Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Televes, Vivanco, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Golden interstar, Axing, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 335
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 353 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

tomekm70 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411962 z 15.05.2017

tak spełnił oczekiwanie

zakupy: doładowanie; maj 2017

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata nie poleca Cardsplitter.pl opinia nr 411762 z 12.05.2017

sklep wybrałam przez przypadek ale radzę wybrać inny długi czas oczekiwania zero kontaktu dobrze że chociaż towar dotarł po wielu telefonach

zakupy: antena; maj 2017

plusy: towar

minusy: nieterminowość ,brak jakiejkolwiek informacji

Odpowiedź sklepu 12.05.2017

witam , opinie jest nieprawdziwa ponieważ klientka zakupiła antenę sat polsatu i została poinformowana że firma kurierska dpd zawaliła sprawę z powodu awarii auta i że paczka jest opóźniona Pani PIEC zamówienie zostało spakowane w dniu 8 maja 2017 a dostarczone 11 maja 2017 , oczywiście Pani nie okazała zrozumienia dla problemów DPD i raczy pisać nieprawdę że to nasza wina : https://tracktrace.dpd.com.pl/parcelDetails?typ=1&p1=0000113851853W

Odpowiedź małgorzata 15.05.2017

podtrzymuję swoją opinię

Odpowiedź sklepu 16.05.2017

ale opinia jest kłamliwa i jak widzę argumenty winy firmy DPD do Pani nie dochodzą ... typowa reakcja klienta polsatowego "ja chcieć , ja żądać ..." przykro nam że upiera się Pani PIEC że to nasza wina bo to nie nasza wina , paczka została doręczona z opóźnieniem ale nie ma powodu nas szkalować w necie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411754 z 11.05.2017

Ten sklep spełnił moje oczekiwania. Wybrałem ten sklep, ponieważ posiadał szukany przeze mnie towar.

zakupy: Pilot uniwersalny; maj 2017

plusy: Wszechstronny

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411710 z 11.05.2017

Korzystna oferta

zakupy: Zestaw antena satelitarna; maj 2017

plusy: Szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damazy rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411170 z 04.05.2017

Najlepszy sklep z akcesoriami i usługami telewizji satelitarnej, z jakim miałem przyjemność współpracować.

zakupy: Pilot; maj 2017

plusy: Fachowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411046 z 01.05.2017

Pilota otrzymałam w terminie, dobrze zapakowany, informacja na bieżąco, czyli wszystko OK.

zakupy: Pilot do nc+; kwiecień 2017

plusy: duży wybór, bezproblemowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 410906 z 28.04.2017

tak przesyłka dotarła szybko i towar zgodny z oczekiwaniem

zakupy: rozdzielacz antenowy; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ultegra rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 410786 z 27.04.2017

Od dluższego czasu dokonuję zakupów w tym sklepie. Dobra oferta, choć nie zawsze zgodna z opisem na stronie internetowej (brak możliwości zakupu pakietu eleven bez pakietu canal+).

zakupy: pakiety kanałów: canal+ i eleven; kwiecień 2017

plusy: Dobra oferta i profesjonalizm obsługi.

minusy: Czasem opis na stronie jest niezgodny z rzeczywistością.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dominik rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 410426 z 23.04.2017

Polecam.

zakupy: karta; kwiecień 2017

plusy: Wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 410422 z 23.04.2017

Polecam, miły kontakt, szybka dostawa i pomoc w rozwiązaniu problemu

zakupy: Nc+ dekoder + pakiet 12 mcy; kwiecień 2017

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 409590 z 10.04.2017

Profesjonalna obsługa klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia

zakupy: pilot do evobox; kwiecień 2017

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Apoli rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 409502 z 09.04.2017

SZYBKO I SOLIDNIE

zakupy: nbox enigma2; marzec 2017

plusy: SZYBKOŚĆ

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 409446 z 08.04.2017

Jedyna firma która posiada towar który zakupiłem polecam jak najbardziej.

zakupy: karta prepayd; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zylkow rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408866 z 01.04.2017

Zakup w tym sklepie wybrałem ze względu na doświadczenie w branży tv sat. To mój drugi zakup w tej firmie. Parę lat temu kupiłem programator, z którego byłem bardzo zadowolony. Solidna firma, pełny profesjonalizm i bezproblemowy kontakt!!!

zakupy: Moduł NC+ MIX; kwiecień 2017

plusy: Bardzo duży asortyment towaru

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mva rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408558 z 27.03.2017

Wszystko w porządku. Doskonały kontakt ze sprzedającym.

zakupy: vu zero; marzec 2017

plusy: same plusy :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408338 z 23.03.2017

To nie były pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Obsługa miła i załatwiła wszystko tak, jak przewidywałem i zgodnie z informacją umieszczoną na stronie sklepu

zakupy: nBOX BXZB ENIGMA2 SPLITTER OPENPLi 12m GW IPTV; marzec 2017

plusy: posiada towar, który był mi potrzebny

minusy: hmmm, może innym razem...(mało istotne)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 407690 z 14.03.2017

Profesjonalny sprzedawca. Mam przyjemność POLECIĆ WSZYSTKIM !

zakupy: prepaid C+; marzec 2017

plusy: Wszystko, załatwione sprawnie, szybko i bezawaryjnie. Po...

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waple rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 406754 z 01.03.2017

wybralem dlatego ze moglem kupic w tym sklepie to co szukalem.

zakupy: Karta Klijenta; marzec 2017

plusy: szybka realizacja i wysylka danego zamowienia

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ekgp@o2.pl rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 405974 z 18.02.2017

Czytelny opis na stronie dobry kontakt telefoniczny oraz meilowy Rzetelna firma

zakupy: VU+ ZERO; luty 2017

plusy: dobry opis produktów oraz ceny

minusy: ??...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 404414 z 30.01.2017

profesionalny spełnia wszystkie wymagania

zakupy: przeróbka dekoderow enigma2; styczeń 2017

plusy: tak jak w ofercie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER