Karmy dla psów i kotów w klasie Premium, SuperPremium i Holistyczne.
Sklep Canagan

Kontakt

tel. 713161706
b/d

Popularne produkty

PIES, KOT, Tropiclean-HIGIENA, TOALETA, PIELĘGNACJA, CoLLaR Glamour - kolorowy świat, AKCESORIA, only CANAGAN

Popularne marki

Canagan, Tropiclean pet products, Collar company, Essential foods, Cheshire cats garden, Alphawolf, , Produkt polski, Airy vest, Piccola - canagan, Wild nature

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Canagan > Opinie klientów

Sklep Canagan świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2014r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomek rekomenduje Canagan opinia nr 392762 z 09.09.2016

Przypadek - szukełem karmy dobrej jakosci i hops... trafilem na ten sklep. Sklep (zawartość) i obsuga super! Chyba powinni inni sie u nisz szkolić.

zakupy: Essential Older; wrzesień 2016

plusy: bez problemów, oferta super, ceny dopasowane ...

minusy: chyba brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarry rekomenduje Canagan opinia nr 340169 z 24.04.2015

Kupuję już kolejny raz w tym sklepie. Ma bardzo dobrej jakości bezzbożową karmę dla psów (w przeciwieństwie do śmieciowego żarcia z supermarketów), przejrzystą I rzetelną ofertę na stronie internetowej, rozsądne ceny, doskonałą komunikację z klientem i krótki okres dostawy. Polecam!

zakupy: Cotecnica Maxima Grain Free Adult 14kg; kwiecień 2015

plusy: jakość produktów, czas dostawy, komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Canagan opinia nr 333853 z 04.03.2015

Wybrałałem ten sklep ponieważ tutaj znalazłem pokarm którego niema w innych sklepach,pokarm Cangan mogę polecić w 100%,jeżeli posmakował mojemu psu to musi być to dobry produkt.Jeżeli chodzi o sam sklep to naprawde bardzo pozytywne zaskoczenie,kupuje przez internet od wielu lat ale pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do klienta,a nawet więcej niż profesjonalnym (poprostu życzliwym).Na plus jeszcze rabaty i przesyłka za którą praktycznie niezapłaciłem+gratis do produktu którego cena i tak niebyła już wysoka.Sam napewno dalej będe zamawiał w tym sklepie i polecam każdemu kto szuka pokarmu dla swojego pupila.Pozdrawiam-Maciej.

zakupy: pokarm Canigan; marzec 2015

plusy: Niespotykane gdzie indziej karmy,Świetny kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wawerek rekomenduje Canagan opinia nr 311561 z 18.09.2014

Sklep wybrałem z polecenia. To moje kolejne zakupy, z których jestem (a raczej mój pies) bardzo zadowolony. Porada, obsługa i tempo realizacji nie pozostawia żadnych zastrzeżeń. Tylko życzyć, by inni sprzedawcy tak traktowali swoich klientów!

zakupy: Cotecnica Maxima Grain Free Adult 14kg; wrzesień 2014

plusy: Czytelna i przyjazna strona, fachowa i szybka realizacja

minusy: żadnych wad nie dostrzegłem!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wawerek rekomenduje Canagan opinia nr 305829 z 15.08.2014

Sklep poleciła mi koleżanka. Jest naprawdę OK - POLECAM!

zakupy: Symply - wrażliwy żołądek - ADULT Turkey; sierpień 2014

plusy: Prosty wybór tego co chcesz

minusy: Trudno mi powiedziec - ja nie znam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mario rekomenduje Canagan opinia nr 305641 z 13.08.2014

Dlaczego ten sklep? Trafiłem tutaj przez przypadek, ale wcale nie załuję ze własnie tutaj kupiłem żarcie dla mojego wymagającego owczarka. Super żarcie ! Dostałem b. dobrą cenę, nie wiem czy tylko ja, ale miałem osobisty rabat aż 10%!!! Za przesyłkę zaplaciłem 2 zł - to troszkę dziwi, ale to zaledwie 2 zł ! POLECAM, fajny sklepik.

zakupy: Maxima Medium Sensible Lamb & Rice 17kg; sierpień 2014

plusy: Chyba to ze dobry towar a tani !

minusy: bo ja wiem? CHyba nie widze takich wad aby je opisywac

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgosia rekomenduje Canagan opinia nr 301965 z 19.07.2014

Dobre i tanie :-) CatClin w cenie 14,50 zł 4L !

zakupy: CatClin zwirek 4l; lipiec 2014

plusy: Dobre ceny, dobra oferta

minusy: nie wiem !?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Canagan opinia nr 298609 z 29.06.2014

Dostałam polecenie od koleżanki - nie znałam tego sklepu, ale mam wrażenie ze chyba jest to dobry sklep. Pisze "chyba" bo po raz pierwszy dokonałam tam zakupu. Kupiłam Canagan i zwirek dla mojego kotka - kot zadowolony, mam rabat i wysyłke za 2 złote - cena jest b. dobra. Kupiłam żwirek i pozywienie - żwirek jest zaskakująco wydajny, przyjemny i dosć tani a z instrukcji wynika ze jest bardzo EKO!

zakupy: Green Cat, Canagan SCOTTISH SALMON With; czerwiec 2014

plusy: Bez zbędnych dodatków - to co potrzeba bez gadżetów

minusy: Chyba brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Canagan opinia nr 298605 z 29.06.2014

To sklep gdzie jak widzę sa tylko karmy bez zbóż. To dosc ciekawe , prawda? PO drugie, oplata za przesyłkę tylko 2 zł i do tego otrzymałem 10% rabatu !!!! To jest najlepsze!

zakupy: Canagan Free Run Chicken 12kg; czerwiec 2014

plusy: łątwy wybór, dobre ceny

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Canagan opinia nr 297837 z 24.06.2014

Wysylka gratis, no w zasadzie nie gratis ale 2 zl to prawie gratis! Dobre ceny dobrych karm... Widac ze sklep chce tylko miec te najlepsze karmy. Wszystko jest bez zboza! Co prawda tylko kilka marek ale dla mnie wazne jest ze moge wreszcie kupic Canagan-a w dobrej cenie. POLECAM

zakupy: Canagan FREE RUN CHICKEN 12kg; czerwiec 2014

plusy: Same dobre towary-co ulatwia wybor

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Canagan opinia nr 297109 z 18.06.2014

Pierwszy raz dokonalem tam zakupu i do tego pierwszy raz Canagan. Porada, dostawa i cena oraz to jak moje psy zajadaja sie tą karma, powoduje ze spokojnie moge polecic ten sklep

zakupy: Canagan COUNTRY GAME 2kg dla malych ras; czerwiec 2014

plusy: tylko karmy te bez zbożowe - to ułatwia wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER