofertę w Gdyni, a potem zrezygnowałem z jechania osobiście. System sklepu jest wyjątkowo user-friendly. W innych sklepach miewam czasem wątpliwości (rejestrować/nie rejestrować, miewałem też kłopoty z innym adresem dostawy), tu odpowiedzi na moje wątpliwości są na ekranie jeszcze zanim o nich pomyślę. Zamówiłem wczoraj o 10-ej, dostałem dziś o 11-ej. Szkatułka w bąbelkach i w pudełku, a pudełko obłożone styropianem dociętym na miarę i zawinięte folią.

zakupy: Szkatułka; luty 2017

plusy: szybkość realizacji, interfejs sklepu

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Artseries.pl opinia nr 402754 z 08.01.2017

Stronę sklepu wyszukałam przypadkowo,zawartość oferowanych towarów przejrzałam bardzo dokładnie i znalazłam coś, co przypadło mi do gustu. Z decyzją zakupu towaru nosiłam się długo, bo oczywiście nie widziałam "tego czegoś" w rzeczywistości, a zdjęcia nie zawsze odzwierciedlają produkt. Ale nie było rozczarowania, towar zabezpieczony wręcz profesjonalnie, a przesyłka błyskawiczna. Z pewnością będą dalsze zakupy:

zakupy: szezlong; styczeń 2017

plusy: pełna profesja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Artseries.pl opinia nr 391646 z 25.08.2016

Znalazłam to czego szukałam w dobrej cenie. Towar zgodny z opisem, dotarł bardzo dobrze zapakowany i tempie błyskawicznym, naprawdę polecam ten sklep.

zakupy: ramka na 7 zdjęć; sierpień 2016

plusy: bardzo dobra informacja odnośnie etapów zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Artseries.pl opinia nr 385866 z 15.06.2016

Sklep funkcjonuje perfekcyjnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i bardzo szybka wysyłka , to już kolejne moje zakupy i na pewno jeszcze tu wrócę.

zakupy: lustra; czerwiec 2016

plusy: Dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanislaw rekomenduje Artseries.pl opinia nr 378834 z 07.04.2016

Przypadkowo wybralem ten sklep,a w zwiazku z tym .ze duzo plywalem promami po SWIECIE ,a sklep znajduje sie w sasiedztwie MORZA,do.ktorego zawsze mnie ,,ciagnie''i nie pomylilem sie . OBSLUGA SKLEPU bardzo mila , uprzejma -- ,sposob zabezpieczenia ,luster i kubkow -- wiecej ,jak doskonaly',przesylke otrzymalem na drugi dzien po zamowieniu. POLECAM TEN SKLEP WSZYSTKIM. POZDRAWIAM --klient Stanislaw

zakupy: stylizowane lustra w zlotej ramie 47589, , marynarskie kubki'; kwiecień 2016

plusy: uprzejmosc,b.dobre zabezpieczenie towaru,szybkosc dostaw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Artseries.pl opinia nr 378790 z 07.04.2016

Sklep poleciła mi projektantka ze względu na poszukiwany mebel. Towar spełniał całkowicie moje oczekiwania. Meble były bardzo dobrze zapakowane, lustro zabezpieczone przed stłuczeniem. Minusem było dłuższe oczekiwanie przy wcześniejszej płatności przelewem. Towar za pobraniem otrzymałam w ciągu 48 godzin.

zakupy: Konsole mahoniowe, lustro w stylu prowansalskim; kwiecień 2016

plusy: Szeroki asortyment,dokładny opis i zgodność zdjęć z ofer

minusy: Dłuższe czekanie na towar przy przedpłacie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Smykoski rekomenduje Artseries.pl opinia nr 370114 z 20.01.2016

Sklep rewelacyjny. Polecam !!!

zakupy: Komoda; styczeń 2016

plusy: Błyskawiczna realizacja przy niskim koszcie.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Artseries.pl opinia nr 366650 z 19.12.2015

Bardzo szybka dostawa nawet w okresie przedświatecznym. Towar dobrze zabezpieczony!!! Wszystko dobrej jakości i zgodne z opisem.

zakupy: Duży zegar i szkatułka.; grudzień 2015

plusy: Szybkosc reakizacji zamowienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zofia jedrych rekomenduje Artseries.pl opinia nr 361049 z 09.11.2015

bardzo szybka dostawa, Towar zgodny z opisem.Meble bardzo solidnie wykonane.Polecam

zakupy: drewniana lawa, komoda i kwietnik; listopad 2015

plusy: szybka wysylka i mila obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Artseries.pl opinia nr 354673 z 08.09.2015

Sklep oferuje towar w atrakcyjnych cenach, niskimi cenami dostawy oraz szybkim jego dostarczeniem

zakupy: Figórki; wrzesień 2015

plusy: doskonała prezentacja towaru

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata rekomenduje Artseries.pl opinia nr 340685 z 29.04.2015

na sklep trafiłam przypadkiem szukając prezentu w internecie, jestem bardzo zadowolona z współpracy i szybkiej dostawy

zakupy: skarbonka; kwiecień 2015

plusy: konretność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariussz nie poleca Artseries.pl opinia nr 328261 z 20.01.2015

Sklep wybrałem z uwagi na duży wybór poszukiwanego przeze mnie asortymentu oraz na profesjonalną stronę internetową.

zakupy: sekretarzyk oraz fotel; styczeń 2015

plusy: BRAK

minusy: Niekompetancja i olewatorstwo w stosunku do klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANYA rekomenduje Artseries.pl opinia nr 328081 z 19.01.2015

Wybrałam zakupy w ARTSERIES, ponieważ znalazłam artykuł, który mi odpowiadał pod względem funkcjonalności oraz stylu. Jest to sklep dla koneserów. Przejrzysta strona internetowa pozwala na dokonanie trafnego wyboru zakupu. Obsługa klienta odbywa się bez żadnych problemów. Realizacja zamówienia odbywa się planowo, klient jest na bieżąco informowany o statusie swojego zamówienia. Dostawa artykułu, również bez zarzutu.

zakupy: sekretarzyk; styczeń 2015

plusy: planowa realizacja zamówienia, kontakt z klientem

minusy: nie odniosłam takiego wrażenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje Artseries.pl opinia nr 325797 z 02.01.2015

ciekawy asortyment towarów, profesjonalna i serdeczna obsługa, szybkość realizacji zamówienia, dogodne formy płatności

zakupy: gazetnik; grudzień 2014

plusy: profesjonalizm, otwartość na klienta

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Artseries.pl opinia nr 320693 z 29.11.2014

. Miło mi wyrazić pozytywną opinię o zakupach w sklepie Artseries. Na sklep trafiłam przypadkowo podczas przeglądania internetu. Szukałam jadalni a ta, którą proponował sklep Artseries w pełni odpowiadała moim potrzebom toteż ją kupiłam. Meble zostały dostarczone w umówionym terminie w idealnym stanie. Miły dostarczyciel pomógł w rozpakowaniu przesyłki. Czegóż chcieć więcej. Reasumując - sklep ze wszech miar zasługuje na pozytywną opinię. polecam

zakupy: Jadalnia w stylu prowansalskim; listopad 2014

plusy: Ternibowość dostawy

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER