Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Televes, Vivanco, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Golden interstar, Axing, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 360
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 378 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Grzegorz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 427650 z 16.01.2018

Sprawnie i fachowo! Polecam!

zakupy: piloty; styczeń 2018

plusy: szeroka oferta

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 427506 z 15.01.2018

Profesjonalna obsługa i kontakt z klientem, błyskawiczna dostawa

zakupy: deoder Vuzero; styczeń 2018

plusy: terminowość

minusy: informacja o kosztach transportu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 427110 z 08.01.2018

sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. bardzo duży asortyment towaru Profesjonalne podejście do kupującego

zakupy: TUNER SATELITARNY; grudzień 2017

plusy: bardzo duzy asortyment

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siggi59 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426834 z 02.01.2018

Blyskawiczne zalatwienie i wysylka.

zakupy: Pilot nc+; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja i wysylka

minusy: Bez zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teed rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426778 z 01.01.2018

Wszystko szybko i sprawnie

zakupy: Pilot; grudzień 2017

plusy: Pewność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426762 z 30.12.2017

Szybko, profesjonalnie i wygodnie

zakupy: Nc+; listopad 2017

plusy: Bogata oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazik rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426754 z 30.12.2017

super sklep i obsluga !!!

zakupy: cyfra +; grudzień 2017

plusy: bardzo szybka reakcja na jakiekolwiek pytania

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 425110 z 03.12.2017

Wybrałam ten sklep, bo jest w pobliżu, ma dobre ceny i błyskawiczną wysyłkę. Jestem w pełni zadowolona!

zakupy: Dekoder Vu+ ZERO Linux Rewelacja !!! TANIO !!!; listopad 2017

plusy: szybka wysyłka, niedrogo

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 424678 z 26.11.2017

Fachowa obsługa i niskie ceny

zakupy: Mag256; listopad 2017

plusy: Niskie ceny i fachowa obsługa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andreas rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 423630 z 12.11.2017

Super sprzedawca

zakupy: HBO; listopad 2017

plusy: Obsluga na 5

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 423554 z 10.11.2017

Zachęciła mnie cena i dostępność szukanego towaru. Rzeczowa i konkretna obsługa przez infolinię. Wysyłka zrealizowana zgodnie z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam innym robić tutaj zakupy - mają atrakcyjne ceny i duży wybór artykułów.

zakupy: Obrotnica DG-320; listopad 2017

plusy: Atrakcyjne ceny i duży wybór towarów

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamyk11 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 423310 z 07.11.2017

tania oferta i szybka przesyłka

zakupy: karta nc+; listopad 2017

plusy: bogata oferta

minusy: nierzetelna informacja o rabatach przy zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DAREK rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 422218 z 20.10.2017

Najlepsza oferta jaka znalazłem w sieci

zakupy: KARTA START NC+ prepaid 12 miesięcy CONAX Enigma2; październik 2017

plusy: DUZA OFERTA

minusy: BRAK PŁATNOŚCI ON LINE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

firer80 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 421082 z 04.10.2017

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam!

zakupy: Cardsplitter; wrzesień 2017

plusy: Towar,kontakt,wszystko ok!

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 420478 z 22.09.2017

Tanio,szybko i konkretnie!

zakupy: Sprzęt RTV; wrzesień 2017

plusy: Super podejście do klienta!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 420202 z 20.09.2017

wszystko ok szybko i na temat

zakupy: Dekoder Vu+ ZERO; wrzesień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: narazie brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

des rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 418866 z 27.08.2017

Wybrałem przez przypadek bo miał w ofercie to co potrzebowałem Oczekiwania spełnił w 100 %

zakupy: Pilot i wtyczki; sierpień 2017

plusy: Super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 417174 z 01.08.2017

Sklep ok. - zamówiony przedmiot dotarł po dwóch dniach, był zgodny z zamówieniem.

zakupy: pilot dekodera; lipiec 2017

plusy: bez uwag

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416346 z 19.07.2017

Towar zgodny z opisem wszystko sprawnie i szybko

zakupy: antena satelitrna, konwerter quad, kabel; lipiec 2017

plusy: dobrze zrobiona strona esklep

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniello rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416158 z 17.07.2017

Sklep godny polecenia, dostawa towaru bardzo ekspresowa. Spełnia moje oczekiwania

zakupy: Konwerter quad abovio, złącza F; lipiec 2017

plusy: szeroka gama produktów znanych marek godnych polecenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER