Materiały i półfabrykaty do produkcji biżuterii, instrukcje zrób-to-sam, czasopisma jubilerskie
Sklep beading.pl

Kontakt

tel. +48 669-181-609
Puławy

Popularne produkty

Koraliki TOHO, Czasopisma i instrukcje koralikowe, Kaboszony do oprawy, Koraliki Fire Polish > Round 6mm, Koraliki Fire Polish > Round 3mm, Koraliki Fire Polish > Round 4mm

Popularne marki

, Toho, Knorrprandell, Pega, Miyuki, Beadalon, Griffin

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 157
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

beading.pl > Opinie klientów

Sklep beading.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.03.2012r i posiada 157 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jolanta rekomenduje beading.pl opinia nr 403034 z 11.01.2017

SUMIENNOŚĆ,PROFESJONALIZM,,PERFEKCJONIZM I DOSKONAŁEJ JAKOSCI TOWAR TO ATUTY TEGO SPRZEDAWCY!!! ZAUFAŁAM I SIĘ NIE ZAWIODŁAM :))) WIELOKROTNE ZAKUPY I WIELOLETNIE !!!!POLECAM INNYM ZAINTERESOWANYM W 100%

zakupy: Koraliki Toho, Fire Polish, nici, kordonki, igły, maty i inne; styczeń 2017

plusy: Rzetelność i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje beading.pl opinia nr 399702 z 05.12.2016

Dostawa błyskawiczna .Żadnych problemów z towarem.Jestem bardzo zadowolona ,ze natrafiłam na ten sklep.

zakupy: igły, szpilki.; grudzień 2016

plusy: solidność

minusy: jeszcze nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje beading.pl opinia nr 397638 z 13.11.2016

szybko i solidnie, duży wybór towaru, polecam

zakupy: koraliki, zaciski; listopad 2016

plusy: szybko i solidnie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje beading.pl opinia nr 396734 z 02.11.2016

Przede wszystkim szybka i profesjonalna obsługa, towar dobrej jakości, szeroka gama oferowanych artykułów... i wszystko do beadingu mogę kupić w jednym miejscu. I najważniejsze - ceny nie są zawyżone. Dziękuję i pozdrawiam

zakupy: mata i igły do beadingi; listopad 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje beading.pl opinia nr 388994 z 19.07.2016

To jedyne miejsce, gdzie czasopismo Beading można kupić w pdfie ze zniżką :)Bardzo się cieszę, że znalazłam ten sklep, od teraz będę korzystać regularnie.

zakupy: czasopismo Beading; lipiec 2016

plusy: bogata oferta

minusy: na razie nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje beading.pl opinia nr 387658 z 05.07.2016

Ma bogaty i różnorodny asortyment,obsługa zamówień i wysyłka są przeprowadzane szybko i bezproblemowo.

zakupy: koraliki toho 11o; lipiec 2016

plusy: szeroki wybór, szybka obsługa

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje beading.pl opinia nr 377718 z 26.03.2016

super towar ,bardzo szybka wysyłka

zakupy: czasopisma; marzec 2016

plusy: bardzo dobry towar,przystepne ceny doskonała obsługa

minusy: dla mnie wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje beading.pl opinia nr 376542 z 16.03.2016

Sklep ma bardzo przystępne ceny, obsługa jest bardzo profesjonalna, świetny kontakt ze sprzedawcą oraz szybka wysyłka towaru.

zakupy: koraliki; marzec 2016

plusy: szybka wysyłka; profesjonalna,miła obsługa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje beading.pl opinia nr 374234 z 24.02.2016

Ma bardzo duży wybór produktów przeznaczonych do beading'u w przystępnych cenach.

zakupy: koraliki TOKO, półfabrykaty, sznurki, nici monofilowe, i mat; luty 2016

plusy: duży wybór, niskie ceny, szybka dostawa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje beading.pl opinia nr 372634 z 10.02.2016

narzędzia i półfabrykaty do wyrobu biżuterii znalazłam w dostępnej cenie

zakupy: narzędzia i półfabrykaty do biżuterii; luty 2016

plusy: szybka i sprawna obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elzbieta rekomenduje beading.pl opinia nr 370926 z 26.01.2016

szeroka gama produktów wysokiej jakości .Konkurencyjne ceny

zakupy: koraliki toho, fire polish, sznurek sutasz itd; styczeń 2016

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje beading.pl opinia nr 370026 z 20.01.2016

Produkty dobrej jakości, szybka dostawa-

zakupy: koraliki, półfabrykaty, instrukcje; styczeń 2016

plusy: jakość towaru,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje beading.pl opinia nr 362082 z 18.11.2015

Towar dobrej jakości,szybka obsługa,fajnie kupować w takim sklepie. zdecydowanie Polecam !

zakupy: koraliki toho, zapięcia, igły, ; listopad 2015

plusy: Dobry kontakt z obsługą sklepu,szybka wysyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Spongebob33 rekomenduje beading.pl opinia nr 358481 z 17.10.2015

Szybka przesyłka, bardzo duży wybór szczególnie koralików, przejrzysta strona internetowa

zakupy: Koraliki, igły, kordonki, zapięcia; październik 2015

plusy: Duży wybór, szybka przesyłka

minusy: Na razie rzadnej nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamila rekomenduje beading.pl opinia nr 347701 z 01.07.2015

Duży wybór toho,szybka realizacja zamówienia

zakupy: toho, rizo, klej, zapięcia; lipiec 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: za mały wybór wklejek 6,5mm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fundacja W i W rekomenduje beading.pl opinia nr 344285 z 01.06.2015

Bogata oferta, przystępne ceny,świetna komunikacja z klientem :)

zakupy: Kordonek/Koraliki/Igły/Szydełka itp.; maj 2015

plusy: Realizacja zamówienia w 100 %

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zjawaa rekomenduje beading.pl opinia nr 343889 z 28.05.2015

co mnie najmilej zaskoczyła to ekspresowa dostawa. już na 2gi dzień miałam przesyłkę w domu. na pewno wrócę jeszcze do sklepu na zakupy :). POLECAM!!!!

zakupy: koraliki TOHO round 15/0 i tile; maj 2015

plusy: duży wybór towarów,niskie ceny w stosunku do wysokiej j

minusy: brak jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martva natura rekomenduje beading.pl opinia nr 343177 z 21.05.2015

Towar dobrej jakości, świetny kontakt mailowy, błyskawiczna przesyłka.

zakupy: koraliki Toho, kryształki Fire Polish; maj 2015

plusy: duży wybór towaru, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka C rekomenduje beading.pl opinia nr 342809 z 18.05.2015

Kolejny raz zamawiałam i jestem mile zaskoczona jakością usług i towaru. Jeszcze nie raz na pewno tutaj zrobię zakupy. Pozdrawiam

zakupy: toho, magatama, czasopisma, zapięcia, nici; maj 2015

plusy: Szybkość zamawiania i mila obsluga

minusy: jak na tą chwilę to brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamika rekomenduje beading.pl opinia nr 340925 z 30.04.2015

Robię tutaj zakupy kolejny raz i pewnie jeszcze nie raz będę robić.Mogę tu kupić prawie wszystko co jest mi potrzebne :-) Bardzo polecam

zakupy: Koraliki rizo, toho, magatama, zapięcia itp; kwiecień 2015

plusy: zgodność z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER