Substancje nootropowe.
Sklep Brain Doping

Kontakt

tel. 504691273
Poznań

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 17
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Brain Doping > Opinie klientów

Sklep Brain Doping - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2013r i posiada 24 opinii klientów w tym 71% pozytywnych.

Wystaw opinię

Grzesiek nie poleca Brain Doping opinia nr 329085 z 26.01.2015

niestety towar niby wysłany nigdy nie dotarł do mnie

zakupy: noopept; grudzień 2014

plusy: nic

minusy: zwykły wałek i zero kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gołąbek rekomenduje Brain Doping opinia nr 303625 z 31.07.2014

Kupuje w tym sklepie od dawna, maja profesjonalna obsługe i wysoka jakość towaru

zakupy: noopept, cytykolina, sulbutiamina; lipiec 2014

plusy: profasjonalna obsługa, łatwy kontakt z obsługą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej nie poleca Brain Doping opinia nr 299241 z 02.07.2014

Dosc bogaty asortyment,liczne dobre opinie zdecydowaly o zakupie w tym sklepie. Niestety,moge jedynie podzielic opinie mniejszosci-madry po szkodzie. Odpowiedzi mailowe do 12 godz.- dalekie od prawdy. towaru nie mam, kosztow nie zwrocili. Przykre doswiadczenie.

zakupy: sulbutiamina; luty 2014

plusy: spory asortyment

minusy: terminowosc, etyka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Brain Doping opinia nr 292873 z 23.05.2014

Usłyszałem od znajomych

zakupy: noopept, sulbutiamina; maj 2014

plusy: profesjonalizm, zgodność z ofertą

minusy: trudny język

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek nie ma zdania o Brain Doping opinia nr 291181 z 13.05.2014

Pierwszy raz zamawiałem i niestety czas realizacji wyniósł niecały miesiąc (bez 2 dni od daty zamówienia do odbioru przesyłki). Nie wiem czy to jednorazowa sytuacja czy częstsza, póki co ani na plus, ani na minus. Kontakt przeciętny, bardzo długo oczekiwałem na odpowiedzi co do statusu mojego zamówienia.

zakupy: noopept; kwiecień 2014

plusy: wybór

minusy: terminowość realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olka rekomenduje Brain Doping opinia nr 285269 z 31.03.2014

Kupuje od ponad roku. Zaczęłam, bo zaciekawiłam się tematem na studiach. Na początku zdarzało im się wysyłać po ponad tygodniu zamówienie, ale od ponad pół roku wszystko jest ok. Zamówienie przychodzi po góra 3 dniach, zawsze estetycznie, poprawnie zapakowane z niezbędnymi informacjami. Jeśli nie mają miarek zawsze można się dogadać. Obsługa sympatyczna i pomocna a ich chemik ma ogromną wiedzę o tym, co robi. Jednym słowem znają się na tym, co robią w przeciwieństwie do innych.

zakupy: wszystko po kolei; marzec 2014

plusy: profesjonalni, sympatyczni, pozytywni

minusy: na początku mieli problem z wysyłką na czas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asiula rekomenduje Brain Doping opinia nr 277893 z 15.02.2014

Zamówiłam u nich na razie tylko 2 razy, ale planuję znowu. Wybrałam ich ze względu na to, że przeglądając ich stronę i czytając opisy cały czas mogłam przez gg zadawać pytania i dostawałam profesjonalne odpowiedzi. Towar przyszedł na czas i działa dobrze. Jak przyszedł to zadzwoniłam zapytać o dawkowanie i również miło się zaskoczyłam, bardzo fajne podejście do klienta

zakupy: sulbutiamina, pikamilon, melatonina; luty 2014

plusy: dobrze zapakowany towar, świetna obsługa

minusy: nie spotkałam się z niczym wartym nazwania wadą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Big Bart rekomenduje Brain Doping opinia nr 275013 z 30.01.2014

Jestem ich klientem od połowy tamtego roku i jestem zadowolony. Towar ok, działa na mnie rzeczywiście. Wybrałem to, co mi polecili podczas rozmowy, co upewniło mnie w tym, że się znają na rzeczy, skoro działa. Dostaję na czas zamówienia, raz mieli jakiś problem i jeden produkt dosłali mi po tygodniu, ale za to z gratisem. Miła i profesjonalna obsługa.

zakupy: fenibut, fenylopiracetam, mianseryna; styczeń 2014

plusy: obsługa, uczciwość, profesjonalizm

minusy: czasami na stronie występują błędy techniczne, niedoprac

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Brain Doping opinia nr 274085 z 26.01.2014

Jestem stałym klientem. Mają bogatą ofertę i znają się na rzeczy. Towar bez zastrzeżeń, zawsze dobra jakość.

zakupy: noopept, sulbutiamina, aniracetam, fenib; styczeń 2014

plusy: Profesjonaliści, znają się na rzeczy

minusy: wygląd, są długo na rynku, mogli by zainwestować

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Brain Doping opinia nr 272441 z 17.01.2014

Zamawiałam tam kilka razy i wszystko było ok. Zdecydowałam się na nich, bo mieli najwięcej informacji, więc wywnioskowałam, że się znają. Poleciłam też chłopakowi, za każdym razem zamówienie przychodziło na 3-4 dzień. Kontakt też dobry, kiedyś potrzebowałam pilnie, najpierw zapytałam, czy zdążą jeszcze dziś wysłać jak zamówię i bez żadnego problemu, wysłałam tylko potwierdzenie z banku na ich maila.

zakupy: noopept, cytykolina; styczeń 2014

plusy: terminowość, opisy produktów

minusy: szata graficzna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwina rekomenduje Brain Doping opinia nr 272433 z 17.01.2014

Jak czytam te negatywne opinie to wyglądają, jakby konkurencja zazdrościła. Ja zamawiam od roku i nigdy problemu. Raz czekałam 4 dni, to było najdłużej i jeszcze dostałam gratis nowy produkt. Ciągle uzupełniają stronę, mają najlepsze opisy, można porozmawiać z chemikiem, czeka się tak jak wszędzie 2-3 dni. Naprawdę się dziwię. Robię zamówienie co miesiąc, czasami częściej

zakupy: Noopept, fenibut, pramiracetam, hordenin; styczeń 2014

plusy: Terminowość, kontakt, rozwijają się i znają

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniell rekomenduje Brain Doping opinia nr 272421 z 17.01.2014

Sklep został mi polecony. Ja tam nie miałem problemów. towar przyszedł następnego dnia. Za to kolega kiedyś czekał tydzień, ale wysłali mu maila z wyjaśnieniem, zmieniali adres i wysłali mu gratis. Później już zamawiał bez problemów, dlatego się zdecydowałem. Nie można kopiować i wklejać jak ktoś napisał, bo to ich opisy, rozmawiałem z ich chemikiem, który je robił na ich gg. Znają się dobrze na tym, co robią

zakupy: Fenibut, noopept, oxiracetam, sulbutiami; styczeń 2014

plusy: kontakt, znają się na tym, dobre opisy

minusy: nie mają łyżeczek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicyjka rekomenduje Brain Doping opinia nr 272417 z 17.01.2014

Moim zdaniem jest ok. Kiedyś mieli problemy jakieś z dostawcami, ale zawsze jest z nimi łatwy kontakt, wszystko mi zrekopensowali gratisem i wytłumaczyli. Jak zamawiałam u nich później jeszcze dwa razy wszystko szło bez zarzutów. Zawsze doradzą, widać, że znają się na tym, co sprzedają. Są najdłużej na rynku, bo zamawiam u nich ponad rok i od jakiegoś czasu już wszystko sobie poukładali

zakupy: noopept, cytykolina, aniracetam; grudzień 2013

plusy: znają się, kontakt, podejście do klienta

minusy: kiedyś mieli problemy z realizacją

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel nie poleca Brain Doping opinia nr 257553 z 12.11.2013

Masakra i żenada , sklep hmmm to za dużo powiedziane to coś co raz na jakiś czas wysyła zakupiony towar leci w kulki i to strasznie towar zakupiony 07.10 i do 12.11 nadal go nie ma poziom obsługi zerowy do tego wydaje mi się że pracuje ktoś upośledzony źle zaadresowali przesyłkę przez co dziś wraca do nadawcy Ludzie omijajcie ich szerokim łukiem

zakupy: nnoopept; listopad 2013

plusy: brak

minusy: analfabeci , naciągacze ,oszuści

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B.W. nie ma zdania o Brain Doping opinia nr 255577 z 01.11.2013

Sprzedawca posiada na swojej stronie pełne opisy produktów, które sprzedaje, także najdociekliwszy klient uzyska odpowiedzi nt. interesującej go sub. bez potrzeby szperania po internecie Ceny są w miarę przystępne. Ze skontaktowaniem się niema jakiś większych problemów - codziennie odpisują na wiadomości. Czas realizacji zamówienia zakrawa na jakąś drwinę. Złożyłem zamówienie 13 października, a dopiero dzisiaj otrzymałem mail, że towar zostanie wysłany 4 listopada! Czekanie 15 dni roboczych to stanowczo za dużo jak na sklep internetowy. Mam nadzieje, że zostanie mi to w jakiś sposób wynagrodzone, i że uda im się skrócić czas realizacji zamówień.

zakupy: noopept, sulbutiamina; listopad 2013

plusy: kontakt, znają się na rzeczy

minusy: długie oczekiwanie na towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rogal rekomenduje Brain Doping opinia nr 255549 z 01.11.2013

Kupuje u nich od początku, jak jeszcze nie było gdzie poza nimi. Fakt, mieli jakieś problemy i zawalali, ale już się wyrobili. Ogólnie zawsze idzie się dogadać i dobrze doradzają. Towar zawsze w porządku, raz czekałem dłużej, ale dostałem gratis w przeprosiny i ogólnie jak pogadałem ze sprzedawcami z innych sklepów to raczej nie mają pojęcia, co sprzedają, a ceny adekwatne to poziomu moim zdaniem

zakupy: Fenylopira, hordenina, fenibut, pikamilo; listopad 2013

plusy: szeroki asortyment i zachowują się fair

minusy: czasami nie odbierają telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vincent nie poleca Brain Doping opinia nr 253857 z 24.10.2013

Na stronie podają, że mają produkt na stanie, a jak przychodzi co do czego to każą czekać bardzo długo na dostawę. Nie aktualizują statusów dostępności, nie dodają miarek precyzyjnych, torebki nie mają etykiet. Inna sprawa, że ceny mają wysokie w porównaniu do konkurencji.

zakupy: sulbutiamina, fenylopiracetam, fenibut...; wrzesień 2013

plusy: duży wybór, dobry kontakt

minusy: bardzo długi czas realizacji, wysokie ceny, brak gratisó

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje Brain Doping opinia nr 241425 z 31.08.2013

Sklep polecił mi kolega. Uczyliśmy się do sesji. Zadałam przez widżet gg kilka pytań, rozwiałam wątpliwości. Po dłuższej rozmowie z obsługą polecono mi jeszcze jeden produkt. Produkty doszły ładnie zapakowane, na opakowaniu były informacje o produkcie. Stosuje je od 2 tyg. i bardzo dobrze na mnie działają

zakupy: noopept, cytykolina, sulbutiamina; sierpień 2013

plusy: miła, profesjonalna obsługa

minusy: przesyłka była 4 dnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kalwar rekomenduje Brain Doping opinia nr 241417 z 31.08.2013

sklep ma ciekawą ofertę i duży wybór. dobry kontakt, towar dostałem po 3 dniach.

zakupy: nooept, fenibut, pramiracetam; sierpień 2013

plusy: kontakt

minusy: dłuższy czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje Brain Doping opinia nr 239925 z 27.08.2013

Oferta była ciekawa i ktoś na gg fajnie wytłumaczył mi wszystkie pytania.Na towar czekałam 3 dni i dostałam zapakowany w worek aluminiowy z naklejką na temat produktu oraz miarki. Nie było dawkowania, więc zadzwoniłam i Pani wytłumaczyła mi, że dawkowanie ogólne jest na stronie sklepu, ale każdy indywidualnie. Była uprzejma i rzeczowa.

zakupy: nooopept, fenylopiracetam, sulbutiamina; sierpień 2013

plusy: kontakt z klientem

minusy: brak dawkowania na etykiecie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER