Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

bKable - przewody-b, bAkcesoria-b, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T-b, bAkcesoria-b-Satelitarne, bTelefony komórkowe-b-Telefony akcesoria, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T-b-Piloty Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Vivanco, Televes, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Axing, Golden interstar, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 374
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 393 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

MM rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 436950 z 27.06.2018

Poszukiwany towar "od ręki", zgodny z opisem, bezpiecznie zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobry i merytoryczny kontakt ze sklepem. Również rabat :) Polecam zakupy w Cardsplitter.pl

zakupy: Dekoder 4K Enigma 2 VU+ UNO 4K SE DVB-S2X FBC; czerwiec 2018

plusy: zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 436918 z 27.06.2018

Bo nigdzie nie znalazłem doładowań Nc+ na kartę z super pakietami bez podpisywania umowy kupującego

zakupy: Pakiet kanałów 3 x HBO HD na 6/12 miesięcy; czerwiec 2018

plusy: Niskie ceny

minusy: Są dla mnie nie zauważalne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

major742 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 436322 z 14.06.2018

ciekawe oferty

zakupy: Programator PHOENIX podwójny DUAL USB; czerwiec 2018

plusy: oferty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irdeto rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 434390 z 07.05.2018

Dobre ceny,obsługa i szybka dostawa

zakupy: START NC+ prepaid 12 miesięcy CONAX; kwiecień 2018

plusy: Tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 433570 z 21.04.2018

POLECAM JAK NAJBARDZIEJ WSZYSTKO DZIAŁA JAK NALEŻY DOBRE CENY ZAPRASZAM

zakupy: Doładowanie kart NC+N MIX na 12 lub 24 miesiące Promocja minus 5; kwiecień 2018

plusy: BARDZO DOBRE CENY

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 433398 z 18.04.2018

Wybrałem sklep ze względu na produkt i rabat.Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: karta nc+ conax; kwiecień 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 432958 z 10.04.2018

Szukałam pilota do dekodera nc+ - skorzystałam z wyszukiwarki internetowej i trafiłam na na sklep Cardsplitter. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bezproblemowa dostawa. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Pilot nbox ENIGMA 2 Z logo NC+N; kwiecień 2018

plusy: profesjonalna obsługa, terminowość przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 432950 z 10.04.2018

Szybko i sprawnie

zakupy: Pilot; kwiecień 2018

plusy: Pilot

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaśka JeleniaGór rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 432046 z 23.03.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar został bardzo szybko dostarczony

zakupy: Pilot do telewizora; marzec 2018

plusy: Kompetencje

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 431810 z 20.03.2018

Sklep ma dobrą ofertę a po dokonaniu zakupu dostałem niespodziewany bonus. ;)

zakupy: Uzupełnienie nc+ na 12 miesięcy, pakiet comfort; marzec 2018

plusy: Szybko, super ceny, bonusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elkapitano rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 431778 z 20.03.2018

wszystko ok

zakupy: nbox; marzec 2018

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siggi rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 431670 z 17.03.2018

Godny zaufania sklep. Szybka dostawa zamowionych towarow

zakupy: Doladowanie kart nc+; marzec 2018

plusy: Dbalosc o klienta

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 430610 z 01.03.2018

Super sprzedawca polecam

zakupy: Dekoder; marzec 2018

plusy: Szybko dostarczone

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 430574 z 01.03.2018

Super obsługa, towar zgodny z zamówieniem, atrakcyjna cena.

zakupy: karta Cameleon, Vu zero 4k; marzec 2018

plusy: obsługa, towar w dobrej cenie

minusy: b/z

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 429362 z 10.02.2018

Dobry kontakt, przejrzyste informacje

zakupy: Pakiet canal +; luty 2018

plusy: Realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 429354 z 09.02.2018

Z dotychczasowego doświadczenia mogę szczerze polecić tego Sprzedawcę - cechy wyróżniające obsługę sklepu to rzetelność, bezproblemowość ,łatwość i uprzejmość w kontakcie to . Oczekiwania w pełni spełnione.

zakupy: moduł z kartą NC+, usługa doładowania.; luty 2018

plusy: świetna obsługa klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428846 z 01.02.2018

Super sprzedawca doradztwo w doborze sprzętu, świetny kontakt ze sprzedawcą. PEŁEN PROFESJONALIZM.

zakupy: Dekodery Nbox; styczeń 2018

plusy: Wykwalifikowani pracownicy

minusy: na obecną chwilę BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemo rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428350 z 26.01.2018

tak

zakupy: pakiet comfort+; styczeń 2018

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Evgeniy rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428258 z 25.01.2018

Fast activation. Everything works fine.

zakupy: Doładowanie kart NC+N MIX na 12 lub 24 miesiące; styczeń 2018

plusy: Processed in a few hours

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał nie ma zdania o Cardsplitter.pl opinia nr 428234 z 25.01.2018

W miarę przystępna cena

zakupy: Nbox BZZB z dyskiem 250 gb i adapter wifi; styczeń 2018

plusy: Przystępne ceny

minusy: Liczyłem na rabat i mi nie naliczono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER