Sprzęt sportowy, turystyczny i fitness.
Sklep Asport.pl

Kontakt

tel. 801 000 761
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Sporty indywidualne, Odzież i Obuwie, Skating i Rowery, Sporty drużynowe, Turystyka i Biwak, Siłownia i Fitness, Wędkarstwo i hobby, Dom i dziecko, Medycyna i zdrowie

Popularne marki

Aqua-speed, Gwinner, Spokey, 2skin, Meteor, The north face, Adidas, Viking, Columbia, Robinson, Deuter, Pani teresa medica, Zamberlan, Nils, Demar, Spaio, Smartwool

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 728
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Asport.pl > Opinie klientów

Sklep Asport.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.01.2007r i posiada 738 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

cwietowa88 rekomenduje Asport.pl opinia nr 418762 z 24.08.2017

Potrzebowałam taniego acz dobrego towaru. Jak najbardziej zostały spełnione moje oczekiwania.

zakupy: klapki; sierpień 2017

plusy: Towar zgodny z opisem

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Asport.pl opinia nr 418530 z 22.08.2017

Produkt dostarczony następnego dnia od zamówienia, bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam

zakupy: Buty dziecięce do wody; sierpień 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

filip rekomenduje Asport.pl opinia nr 417618 z 08.08.2017

szybka sprawna transakcja, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony w transporcie, polecam

zakupy: zegarek timex; sierpień 2017

plusy: informacja ostatusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Asport.pl opinia nr 416958 z 28.07.2017

Ponieważ miał najatrakcyjniejszą ofertę. W pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Rolki Rollerblade; lipiec 2017

plusy: Niska cena, sprawnie, szybko i bezproblemowo.

minusy: Nie było nic, co mogłoby spowodować niezadowolenie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOANNA rekomenduje Asport.pl opinia nr 414882 z 23.06.2017

Spodobał mi się opis towaru, akurat szukałam rolek dla siebie i bardzo pomocny był filmik opisujący na co powinniśmy zwrócić uwagę wybierając rolki. Dostawa zrealizowana bardzo szybko, towar zgodny z opisem, rolki solidnie wykonane. Polecam z całego serca :)

zakupy: łyżworolki; czerwiec 2017

plusy: Szybka dostawa, przystępna cena.

minusy: nie mam żadnych sugestii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Asport.pl opinia nr 412902 z 25.05.2017

Ciekawy produkt, dobra cena, adekwatne koszty przesyłki.

zakupy: Okularki do pływania; maj 2017

plusy: ciekawa oferta

minusy: czas realizacji mógłby być krótszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hrumak17 rekomenduje Asport.pl opinia nr 410934 z 29.04.2017

Wszystko tak jak trzeba!

zakupy: klapki; kwiecień 2017

plusy: cena, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kak7 rekomenduje Asport.pl opinia nr 409278 z 06.04.2017

Towar, który mi odpowiadał i duża liczba pozytywnych opinii Sprzedawcy

zakupy: Rękawice rowerowe; kwiecień 2017

plusy: Dobra jakośc i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Asport.pl opinia nr 408770 z 30.03.2017

szybko, tanio i zgodnie z zamówieniem

zakupy: wkład mrożący; marzec 2017

plusy: dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mifis rekomenduje Asport.pl opinia nr 408374 z 23.03.2017

Bardzo szybka obsługa. Łatwy dostęp do info o przesyłce . Ok

zakupy: Rower biegowy do 20kg; marzec 2017

plusy: Szybkość

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miko1985 rekomenduje Asport.pl opinia nr 400238 z 09.12.2016

Atrakcyjna cena

zakupy: łyżwy figurowe dziecięce; grudzień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cougar rekomenduje Asport.pl opinia nr 397654 z 14.11.2016

Jedyny sklep, który posiadał produkt, którego szukałem.

zakupy: Parasolka dla dzieci Disney; listopad 2016

plusy: solidność

minusy: za mało towaru, może ybrał bym coś jeszcze:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonatar7 rekomenduje Asport.pl opinia nr 397494 z 10.11.2016

Wybralam ten sklep ze względu na artykul, który mi odpowiadal. Przesylka nadeszla bardzo szybko a zamówiony towar był nawet lepszy aniżeli wynikało to z opisu. Cena bardzo atrakcyjne. W przyszłości, jeśli tylko będę miała zamiar cos kupic z oferowanego asortymentu, z cala pewnoscia skorzystam.

zakupy: bluza polarowa; listopad 2016

plusy: solidnosc, szybka dostawa, dobry towar, korzystna cena

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Asport.pl opinia nr 396594 z 31.10.2016

Towar zgodny z oczekiwaniem, szybka wysyłka, polecam.

zakupy: buty basenowe; październik 2016

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesław rekomenduje Asport.pl opinia nr 395346 z 15.10.2016

dobra cena, posiadanie towaru i szybka dostawa

zakupy: sok z derenia; październik 2016

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Asport.pl opinia nr 391242 z 18.08.2016

Produkty w dobrych cenach, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Buty wodne; sierpień 2016

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Asport.pl opinia nr 390330 z 06.08.2016

Atrakcyjna cena zachęciła mnie do zakupu. Otrzymany towar w bardzo krótkim czasie spełniał wszystkie moje oczekiwania. W przyszłości będę wracać do tego sklepu, bo warto.

zakupy: Kask rowerowy dla dzieci; sierpień 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Asport.pl opinia nr 389734 z 28.07.2016

Szybka obsługa , towar zgodny z prezentowanym na stronie .

zakupy: szorty; lipiec 2016

plusy: solidność i wysoka jakość produktu

minusy: nie dostrzegamy wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nick rekomenduje Asport.pl opinia nr 389298 z 22.07.2016

Atrakcyjna cena towaru, którego poszukiwałem.

zakupy: deskorolka; lipiec 2016

plusy: duży asortyment, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mar_L rekomenduje Asport.pl opinia nr 388738 z 16.07.2016

Wybrałam go ze względu na najlniższą cenę na Allegro (w porównaniu do innych aukcji)

zakupy: Kółka do rolek Tempish LED; lipiec 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER