Chemia gospodarstwa domowego, kosmetyki, artykuły spożywcze.
Sklep bdsklep.pl

Kontakt

tel. 801 009 177
Warszawa

Popularne produkty

Uroda, Spożywcze, Dziecko, Pupil, Chemia, Dom i ogród, Soczewki, Majsterkowanie, Woda i napoje, Zdrowa żywność, Biuro, Toaletowe

Popularne marki

Loreal paris, Canpol, Nivea, Purina, Babyono, , Garnier, Targroch, Delia, Bio planet, Lirene, Air optix colors, Maybelline, Air optix plus hydraglyde, Fiskars

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 271
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

bdsklep.pl > Opinie klientów

Sklep bdsklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.05.2006r i posiada 278 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbigniew rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 343277 z 22.05.2015

Solidnie i szybko. Jestem bardzo zadowolony.

zakupy: 111 różnych produktów; maj 2015

plusy: Ilość produktów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 145501 z 27.07.2012

Sklep jest tani, obsługa profesjonalna, w razie wątpliwości kontaktują się z Kupującym bezpośrednio, b. szybka dostawa. Polecam

zakupy: dla dziecka, chemia; lipiec 2012

plusy: duży wybór artykułów, b. dobra obsługa, szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luk rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 145373 z 26.07.2012

Polecam ten sklep. Zakupione przeze mnie tabletki do zmywarki okazały się bardzo dobrym "jakościowo" towarem. Dodatkowo znalazłem ten produkt w okazałej cenie. Kontakt ze sklepem jak najbardziej celujący. Pozdrawiam.

zakupy: Reckitt Benckiser FINISH CALGONIT 120szt; lipiec 2012

plusy: obsługa; szybkość wysyłki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dottes rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 138317 z 06.07.2012

wygodne zakupy bez wychodzenia z domu, dostawa na następny dzień, produkty dokładnie zapakowane,miła obsługa

zakupy: Lenor 3l, Babcia Jagoda, Persil; maj 2012

plusy: brak konieczności wychodzenia z domu

minusy: nie można osobiście obejrzeć towarów przed zakupem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jbeneo rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 135985 z 28.06.2012

Sklep internetowy jest w moim mieście, ma dobre ceny i bogaty asortyment.

zakupy: perełki Triumf, domestos, ręcznik Renova; czerwiec 2012

plusy: szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alza rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 135689 z 27.06.2012

W ofercie mają duży wybór importowanych towarów w przystępnej cenie, dobrze pakują paczki, zabezpieczają towar. Poza tym terminowo realizują zamówienia, miła obsługa.

zakupy: Pampersy, żel do prania Persil; czerwiec 2012

plusy: duży wybór towarów z importu i nie tylko

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 130661 z 09.06.2012

Jak najbardziej polecam ten sklep! Wszystkie zakupione przeze mnie towary w tym sklepie są naprawdę znakomitej jakości. Pozdrawiam

zakupy: BROS 75x220cm 2szt. Biała siatka na drzw; czerwiec 2012

plusy: Dostępność produktów, Jakość

minusy: Na chwilę obecną - brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 106769 z 13.03.2012

Sklep już sprawdzony, artykuły dobrej jakości z dużym terminem przydatności , szybka realizacja, profesjonalna obsługa.

zakupy: spożywcze i chemiczne; marzec 2012

plusy: dobra jakość towaru, dobra obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 98905 z 15.02.2012

Wszystko w porządku. Polecam. dobre ceny i szybka realizacja.

zakupy: plyn do prania niemiecki; luty 2012

plusy: dobre ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaska nie poleca bdsklep.pl opinia nr 93966 z 21.01.2012

Moje zamowieniew wysokosci blisko 400zl nie zostalo w pelni zrealizowane a na pieniadze 130zl za nie przeslany towar czekam do dzis a towar zakupilam w grudniu 2011. Kontaktowalam sie wiele razy telefonicznie i emailowo niestety bez rezultatu, sklep nie oddal mi pieniedzy. Tlumacza sie zmiana systemu Proba kontaktu przez paypalu nic nie daje, sprzedawca w dalszym ciagu nie odpowaiada i nie chce jak widac oddac pieniedzy, w ciagu najblizszych dni skladam sprawde do paypal. Bardzo sie zawiodlam wiecej nie zrobie w tym sklepie zakupow.

zakupy: zamowienie za blisko 400zl; grudzień 2011

plusy: nic

minusy: zamowienie nie zostalo w pelni zrealizowane,

Odpowiedź sklepu 10.02.2012

Bardzo przepraszamy za opóźnienia w wypłacie środków. Kontakt z nami był i informacja, że środki w najbliższym czasie zostaną zwrócone.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz585 rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 93938 z 21.01.2012

Korzystam z usług bdsklep.pl dosyć długo i zawsze jestem zadowolony z jakości otrzymywanych produktów jakrównież z błyskawicznej wręcz dostawy.

zakupy: chusteczki pampers; grudzień 2011

plusy: dbałość oklienta

minusy: nie dopatrzyłem się wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KASIA rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 93786 z 19.01.2012

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Wspaniały kontakt. Takiej współpracy życzę wszystkim kupującym gwarantując udane zakończenie transakcji z zadowoleniem dla obu stron !!!................ POLECAM

zakupy: SOFTLAN SENSITIVE Niemiecki Płyn do płukania dla dzieci 1l. PE; listopad 2011

plusy: EKSPRESOWA WYSYŁKA

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maya22 rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92624 z 04.01.2012

Świetny kontakt, szybka wysyłka. Towar najwyższej jakości za przystępną cenę. Sprzedający godny polecenia. Zapraszam zatem na całoroczne zakupy w bdsklep.pl.

zakupy: PAMPERS SENSITIVE Chusteczki pielęgnacyjne dla dzieci i niemowl; grudzień 2011

plusy: Przystępne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92535 z 03.01.2012

Wybór uzależniony był odpowiednią ceną za produkty oraz szybką realizacją zamówienia. Rzeczywiście bardzo szybko otrzymałam paczkę z zamówieniem, i co ważne terminy trwałości, na które zawsze zwracam uwagę świadczą o odpowiedniej jakości towaru.

zakupy: chemia gospodarstwa domowego; grudzień 2011

plusy: bezproblemowa realizacja, płatność do wyboru klienta

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

~Jo rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92478 z 02.01.2012

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Kolejne zakupy i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. POLECAM!

zakupy: chemia; grudzień 2011

plusy: szybko, milo, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asd825 rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92447 z 02.01.2012

Może być, oprócz jednego: w punkcie 5. regulaminu sklepu napisane jest, że zamówienia można dokonać również za pomocą poczty elektronicznej. Sklep przesyła mi e-maila: " nie przyjmujemy zamówień mailowo".

zakupy: STELLA Antybakteryjna ściereczka z mikro; grudzień 2011

plusy: znalazłem, to co szukałem

minusy: nieznajomość regulaminu sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92376 z 01.01.2012

Atrakcyjna cena. Sklep w pełni sprostał oczekiwaniom.

zakupy: Tabletki finish quantum; styczeń 2012

plusy: Bezbłędność, komunikacja z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zibi-5 rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92328 z 30.12.2011

Sklep wysyła towar w mgnieniu oka, jednego dnia wpłata a następnego kurier dostarcza przesyłkę . Gorąco polecam. Ceny konkurencyjne.

zakupy: Chemia; grudzień 2011

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92259 z 30.12.2011

Ze względu na ceny produktów, lokalizację w Warszawie oraz czytelność i łatwość poruszania się po stronie internetowej.

zakupy: spozywcze; grudzień 2011

plusy: segregacja produktow wzgledem ceny

minusy: na razie nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nikokorzen rekomenduje bdsklep.pl opinia nr 92154 z 29.12.2011

Ten sklep wysyła towar w mgnieniu oka, jednego dnia wpłata a następnego kurier pod domem . Naprawdę polecam. Ceny konkurencyjne.

zakupy: majtki chłopięce DryNites; grudzień 2011

plusy: wpaniały kontakt, rzetelne informacja, błyskawiczna obsł

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER