Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Vivanco, Televes, D s e, Cyfra +, Lg, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Axing, Golden interstar, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 333
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 350 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

dominik rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 410426 z 23.04.2017

Polecam.

zakupy: karta; kwiecień 2017

plusy: Wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 410422 z 23.04.2017

Polecam, miły kontakt, szybka dostawa i pomoc w rozwiązaniu problemu

zakupy: Nc+ dekoder + pakiet 12 mcy; kwiecień 2017

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 409590 z 10.04.2017

Profesjonalna obsługa klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia

zakupy: pilot do evobox; kwiecień 2017

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Apoli rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 409502 z 09.04.2017

SZYBKO I SOLIDNIE

zakupy: nbox enigma2; marzec 2017

plusy: SZYBKOŚĆ

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 409446 z 08.04.2017

Jedyna firma która posiada towar który zakupiłem polecam jak najbardziej.

zakupy: karta prepayd; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zylkow rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408866 z 01.04.2017

Zakup w tym sklepie wybrałem ze względu na doświadczenie w branży tv sat. To mój drugi zakup w tej firmie. Parę lat temu kupiłem programator, z którego byłem bardzo zadowolony. Solidna firma, pełny profesjonalizm i bezproblemowy kontakt!!!

zakupy: Moduł NC+ MIX; kwiecień 2017

plusy: Bardzo duży asortyment towaru

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tdk@os.pl rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408574 z 28.03.2017

Byli zainteresowani zrealizowaniem trudnego zamówienia.

zakupy: Pilot do tunera SAT-OPTICUM x4/x7; marzec 2017

plusy: Dbałość o klienta.

minusy: ------------------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mva rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408558 z 27.03.2017

Wszystko w porządku. Doskonały kontakt ze sprzedającym.

zakupy: vu zero; marzec 2017

plusy: same plusy :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408338 z 23.03.2017

To nie były pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Obsługa miła i załatwiła wszystko tak, jak przewidywałem i zgodnie z informacją umieszczoną na stronie sklepu

zakupy: nBOX BXZB ENIGMA2 SPLITTER OPENPLi 12m GW IPTV; marzec 2017

plusy: posiada towar, który był mi potrzebny

minusy: hmmm, może innym razem...(mało istotne)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408142 z 20.03.2017

Duzy wybor, atrakcyjne ceny i bardzo szybka dostawa. Polecam

zakupy: Antena cyfrowa; marzec 2017

plusy: Duzy asortyment, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 407690 z 14.03.2017

Profesjonalny sprzedawca. Mam przyjemność POLECIĆ WSZYSTKIM !

zakupy: prepaid C+; marzec 2017

plusy: Wszystko, załatwione sprawnie, szybko i bezawaryjnie. Po...

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

damkovip rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 407146 z 06.03.2017

Z polecenia znajomego. Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: nbox, pilot, kabel. osprzęt; marzec 2017

plusy: całokształt

minusy: nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waple rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 406754 z 01.03.2017

wybralem dlatego ze moglem kupic w tym sklepie to co szukalem.

zakupy: Karta Klijenta; marzec 2017

plusy: szybka realizacja i wysylka danego zamowienia

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ekgp@o2.pl rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 405974 z 18.02.2017

Czytelny opis na stronie dobry kontakt telefoniczny oraz meilowy Rzetelna firma

zakupy: VU+ ZERO; luty 2017

plusy: dobry opis produktów oraz ceny

minusy: ??...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 405958 z 17.02.2017

Wybrałam ten sklep bo szukając pilota do nc+pojawił mi się jako pierwszy,absolutnie nie żałuję towar zamówiony dostarczony dnia następnego super😚

zakupy: Pilot do nc+; luty 2017

plusy: Doskonały kontakt i terminowość realizacji

minusy: Brak☺

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 404414 z 30.01.2017

profesionalny spełnia wszystkie wymagania

zakupy: przeróbka dekoderow enigma2; styczeń 2017

plusy: tak jak w ofercie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siasia74 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 404398 z 30.01.2017

Super sklep internetowy

zakupy: Ws6980; styczeń 2017

plusy: Szybkosc i realizacja zamowienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nix4 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 403782 z 22.01.2017

Tanio ... szybko i solidnie !!!

zakupy: Karta C+ Comfort+; styczeń 2017

plusy: Pomoc telefoniczna na najwyzszym poziomie

minusy: ...trzeba pare minut czekac a odpowiedz mailowa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 403442 z 17.01.2017

Konkurencyjne ceny Miły kontakt ze sprzedawcą Jestem zadowolony, polecam.

zakupy: Konwerter GT SAT s3scr4, Kabel Televes T-100 Cu, Televes 212; styczeń 2017

plusy: Ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liseek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402718 z 07.01.2017

Polecam!!! Napewno skorzystam z usług!!!

zakupy: Antena itp. itd.; grudzień 2016

plusy: Konkretni i zapracowani

minusy: Zapracowani

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER