Żywność dietetyczna, naturalna, ekologiczna i wegetariańska.
Sklep Bio-Kiosk.pl

Kontakt

tel. 602742001
Białystok-Fasty

Popularne produkty

BEZGLUTENOWE, SUPLEMENTY DIETY, SPOŻYWCZE POZOSTAŁE, BEZ CUKRU, KOSMETYKI, CUKIER i zamienniki, PROBIOTYKI, GUMA GUAR, BAKALIE, PORADNIKI KSIĄŻKI

Popularne marki

Bezgluten, Schar, Balviten, Biomar, Dr oetker, Phu aka, Formeds, Celiko, Fini, Glutenex, Stewiarnia, Bioorganicfoods, Olejowy raj, Mesaverde, Nutrifree, Pięć przemian

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 52
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Bio-Kiosk.pl > Opinie klientów

Sklep Bio-Kiosk.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.12.2010r i posiada 52 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wioletta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 405962 z 17.02.2017

szybko, sprawnie solidnie, polecam

zakupy: JoyDay; luty 2017

plusy: sprawny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 404262 z 27.01.2017

Sklep oferuje duży wybór produktów bezglutenowych, kontakt ze sklepem jest znakomity. Wysyłka towaru jest ekspresowa. Dla mnie pełen profesjonalizm. Polecam!

zakupy: Mąki bezglutenowe, makarony bg, ciastka bg, olej.; styczeń 2017

plusy: Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa,szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaga rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 401370 z 20.12.2016

Transakcja przebiegła pomyślnie,towar był juz na drugi dzień. Szybko,sprawnie ,miła obsługa. Polecam.

zakupy: Cykoria instant; grudzień 2016

plusy: Cena,duzy wybór,terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aginik rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 401018 z 16.12.2016

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar jest identyczny jak w opisie, a przesyłka wzorowo i bezpiecznie zapakowana. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!

zakupy: GLUTENEX SUPER MLECZKO WANILIOWE, SCHAR HERBATNIKI PETIT BEUBALV; grudzień 2016

plusy: szybki czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 376686 z 17.03.2016

Ma duzy asortyment produktow Bezglutenowych. Nawet jesli czegos aktualnie nie ma w ofercie, stara sie szybko uzupelnic i dostarczyc klientowi.

zakupy: bezglutenowe; marzec 2016

plusy: perfekcyjna obsluga

minusy: jeszcze nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CEZARY rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 368286 z 04.01.2016

Wyczerpujący opis interesującego nas produktu , zdjęcie dokładnie tego co zostaje do nas wysłane , szybka wysyłka zamówionego towaru , zamówienie starannie zapakowane.

zakupy: sok aroniowy 100% ekologiczny ", znad Biebrzy ", ; styczeń 2016

plusy: DOBRY KONTAKT , DOBRY OPIS PRODUKTÓW

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 360321 z 03.11.2015

Atrakcyjna cena dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: olej kokosowy; listopad 2015

plusy: Kontakt i obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga77 rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 357473 z 06.10.2015

Polecam sklep. Ekspresowa wysyłka. Wszystko zgodne z zamówieniem. Ponadto paczka dobrze zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami. Towar w całości nienaruszony.

zakupy: żywność bezglutenowa; październik 2015

plusy: szybkość, zgodność z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga77 rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 357469 z 06.10.2015

Polecam sklep. Ekspresowa wysyłka. Wszystko zgodne z zamówieniem. Ponadto paczka dobrze zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami. Towar w całości nienaruszony.

zakupy: żywność bezglutenowa; październik 2015

plusy: szybkość, zgodność z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 357153 z 02.10.2015

ekspresowa przesyłka towar zgodny z opisem

zakupy: krówki; październik 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 351901 z 11.08.2015

Mieszkam we Wrocławiu i często zamawiam większą ilość.Termin od zamówienia do dostarczenia towaru jest zawsze bardzo krótki i nigdy nie było jakichkolwiek problemów.

zakupy: Płatki owsiane i mąka Provena.; sierpień 2015

plusy: krótki termin miedzy zamówieniem a dostawą.

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 344953 z 08.06.2015

Jestem zadowolona z zakupu. Paczka przyszła szybko i sprawnie, tak jak obiecywali.

zakupy: guma guar; czerwiec 2015

plusy: terminowość dostawy

minusy: nie zauważyłam, to mój pierwsz zakup

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysula rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 340621 z 28.04.2015

Sklep wybrałam ponieważ oferował potrzebny towar w dostatecznej ilości i po przystępnej cenie

zakupy: mąka dyniowa; kwiecień 2015

plusy: sprawność obsługi

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 334749 z 12.03.2015

Do sklepu trafiłam przypadkowo, jednak zostanę tu pewnie na dłużej. Przemiła Pani, kontakt super. Są tu produkty na jakich mi zależy a gdy nawet czegoś brakuje to nie ma problemu bo towar można zamówić i w niedługim czasie mamy go u siebie. Wysyłka expresowa!

zakupy: drożdże suche bezglutenowe, mąki Schar; marzec 2015

plusy: szybkość w realizacji zamówień, profesjonalizm

minusy: jak na razie nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 334077 z 05.03.2015

Ponieważ posiadał towar w atrakcyjnej cenie,którego szukałam ;-)

zakupy: Cykoria instant; marzec 2015

plusy: Szybkość realizacji zamówienia,profesjonalne podejście

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 332277 z 20.02.2015

Sklep posiada produkty spełniające moje oczekiwania. Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: produkty owsiane bezglutenowe Provena; luty 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Surmis rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 332073 z 19.02.2015

Duży asortyment bezglutenowych produktów.

zakupy: bezglutenowe produkty; luty 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia; kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorwa7 rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 328365 z 21.01.2015

Rzetelna obsługa szybka wysyłka ,duży wybór towaru.

zakupy: mąki makarony cykoria, bułka tarta /bezgl; styczeń 2015

plusy: dostępnosć towaru szybka realizacja

minusy: na ten czas nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelina rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 328257 z 20.01.2015

Wybrałam sklep dzięki różnorodności towarów i przystępności cen.

zakupy: produkty bezglutenowe; styczeń 2015

plusy: dobry kontakt, duży asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 327549 z 15.01.2015

Ponieważ oferował towar jakiego szukałem w atrakcyjnej cenie.

zakupy: cykoria clasic; styczeń 2015

plusy: szybkość i żetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER