Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

bAkcesoria, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T, bKable, bDekodery HD, 4K, LINUX, E2, DVB-T i SAT, bTelefony komórkowe, bKonwertery, bMultiswitche, bMonitoring, bMaszty, uchwyty, stojaki SAT

Popularne marki

, Cardsplitter, Cabletech, Begli, Kemot, Nc+, Polsat, Lechpol, Linbox, Televes, Maximum, D s e, Lg, Vivanco, Sony, Samsung, M-life, Ab-com, Cyfra +, Kruger&matz

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 15
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl - monitorowana jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 410 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 449118 z 12.02.2019

szybko miło profesjonalnie

zakupy: dekoder; luty 2019

plusy: super sklep

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz nie poleca Cardsplitter.pl opinia nr 449054 z 11.02.2019

Robię w tym sklepie zakupy od prawie dwóch lat i nigdy nie było poważniejszych problemów. Ale tym razem obsługa wykazała się kompletną ignorancją. Zakupiłem doładowanie na 2 lata. Pieniądze wpłaciłem w środę 6.02.2019. Do tej pory (tj. 11.02.2019) nie aktywowano mojego pakietu. Dzwoniłem do sklepu kilka razy, przypominałem, prosiłem. W piątek pani zapewniła mnie, że usługa zostanie włączona maksymalnie do 48 godzin (na stronie sklepu jest informacja "Czas wysyłki: 24 godziny"). W sobotę usłyszałem, że nic nie mogą zrobić bo nie ma osoby odpowiedzialnej za zarządzanie usługami. Złożyłem reklamację, czekam, na razie bez odzewu. Żałuję, że dopiero teraz mnie tknęło, żeby poczytać opinie o sklepie. Na stronie Opineo w minionym roku kilka osób też zgłaszało problemy z jakością obsługi. Nie wiem co się z nimi stało, to był kiedyś bardzo dobry sklep. :(

zakupy: Doładowanie Comfort+ na 24 mies.; luty 2019

plusy: ceny bardzo konkurencyjne w porównaniu z ofertą nc+

minusy: ignorowanie klienta po zapłacie, brak chęci pomocy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Chris rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 449038 z 10.02.2019

Kolejny kompletny dekoder. Zdecydowanie polecam ! Na pewno wrócę tu wkrótce :)

zakupy: nBOX BSLA / BZZB FEDC 2, 5", HDD ENIGMA2 NC+ E2 sharing pilot; luty 2019

plusy: Pomoc w każdym zakresie wsparcia, ceny i montażu.

minusy: Nie dostrzegłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Chris rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 449034 z 10.02.2019

Zdecydowanie polecam ! Na pewno tu jeszcze wrócę :)

zakupy: 2 sztuki nBOX BSLA / BZZB FEDC 2, 5", HDD ENIGMA2 NC+ E2; luty 2019

plusy: Pomoc w każdym zakresie wsparcia, ceny i montażu.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 448950 z 07.02.2019

Dobre recenzje klientow

zakupy: doladowanie; luty 2019

plusy: szybkosc dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 448518 z 28.01.2019

Kupuję kolejny raz Szkoda, że firma dpd tym razem wykluczyła możliwość zapłaty kartą.

zakupy: tuner nbox; styczeń 2019

plusy: urządzenia jeszcze nie podłączyłem- nie mogę oznaczyć 3

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek nie poleca Cardsplitter.pl opinia nr 448050 z 15.01.2019

Zamówiłem w tej firmie zestaw 10 anten satelitarnych. Było to moje drugie już identyczne zamówienie, Za pierwszym razem wszystkie anteny (blachy) miały po obwodzie na 2-3 cm rancie ślady jakby oparte były one wcześniej na żwirze. Za drugim razem połowa anten (blach) miała zgięty ww rant w różnych miejscach obwodu. Widać było, że zniszczenie powstało przed spakowaniem anten, gdyż te skrajne były proste. Zdjęcia uszkodzeń wysłałem po rozmowie telefonicznej z nimi. Zapewniano mnie o zajęciu się sprawą. Dostałem informację, że mogę je odesłać na swój koszt jak mi się nie podobają. Na to się nie zgodziłem, bo w regulaminie mają napisane, że do 7 dni zwrot na ich koszt. Ja terminu zgłoszenia dotrzymałem. Po kilku mailach również do szefowej firmy nie odpowiadają. Przestrzegam wszystkich klientów przed tą firmą.

zakupy: Anteny satelitarne cyfrowy polsat - 10 szt; grudzień 2018

plusy: cena danego produktu

minusy: wysyłanie uszkodzonego towaru

Odpowiedź sklepu 15.01.2019

witam niestety nie zgadzamy się z klientem, otrzymaliśmy fotki anten ale wg nas nie podlegają serwisowi i reklamacji bo uszkodzenia nie kolidują z jakością anten i nie dyskwalifikują ich z wykorzystania do instalacji anteny kupił klient w cenie 30 zł zamiast regularnych 59 zł, anteny są w pełni sprawne ale pomimo tego zgodziliśmy się na ich zwrot lub wymianę ale nie na nasz koszt bo uważamy że reklamacja jest BEZZASADNA Skoro klientowi to nie pasuje to ma prawo odwoływać się i iść do sądu z nasza firmą Może też nie kupować u nas bo widząc jego problem z mikro uszkodzeniami na rancie anteny (nie z naszej winy a pewnie transportu) to mamy przekonanie aby kupował gdzieś indziej :) i niech inni się martwią ego problemami z jakością mikro wgnieceń na rancie blachy

Odpowiedź Czarek 18.01.2019

Jeśli sprzedawca oferuje towar nowy, to takiego oczekuję. Jeśli zdaniem sprzedawcy są ona w pełni sprawne, to proponuję sprzedać je w sklepie stacjonarnym, zobaczymy czy klient uzna ją za w pełni sprawną. Na liczne próby kontaktu tylko raz potraktowano mnie poważnie, jednakże była to osoba niemogąca podjąć samodzielnie decyzji. Ani razu nie zadzwonili do mnie, a na mail do szefowej, otrzymałem odpowiedź, że sprawa została przekazana do magazynu. Nie zamierzam wysyłać im anten z dwóch powodów. Po pierwsze: dla mnie to będzie zbyt duży koszt. Po drugie: patrząc na ich reakcje na moje zastrzeżenia co do jakości otrzymanego towaru myślę, że małe są szanse otrzymania od nich zwrotu pieniędzy za opisywany towar. Potwierdzam swoją opinię. Ja na pewno nie zakupię już u nich żadnego towaru. LUDZIE, UWAŻAJCIE NA TĘ FIRMĘ.

Odpowiedź sklepu 19.01.2019

Proszę ostrożnie się wypowiadać bo szkalowanie firmy może skończyć się sprawą sądową i wtedy będzie Pan udowadniał czy ma rację i czy faktycznie anteny są niezdatne do użycia My jasno odpowiedzieliśmy że anteny są w dobrym stanie i nie są wadliwe a także daliśmy Panu szanse je zwrócić Nie chce Pan z niej skorzystać to Pana problem wcale mnie to nie dziwi skoro kupił je Pan za pół realnej ceny Nie musi Pan u nas nic kupować skoro się Panu nie podoba ale proszę hamować swoje niezadowolenie bo każdy kij ma 2 końce a my nie lubimy zostawiać takich pomówień bez odzewu Mamy Pana dane osobowe i nie zawahamy się ich użyć do wytoczenia Panu sprawy sądowej w Legnicy i wtedy będzie okazja się spotkać i omówić Pański problem Przykro mi że 2 x Pan kupił i 2 x problem ale dalej uważam jak opisałem wcześniej że nie ma Pan racji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fgkamil rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 447726 z 05.01.2019

jest ok

zakupy: uchwyt antenowy; styczeń 2019

plusy: ok

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgla rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 447570 z 31.12.2018

Godny polecenia

zakupy: Moduł; grudzień 2018

plusy: bezproblemowe

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 447566 z 31.12.2018

Jakość obsługi jest na najwyższym poziomie co gwarantuje zadowolenie z zakupów nawet jeśli wystąpią jakiekolwiek komplikacje.

zakupy: Dekoder + promoc online; grudzień 2018

plusy: Proste wyszukiwanie,metody płatności,asortyment

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krisnowa rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 446930 z 13.12.2018

Kolejne zakupy i kolejna satysfakcja

zakupy: Dekoder; grudzień 2018

plusy: Szybko miło na czas na miejsce

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

romankowski rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 446778 z 10.12.2018

Oferował potrzebny mi pilot do dekodera w dobrej cenie. Realizacja zamówienia: wzorowa. Zamówiłem w piątek w godzinach okołopołudniowych, a dostawa miała miejsce następnego dnia, tj. w sobotę (!) w godzinach rannych.

zakupy: Pilot mediabox kablówka UPC Philips RC2094; grudzień 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: W moim przypaku - brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Segurro rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 446618 z 06.12.2018

Kupiłem złącza na kabel RG11 w świetnej cenie. Przesyłka paczkomatem ekspresowa. Niedołączona do przesyłki faktura została wysłana na e-mail po moim zgłoszeniu. Nie można się do niczego przyczepić:)

zakupy: Złącza Cabelcon RG11; grudzień 2018

plusy: Wszystko ekspresowo i bezpiecznie

minusy: Złe opinie czego nie potwierdzam po moim zakupie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 446490 z 04.12.2018

Wszystko odbyło się perfekcyjnie. Pełna i konkretna informacja na stronie. Realizacja natychmiastowa i wszystko zgodne z zamówieniem. Włącznie z kablem HDMI :-).

zakupy: Dekoder Vu+ ZERO Linux Rewelacja !!! TANIO !!!; grudzień 2018

plusy: Wszystko perfekcyjnie, włącznie z kontaktem telefoniczny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pablo82 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 441606 z 17.10.2018

Solidna obsługa i szybka wysyłka zamówionego towaru.

zakupy: Starter Play Online; październik 2018

plusy: Konkretność i wiedza pracowników nt sprzedaży towaru

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

felekfe rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 441410 z 12.10.2018

Polecam profesjonalna obsługa

zakupy: moduł NC+; październik 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlo719 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 441390 z 11.10.2018

Bo nie muszę podpisywać umowy

zakupy: Doładowanie NC+MIX EXTRA+ 12 / 24m; październik 2018

plusy: Niskie ceny, Fachowość najwyższym poziomie

minusy: Są dla mnie nie zauważalne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 440718 z 25.09.2018

Pierwszy na jaki trafiłam z interesującym nie artykułem.

zakupy: Pilot do telewizora; wrzesień 2018

plusy: Towar otrzymałam w ciągu 24h.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mauro rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 439634 z 30.08.2018

Jestem Włochem, kupiłem produkt na Cardsplitter i jestem bardzo zadowolony. Poważny sklep, bardzo miły sprzedawca, uważny dla klienta nawet po sprzedaży. 100% zalecane

zakupy: Dekoder + Karta; sierpień 2018

plusy: powaga i profesjonalizm

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 438766 z 09.08.2018

Od kilku lat jestem klientem cardsplitter i jestem bardzo zadowolony z zakupów i obsługi. Polecam tę Firmę.

zakupy: Pakiet Eleven Sport; sierpień 2018

plusy: Szeroki asortyment,fachowość obsługi i konkurencyjne cen

minusy: nie z zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER