Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Vivanco, Televes, D s e, Cyfra +, Lg, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Axing, Golden interstar, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 330
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 347 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408338 z 23.03.2017

To nie były pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Obsługa miła i załatwiła wszystko tak, jak przewidywałem i zgodnie z informacją umieszczoną na stronie sklepu

zakupy: nBOX BXZB ENIGMA2 SPLITTER OPENPLi 12m GW IPTV; marzec 2017

plusy: posiada towar, który był mi potrzebny

minusy: hmmm, może innym razem...(mało istotne)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 408142 z 20.03.2017

Duzy wybor, atrakcyjne ceny i bardzo szybka dostawa. Polecam

zakupy: Antena cyfrowa; marzec 2017

plusy: Duzy asortyment, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 407690 z 14.03.2017

Profesjonalny sprzedawca. Mam przyjemność POLECIĆ WSZYSTKIM !

zakupy: prepaid C+; marzec 2017

plusy: Wszystko, załatwione sprawnie, szybko i bezawaryjnie. Po...

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 407458 z 10.03.2017

było w nim to czego szukałem i spełnił moje oczekiwania

zakupy: pilot do telewizora; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówień

minusy: ---------------------------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

damkovip rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 407146 z 06.03.2017

Z polecenia znajomego. Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: nbox, pilot, kabel. osprzęt; marzec 2017

plusy: całokształt

minusy: nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waple rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 406754 z 01.03.2017

wybralem dlatego ze moglem kupic w tym sklepie to co szukalem.

zakupy: Karta Klijenta; marzec 2017

plusy: szybka realizacja i wysylka danego zamowienia

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 406454 z 24.02.2017

towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. polecam

zakupy: splitter; luty 2017

plusy: miły kontakt szybka wysyłka

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ekgp@o2.pl rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 405974 z 18.02.2017

Czytelny opis na stronie dobry kontakt telefoniczny oraz meilowy Rzetelna firma

zakupy: VU+ ZERO; luty 2017

plusy: dobry opis produktów oraz ceny

minusy: ??...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 405958 z 17.02.2017

Wybrałam ten sklep bo szukając pilota do nc+pojawił mi się jako pierwszy,absolutnie nie żałuję towar zamówiony dostarczony dnia następnego super😚

zakupy: Pilot do nc+; luty 2017

plusy: Doskonały kontakt i terminowość realizacji

minusy: Brak☺

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 404414 z 30.01.2017

profesionalny spełnia wszystkie wymagania

zakupy: przeróbka dekoderow enigma2; styczeń 2017

plusy: tak jak w ofercie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siasia74 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 404398 z 30.01.2017

Super sklep internetowy

zakupy: Ws6980; styczeń 2017

plusy: Szybkosc i realizacja zamowienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nix4 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 403782 z 22.01.2017

Tanio ... szybko i solidnie !!!

zakupy: Karta C+ Comfort+; styczeń 2017

plusy: Pomoc telefoniczna na najwyzszym poziomie

minusy: ...trzeba pare minut czekac a odpowiedz mailowa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 403442 z 17.01.2017

Konkurencyjne ceny Miły kontakt ze sprzedawcą Jestem zadowolony, polecam.

zakupy: Konwerter GT SAT s3scr4, Kabel Televes T-100 Cu, Televes 212; styczeń 2017

plusy: Ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liseek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402718 z 07.01.2017

Polecam!!! Napewno skorzystam z usług!!!

zakupy: Antena itp. itd.; grudzień 2016

plusy: Konkretni i zapracowani

minusy: Zapracowani

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz73 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402462 z 04.01.2017

Polecam sklep. Wszystko na najwyższym poziomie, obsługa, bardzo miły kontakt, szybkość. W jeden dzień zamówione a na drugi dzień już mogłem oglądać telewizję.

zakupy: 2x karta nc+ z pakietem Comfort+; styczeń 2017

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siwacki rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402418 z 03.01.2017

Attakcyjna cena, przejrzysta oferta, po rozmowie tel wszystko juz wiedzialem. Po zakupie natychmiastowa przesylka. Obsluga bardzo mila i konkretna, odnosze wrazenie ze czekali na moje pytania :)

zakupy: karta nc+ z modulem cam; styczeń 2017

plusy: szybkosc , fachowosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402178 z 30.12.2016

Szybko, sprawnie i profesjonalnie !

zakupy: Tv sat; grudzień 2016

plusy: Bogata oferta on-line tv sat

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margo1151 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402130 z 29.12.2016

zgodnie z opisem ok.

zakupy: antena satelitarna; grudzień 2016

plusy: solidna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klamor81 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 401890 z 27.12.2016

Wybrałem sklep Cardsplitter.pl ponieważ interesujący mnie dekoder oferowany był w "dobrej" cenie, a sam sklep posiadał dużą ilość pozytywnych opinii, które potwierdzam. Jestem zadowolony z zakupu i przekonany, że jeszcze wrócę do sklepu.

zakupy: nBOX BZZB ENIGMA 2 + dysk 250GB; grudzień 2016

plusy: towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia,

minusy: do tej pory brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 401266 z 19.12.2016

To były kolejne zakupy w tym sklepie. Wszystko dostarczone na czas i zgodne z opisem

zakupy: Konwerter pojedynczy oraz miernik strojenia anteny sat.; listopad 2016

plusy: posiada dobry i sprawdzony towar

minusy: brak fili w Warszawie i wtedy brak odbioru osobistego :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER