Dawne przyrządy astronomiczne i żeglarskie. Kieszonkowe zegary słoneczne.
Sklep Astrosklep.pl

Kontakt

tel. 42 3072400
Lódź

Popularne produkty

Przyrządy żeglarskie, Przyrządy dekoracyjne, Przyrządy astronomiczne

Popularne marki

Hemisferium

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 45
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Astrosklep.pl > Opinie klientów

Sklep Astrosklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2005r i posiada 45 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

J. rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 384514 z 02.06.2016

Szukałam gadżetu astronomicznego dla zakręconej na punkcie kosmosu koleżanki i oferta sklepu astrosklep wpisywała sie w klimat idealnie. Wybrałam miniaturowe astrolabium z myślą dołączenia do niego łańcuszka żeby zrobić z niego elegancki wisior. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, po kilku godzinach otrzymałam maila z odpowiedzią, darmowa wysyłka i pięknie wykonany przedmiot. Polecam

zakupy: Miniaturowe astrolabium (brelok); czerwiec 2016

plusy: asortyment, wykonanie, kontakt

minusy: mało aktualnych opinii, myślałam, że firma zawiesiła dzi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 44977 z 11.12.2009

Szukałam oryginalnego prezentu dla pasjonata żagli. To był strzał w dziesiatkę!

zakupy: astrolabium; grudzień 2009

plusy: szybkość obsługi, zero zbędnych formalności

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Frundsberg rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 44715 z 08.12.2009

Największa oferta pięknych i szlachetnych "rzeczy". Polecam poszukujących nietuzinkowego prezentu dla pasjonatów żeglarstwa astronomii lub tak jak ja podróży.Bardzo elastyczna obsługa - duża pomoc przy lokalizowaniu przesyłki. Wszytko zgodnie z umową.Prezent dotarł bezpiecznie i na czas, a co najważniejsze bardzo się podobał obdarowanemu. Polecam

zakupy: Kompas mosiężny ", Kardan", ; listopad 2009

plusy: ładna ekspozycja i opis produktów, kompetentna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zielonedachy rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 43903 z 24.11.2009

oryginalny, wysokiej jakosci asortyment, pomysl na nietuzinkowy prezent

zakupy: zegar sloneczny inklinacyjny; listopad 2009

plusy: precyzyjna strona z opisem, czytelne menu,sprawna obslug

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek01 rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 43898 z 24.11.2009

Zdecydowanie polecam, wysyłka zamówionego towaru natychmiastowa, towar wysokiej jakości

zakupy: astrolabium; listopad 2009

plusy: możliwość obejrzenia towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 43896 z 24.11.2009

Sklep ma bardzo ciekawy asortyment, pięknie wykonane artykuły o wysokiej jakości. Zegar słoneczny który zamówiłam jest rewelacyjny. Bardzo szybka, miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: Mosiężny zegarek słoneczny z kompasem; listopad 2009

plusy: profesjonalizm, wyjątkowy asortyment

minusy: wszytsko mi się podobał

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella-1702 rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 43234 z 11.11.2009

posiada ciekawą ofertę. Przesyłka dotarła bardzo szybko

zakupy: kompas; listopad 2009

plusy: terminowość,

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kk rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 43129 z 09.11.2009

bardzo fajna i czytelna strona sklepu, ciekawa oferta...i bardzo szybka realizacja zamówienia, wręcz błyskawiczna. Polecam serdecznie

zakupy: wieczny kalendarz; październik 2009

plusy: towar dokladnie jak w ofercie, ekspresowa realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michaela rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 24979 z 17.12.2008

Bardzo przyjemna konwersacja internetowa. Cala transakcja przebiegla bardzo sprawnie, przesylka przyszla bardzo szybko.

zakupy: Pierscieniowy zegar sloneczny; grudzień 2008

plusy: NAtychmiastowa reakcja na pytanie klienta, uprzejmosc,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz Pawłowsk rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 23918 z 02.12.2008

Wszystko w jak najlepszym porządku: szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, starannie zapakowany. Bardzo profesjonalnie! Zdecydowanie polecam ten sklep!

zakupy: zegar słoneczny; listopad 2008

plusy: szybki kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: niewielka oferta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 21527 z 17.10.2008

Na stronie sklepu nie działał system zamówień, ale po wysłaniu e-maila na wskazany adres odpowiedź nadeszła przed upływem 24 godzin. Całe zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 2 dni. Trzeciego dnia przyjechał kurier z paczką. Astrolabium było zapakowane w eleganckie pudełko, a to w zabezpieczające przed uszkodzeniami kopertę i folię. Do wysokiej jakości astrolabium została dołączona kartka, z krótkim opisem przedmiotu.

zakupy: Astrolabium mini (brelok); październik 2008

plusy: szybki i sprawny kontakt, wysoka jakość produktu

minusy: problem ze złożeniem zamówienia przez stronę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 18884 z 19.08.2008

Mój zakup jest śliczny, a firma z całą pewnością godna polecenia.

zakupy: zegar; sierpień 2008

plusy: oferta i kontakt - rzeczywiście można na nich liczyć

minusy: pakowanie mogłoby być nieco lepsze....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna z Kielc rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 17445 z 12.07.2008

Błądząc po internecie w poszukiwaniu pomysłu na prezent ślubny dla córki, "wpadłam" do tego sklepu. Przykuły moją uwagę stare przyrządy astronomiczne i wiedziałam już, ZE TO JEST TO !! Zdecydowałam się na ASTROLABIUM 10 cm. Byłam zaskoczona profesjonalną obsługą, wybiegającą daleko poza standardowe czynności sprzedawcy. Fachowe i wyczerpujące porady dotyczące przyrządu i błyskawiczna wysyłka. Sam przyrząd bardzo starannie wykonany. Do niego dołączony opis mozliwych funkci. Jestem pewna, że młodym prezent się spodoba. Obiecuję zdać relację z ich opinii ... a może sami coś napiszą. Polecam i sprzedawcę i ten piekny przedmiot

zakupy: Astrolabium 10 cm; lipiec 2008

plusy: fachowość, uczynność, terminowość, profesjonalizm

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AM rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 16587 z 15.06.2008

Fajne produkty! Czytelna strona. Bardzo dobra obsługa, szybko reagująca na zapytania klienta

zakupy: Kompas Kardan; czerwiec 2008

plusy: obsługa i towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 16573 z 14.06.2008

Szybko, solidnie i profesjonalnie. Serdecznie polecam!!!!

zakupy: astrolabium; czerwiec 2008

plusy: wspaniały kontakt i świetny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MK rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 10169 z 15.11.2007

Oryginalna i bardzo dobrze opisana oferta. Gustawna i z klasą. Świetne rzemiosło produktów. Bieżąca aktualizacja procesu sprzedaży-nabycia. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam!!!!

zakupy: Wieczny Kalendarz; listopad 2007

plusy: Oryginalna oferta. Bogaty opis proponowanych produktów.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena K. rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 9756 z 31.10.2007

Towar fantastyczny i zgodny z opisem. Przesylka blyskawiczna i swietnie zapakowana. Bardzo polecam!

zakupy: ESCORIAL - pudełkowy zegarek słoneczny, ASTROLABIUM MINI (brelok); październik 2007

plusy: rzetelnosc , opis towaru zgodny z rzeczywistoscia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Bąk rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 9750 z 30.10.2007

Obsługa i towar pierwsza klasa.

zakupy: astrolabium; październik 2007

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 8652 z 24.09.2007

Obsługa rewelacyjna, bardzo sympatyczni i profesjonalni ludzie. Kontakt doskonały, zaówno mailowy jak i telefoniczny. Polecam!

zakupy: Kompas Cardan; wrzesień 2007

plusy: szybkość, zgodnosć towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina Kiepura rekomenduje Astrosklep.pl opinia nr 7951 z 24.08.2007

Zakup bezproblematyczny i bardzo szybka dostawa towaru za granice

zakupy: Eskorial; sierpień 2007

plusy: blyskawiczny kontakt i pomoc zwiazana z przesylka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER