Żywność dietetyczna, naturalna, ekologiczna i wegetariańska.
Sklep Bio-Kiosk.pl

Kontakt

tel. 602742001
Białystok-Fasty

Popularne produkty

BEZGLUTENOWE, SUPLEMENTY DIETY, BEZ CUKRU, SPOŻYWCZE POZOSTAŁE, CUKIER i zamienniki, KOSMETYKI, PROBIOTYKI, GUMA GUAR, BAKALIE, PORADNIKI KSIĄŻKI

Popularne marki

Bezgluten, Schar, Balviten, Celiko, Fini, Phu aka, Biomar, Formeds, Orgran, Pięć przemian, Barilla, Stewiarnia, Megusti, Dr oetker, Eko-wital, Glutenex, Molino nicoli

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 53
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Bio-Kiosk.pl > Opinie klientów

Sklep Bio-Kiosk.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.12.2010r i posiada 53 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 424146 z 19.11.2017

Jako jedyny miał w ofercie poszukiwany przeze mnie towar:-) Specjalnie dla mnie ściągnął dodatkowy mix mąk.

zakupy: Mix mąk bezglutenowych do wypieku chleba, drożdże bezgluteno; listopad 2017

plusy: Dbałość o klienta

minusy: Bez wad!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 421794 z 14.10.2017

Szybko,sprawnie i profesjonalnie-polecam!

zakupy: Cykoria; październik 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klientka rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 414642 z 19.06.2017

Na stronę sklepu trafiłam przypadkiem. Bardzo serdecznie polecam tego sprzedawce. Towar trafił szybko do mnie. O wszystkim byłam informowana na bieżąco.

zakupy: Bochenek szlachecki jasny; czerwiec 2017

plusy: Szybka i zgodna z opisem dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 405962 z 17.02.2017

szybko, sprawnie solidnie, polecam

zakupy: JoyDay; luty 2017

plusy: sprawny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 404262 z 27.01.2017

Sklep oferuje duży wybór produktów bezglutenowych, kontakt ze sklepem jest znakomity. Wysyłka towaru jest ekspresowa. Dla mnie pełen profesjonalizm. Polecam!

zakupy: Mąki bezglutenowe, makarony bg, ciastka bg, olej.; styczeń 2017

plusy: Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa,szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 376686 z 17.03.2016

Ma duzy asortyment produktow Bezglutenowych. Nawet jesli czegos aktualnie nie ma w ofercie, stara sie szybko uzupelnic i dostarczyc klientowi.

zakupy: bezglutenowe; marzec 2016

plusy: perfekcyjna obsluga

minusy: jeszcze nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CEZARY rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 368286 z 04.01.2016

Wyczerpujący opis interesującego nas produktu , zdjęcie dokładnie tego co zostaje do nas wysłane , szybka wysyłka zamówionego towaru , zamówienie starannie zapakowane.

zakupy: sok aroniowy 100% ekologiczny ", znad Biebrzy ", ; styczeń 2016

plusy: DOBRY KONTAKT , DOBRY OPIS PRODUKTÓW

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 360321 z 03.11.2015

Atrakcyjna cena dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: olej kokosowy; listopad 2015

plusy: Kontakt i obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga77 rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 357473 z 06.10.2015

Polecam sklep. Ekspresowa wysyłka. Wszystko zgodne z zamówieniem. Ponadto paczka dobrze zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami. Towar w całości nienaruszony.

zakupy: żywność bezglutenowa; październik 2015

plusy: szybkość, zgodność z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga77 rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 357469 z 06.10.2015

Polecam sklep. Ekspresowa wysyłka. Wszystko zgodne z zamówieniem. Ponadto paczka dobrze zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami. Towar w całości nienaruszony.

zakupy: żywność bezglutenowa; październik 2015

plusy: szybkość, zgodność z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 357153 z 02.10.2015

ekspresowa przesyłka towar zgodny z opisem

zakupy: krówki; październik 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 351901 z 11.08.2015

Mieszkam we Wrocławiu i często zamawiam większą ilość.Termin od zamówienia do dostarczenia towaru jest zawsze bardzo krótki i nigdy nie było jakichkolwiek problemów.

zakupy: Płatki owsiane i mąka Provena.; sierpień 2015

plusy: krótki termin miedzy zamówieniem a dostawą.

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 344953 z 08.06.2015

Jestem zadowolona z zakupu. Paczka przyszła szybko i sprawnie, tak jak obiecywali.

zakupy: guma guar; czerwiec 2015

plusy: terminowość dostawy

minusy: nie zauważyłam, to mój pierwsz zakup

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysula rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 340621 z 28.04.2015

Sklep wybrałam ponieważ oferował potrzebny towar w dostatecznej ilości i po przystępnej cenie

zakupy: mąka dyniowa; kwiecień 2015

plusy: sprawność obsługi

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 334749 z 12.03.2015

Do sklepu trafiłam przypadkowo, jednak zostanę tu pewnie na dłużej. Przemiła Pani, kontakt super. Są tu produkty na jakich mi zależy a gdy nawet czegoś brakuje to nie ma problemu bo towar można zamówić i w niedługim czasie mamy go u siebie. Wysyłka expresowa!

zakupy: drożdże suche bezglutenowe, mąki Schar; marzec 2015

plusy: szybkość w realizacji zamówień, profesjonalizm

minusy: jak na razie nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 334077 z 05.03.2015

Ponieważ posiadał towar w atrakcyjnej cenie,którego szukałam ;-)

zakupy: Cykoria instant; marzec 2015

plusy: Szybkość realizacji zamówienia,profesjonalne podejście

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 332277 z 20.02.2015

Sklep posiada produkty spełniające moje oczekiwania. Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: produkty owsiane bezglutenowe Provena; luty 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Surmis rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 332073 z 19.02.2015

Duży asortyment bezglutenowych produktów.

zakupy: bezglutenowe produkty; luty 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia; kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorwa7 rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 328365 z 21.01.2015

Rzetelna obsługa szybka wysyłka ,duży wybór towaru.

zakupy: mąki makarony cykoria, bułka tarta /bezgl; styczeń 2015

plusy: dostępnosć towaru szybka realizacja

minusy: na ten czas nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelina rekomenduje Bio-Kiosk.pl opinia nr 328257 z 20.01.2015

Wybrałam sklep dzięki różnorodności towarów i przystępności cen.

zakupy: produkty bezglutenowe; styczeń 2015

plusy: dobry kontakt, duży asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER