Obuwie damskie, męskie, dziecięce oraz akcesoria obuwnicze.
Sklep ButSklep.pl

Kontakt

tel. 800 703 007
Warszawa

Popularne produkty

Obuwie Damskie, Obuwie Męskie, Obuwie Dziecięce

Popularne marki

Emu australia, Nike, Converse, Fly london, Kappa, Adidas, New age, Mcarthur, Crocs, Puma, Reebok, Mustang, Mel by melissa, Buxa, Ukala by emu, Clarks, Lacoste

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ButSklep.pl > Opinie klientów

Sklep ButSklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.09.2007r i posiada 16 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

robert rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 305557 z 13.08.2014

Polecam tego sprzedawce towar zgodny z zamówieniem bez wad dostarczony na drugi dzień roboczy naprawdę polecam.

zakupy: Converse Chuck Taylor All Star OX (CO52-d) Biały | 36 | 22.5; sierpień 2014

plusy: Towar zgodny z zamówieniem bez wad szybka dostawa towaru

minusy: xxxxxxxxxx

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eldenar rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 291545 z 15.05.2014

interesowały mnie oferowane w butsklepie buty; wczoraj rano dokonałam zapłaty, po 24 h buty otrzymałam. Są takie, jak oferowane, rozmiar dobry, kolor również nie odbiega od oferowanego. Doręczone bardzo szybko, jestem więc zadowolona. Polecam dokonywanie tu zakupów

zakupy: obuwie A; maj 2014

plusy: bardzo szybka przesyłka

minusy: nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 258209 z 15.11.2013

Sklep ten jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Robię tam zakupy regularnie. Nigdy nie ma problemu z wymianą czy reklamacją zakupionego towaru. Zgodnie z deklaracją na stronie sklepu rzeczywiście towar był zawsze u mnie następnego dnia- nie to co w innych sklepach!!!! Super. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam w każdym calu.

zakupy: Hunter, Mexx oficerki, MEL, Converse; listopad 2013

plusy: Szybkość realizacji oraz obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madzia rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 252665 z 18.10.2013

Byłam w sklepie stacjonarnym przy ul. Woronicza. Miła obsługa, możliwość płatności kartą. Polecam.

zakupy: Kalosze Hunter; październik 2013

plusy: Jasno, czysto, dobra ekspozycja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 219257 z 17.05.2013

Wybrałem powyższego sprzedawcę, ponieważ niewiele sklepów ma w ofercie buty, których akurat ja szukałem. Jestem w pełni zadowolony z oferty i jakości obsługi. Wszystko załatwione profesjonalnie. Paczka przyszła już drugiego dnia. Coś czuję, że to nie były moje pierwsze zakupy tutaj. Polecam ;)

zakupy: buty; maj 2013

plusy: profesjonalnie, szybko, bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angela rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 191097 z 08.01.2013

Dobry kontakt.Realizacja w terminie.

zakupy: sniegowce UKALA; styczeń 2013

plusy: swietny kontakt,szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 184065 z 13.12.2012

Świetny sklep-polecam.Super obsługa-na 6

zakupy: Buty 12 kupiłam, a dzisiaj 13 już mam; grudzień 2012

plusy: świetny kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

celt rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 158945 z 12.09.2012

Wszystko Super. Towar zamowiony w poniedzialek wieczorem, w srode juz u mnie. Przesylka pobraniowa za darmo = duzy plus. CHoc bym chcial to nie ma sie do czego przyczepic. Solidny sklep.

zakupy: Sznurowadła rozmaite; wrzesień 2012

plusy: szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARTA rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 147157 z 01.08.2012

SKLEP ZNALAZŁAM PRZYPADKIEM. SKLEP JAK NAJBARDZIEJ SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA. SZYBKA KOMUNIKACJA, NATYCHMIASTOWA WYSYŁKA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM. OBY KAŻDY SKLEP TAK DZIAŁAŁ. POLECAM

zakupy: KLAPKI PUMA; lipiec 2012

plusy: RZETELNA I SPRAWNIE DZIAŁAJĄCA FIRMA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 94278 z 25.01.2012

Wybrałam ten sklep,gdyż mają super kalosze,bardzo szybka dostawa.gorąco polecam

zakupy: kalosze; styczeń 2012

plusy: szybka przesyłka i dobra jakość obuwia

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 92719 z 05.01.2012

ten sklep wybrałam bo tylko tu mogłam kupić tenisówki dla syna, gdyż o tej porze roku jest problem z takim obuwiem i tu poza dużym wyborem również dostawa, tak jak piszą jest eksrecowa czekałam rzeczywiście 24h :) polecam wszystkim pozdrawiam.

zakupy: tenisówki; styczeń 2012

plusy: kontakt, terminowość i zgodność doskonałe :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 85112 z 28.09.2011

Zdecydowanie polecam, błyskawiczna przesyłka, buty super jednym słowem profesjonalizm

zakupy: buty emu; wrzesień 2011

plusy: wysyłka błyskawiczna, towar dobry gatunkowo

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzanna rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 82772 z 19.08.2011

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Towar otrzymałam po dwóch dniach o bardzo dobrej jakości. Polecam serdecznie.

zakupy: kalosze i ocieplacze polarowe donich.; sierpień 2011

plusy: szybkośćrealizacji, dobre ceny i atrakcyjny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ja rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 14797 z 13.04.2008

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Po dwóch dniach zamówiony towar miałem już w domu mimo okresu świątecznego. Oryginalnie zapakowany itp itd. Polecam

zakupy: Buty jak się można domyślić; marzec 2008

plusy: Dużo

minusy: Wcale

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eduardo rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 12501 z 19.01.2008

Kupilem butki firmowe po duzo nizeszej cenie niz w sklepie. Towar w pelni oryginalny - szczerze polecam :)

zakupy: nike barrs; wrzesień 2007

plusy: super ceny

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Wojnowski rekomenduje ButSklep.pl opinia nr 12403 z 17.01.2008

W Butsklep.pl kupiłem buty Mustang. Jestem zadowolony w 100%. Przez nieuwagę zamówiłem niewłaściwy rozmiar - wymienili mi go szybko, sprawnie i przedewszystkim bezprobloemowo:). Gorąco polecam ten sklepik!

zakupy: Buty Mustang (MUM1); styczeń 2008

plusy: szeroka oferta, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER