Systemy do automatycznego nawadniania kwiatów na balkonach, tarasach oraz w szklarniach.
Sklep Blumat.pl

Kontakt

tel. 22 889 80 78
Warszawa

Popularne produkty

Akcesoria, Na balkony, tarasy, do szklarni, Dla roślin domowych, Dla większych donic

Popularne marki

Tropf-blumat, Blumat, Blumat digital

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Blumat.pl > Opinie klientów

Sklep Blumat.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.11.2008r i posiada 33 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rafał rekomenduje Blumat.pl opinia nr 417250 z 01.08.2017

Wszystko sprawnie, pomocny sprzedawca. System działa całkiem nieźle.

zakupy: Zestaw Blumat; sierpień 2017

plusy: Bardzo sprawna realizacja

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Blumat.pl opinia nr 406450 z 24.02.2017

Szukałem określonego produktu w internecie i znalazłem na stronie Blumat. Zakup bez problemów, szybka przesyłka, pełny profesjonalizm.

zakupy: Konewka do podlewania kwiatków, dwukolorowa.; luty 2017

plusy: Dobra strona, łatwe szukanie produktu,fajne fotki i opis

minusy: Nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Blumat.pl opinia nr 406446 z 24.02.2017

Tylko w tym sklepie mogłem kupić poszukiwany towar.

zakupy: Dozownik FROGGY - XL; luty 2017

plusy: Szybka dostawa, dobra komunikacja.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lilka rekomenduje Blumat.pl opinia nr 406442 z 24.02.2017

Sklep godny polecenia!Kontakt ze sprzedającym bez zarzutu.Dziękuję.

zakupy: nawadniacz roślin.; luty 2017

plusy: Dobry kontakt.Szybka realizacja.

minusy: nie mam zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbiniol rekomenduje Blumat.pl opinia nr 390174 z 03.08.2016

Sklep profesjonalny. Zawsze dobrze zabezpieczone przesyłki i błyskawicznie dostarczane.

zakupy: Blumat akcesoria i system; sierpień 2016

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje Blumat.pl opinia nr 385714 z 14.06.2016

Sklep działa sprawnie, towar doskonałej jakości i przesyłka szybka. Rysą na tym wizerunku są wygórowane koszty przesyłki.

zakupy: akcesoria systemu blumat; czerwiec 2016

plusy: super funkcjonalne strona oferty internet

minusy: wygórowane koszty przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mawko rekomenduje Blumat.pl opinia nr 385690 z 13.06.2016

Mam dobre doświadczenia z poprzedniej transakcji.

zakupy: Różne elementy nawadniania balkonowego; czerwiec 2016

plusy: Klarowna oferta, solidność, terminowość.

minusy: Nie znalazłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Blumat.pl opinia nr 350825 z 30.07.2015

Zobaczyłam reklamę w internecie,więc zajrzałam do sklepu,okazalo się ze są fajne rzeczy do ogrodu i do domu,do podlewania roślin.

zakupy: Kroplowniki, konewka; lipiec 2015

plusy: Już nie przelewam kwiatów od kiedy zastosowałam nakladki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Blumat.pl opinia nr 349281 z 16.07.2015

Do zakupu podchodziłam sceptycznie i zupełnie nie potrzebnie, z zakupu po miesiącu użytkowania jestem bardzo zadowolona. Moje surfinie nie były nigdy tak piękne i okazałe jak w tym roku. Instalacja systemu nie jest skomplikowana, ustawienie samych kroplowników wymaga trochę cierpliwości i obserwacji. W tej chwili już nie zaglądam do nich. Wszystkie skrzynki na balkonie są odpowiednio nawodnione. Na pewno wrócę jeszcze do tego sklepu. Polecam wszystkim.

zakupy: Kroplowniki i akcesoria; lipiec 2015

plusy: szybko, bez problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje Blumat.pl opinia nr 349005 z 14.07.2015

sprawdzony w poprzednim sezonie, solidny i profesjonalny serwis....

zakupy: akcesoria do rozbudowy systemu; lipiec 2015

plusy: jednoznacznosc oferty, prostota zamawiania

minusy: nie zauwazylem,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teerek rekomenduje Blumat.pl opinia nr 348597 z 09.07.2015

Ze względu na unikalny asortyment oraz dużą kulturę sprzedaży

zakupy: Urządzenia nawadniające; lipiec 2015

plusy: Dobry produkt, rzetelność realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje Blumat.pl opinia nr 346317 z 19.06.2015

Dobry system nawadniania działa świetni

zakupy: Kroplownik Tropf-Blumat; czerwiec 2015

plusy: uczciwość szybka reakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mawko rekomenduje Blumat.pl opinia nr 346057 z 17.06.2015

Sklep oferuje potrzebne mi towary w dobrej cenie. wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: Zestaw Tropf-Blumat dla upraw do 10m; czerwiec 2015

plusy: Jasna i czytelna informacja, pełen wybór produktów.

minusy: Nie znalazłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Blumat.pl opinia nr 344073 z 29.05.2015

to był mój kolejny zakup w tym sklepie, zawsze dostałam wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko

zakupy: kroplowniki i złączki; maj 2015

plusy: przejrzystość oferty i szybka obsługa

minusy: jak dotąd nic takiego nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

makary rekomenduje Blumat.pl opinia nr 343193 z 21.05.2015

Jestem to system nie wymagający elektryki ,to jest powód który spełnia moje kryteria

zakupy: tropf-blumat; maj 2015

plusy: szybkość działania i dokładność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Blumat.pl opinia nr 342217 z 13.05.2015

szukałem systemu nawadniania roślin podczas mojej nieobecności i trafiłem na Blumat. zakupiłem zestaw 3m zainstalowałem i jak na razie działa to ok.polecam ten produkt.

zakupy: zestaw 3m; kwiecień 2015

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje Blumat.pl opinia nr 342021 z 12.05.2015

Sprzedawane towary są wysokiej jakości, a obsługa doskonała. Sklep on-line działa doskonale, dostawy szykoko. Dostarczony towar jest dobrze zabezpieczony

zakupy: elementy ststemu nawadniania Blumat; maj 2015

plusy: opisałem wcześniej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Blumat.pl opinia nr 297845 z 24.06.2014

Solidna obsługa. Potrzebowałem wymienić zestaw do nawadniania szklarni, na inny. Bez problemów zrealizowali moją prośbę. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Cieszę się, że udało mi się trafić na taką firmę. Pozdrawiam.

zakupy: Zestaw Tropf Blumat na balkon i taras; czerwiec 2014

plusy: Solidność, czas realizacji, zgodność towaru z opisem

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Blumat.pl opinia nr 289589 z 01.05.2014

Jest to jedyny sklep jaki znalazłem w internecie i w zupełności spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Zestaw blumat plus dodatkowe akcesoria.; maj 2013

plusy: Fachowa obsługa, szybki termin realizacji zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Blumat.pl opinia nr 222825 z 05.06.2013

Sklep wybrałam przypadkowo, ponieważ posiadał asortyment do nawadniania, który mnie interesował. Polecam sprzedawcę, towar pierwsza klasa i błyskawiczna dostawa.

zakupy: Automatyczna podlewaczka do kwiatów doni; maj 2013

plusy: dobrze zorganizowana strona, dokładne opisy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER