Bielizna damska, męska oraz dziecięca.
Sklep Bardotti.pl

Kontakt

tel. 733 657 722
Warszawa

Popularne produkty

Moda, Slipy - Bielizna męska - Dla Niego - Slipy i Stringi, Bielizna męska - Bokserki - Bokserki i szorty - Dla Niego, Outlet, Bluzki bez rękawów - Bluzki - Dla Niej - Odzież damska

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Bardotti.pl > Opinie klientów

Sklep Bardotti.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.07.2016r i posiada 18 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mirosław rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 418358 z 19.08.2017

Wybierając Bardotti kierowałem się, dobrymi ocenami klientów, oraz ich zadowoleniem z dokonanych, przez nich zakupów. Sklep spełnił oczekiwania moje.

zakupy: Zakupionymi artykułami są rajstopy:; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Brak opinii.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mrjonas rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 400606 z 13.12.2016

Profesjonalna obsługa klienta

zakupy: Szlafrok; grudzień 2016

plusy: punktualność

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 397390 z 10.11.2016

Sklep zainteresował mnie bogatą ofertą produktów, obsługa zamówienia przebiegła szybko, bardzo miło i profesjonalnie.

zakupy: szlafrok damski; listopad 2016

plusy: bogata oferta, miła i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola94 rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 397342 z 09.11.2016

Bardzo duży wybór, szybka przesyłka, rozmiar pasuje idealnie, ogólnie polecam!

zakupy: biustonosz bonitta; listopad 2016

plusy: szybka wysyłka, kody promocyjne, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 397338 z 09.11.2016

Szukałam w internecie bawełnianej koszuli nocnej z długim rękawem po przystępnej cenie. Znalazłam ją właśnie w sklepie Bardotti, taka jakiej potrzebuje. Przy okazji zamówiłam dwie męskie koszulki. Jestem bardzo zadowolona z jakości, wykonania oraz ceny zakupionych przeze mnie produktów.

zakupy: koszula nocna, koszulki męskie; listopad 2016

plusy: duży wybór, konkurencyjne ceny

minusy: brak szczegółowego opisu na niektóre towary

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 393330 z 17.09.2016

Jako jedyny ma bieliznę jasmine

zakupy: Komplet jasmine; wrzesień 2016

plusy: Asortyment, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 393326 z 17.09.2016

Darmowa wysyłka

zakupy: Szlafrok maya; wrzesień 2016

plusy: Darmowa wysyłka

minusy: Rekomendacje mogłyby być bardziej trafne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina_włoch rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 393318 z 17.09.2016

Znalazłam reklamę w googlu. Sklep ma wyjątkowo niskie ceny

zakupy: Biustonosz av-605; wrzesień 2016

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ik rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 391358 z 20.08.2016

Ma szeroki asortyment i spełnił wszystkie moje oczekiwania! Polecam!

zakupy: Strój kąpielowy; sierpień 2016

plusy: Szybka przesyłka i dobrze zapakowany towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Panieński2016 rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 391262 z 18.08.2016

Szukałam czegoś eleganckiego dla przyjaciółki na prezent w ramach wieczoru panieńskiego. Znalazłam w bardotti tak duży wybór kostiumów, że nie mogłam się zdecydować i kupiłam 3 :P Piękna bielizna, przyjaciółka była zachwycona!

zakupy: Lani koszulka nocna, pas do pończoch + nipple covers; sierpień 2016

plusy: ogromny wybór towarów świetnej jakości!!

minusy: zbyt duży wybór- trudno się zdecydować ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 391102 z 17.08.2016

Znajoma była bardzo zadowolona z zakupów i poleciła mi ten sklep. Stwierdziłam, że też spróbuje. Jestem mega zadowolona. Polecam:)

zakupy: Biustonosze; sierpień 2016

plusy: Kontakt, duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabriela rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 391058 z 16.08.2016

Szukałam rajstop na chłodniejsze letnie dni.

zakupy: Gatta Body Forn 20DEN; sierpień 2016

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grażyna_75 rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 391054 z 16.08.2016

szukałam wyprawki szkolnej dla dziecka. Wiem że w wakacje ceny są niższe. I faktycznie znalazłam bardotti na shopconnectorze i dostałam jeszcze dodatkowe 12% zniżki na wszytko.

zakupy: Gatta rajstopy ROSABELLA; sierpień 2016

plusy: szeroki asortyment, niskie ceny

minusy: lepsze filtrowanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ruda rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 390990 z 15.08.2016

Znalazłam ten sklep przypadkiem gdyż ten z którego zazwyczaj korzystam nie miał na stanie produktu w moim rozmiarze. Żałuję że znalazłam go dopiero teraz bo ceny są niższe niż tam, gdzie zazwyczaj zamawiam.

zakupy: Biustonosze Kinga; sierpień 2016

plusy: Ceny, obsługa klienta, gama produktow

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kajka rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 390986 z 15.08.2016

Wyszukiwałam pewnego produkty i to ten sklep wyskoczył mi w wyszukiwarce. Zakupy przebiegły sprawnie, już dzisiaj cieszę się moim zakupem :)

zakupy: biustonosz ava; sierpień 2016

plusy: ceny, czas dostawy, kontakt z klientem, strona

minusy: wyszukiwarka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Wielgosz rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 390530 z 09.08.2016

Kliknąłem na reklamę w sieci. Wcześniej nie znajdę tego sklepu. Okazało się że mają ciekawy wybór bielizny termoaktywnej, idealnie na rower.

zakupy: Brubeck koszulka termoaktywna; sierpień 2016

plusy: Duży wybór bielizny męskiej

minusy: Malo męskie kolory sklepu, jeśli to w ogóle minus

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia_b rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 390522 z 09.08.2016

Znalazłam sklep przez Googla, szukałam biustonoszy Jasmine.

zakupy: Biustonosz Jasmine; sierpień 2016

plusy: Szeroki asortyment, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia_m rekomenduje Bardotti.pl opinia nr 389798 z 29.07.2016

Fajny nowy sklep, w szczególności zaskoczył mnie bardzo szeroki asortyment w sklepie. Ceny też póki co bardzo konkurencyjne.

zakupy: Figi damskie N076; lipiec 2016

plusy: szeroki asortyment, dobrze wygląda na telefonie, cena

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER