Srebrne kolczyki, łańcuszki oraz bursztyny.
Sklep Bestsilver.pl

Kontakt

tel. 692528472
Bydgoszcz

Popularne produkty

Biżuteria Damska, biżuteria męska, biżuteria złota, Root, Czyszczenie Srebra

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 55
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Bestsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Bestsilver.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.10.2010r i posiada 56 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 439826 z 04.09.2018

Sklep jest godny zaufania,ma bardzo dobre opinie.

zakupy: Lancuszek pancerka, bransoletka pancerka, medalik z Matka Bosk; wrzesień 2018

plusy: Solidny sprzedawca.

minusy: Nie zauwazylem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna L. rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 438874 z 11.08.2018

Witam serdecznie! Kupiłam ostatnio kolczyki.Towar dotarł sprawnie szybko i bez problemu.Sklep zyskał kolejną zadowoloną klijentkę.Fantastyczny kontakt ze sprzedającym.Serdecznie polecam oby więcej takich sklepów.

zakupy: kolczyki; sierpień 2018

plusy: szybka wysyłka i towarbez zarzutu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Markena rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 433434 z 18.04.2018

Jestem sobą wybredną jeśli chodzi o biżuterię ale zadowolona w 100% było dokładnie to czego szukałam w atrakcyjnej cenie i bardzo szybka dostawa.

zakupy: Srebrna bransoletka pancerka; kwiecień 2018

plusy: Dskonałe zaopatrzenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 427782 z 18.01.2018

Świetnie zaopatrzony sklep, sprzedawca bardzo uprzejmy i życzliwy. Wysyłka ekspresowa. Z pewnością wrócę tu na zakupy.

zakupy: Łańcuszek, kolczyki; styczeń 2018

plusy: Obsługa klienta, zgodność towaru z opisem, szeroki wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abhi rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 414890 z 23.06.2017

Ten sklep uzależnia! Ceny rewelacyjne, jakość taka sama. Jestem zachwycona. Robiłam w tym sklepie zakupy już kilka razy, na pewno jeszcze nie raz do niego wrócę! Błyskawiczna przesyłka, nawet pocztą.

zakupy: kilka par kolczyków srebrnych, naszyjnik, bransoletka; czerwiec 2017

plusy: niskie ceny, wysoka jakość produktów, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bonarski Tomasz rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 396842 z 03.11.2016

Sklep ma bardzo dobre ceny i bardzo dobrą jakość produktów (na podstawie 1 zakupu).

zakupy: żmijka srebrna 3mm; październik 2016

plusy: kontakt z klientem, możliwość personalizacji zakupu

minusy: dalsze zalety darmowa wysyłka nawet za granicę!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 393610 z 21.09.2016

To moje drugie zakupy w tym sklep i po raz kolejny 100% zadowolenia, polecam

zakupy: łańcuszek pancerka; wrzesień 2016

plusy: dobry kontakt ze sprzedawca, jakosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna K rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 393442 z 19.09.2016

Duży plus za błyskawiczną wysyłkę zamówienia! Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar świetnej jakości. Na pewno jeszcze tu wrócę :)

zakupy: Złoty naszyjnik ze znakiem nieskończonoścvci; wrzesień 2016

plusy: szybka wysyłka, jakość towaru, cena!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 381758 z 04.05.2016

Kupiłam w tym sklepie złoconą bransoletkę ze srebra, celebrytkę. Jest dokładnie taka jaką chciałam, delikatna, subtelna i elegancka :) Zamówiony towar otrzymałam błyskawicznie. Kontakt ze sprzedawcą bardzo sympatyczny :) Polecam serdecznie!!!

zakupy: Bransoletka złocona ze srebra Celebrytka z 3 elemt. serce kółko; maj 2016

plusy: Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 377310 z 23.03.2016

Sklep brał udział w aukcji charytatywnej. Wylicytowałam wystawioną na niej zawieszkę serce z cyrkonią. Było warto! Biżuteria dobrej jakości, przesyłka błyskawiczna, bardzo dobry kontakt. Polecam!!!

zakupy: zawieszka z serduszkiem i cyrkonią oraz komplet swarowski; marzec 2016

plusy: sklep godny polecenia !!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Melania rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 362018 z 18.11.2015

Znałazłam na internecie ! Poczytałam opinie o Was i zdecydowałam bede tu od teraz zamawiac ;) zamowienie przyszło blyskawicznie produkt jest super jakosci .Polecam serdecznie !!

zakupy: łancuszek; listopad 2015

plusy: blyskawiczna wysylka i rzetelnosc !!

minusy: brak !!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrys rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 331533 z 15.02.2015

Otrzymałem szybko przesyłkę, a łańcuch spełnia moje oczekiwania, dostawa była na czas. Szukałem takiego produktu dłuższy już czas, a dopiero na bestsilver znalazłem łańuszek moich marzeń.

zakupy: masywny łańcuszek srebrny figaro 60cm; styczeń 2015

plusy: duży wybór, doskonałe produkty, kontakt tele

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TobolskiK. rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 322741 z 12.12.2014

Dostałem ten sklep od znajomego, super produkty, krążą już prawie legendy o tych rzeczach, naprawde warto kupować w tym sklepie, ma się pewność zakupu srebra w 100% !

zakupy: łańcuszek srebrny pancerka 60cm 1, 45cm; grudzień 2014

plusy: super łańcuch, przyjemne ceny i srebro w 100%!

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola K. rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 322293 z 09.12.2014

duży wybór srebrnej biżuterii, niskie ceny, szybka dostawa

zakupy: męski łańcuszek srebrny pancerka; grudzień 2014

plusy: szybka dostawa, super produkt, srebro

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 321957 z 08.12.2014

Jestem bardzo zadowolona. Zależało mi na kupnie grubego i długiego łańcuszka srebrnego. I taki właśnie otrzymałam. Bałam się, że może nie być tak gruby, o jaki mi chodzi, ale nie zawiodłam się. Otrzymałam przesyłkę szybko, a zawartość, tzn. łańcuszek jest taki, o jaki mi chodziło.

zakupy: Gruby, srebrny, długi łańcuszek; grudzień 2014

plusy: Dobrze opisane przedmioty, łatwy kontakt z personelem.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 320429 z 27.11.2014

naszyjnik najwyższej jakości. pięknie prezentuje się na męskiej szyi. sklep znalazłam w internecie, spełnił on moje oczekiwania w 200 procentach. jestem mile zaskoczona. pozdrawiam i dziekuje.

zakupy: Naszyjnik Srebrny Łańcuszek Nonna 50cm Szeroki 0, 75cm; listopad 2014

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RobertS. rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 317429 z 04.11.2014

szybka obsługa i doskonała jakość wyrobów, naprawdę polecam robić zakupy w BESTSILVER

zakupy: srebrne męski łańcuszek nonna 55cm; październik 2014

plusy: szybkość wysyłki, doradztwo telefoniczne

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 316861 z 29.10.2014

Sklep znalazłem w trakcie poszukiwań biżuterii o konkretnym wzorze

zakupy: Łańcuch pancerka 55 cm, 7mm + bransoleta; październik 2014

plusy: szybka i tania wysyłka za granicę bez "ceregieli&qu...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ameba rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 312577 z 26.09.2014

Jestem miło zaskoczony,polecam sklep,jakosc i czas dostawy jest zaletą tego sklepu,w krótkich słowach opierając się moich odczuciach,sklep GODNY POLECENIA i napewno jeszcze nie raz tu wróce:)

zakupy: Łańcuszek srebrny pancerka 60cm 5, 3mm Pozłacany 24k; wrzesień 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRyszard rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 303365 z 29.07.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa i dobry towar.

zakupy: męski łańcuszek figaro 55cm; lipiec 2014

plusy: szybkość i srebro

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER