Srebrne kolczyki, łańcuszki oraz bursztyny.
Sklep Bestsilver.pl

Kontakt

tel. 692528472
Bydgoszcz

Popularne produkty

biżuteria męska, łańcuszki damskie, Kolczyki Srebrne, Srebro Pozłacane, Wisiorki Damskie, Bransoletki Damskie, Naszyjniki Damskie, Łańcuszki Długie, Srebro Rodowane

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 55
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Bestsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Bestsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.10.2010r i posiada 56 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krystyna rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 436586 z 20.06.2018

Sklep wybrałam w internecie z uwagi na korzystne ceny i asortyment, którego szukałam. Znalazłam wzór srebrnej biżuterii, który mi się podobał, w rzeczywistości wyglądał jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Ogromny szacunek za szybkość realizacji zamówienia -około 40 godzin od wpłaty do dostawy w domu. Do towaru dostarczono estetyczne pudełko. Jestem bardzo zadowolona z transakcji

zakupy: komplet: kolczyki, naszyjnik i bransoletka, wzór z fasolkami; czerwiec 2018

plusy: szybkość, przystępne ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 436010 z 07.06.2018

Bardzo polecam sprzedawcę.Zamówiłam bransoletkę na kostkę, która jest piękna (zdjęcia tego nie oddają). Do tego mega szybka wysyłka i rewelacyjny kontakt z klientem. No i przystępne ceny. Nic tylko kupować;)

zakupy: Brasoletka na kostkę; czerwiec 2018

plusy: Dobra jakość za niską cenę.Szybka wysyłka.

minusy: Nie ma nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Markena rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 433434 z 18.04.2018

Jestem sobą wybredną jeśli chodzi o biżuterię ale zadowolona w 100% było dokładnie to czego szukałam w atrakcyjnej cenie i bardzo szybka dostawa.

zakupy: Srebrna bransoletka pancerka; kwiecień 2018

plusy: Dskonałe zaopatrzenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 427782 z 18.01.2018

Świetnie zaopatrzony sklep, sprzedawca bardzo uprzejmy i życzliwy. Wysyłka ekspresowa. Z pewnością wrócę tu na zakupy.

zakupy: Łańcuszek, kolczyki; styczeń 2018

plusy: Obsługa klienta, zgodność towaru z opisem, szeroki wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abhi rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 414890 z 23.06.2017

Ten sklep uzależnia! Ceny rewelacyjne, jakość taka sama. Jestem zachwycona. Robiłam w tym sklepie zakupy już kilka razy, na pewno jeszcze nie raz do niego wrócę! Błyskawiczna przesyłka, nawet pocztą.

zakupy: kilka par kolczyków srebrnych, naszyjnik, bransoletka; czerwiec 2017

plusy: niskie ceny, wysoka jakość produktów, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bonarski Tomasz rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 396842 z 03.11.2016

Sklep ma bardzo dobre ceny i bardzo dobrą jakość produktów (na podstawie 1 zakupu).

zakupy: żmijka srebrna 3mm; październik 2016

plusy: kontakt z klientem, możliwość personalizacji zakupu

minusy: dalsze zalety darmowa wysyłka nawet za granicę!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 393610 z 21.09.2016

To moje drugie zakupy w tym sklep i po raz kolejny 100% zadowolenia, polecam

zakupy: łańcuszek pancerka; wrzesień 2016

plusy: dobry kontakt ze sprzedawca, jakosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna K rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 393442 z 19.09.2016

Duży plus za błyskawiczną wysyłkę zamówienia! Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar świetnej jakości. Na pewno jeszcze tu wrócę :)

zakupy: Złoty naszyjnik ze znakiem nieskończonoścvci; wrzesień 2016

plusy: szybka wysyłka, jakość towaru, cena!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 381758 z 04.05.2016

Kupiłam w tym sklepie złoconą bransoletkę ze srebra, celebrytkę. Jest dokładnie taka jaką chciałam, delikatna, subtelna i elegancka :) Zamówiony towar otrzymałam błyskawicznie. Kontakt ze sprzedawcą bardzo sympatyczny :) Polecam serdecznie!!!

zakupy: Bransoletka złocona ze srebra Celebrytka z 3 elemt. serce kółko; maj 2016

plusy: Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 377310 z 23.03.2016

Sklep brał udział w aukcji charytatywnej. Wylicytowałam wystawioną na niej zawieszkę serce z cyrkonią. Było warto! Biżuteria dobrej jakości, przesyłka błyskawiczna, bardzo dobry kontakt. Polecam!!!

zakupy: zawieszka z serduszkiem i cyrkonią oraz komplet swarowski; marzec 2016

plusy: sklep godny polecenia !!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Melania rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 362018 z 18.11.2015

Znałazłam na internecie ! Poczytałam opinie o Was i zdecydowałam bede tu od teraz zamawiac ;) zamowienie przyszło blyskawicznie produkt jest super jakosci .Polecam serdecznie !!

zakupy: łancuszek; listopad 2015

plusy: blyskawiczna wysylka i rzetelnosc !!

minusy: brak !!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrys rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 331533 z 15.02.2015

Otrzymałem szybko przesyłkę, a łańcuch spełnia moje oczekiwania, dostawa była na czas. Szukałem takiego produktu dłuższy już czas, a dopiero na bestsilver znalazłem łańuszek moich marzeń.

zakupy: masywny łańcuszek srebrny figaro 60cm; styczeń 2015

plusy: duży wybór, doskonałe produkty, kontakt tele

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TobolskiK. rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 322741 z 12.12.2014

Dostałem ten sklep od znajomego, super produkty, krążą już prawie legendy o tych rzeczach, naprawde warto kupować w tym sklepie, ma się pewność zakupu srebra w 100% !

zakupy: łańcuszek srebrny pancerka 60cm 1, 45cm; grudzień 2014

plusy: super łańcuch, przyjemne ceny i srebro w 100%!

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola K. rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 322293 z 09.12.2014

duży wybór srebrnej biżuterii, niskie ceny, szybka dostawa

zakupy: męski łańcuszek srebrny pancerka; grudzień 2014

plusy: szybka dostawa, super produkt, srebro

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 321957 z 08.12.2014

Jestem bardzo zadowolona. Zależało mi na kupnie grubego i długiego łańcuszka srebrnego. I taki właśnie otrzymałam. Bałam się, że może nie być tak gruby, o jaki mi chodzi, ale nie zawiodłam się. Otrzymałam przesyłkę szybko, a zawartość, tzn. łańcuszek jest taki, o jaki mi chodziło.

zakupy: Gruby, srebrny, długi łańcuszek; grudzień 2014

plusy: Dobrze opisane przedmioty, łatwy kontakt z personelem.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 320429 z 27.11.2014

naszyjnik najwyższej jakości. pięknie prezentuje się na męskiej szyi. sklep znalazłam w internecie, spełnił on moje oczekiwania w 200 procentach. jestem mile zaskoczona. pozdrawiam i dziekuje.

zakupy: Naszyjnik Srebrny Łańcuszek Nonna 50cm Szeroki 0, 75cm; listopad 2014

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RobertS. rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 317429 z 04.11.2014

szybka obsługa i doskonała jakość wyrobów, naprawdę polecam robić zakupy w BESTSILVER

zakupy: srebrne męski łańcuszek nonna 55cm; październik 2014

plusy: szybkość wysyłki, doradztwo telefoniczne

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 316861 z 29.10.2014

Sklep znalazłem w trakcie poszukiwań biżuterii o konkretnym wzorze

zakupy: Łańcuch pancerka 55 cm, 7mm + bransoleta; październik 2014

plusy: szybka i tania wysyłka za granicę bez "ceregieli&qu...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ameba rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 312577 z 26.09.2014

Jestem miło zaskoczony,polecam sklep,jakosc i czas dostawy jest zaletą tego sklepu,w krótkich słowach opierając się moich odczuciach,sklep GODNY POLECENIA i napewno jeszcze nie raz tu wróce:)

zakupy: Łańcuszek srebrny pancerka 60cm 5, 3mm Pozłacany 24k; wrzesień 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRyszard rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 303365 z 29.07.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa i dobry towar.

zakupy: męski łańcuszek figaro 55cm; lipiec 2014

plusy: szybkość i srebro

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER