Artykuły dla dzieci, od niemowlaka do przedszolaka. Znajdziesz tu wszystko co jest potrzebne mamie i dzie...
Sklep Bobolandia.com

Kontakt

tel. 801 003 362
Warszawa

Popularne produkty

AKCESORIA, ZABAWKI, UBRANKA i BUCIKI, FIGURKI I GRY BITEWNE, POŚCIEL i KOCYKI, ŁÓŻECZKA, MATY EDUKACYJNE, ROŻKI i ŚPIWORKI, KRZESEŁKA, MEBELKI, MATERACE, OSŁONY-ROLETY NA SZYBĘ

Popularne marki

Canpol babies, Baby ono, Games workshop, Drewex, Fisher price, Klupś, Nuk, Avent, Hasbro, Nuby, Bobas, , Boikido, Tommee tippee, Nivea, Disney, Bebe confort, Ankras

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Bobolandia.com > Opinie klientów

Sklep Bobolandia.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.10.2006r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje Bobolandia.com opinia nr 66324 z 05.12.2010

Kolejna Kolejka Tomka do naszej kolecji :)

zakupy: Dworzec kolejowy Tomek; listopad 2010

plusy: Miły kontakt, duży wybór akcesoriów TOMEK i PRZYJACIELE

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Bobolandia.com opinia nr 24024 z 03.12.2008

Jestem bardzo zadowolona, szybko,doskonały kontakt, towar zgodny z opisem. Bardzo polecam!!!

zakupy: Artykuły niemowlęce, materac, kosmetyki, ; listopad 2008

plusy: szybko i dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia SKARABEUSZ rekomenduje Bobolandia.com opinia nr 10944 z 10.12.2007

JUż kilka razy wspołpracowałam ze sklepem, zawsze uzyskałam profesjonalne porady, podpowiedzi a przy zakupach pełną, fachową i szybką obsługę. Godni polecenia w 100%!!! Zakupów dokonywałam w 2006 roku i teraz w grudniu 2007 też skorzystam:)))

zakupy: Akcesoria niemowlęce, Zabawki, Pościel.; grudzień 2007

plusy: Tani, szybka obsługa i realizacja zamówień

minusy: Dość wysokie opłaty za dostawę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Bobolandia.com opinia nr 9233 z 11.10.2007

bardzo szybka i kompetentna obsługa! Towar najwyższej jakości! Polecam !!!

zakupy: wózek quinny-komplet z fotelikem, wanienka fisher price, laktato; październik 2007

plusy: bogata oferta, dobre ceny, świetny kontakt!

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Bobolandia.com opinia nr 9195 z 09.10.2007

Kupowałam już w tym sklepie kilka razay. Zamówienie zawsze jest realizowane szybko i bardzo sprawnie. Na mailowe zapytania odpowiadano natychmiast, kontaktowano się nawet ze mną telefonicznie, gdyż złożyłam zamówienie wtedy, kiedy była przerwa w działalności sklepu. Extra sprzedawca, polecam gorąco!

zakupy: Leżaczek, zabawki, drobiazgi.; wrzesień 2007

plusy: Miła obsługa, kontakt z klientem.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djtomi rekomenduje Bobolandia.com opinia nr 7407 z 30.07.2007

super

zakupy: zabawki; 26.07.2006

plusy: super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kitka rekomenduje Bobolandia.com opinia nr 4100 z 18.02.2007

Bardzo milo mi się współpracowało, zwłaszcza podczas realizacji zamówienia na fotelik samochodowy. Odpowiadają od ręki na maile. Są bardzo elastyczni i dostosowują się do potrzeb kupującego :) dzięki

zakupy: Fotelik samochodowy Bebe Confort Iseos Isofix; 12.02.2007

plusy: szbkosc realizacji, przesympatyczna obsluga

minusy: nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER