Sprzęt AUDIO-VIDEO,FOTO, RTV oraz AGD.
Sklep Audiopioneer.pl

Kontakt

tel. 22 256 87 97
PYSKOWICE

Popularne produkty

Car Audio & Radiotelekomunikacja, RTV ( Audio-Video ), PROFESJONALNE środki czystości, Drobne AGD & Pielęgnacja Ciała, Słuchawki

Popularne marki

Eco shine, Pioneer, Grundig, Jbl, Sony, Volt polska, Xblitz, Navroad, Alkohit / dkd, Harman kardon, Sennheiser, President, Akg, Alpine, Denon, Excursion

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 25
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Audiopioneer.pl > Opinie klientów

Sklep Audiopioneer.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.12.2012r i posiada 26 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

dianaares rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 389934 z 01.08.2016

Szybko, sprawnie i solidnie. Pełen profesjonalizm. Polecam.

zakupy: pioneer avh-280bt; sierpień 2016

plusy: szybkosc, miła obsługa, ciekawe ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 342081 z 12.05.2015

Rewelacyjny sklep. Szybka i intuicyjna obsługa sklepu. Wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem. Szeroki wybór dodatkowych usług.

zakupy: ekspres; maj 2015

plusy: szybkość, miła obsługa, informacje nt statusu zamówienia

minusy: wszystko Ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 232389 z 21.07.2013

Szybko, sprawnie, fachowo

zakupy: CB radio M-Tech Legend III; lipiec 2013

plusy: polecam

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hubert rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 231297 z 16.07.2013

miał najtańszy towar, konkretnie cb które kupiłem razem z anteną, obu szukałem osobno patrząc na najniższą cenę, radio i antenę znalazłem w ich sklepie co zmniejszyło cenę przesyłki ( płaciłem za jedną) Radio i antena sprawują się całkiem dobrze

zakupy: cb radio, antena; czerwiec 2013

plusy: szybkie doręczenie przesyłki

minusy: opisz krótko co nie spodobało Ci się w ich sklepie ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 226089 z 19.06.2013

Cena zamawianych artykulow byla najnizsza, wszystko bylo terminowo i szybko.

zakupy: akcesoria do ekspresu NIVONA; kwiecień 2013

plusy: niskie ceny, terminowa szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 225733 z 18.06.2013

Wybrałem ten sklep ponieważ oferował najniższą cenę na rynku. Co do wysyłki zostały spełnione wszystkie moje oczekiwania. Jedyne czego moim zdaniem brakuje to punktu odbioru osobistego.

zakupy: Słuchawki; maj 2013

plusy: kontakt

minusy: brak punktu odbioru osobistego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

guma-1977 rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 223981 z 10.06.2013

Mial najlepsza cene radia cb ktorego szukalem

zakupy: Uniden PRO520XL i antena LEGEND 4-TECH ZESTAW; czerwiec 2013

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 223461 z 07.06.2013

sklep godny polecenia, transakcja szybka, cena bardzo przystępna, sprzęt super!!!polecam

zakupy: radioodtwarzacz Pionieer; maj 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 222105 z 31.05.2013

tanio szybko i profesjonalnie

zakupy: radio pionner; maj 2013

plusy: wybor

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam0069 rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 222049 z 31.05.2013

tani

zakupy: suszarka; maj 2013

plusy: tani

minusy: wszytsko oki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 221865 z 29.05.2013

Ponieważ podejście do klienta profesjonalne wręcz nie spotykane w innych firmach tego typu.

zakupy: Grundig MC 3140; maj 2013

plusy: Szybko odpowiadają na maile

minusy: Strona sklepu mogła by być bardziej przejżysta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arlattow@autogr rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 221737 z 29.05.2013

Kolejny zakup i napewno tu wróce, znowy OK

zakupy: odkamieniacz creamclean; maj 2013

plusy: ceny-szybkość-dobra obsługa

minusy: mniejszy wybór marek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arlattow@autogr rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 220121 z 22.05.2013

Pierwsza klasa sklep, medalowa obsługa.

zakupy: młynek do kawy; maj 2013

plusy: szybkość dostaw produkr=tów

minusy: NIE MA, NAPRAWDĘ !!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

orze rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 216749 z 06.05.2013

Kupiłem szczoteczkę do zębów, teraz wróciłem po wkłady i otzrymałem przesyłkę gratis. Poolecam ten sklep bo naprawd ę nie traktują klienta jak skarbonki. zachęcić, wziąśc kase i w razie czego mieć go już w d... pOLECAM

zakupy: wkłady szczoteczka grundik; maj 2013

plusy: nie zdziaerają

minusy: nie za duży asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lelelele@onet.pl rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 216745 z 06.05.2013

Polecam zakupy w tym sklpie. szybko i tanio.

zakupy: interfejs pioneer; maj 2013

plusy: tanio

minusy: Fv imienna zamiast paragonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

merdoczek rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 215757 z 29.04.2013

Kolejne odwiedziny strony audiopioneer.pl i kolejny udany zakup !! Pooecam !!

zakupy: słuchawki mDR-EX10LP; kwiecień 2013

plusy: polecam

minusy: polecam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dianex2@wp.pl rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 212801 z 17.04.2013

To drugie moje zakupy i znowu strzał w 10!! dobra cena, szybka wysyłka , dostwa trwała 3 dni ALE produktu sprowadzanego na zamówienie !!!! Polecam serdecznie

zakupy: interfejs do podłaczenia fabrycznego ste; kwiecień 2013

plusy: napewno tam wrócę !!

minusy: napewno tam wrócę !!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojti100 nie ma zdania o Audiopioneer.pl opinia nr 212453 z 15.04.2013

Dobra cena...

zakupy: słuchawki pioneer SE-M290; kwiecień 2013

plusy: nie mam zdania

minusy: Kontakt telefoniczny, Czas realizacji zamówienia (6 dni)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kubam1 rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 212273 z 14.04.2013

Tak, spełnił oczekiwania, wybrałem z powodu atrakcyjnej ceny.

zakupy: CB Uniden 520 xl + antena cagiva; marzec 2013

plusy: same zalety

minusy: brak informacji w opisie, o braku wtyku do gniazda zapal

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona K-W rekomenduje Audiopioneer.pl opinia nr 212249 z 13.04.2013

konkurencyjne ceny artykółów w jednym sklepie

zakupy: filtry, tabletki czyszczace, odkamieniacz; kwiecień 2013

plusy: szybki termin realizacji, super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER