Biały Motylek - zadbaj o zdrowy sen Twojego dziecka!
Sklep Biały Motylek

Kontakt

tel. +44 208 205 8268
Wrocław,

Popularne produkty

Rożki dla niemowląt | Otulacze | Pieluszki, Karmienie, Kocyki dla dzieci, Kąpiel i pielęgnacja, Łóżeczko, Pokój dziecka i bezpieczeństwo, W podróży i na spacer

Popularne marki

Skip hop, Jollein, Poofi, Lela blanc, Beaba, Lassig, The gro company, Trilli, Colorstories, Effii, Monamoon, Janod, Pink no more, Camphora, Lulujo, Jojo maman bebe

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Biały Motylek > Opinie klientów

Sklep Biały Motylek - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.04.2011r i posiada 19 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maria rekomenduje Biały Motylek opinia nr 346625 z 22.06.2015

Duzy wybór interesujących produktów. Przydatne informacje dotyczące wyboru i użytkowania śpiworków dla dzieci. Sprawna i przyjazna obsługa.

zakupy: śpiworek dziecięcy; maj 2015

plusy: Duży wybór śpiworków dla dzieci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Biały Motylek opinia nr 337053 z 30.03.2015

atrakcyjna cena zakupionego produktu

zakupy: Organizer BEABA na pieluszki i akcesoria Pink; marzec 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Biały Motylek opinia nr 333617 z 03.03.2015

Jestem powracającym klientem i ze względu na jakość obsługi i oferowanych produktów zdecydowałam się na powtórną wizytę.

zakupy: śpiworek; marzec 2015

plusy: Dokonały kontak, doksonałe produkty, szybka realizacja z

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KasiaW rekomenduje Biały Motylek opinia nr 332593 z 24.02.2015

Bardzo duży wybór śpiworków, pozytywne opinie kupujacych

zakupy: Śpiworki do spania; luty 2015

plusy: Szeroki wybór , szybka realizacja zamowienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Biały Motylek opinia nr 330585 z 08.02.2015

Zdecydowałam się na te sklep ze względu na dostępność szerokiej gamy produktów dla dzieci

zakupy: śpiworki; luty 2015

plusy: sprawność obsługi klienta

minusy: mało intyicyjny panel klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siliann rekomenduje Biały Motylek opinia nr 326017 z 05.01.2015

Był jednym sklepem, w którym dostępny był śpiworek dla dziecka w wybranym przeze mnie wzorze.

zakupy: Śpiworek do spania dla dziecka; grudzień 2014

plusy: Bardzo szybka wysyłka - towar w 2 dni był u mnie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolasz rekomenduje Biały Motylek opinia nr 325933 z 04.01.2015

Znalazłam poszukiwanposzukiwane rzeczy, zamówiłam, wysłałam przelew. Cały czas byłam informowana o tym, co dzieje się z przesyłkã,która przyszła szybko

zakupy: śpiworek angielski i zabawka; grudzień 2014

plusy: jasno opisany towar,warunki sprzedaży,szybkość wysłania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Biały Motylek opinia nr 106417 z 12.03.2012

Wybrałam sklep ze względu na oferowane ubranka dla dzieci. Nie zawiodłam się, jestem mega zadowolona zarówno z jakości oferowanego produktu jak i obsługi. Kontakt świetny, podejście do wymagającego klienta również . Pierwsze zakupy we wrześniu, od tamtej pory wracam znów do sklepu bialymotylek.:) Polecam.

zakupy: pajacyki; wrzesień 2011

plusy: elastyczne podejście do klienta, fachowość .

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje Biały Motylek opinia nr 89615 z 02.12.2011

Super ubrania, bardzo dobra informacja o losach zamówienia, polecam zakupy u tego sprzedawcy!!!

zakupy: Sweterkowa sukienka, płaszczyk z kapturem; listopad 2011

plusy: profesjonalizm, dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta Bazyluk rekomenduje Biały Motylek opinia nr 87698 z 09.11.2011

Sklep BIAŁY MOTYLEK odwiedziłam po raz kolejny i jak zawsze mnie nie zawiódł. Super ubranka, błyskawicznie dostarczone, przemiła obsługa, wzorowy kontakt, profesjonalne podejście do transakcji. Ocena na 6+. Jak najbardziej polecam zakupy w BIAŁYM MOTYLKU!!!

zakupy: 3 bluzeczki NEXT, spódnica+rajstopkiNEXT; listopad 2011

plusy: profesjonalizm, super kontakt, przemiła obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Biały Motylek opinia nr 87534 z 06.11.2011

bardzo ładne - orginalne ubranka

zakupy: bluzeczki, zielona kurteczka, czerwony p; listopad 2011

plusy: Dobry kontakt zesprzedającym

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ybka rekomenduje Biały Motylek opinia nr 86238 z 15.10.2011

Poszukiwałam kilku produktów marki NEXT i ze względu na koszty dostawy zależało mi na zakupie wszystkich tych produktów w jednym sklepie. Białego Motylka znalazłam w internecie po tym, jak bez skutku przejrzałam większość ofert na Allegro. Zaryzykowałam i zaufałam - dzisiaj nie żałuję. :) Kontakt ze Sprzedawcą rewelacyjny, czas dostawy to dokładnie 9 dni roboczych, a ubranka jak to NEXT prześliczne. Na pewno jeszcze nie raz zajrzę do sklepu Biały Motylek. :)

zakupy: Zamszowe kozaczki, kurtka, pajacyki; październik 2011

plusy: informacja o statusie zamówienia, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta Bazyluk rekomenduje Biały Motylek opinia nr 86041 z 12.10.2011

Po raz drugi składałam zamówienie w sklepie BIAŁY MOTYLEK i jestem zachwycona!!! Przemiła obsługa, świetny przepływ informacji, rewelacyjne ciuszki i bardzo szybko dostarczone jak na ubranka NEXT - na które zazwyczaj czeka się około 28dni, natomiast w BIAŁYM MOTYLKU trwa to około 7-10dni. Z całego serca polecam!!!

zakupy: bluzeczka DOLLY z dziewczynkami; październik 2011

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia, super sprzedająca

minusy: brak wad!!! same zalety!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila Kowalewsk rekomenduje Biały Motylek opinia nr 84999 z 27.09.2011

Już wcześniej składałam zamówienie u tego Sprzedawcy na Allegro i byłam bardzo mile zaskoczona świetną obsługą, rewelacyjnym kontaktem ze Sprzedawcą oraz super jakością wystawianych przez sklep towarów. Nic dodać, nic ująć - po prostu Super Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: ubranka i kapciuszki dla dziecka; wrzesień 2011

plusy: ten sklep ma same zalety

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta Bazyluk rekomenduje Biały Motylek opinia nr 84823 z 22.09.2011

Sklep BIAŁY MOTYLEK spełnił wszystkie moje oczekiwania odnośnie zakupów. Super jakość oferowanych ubranek, wzorowe monitorowanie przesyłki, super miły kontakt ze sprzedającym, promocyjne ceny, niski koszt przesyłki. Kupowałam ubranka firmy NEXT w kilku już sklepach, ale teraz BIAŁY MOTYLEK będzie jedynym!!! Jak najbardziej polecam zakupy w BIAŁYM MOTYLKU.

zakupy: komplet z króliczkiem czapka szalik ręka; wrzesień 2011

plusy: terminowość realizacji zamówienia, doskonała obsługa

minusy: brak wad!!! same zalety!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta Bazyluk rekomenduje Biały Motylek opinia nr 84820 z 22.09.2011

Sklep BIAŁY MOTYLEK spełnił moje oczekiwania w 100%. Jestem mega zadowolona z zakupów w tym sklepie. Transakcja przebiegła expresowo jeśli chodzi o porównanie z innymi sklepami proponującymi ubranka firmy NEXT. Super przepływ informacji i świetny kontakt ze sprzedającym. Koszt przesyłki bardzo zadowalający. Polecam sklep wszystkim kupującym modne i fajne ubranka znanych marek, a także ceniących profesjonalne podejście do zakupu, co gwarantuje BIAŁY MOTYLEK.

zakupy: kurtka z króliczkiem; wrzesień 2011

plusy: profesjonalizm, wzorowy przepływ informacji,

minusy: wszystko na 6+

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja. rekomenduje Biały Motylek opinia nr 84660 z 20.09.2011

Sklep wybrałam z polecenia i w 100% spełnił moje oczekiwania.Towar zgodny z opisem świetny i błyskawiczna przesyłka.Na pewno jeszcze nie raz tu zajrzę :0) Doskonałe monitorowanie przesyłki.Polecam ten sklep

zakupy: Kurtka zimowa Next dla chłopca, skarpetki; wrzesień 2011

plusy: Doskonały kontakt ze sprzedającym.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda O. rekomenduje Biały Motylek opinia nr 77734 z 29.05.2011

Sklep ma bogaty wybór ubranek moich ulubionych angielskich firm Next i Mothercare - coś czego szukałam ze względu na dobrą jakość. Bardzo miłą niespodzianką były ceny – bardzo przystępne. Kupiłam śliczną kurtkę dla dziewczynki, przesyłka doszła bardzo szybko i bezproblemowo, a kurteczka jest świetna! Dobry kontakt ze sprzedawcą. Napewno będę wracać. Serdecznie polecam!

zakupy: Kurtka dla dziewczynki; maj 2011

plusy: przystępne ceny, dobre marki, szybka obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anrochala rekomenduje Biały Motylek opinia nr 76266 z 03.05.2011

Szukałam dobrej marki spodenk (jeansów) dla mojej córeczki i znalazłam sklep bialymotylek.pl. Zakupione spodenki firmy Next okazały się rewelacyjne, bardzo wysokiej jakości, super wykończenie. Dodam, że porównywałam ceny w innych sklepach i w bialymotylek miał najniższą cenę. Polecam, szybka wysyłka, bezproblemowa obsługa. Jestem bardzo zadowolona!

zakupy: jeansy dla dziewczynki firmy Next; maj 2011

plusy: Niskie ceny, wysoka jakość

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER