Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Televes, Vivanco, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Golden interstar, Axing, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 365 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416346 z 19.07.2017

Towar zgodny z opisem wszystko sprawnie i szybko

zakupy: antena satelitrna, konwerter quad, kabel; lipiec 2017

plusy: dobrze zrobiona strona esklep

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniello rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416158 z 17.07.2017

Sklep godny polecenia, dostawa towaru bardzo ekspresowa. Spełnia moje oczekiwania

zakupy: Konwerter quad abovio, złącza F; lipiec 2017

plusy: szeroka gama produktów znanych marek godnych polecenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlo719 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416046 z 15.07.2017

Jestem Po raz kolejny zadowolony z doładowania NC+ na kartę Mają super ofertę kanałów do wyboru po bardzo atrakcyjnych cenach dla ludzi bogatych i tych takich jak ja ubogich finansowo do tego służą pomocą jak się zdarzają małe problemy

zakupy: 1 x Pakiet 8 kanałów Canal+ HD - Ilość miesięcy: 6 250, 00 zł; lipiec 2017

plusy: oferta kanałów

minusy: dotychczas nie napotkałem na takie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 415802 z 10.07.2017

dobry kontakt , zdecydowanie polecam sklep

zakupy: karta cameleon; lipiec 2017

plusy: szybkość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryskre rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 415194 z 30.06.2017

W pełnym zakresie spełnił moje oczekiwania. W w przyszłości planuję realizację kolejnych zakupów w Waszym sklepie. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Pilot Techni Sat; czerwiec 2017

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mwandach rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 415010 z 26.06.2017

Sklep w pełni profesjonalny z bardzo dobrą obsługą i kontaktem.

zakupy: pakiet Canal+; czerwiec 2017

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: nie mam zastrzeżeń do sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414866 z 22.06.2017

Niezwykle kompetentne osoby, udzielające informacji.

zakupy: Doładowanie NC+ prepaid; czerwiec 2017

plusy: świetnnie działajaca strona, kompetentna infolinia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

akiller666 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414390 z 14.06.2017

Super kontakt i szybka wysyłka a towar z najwyższej półki polecam

zakupy: antena i karta; czerwiec 2017

plusy: cena i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414382 z 14.06.2017

Dobra cena za produkt polecam

zakupy: nBOX E2 BZZB ENIGMA2 + EXTRA CANAL 1m + HDMI FREE; czerwiec 2017

plusy: Zgodność z opisem, Obsługa kupującego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gienek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414266 z 13.06.2017

Z uwagi na szybkość obsługi, cenę i fachowe doradztwo

zakupy: Moduł CI.; czerwiec 2017

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mln rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414174 z 11.06.2017

Sklep godny polecenia, szybka dostawa.

zakupy: Tuner sat; czerwiec 2017

plusy: Miła pani odbiera telefon :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bodek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414014 z 09.06.2017

Sklep 1 klasa po każdym względem. Jako jedyni w sieci mają na sprzedaż dekodery na linuxe w zamian za oddanie starego nboxa. Przy tym automatycznie cena idzie w dół na co ja się skusiłem i nie zawiodłem się!

zakupy: Vu+ Zero; czerwiec 2017

plusy: Mobilność, szybkość i super promocje

minusy: na tą chwilę żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 413998 z 08.06.2017

Atrakcyjna oferta,dokładny opis sprzedawanego towaru,bardzo szybka dostawa.

zakupy: Antena satelitarna Cyfrowego Polsatu; czerwiec 2017

plusy: Solidny rzetelny sklep.

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz P rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 413542 z 03.06.2017

Sklep wybrałem po przeczytaniu kilkunastu komentarzy, ale postanowiłem sprawdzić Cardsplitter.pl na "własnej skórze". W żadnym wypadku się nie zawiodłem, kontakt znakomity, miła obsługa, zamówienia 100% zgodne z opisami, kiedy miałem jakieś pytania lub wątpliwości to dzwoniąc na Infolinię uzyskałem rzeczowe i wyczerpujące odpowiedzi. Polecam Cardsplitter.pl.

zakupy: Antena satelitarna, konwerter, zestaw NC+ Mix, doładowanie; czerwiec 2017

plusy: Super kontakt, miła obsługa, dobra cena, fachowość

minusy: Strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bolo56 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 413430 z 01.06.2017

kupuję od zawsze i nie zawiodłem się, kiedy maja wątpliwości dzwonią i pytają a towar błyskawicznie do mnie dociera

zakupy: anteny sat, tv oprzyrządowanie; czerwiec 2017

plusy: terminowość , fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arturdip rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 413018 z 26.05.2017

Nie było drogo a dostawa w expressowym terminie

zakupy: ", pilot", ; maj 2017

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Jak dla mnie to na dzień dzisiejszy brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomekm70 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411962 z 15.05.2017

tak spełnił oczekiwanie

zakupy: doładowanie; maj 2017

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata nie poleca Cardsplitter.pl opinia nr 411762 z 12.05.2017

sklep wybrałam przez przypadek ale radzę wybrać inny długi czas oczekiwania zero kontaktu dobrze że chociaż towar dotarł po wielu telefonach

zakupy: antena; maj 2017

plusy: towar

minusy: nieterminowość ,brak jakiejkolwiek informacji

Odpowiedź sklepu 12.05.2017

witam , opinie jest nieprawdziwa ponieważ klientka zakupiła antenę sat polsatu i została poinformowana że firma kurierska dpd zawaliła sprawę z powodu awarii auta i że paczka jest opóźniona Pani PIEC zamówienie zostało spakowane w dniu 8 maja 2017 a dostarczone 11 maja 2017 , oczywiście Pani nie okazała zrozumienia dla problemów DPD i raczy pisać nieprawdę że to nasza wina : https://tracktrace.dpd.com.pl/parcelDetails?typ=1&p1=0000113851853W

Odpowiedź małgorzata 15.05.2017

podtrzymuję swoją opinię

Odpowiedź sklepu 16.05.2017

ale opinia jest kłamliwa i jak widzę argumenty winy firmy DPD do Pani nie dochodzą ... typowa reakcja klienta polsatowego "ja chcieć , ja żądać ..." przykro nam że upiera się Pani PIEC że to nasza wina bo to nie nasza wina , paczka została doręczona z opóźnieniem ale nie ma powodu nas szkalować w necie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411754 z 11.05.2017

Ten sklep spełnił moje oczekiwania. Wybrałem ten sklep, ponieważ posiadał szukany przeze mnie towar.

zakupy: Pilot uniwersalny; maj 2017

plusy: Wszechstronny

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 411710 z 11.05.2017

Korzystna oferta

zakupy: Zestaw antena satelitarna; maj 2017

plusy: Szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER