Kawa włoska i pełen asortyment dla kawiarni i zapalonych kawoszy.
Sklep CafeSilesia.pl

Kontakt

tel. 32 768 85 05
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

KAWA, AKCESORIA, EKSPRESY DO KAWY, SYROPY I DODATKI, HERBATA, KONSERWACJA, MŁYNKI, ZESTAWY I USŁUGI PROMOCYJNE

Popularne marki

Jura, Etno cafe, Café silesia, Bezzera, Bialetti, Agust, Hard beans, La brasiliana, Awaken, Meseta, Caffen, Hario, Mokito, Coffee republic, Doubleshot

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

CafeSilesia.pl > Opinie klientów

Sklep CafeSilesia.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.08.2009r i posiada 37 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

WILLHELM rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 61212 z 18.09.2010

Pełen profesjonalizm... świetna świeża kawa i niezwykle rzeczowy kontakt

zakupy: Mokito Verde; czerwiec 2010

plusy: świeżość towaru i czas dostawy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ebubi rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 58137 z 26.07.2010

Profesjonalizm w każdym calu. Świetny kontakt i błyskawiczna dostawa. Polecam.

zakupy: mokito bianko, izzo silver, izzo gold; lipiec 2010

plusy: profesjonalizm, dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 52970 z 28.04.2010

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność - fachowa obsługa, towar w najlepszym gatunku, ogromny wybór w cenach lepszych niż w markecie (porównując oczywiście produkty tego samego przeznaczenia, czyli kawę do espresso). Mnie urzekła pasja i zaangażowanie z jaką sprzedawcy doradzają - co ważne nie starają się niczego wcisnąć na siłę.

zakupy: LaBrasiliana PREGIATI, Mokito ORO ESPRES; marzec 2010

plusy: Ogromny wybór, fachowość i pasja z jaką pracują

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nuwu rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 52182 z 16.04.2010

To mój ulubiony sklep.

zakupy: 4kg kawy, La Brasiliana + Mokito + Meset; kwiecień 2010

plusy: obsługa, obsługa i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 51428 z 02.04.2010

Kolejne zakupy w tym sklepie. Doskonała kawa, super szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. POLECAM

zakupy: kawa; marzec 2010

plusy: Duży wybór kawy, super szybka realizacja ( 1 dzień !!!)

minusy: jak dla mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kashka rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 51348 z 01.04.2010

Pierwszy raz kupowałam w CafeSilesia, bo sklep był chwalony oraz oferował bardzo świeżą kawę w korzystnej cenie. Drugie zamówienie złożyłam, bo nie miałam żadnych zastrzeżeń za pierwszym razem :). Ponownie transakcja i jej realizacja przebiegła bez najmniejszych problemów. Zdecydowanie jest to sklep, do którego się wraca.

zakupy: LaBrasiliana MARFISA, LaBrasiliana ORO R; kwiecień 2010

plusy: świeża kawa (data palenia), szybka realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A.B. rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 51061 z 28.03.2010

Starannie wybrane mieszanki espresso prosto z Italii, co ważne, zawsze pierwszej świeżości. Rzetelna i fachowa charakterystyka towaru. Serdeczna obsługa. Błyskawiczna dostawa; Niezmiennie za każdym razem.

zakupy: cała oferta kaw; marzec 2010

plusy: trzyma ambitnie ustalony poziom

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafał węglarz rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50822 z 24.03.2010

sklep polecany był przez wiele osób. Jak najbardziej spełnił oczekiwania. Od zamówienia do otrzymania klawy nie minęło nawet 24h.

zakupy: Agust NATURA EQUA; marzec 2010

plusy: duży wybór kaw, informacja o dacie palenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata S. rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50273 z 15.03.2010

Nareszcie znalazłam sklep ze świetnymi , prawdziwymi kawami. Bez sztucznych aromatów. Sklep - świetna i szybka obsługa zamówienia. Kawy rewelacyjne!!! polecam smakoszom i początkującym kawoszom :) Polecam każdemu, kawy są naprawdę doskonałe, świeżutkie na częstowanie gości i delektowanie się nimi przez cały dzień. Od mocnych po delikatne. Herbaty idą w odstawkę :)

zakupy: Mokito BIANCO 1 kg, La Brasiliana 0, 5 kg; marzec 2010

plusy: świetny, wyszukany asortyment

minusy: przydalaby sie tańsza przesyłka poczta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tejsza rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50051 z 11.03.2010

Oczekiwania przerósł. Wybrałam zanęcona przez Caffe Prego. Nie R A C Z E J, tylko Z CZ Y S T Y M sumieniem rekomenduję :)

zakupy: Meseta Crema d'Oro; marzec 2010

plusy: Indywidualne podejście, dbałość o jakość.

minusy: Wolałabymm mieć go za rogiem, mogłabym tam chodzić...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50039 z 11.03.2010

Jesiennego popołudnia otrzymałam maila od CafeSilesia z ofertą kaw. Bardzo lubię świeżo paloną arabikę o cudownym zapachu, ale gdzie ją kupić. Długo nie zastanawiałam się. Zamówiłam Brasilianę. Już w drugim dniu od zamówienia piłam świeżutką pachnącą kawę. Tak zaczął się mój kawowy flirt z CafeSilesia. Piszę flirt ponieważ dopiero trzykrotnie spotkałam się z kawą za każdym razem inną ale zawsze świetną. Mam nadzieję że ten flirt zmieni się w długotrwały związek. Polecam wszystkim.

zakupy: Brasiliana, Izzo, Supermiscella; marzec 2010

plusy: rzetelność

minusy: odległość, sama nie mogę robić zakupow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanka rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49865 z 09.03.2010

To jest zwyczjane cudo a nie sklep. Kontakt , szybkość przesyłki, jakość towaru są absolutnie bezbłędne.

zakupy: brasiliana marfisa, izzo, mokito bianco; marzec 2010

plusy: wszystko

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mezor rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49769 z 07.03.2010

Drugi zakup i również tym razem transakcja przeprowadzona na wysokim poziomie. Bardzo rzetelna informacja o posiadanej kawie, dobry kontakt, szybka wysyłka, kawa staranie zapakowana - świadczą o bardzo profesjonalnym podejściu do klienta. A kawa bardzo pyszna

zakupy: Meseta CREMA d'ORO, Agust NATURA EQUA; luty 2010

plusy: kawa świeża, szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

manner rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49643 z 05.03.2010

kolejne zakupy i kolejny raz na drugi dzień po zamówieniu piję świeżutką kawę.... rewelacja i polecam każdemu.

zakupy: Meseta Crema d'oro; marzec 2010

plusy: błyskawiczna realizacja, super kontakt, i JAKOŚĆ

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piter_t rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49601 z 04.03.2010

Kolejne zakupy zrealizowane na najwyższym poziomie- błyskawiczna przesyłka, świeżutka kawa. Gorąco polecam!!!

zakupy: Agust ORO i Izzo SUPERMISCELA; marzec 2010

plusy: Znakomity towar, fachowa i miła obsługa, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49358 z 01.03.2010

Po pierwszym zakupie kawy w tym sklepie ponad pół roku temu wiedziałem, że nie muszę już szukać innego. Wybór kaw i gwarantowana świeżość są dla mnie optymalne. Transakcje realizowane są błyskawicznie i za każdym razem z indywidualnym podejściem do klienta. Polecam Cafe Silesia wszystkim, którzy nie robili tu jeszcze zakupów. 100% pewność satysfakcji.

zakupy: La Brasiliana, Meseta, Mokito; luty 2010

plusy: Jakość towaru, atrakcyjne ceny, szybkość transakcji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fedor rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49313 z 28.02.2010

Jest to z pewnością najlepszy sklep internetowy, z jakim miałem kiedykolwiek kontakt. Zakupów dokonywałem do tej pory 5 razy - za każdym razem profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka i BARDZO świeża kawa.

zakupy: Marfisa, Oro Rosso, Izzo, Crema d'Oro; luty 2010

plusy: błyskawiczna wysyłka, świeża kawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49030 z 23.02.2010

Po przeczytaniu kilku opinii na temat tego sklepu, postanowiałam złożyć zamówienie. Paczka z kawą dotarła do mnie ekspresowo. Kawa przepyszna. Obsługa na najwyższym poziomie! Gorąco polecam! .

zakupy: kawa; luty 2010

plusy: Kontakt z klientem, jakość towaru, szybkość realizacji

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rajagi rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 48972 z 23.02.2010

Po zakupie nowego ekspresu ( 3 miesiące temu) potrzebowałem dobrej kawy. Sklep miał bardzo dobrą opinię pod względem jakości oferowanych kaw, obsługi i szybkości realizacji zamówień. Przy pierwszym zamówieniu potwierdziły się wszystkie pozytywne opinie i potwierdzają przy każdym kolejnym, zakupy kawowe robię juz tylko tam. Poza kawą w CafeSilesia kupuję też filiżanki, są fantastyczne, z grubej porcelany, dobrze trzymają ciepło. Szczerze polecam ten sklep.

zakupy: LaBrasiliana, Agust, Mokito, Meseta, Izzo; luty 2010

plusy: Dbałość o bardzo wysoki poziom oferty oraz obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bazyli rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 48853 z 20.02.2010

Błyskawiczna dostawa i bardzo dobre kawy. Ostatnio próbowałem Augusto Natura Equa: przepyszna.

zakupy: Agust NATURA EQUA, LaBrasiliana ESPRESSO; luty 2010

plusy: Doskonała kawa i błyskawiczna realizacja zamówień.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER