Gadżety oraz gry i zabawki dla dzieci i dorosłych.
Sklep BigBoysToys.pl

Kontakt

tel. 58 351 21 54
Gdańsk

Popularne marki

Mathmos, Gazillion

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 25
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

BigBoysToys.pl > Opinie klientów

Sklep BigBoysToys.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.07.2007r i posiada 29 opinii klientów w tym 87% pozytywnych.

Wystaw opinię

meandrytka rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 57603 z 16.07.2010

Kupiał potworka Money Monster dla syna, ale zabawę mają wszyscy! Sama idea stworka połykającego kasę jest świetna, a komentarze z chropowatym śpiewem "Money, money..." na czele - wymiatają!!! Pękamy ze śmiechu i co chwila dorzucamy coś do skarbonki! POLECAM gorąco! A Załoga BigBoysToys to naprawdę PROFESJONALIŚCI - tak powinny działać wszystkie sklepy internetowe (i nie tylko) :-) Dziękuję!!!

zakupy: Money Monster; czerwiec 2010

plusy: Szybko, uczciwie i miło

minusy: Ktoś zna??? Ja nie znalazłam żadnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

72maksio rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54354 z 19.05.2010

Dla mnie to najbardziej oryginalne prezenty w sieci. Przedmioty, które do tej pory wybrałem sprawiły obdarowanym mnóstwo frajdy i mam nadzieję, że jeszcze kilka osób (dzięki oczywiście BigBoysToys) zaskoczę. Pozdrawiam serdecznie cały zespół i polecam gdzie tylko mogę :-)

zakupy: Magiczna Fasola - jajko z wiadomością; sierpień 2009

plusy: oryginalność oferty, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sonia rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54314 z 18.05.2010

Wybralam ten sklep bo slyszalam o nim od znajomych i stwierdzila ze jest dobry.Duzo ciekawych rzeczy i nie ejst az taki drogi;)

zakupy: koszulka, chyba; czerwiec 2009

plusy: duzy asortyment

minusy: ceny :P

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław nie ma zdania o BigBoysToys.pl opinia nr 54299 z 18.05.2010

Nie spełnił, ponieważ,zamiast otwieracza do butelek, dostałem pilota do telewizora :(

zakupy: nie pamiętam wszystkiego; grudzień 2009

plusy: możliwość zakupu przez internet

minusy: kiepska realizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nitasmg rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54249 z 18.05.2010

Mają bardzo ciekawy asortyment gadżetów do zabawy i dekoracyjnych ( ale owadożery kupione w tym sklepie nie wykiełkowały )

zakupy: roślinka owadożerna; wrzesień 2009

plusy: duży asortyment

minusy: nie powinni sprzedawać roślinek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek 281 rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54239 z 17.05.2010

Właściwie zrobiłem nie wielkie zakupy jednak mimo wszystko mogę z pełnym przekonaniem wydać opinię pozytywną!! Sprzedawca godny zaufania! Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Zakupiony towar otrzymałem idealnie zapakowany i w stanie dokładnie odpowiadającym opisowi. Wszelkie informacje potrzebne do podjęcia decyzji o zakupie były ujęte w opisie treściwie i rzeczowo!

zakupy: kubek zmieniający kolor i napis; grudzień 2009

plusy: Szybko i sprawnie

minusy: Nie znalazłem wad...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54210 z 17.05.2010

Bardzo dobry pomysł świetnie wykonane , Dziękuje za rzetelna i terminową dostawę .Z poważaniem

zakupy: cofajacy zegar; maj 2010

plusy: rzetelnosć

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bastian rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54198 z 17.05.2010

bardzo fajny sklepik z gadżetami

zakupy: świecące kieliszki; listopad 2009

plusy: dużo ciekawych gadźetów na każdą okazję

minusy: trudny w obsłudze sklep

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał P. rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54176 z 17.05.2010

Sklep znalazłem na witrynie Promosfera.pl. Zainteresowała mnie jego oferta. Bardzo dużo śmiesznych jak i przydatnych gadżetów. Fachowa obsługa. Wszystko zautomatyzowane. Informowanie na bieżąco o stanie zamówienie, bez konieczności pisania maili i dopytywania. Jakość produktów najwyższa.

zakupy: Elektryczny korkociąg; grudzień 2009

plusy: Szybkość i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PAweł rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54161 z 17.05.2010

Wielki plus, dobra realizacja zamówienia. Polecam Gorąco.

zakupy: Zestaw do gry w Pokera; kwiecień 2010

plusy: Dobra organizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 54145 z 17.05.2010

Usłyszałam od znajomych o tym sklepie. Jestem zadowolona z jakości towarów i obsługi.

zakupy: Cyberszmatka, solniczka i pieprzniczka; luty 2010

plusy: przejrzysta oferta, przystępne ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gale nie poleca BigBoysToys.pl opinia nr 54027 z 14.05.2010

Przedmioty są podłej jakości, nędznie zapakowane, a do tego relatywnie drogie. Odradzam, a sam więcej nie będę tu robił zakupów.

zakupy: jakieś duperele na prezenty; czerwiec 2009

plusy: dobra reklama

minusy: byle jaki towar za wysoką cenę

Odpowiedź sklepu 14.05.2010

Przy negatywnej opinii pisać "duperele na prezenty" wydaje się nam niestosowne. Jeżeli coś Pan u nas kupił to proszę o nazwy produktów oraz numer zamówienia.

Odpowiedź gale 16.05.2010

Bardzo mi przykro ale nie pamiętam dokładnie co to były za przedmioty: gadający otwieracz do butelek, wisiorek z perłopławem - te dwie rzeczy pamiętam bo dotarły w opakowaniach tak uszkodzonych, że od razu je wyrzuciłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eeweelinaaaaa rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 53983 z 14.05.2010

Wybrałam ten sklep, poniewaz posiada on bogaty asortyment i niewygorowane ceny. Bylam jak najbardziej zadowolona z wybranych gadzetow. Moj chlopak tez :)

zakupy: cukierkowe stringi itp gadzety; październik 2009

plusy: szybkość, łatwość dostępu, bogaty asortyment, niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dlugi rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 53978 z 14.05.2010

POLECAM!!! SZYBKA WYSYŁKA I TOWAR ZGODNY Z OPISEM !!!

zakupy: prezenty na gwiazdke :); grudzień 2009

plusy: szybka wysylka

minusy: przydalyby sie troche nizsze ceny :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agawa rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 53961 z 13.05.2010

ciekawe pomysły na dowcipne i przydatne prezenty dla mężczyzn, sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: korkociag elektryczny, ladowarka uniwers; grudzień 2009

plusy: bogaty wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 53954 z 13.05.2010

Jasno i klarownie opisane produkty plus ważne dodatkowe informacje o dostępności w sklepie i szybka obsługa bez zbędnych czasowo opóźnień.

zakupy: mikołajkowe gadżety; grudzień 2009

plusy: szybkość i towar nie odbiegajacy od tego z obrazka

minusy: nie mam zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darekk rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 53953 z 13.05.2010

Dużo ciekawych rzeczy w dobrych cenach.

zakupy: Głośnik do komputera; maj 2010

plusy: szeroki wybór towarów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eryk219 rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 53952 z 13.05.2010

W sklepie jest wiele śmiesznych rzeczy. Stanowi on świetną bazę na szukanie prezentów. Gadżetami z BigBoysToys można sprawić komuś przyjemność. Gorąco polecam!

zakupy: Imprezowy Kask; luty 2010

plusy: Duży wybór "zabawek"

minusy: Część rzeczy mogłaby być trochę tańsza : )

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

frd rekomenduje BigBoysToys.pl opinia nr 53929 z 13.05.2010

w sklepie jest wiele ciekawych rzeczy do nabycia za nie wygórowaną cenę

zakupy: kubek; październik 2009

plusy: dostępność przez internet

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba nie ma zdania o BigBoysToys.pl opinia nr 53923 z 13.05.2010

Lubię BigBoysToys ale macie bardzo drogie rzeczy.

zakupy: ------; maj 2010

plusy: Różnorodność towarów

minusy: Drogie Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER