Odzież i sprzęt turystyczny i wspinaczkowy oraz akcesoria biwakowe
Sklep black-rock.pl

Kontakt

tel. 669 424 966
Lipowa

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

black-rock.pl > Opinie klientów

Sklep black-rock.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.06.2014r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

anna77 rekomenduje black-rock.pl opinia nr 401354 z 20.12.2016

Polecam, fachowa obsługa, dobre podejście do klienta.

zakupy: kurtka goretex; grudzień 2016

plusy: fachowa i miła obsługa, pomoc w doborze rozmiaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dianak rekomenduje black-rock.pl opinia nr 397294 z 09.11.2016

Ceny konkurencyjne, szybka przesyłka (na drugi dzień po zamówieniu), fachowe doradztwo. Kupiłam koszulkę merino i na pewno wrócę do sklepu black-rock przed Świętami.

zakupy: koszulka merino Brubeck; październik 2016

plusy: dokonałe ceny, bardzo dobre doradztwo, szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miłosh rekomenduje black-rock.pl opinia nr 380242 z 19.04.2016

Wystawiam komentarz pozytywny. Obsługa pomogła mi w wyborze rozmiaru, a chodziło o buty trekkingowe. Poinstruowano mnie, jak zmierzyć stopę i doradzono, który rozmiar będzie odpowiedni. Rzeczywiście buty są wygodne i leżą na nodze idealnie, nie obcierają ani nic. Buty były u mnie już na drugi dzień po złożeniu zamówienia, co uważam za ekspresową wysyłkę w porównaniu do innych sklepów. Obsługa naprawdę bardzo miła i fachowa. Polecam ten sklep.

zakupy: obuwie trekkingowe Dolomite; marzec 2016

plusy: fachowa, miła obsługa i szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwek rekomenduje black-rock.pl opinia nr 377830 z 28.03.2016

Kupowałem bieliznę z wełny merino, sprzedawca bardzo dobrze mi doradził, jaki rozmiar wybrać. Koszulka rzeczywiście idealnie pasowała. Poza tym kontakt bardzo miły, koszt przesyłki niewysoki, a paczka przyszła szybko. Cóż, mogę polecić z czystym sumieniem ten sklep.

zakupy: koszulka z wełny merino; styczeń 2016

plusy: fachowa, miła obsługa, dobra cena, dobra jakość produktu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje black-rock.pl opinia nr 355425 z 16.09.2015

Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka przyszła już na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Buty pasują idealnie, ale duża zasługa w tym miłej pani konsultantki, która poradziła mi, jak zmierzyć stopę i jak dobrać odpowiedni rozmiar. Płaciłam przez Paypal, bezproblemowo. Naprawdę polecam.

zakupy: buty turystyczne; sierpień 2015

plusy: terminowość, miła obsługa, płatności paypal

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje black-rock.pl opinia nr 344921 z 08.06.2015

duży wybór produktów, które mnie interesowały, życzliwa obsługa telefoniczna, dobre doradztwo, niska cena przesyłki, jestem zadowolony

zakupy: polar Berghaus; maj 2015

plusy: niska cena dostawy, duży wybór polarów, dobra obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

snow rekomenduje black-rock.pl opinia nr 304033 z 03.08.2014

Profesjonalna obsługa. Zależało mi na szybkim czasie realizacji, transakcja przebiegła błyskawicznie. Bardzo dobry kontakt.

zakupy: Śpiwór; lipiec 2014

plusy: dobry kontakt, szybka obsługa, przystępne ceny

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje black-rock.pl opinia nr 301229 z 15.07.2014

Sklep miał w ofercie produkt który szukałam. Poza tym poleciła mi go kolezanka. Przesyłka przyszła szybko, a pani z infolinii była bardzo kompetentna. Jestem zadowolona z zakupu :).

zakupy: buty trekkingowe; lipiec 2014

plusy: kompetentna obsługa, konkurencyjna cena, szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER