Systemy do automatycznego nawadniania kwiatów na balkonach, tarasach oraz w szklarniach.
Sklep Blumat.pl

Kontakt

tel. 22 889 80 78
Warszawa

Popularne produkty

Akcesoria, Na balkony, tarasy, do szklarni, Dla roślin domowych, Dla większych donic

Popularne marki

Tropf-blumat, Blumat, Blumat digital

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Blumat.pl > Opinie klientów

Sklep Blumat.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.11.2008r i posiada 33 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marcin rekomenduje Blumat.pl opinia nr 156421 z 03.09.2012

Szybka wysyłka towar zgodny z opisem

zakupy: kroplowniki tropf blumat i kroplowniki; sierpień 2012

plusy: szybka wysyłka

minusy: ceny - ale blumat wszedzie jest drogi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzesiek rekomenduje Blumat.pl opinia nr 156309 z 03.09.2012

wybrałem ten sklep przypadkowo i spełnił moje oczekiwania,

zakupy: kroplowniki; wrzesień 2012

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzyk rekomenduje Blumat.pl opinia nr 156277 z 03.09.2012

Bardzo szybka wysyłka, byłem zaskoczony gdy po 2 dniach od wplaty odbieralem przesylke. A sam produkt jest rewelacyjny, nie spodziewałem się, że w tak pozytywny sposób wpłynie na rośliny. Przykłądowo mini drzewko zaczęło wypuszczać nowe pędy (od paru lat tego nie robiło). Jedyna wada to, że w wilgotnej glebie prędzej zalęgają się muszki owocówki.

zakupy: nawadnianie kwiatow w domu i w ogrodzie; sierpień 2012

plusy: towary

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alis rekomenduje Blumat.pl opinia nr 79331 z 23.06.2011

Na stronie sklepu można dokładnie zapoznać się z produktami, wszystko jest przejrzyście wyjaśnione. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Zestaw Tropf-Blumat; maj 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje Blumat.pl opinia nr 79108 z 20.06.2011

Tu można kupić pełną ofertę Blumat. Przesyłka błyskawiczna. Zestaw działa bez zastrzeżeń. Jedziesz na urlop a pomiodory i ogórki rosną w szklarni jak na drożdżach. Pozdrawiam sprzedawcę !!!

zakupy: Tropf-Blumat zestaw do szklarni; czerwiec 2011

plusy: Pełen asortyment. Szybkość realizacji.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anros rekomenduje Blumat.pl opinia nr 79094 z 19.06.2011

Fantastyczny kontakt ze sklepem, błyskawiczna reakcja i wysyłka towaru.Jasna i dobrze działająca strona internetowa.Towar bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu.

zakupy: kroplowniki, węże, złączki; czerwiec 2011

plusy: Szacunek dla klienta!

minusy: Nie zauważyłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Blumat.pl opinia nr 58654 z 04.08.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ produkt który jest oferowany jest bezkonkurencyjny!!! Bardzo dobro filmy instruktarzowe, praca kroplowników idealna... Polecam polecam.

zakupy: kroplowniki tropf- Blumat; lipiec 2010

plusy: dobrze przedstawione produkty

minusy: Brak wad!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Blumat.pl opinia nr 58552 z 03.08.2010

bo nigdzie nie mogłem kupić wystarczającej ilości produktów BLUMAT

zakupy: system automatycznego nawadniania roslin; maj 2010

plusy: terminowość dostawy,jakość towaru

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Blumat.pl opinia nr 58551 z 03.08.2010

bo nigdzie nie mogłem kupić wystarczającej ilości produktów BLUMAT

zakupy: system automatycznego nawadniania roslin; maj 2010

plusy: terminowość dostawy,jakość towaru

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta rekomenduje Blumat.pl opinia nr 54368 z 19.05.2010

Całkowity profesjonalizm , skuteczność oferowanych produktów , sympatyczna obsługa.

zakupy: W pełni automatyczny system nawadniania; czerwiec 2009

plusy: Pełny profesjonalizm , skuteczność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysiek rekomenduje Blumat.pl opinia nr 37161 z 05.07.2009

Przez dwa miesiące użytkowania system nawadniania sprawdza się doskonale. Jedynie przez pierwsze dwa tygodnie, denerwujące było wyregulowanie kroplowników. Teraz kwiaty rosną przepieknie. Poprzez zastosowanie reduktora ciśnienia zestaw prawie nie wymaga obsługi. Możliwość dowolnych aranżacji. Polecam.

zakupy: System nawadninia na balkonie; kwiecień 2009

plusy: Szybka i miła obsługa, profesjonalizm.

minusy: Nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MC Warszawa rekomenduje Blumat.pl opinia nr 36999 z 01.07.2009

Sympatyczny kontakt, profesjonalizm, szybka wysyłka. W poprzednim roku prawie w trakcie letniego urlopu ususzyłem rośliny na balkonie (tuje w donicach). Kropelkowy automatyczny system pewnej firmy sprzedającej m.in. na Allegro się nie sprawdził. W tym roku przez kilka tygodniu testowałem Blumat. Rewelacja - oszczędza wodę gdy pada deszcz, tak, że około 120 litrów w pojemniku na balkonie wystarcza na ok. 2 tygodnie. System kropelkowy można montować w różnych konfiguracjach - obsługa profesjonalni9e doradza. Polecam.

zakupy: Pełny system podlewania przydatny na bal; lipiec 2009

plusy: Profesjonalizm, bardzo dobre oferowane produkty

minusy: Trochę za mało zrozumiałe instrukcje użytkowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gucia rekomenduje Blumat.pl opinia nr 30237 z 05.03.2009

Przede wszystkim znakomity produkt, nareszcie profesjonalna samopodlewaczka na polskim rynku! A w dalszej kolejności, choć równie ważne: bardzo sympatyczna obsługa sklepu, profesjonalne doradztwo i błyskawiczna przesyłka. Polecam ten sklep wszystkim miłośnikom kwiatów i wojaży:) Naprawdę dobrze wydane pieniądze, warto!

zakupy: samopodlewaczka do roślin domowych; marzec 2009

plusy: profesjonalizm, świetna obsługa

minusy: nie zauważyłam nic negatywnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER