Herbata marki Harney&Sons.
Sklep Best-tea.pl

Kontakt

tel. 501 922 001
Warszawa

Popularne produkty

Herbaty Harney & Sons, Próbki herbat, Zestawy upominkowe Harney & Sons, Akcesoria Harney & Sons

Popularne marki

Harney & sons

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Best-tea.pl > Opinie klientów

Sklep Best-tea.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.02.2011r i posiada 15 opinii klientów w tym 87% pozytywnych.

Wystaw opinię

Karina rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 405650 z 13.02.2017

Szybka dostawa, duży wybór herbat. Polecam

zakupy: Kusmi Sweet Love, Hot cinnamon spice; luty 2017

plusy: wygląd i asortyment

minusy: jak narazie nie miałam negatywnych odczuć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gonia rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 329625 z 30.01.2015

kilkakrotne zamówienia i zawsze jestem zadowolona, herbatki pyszne , łatwe zakupy , pełen opis produktu

zakupy: herbaty od owocowych po czarne i akcesor; styczeń 2015

plusy: zakupy sprawne , pełen opis

minusy: czasem brak produktu np herbaty malinowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arvedui rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 282541 z 15.03.2014

Jest to (jak rozumiem) autoryzowany sprzedawca producenta Harney&Sons i faktycznie, całość poszła bardzo sprawnie, nawet bez rejestracji.

zakupy: Harney&Sons Cinnamon and Spice, 30 szt.; marzec 2014

plusy: Szeroki wybór, autoryzowany sprzedawca.

minusy: Opis produktów i ich fotografie mogły by był nieco lepsz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 266357 z 16.12.2013

Dystrybutor herbat Harney&Sons

zakupy: Hot Cinammon Spice, White Christmas Tea; grudzień 2013

plusy: Expresowa wysyłka, zamówiłem w czwartek a w piątek miałe

minusy: zdecydowanie BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 246073 z 21.09.2013

Duży wybór produktów spełnia wszystkie oczekiwania

zakupy: Herbaty dzbanki; wrzesień 2013

plusy: Duży wybór szybka realizacja pyszne herbaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuza rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 186045 z 18.12.2012

100 % zadowolenia

zakupy: Zielona Sencha; grudzień 2012

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 181985 z 07.12.2012

Korzystam z oferty best-tea bo oferuja herbaty których szukam. To jedyna tak szeroka oferta herbat Harney and Sons na polskim rynku.

zakupy: Paris, Appricot/Harney and Sons; grudzień 2012

plusy: Duży wybór. Szybka dostawa

minusy: brak. No może jeszcze poszerzyc oferte

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Kubat rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 181121 z 05.12.2012

Sklep jako chyba jedyny w Polsce ma moja ulubioną herbatę White Christmas .

zakupy: White Christmas Tea, Bangkok, Paris; grudzień 2012

plusy: kontakt z klientem, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert nie ma zdania o Best-tea.pl opinia nr 179185 z 28.11.2012

miał towar, który mnie interesował

zakupy: herbata; listopad 2012

plusy: posiada towar, który mnie interesował

minusy: długi czas realizacji, towar dotarł bardzo pognieciony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 141437 z 16.07.2012

Bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!

zakupy: zestaw herbat, czajniczek i filiżanka; lipiec 2012

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jadore rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 113337 z 03.04.2012

jak najbardziej, szukałam od bardzo dawna herbat tej firmy i mi się udało dostać je w tym sklepei

zakupy: herbata, czajniczek, filiżanka; kwiecień 2012

plusy: rzetelne przedstawienie oferty, kompleksowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klikyyy rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 109085 z 20.03.2012

Szeroka oferta herbat i bardzo profesjonalne podejscie do Klienta. Kupuje nie po raz pierwszy i z pewnoscia nie ostatni. Nim zdazycie pomyslec o zaparzeniu herbaty, bdziecie ja miec u siebie!! To takze wielki plus.

zakupy: Hot Cinnamon Spice; marzec 2012

plusy: Profesjonalizm na kazdym etapie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna nie ma zdania o Best-tea.pl opinia nr 86406 z 18.10.2011

Wybrałam ten sklep, bo bardzo trudno znaleźć na rynku przepyszne herbaty Harney&Sons. Przesyłka była szybko, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, jednak zamiast puszki z jedwabnymi torebkami dostałam zwykłe torebki w kartoniku. Co prawda było więcej w nim herbat niż zamawiałam, ale żadnego wyjaśnienia nie otrzymałam.

zakupy: Hot Cinamon Spice + 16 próbek; październik 2011

plusy: sprzedaż trudno dostępnego produktu, szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiak-07 rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 82114 z 07.08.2011

Szeroka oferta, różne możliwości dostawy i płatności.

zakupy: paris, dragon pearls; lipiec 2011

plusy: różne formy płatności i dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magnolia rekomenduje Best-tea.pl opinia nr 75490 z 17.04.2011

Duży asortyment, przejrzysta oferta strony

zakupy: Hot Cinnamon Spice; marzec 2011

plusy: duży asortyment, szybka dostawa, extra obsluga

minusy: nie stwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER