Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Vivanco, Televes, D s e, Cyfra +, Lg, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Axing, Golden interstar, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 325
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 342 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

nix4 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 403782 z 22.01.2017

Tanio ... szybko i solidnie !!!

zakupy: Karta C+ Comfort+; styczeń 2017

plusy: Pomoc telefoniczna na najwyzszym poziomie

minusy: ...trzeba pare minut czekac a odpowiedz mailowa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 403442 z 17.01.2017

Konkurencyjne ceny Miły kontakt ze sprzedawcą Jestem zadowolony, polecam.

zakupy: Konwerter GT SAT s3scr4, Kabel Televes T-100 Cu, Televes 212; styczeń 2017

plusy: Ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

terus rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 403390 z 16.01.2017

dużo pozytywnych opinii i bardzo dobry kontakt przed zakupem. odpowiedzieli na wszystkie pytania a towar wysłali tego samego dnia po przelaniu pieniędzy.

zakupy: nBOX BZZB ENIGMA2 + dysk 500GB; styczeń 2017

plusy: kontakt, termin realizacji

minusy: nie spotkałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liseek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402718 z 07.01.2017

Polecam!!! Napewno skorzystam z usług!!!

zakupy: Antena itp. itd.; grudzień 2016

plusy: Konkretni i zapracowani

minusy: Zapracowani

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ARMAGEDOON_2007 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402678 z 06.01.2017

Dobra cena,

zakupy: VU+ zero; grudzień 2016

plusy: Towar dostępny od ręki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz73 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402462 z 04.01.2017

Polecam sklep. Wszystko na najwyższym poziomie, obsługa, bardzo miły kontakt, szybkość. W jeden dzień zamówione a na drugi dzień już mogłem oglądać telewizję.

zakupy: 2x karta nc+ z pakietem Comfort+; styczeń 2017

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siwacki rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402418 z 03.01.2017

Attakcyjna cena, przejrzysta oferta, po rozmowie tel wszystko juz wiedzialem. Po zakupie natychmiastowa przesylka. Obsluga bardzo mila i konkretna, odnosze wrazenie ze czekali na moje pytania :)

zakupy: karta nc+ z modulem cam; styczeń 2017

plusy: szybkosc , fachowosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402178 z 30.12.2016

Szybko, sprawnie i profesjonalnie !

zakupy: Tv sat; grudzień 2016

plusy: Bogata oferta on-line tv sat

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margo1151 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 402130 z 29.12.2016

zgodnie z opisem ok.

zakupy: antena satelitarna; grudzień 2016

plusy: solidna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klamor81 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 401890 z 27.12.2016

Wybrałem sklep Cardsplitter.pl ponieważ interesujący mnie dekoder oferowany był w "dobrej" cenie, a sam sklep posiadał dużą ilość pozytywnych opinii, które potwierdzam. Jestem zadowolony z zakupu i przekonany, że jeszcze wrócę do sklepu.

zakupy: nBOX BZZB ENIGMA 2 + dysk 250GB; grudzień 2016

plusy: towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia,

minusy: do tej pory brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 401266 z 19.12.2016

To były kolejne zakupy w tym sklepie. Wszystko dostarczone na czas i zgodne z opisem

zakupy: Konwerter pojedynczy oraz miernik strojenia anteny sat.; listopad 2016

plusy: posiada dobry i sprawdzony towar

minusy: brak fili w Warszawie i wtedy brak odbioru osobistego :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matiaz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 401214 z 19.12.2016

Bardzo szybka wysyłka, świetny kontakt i pomoc z konfiguracją sprzętu. Bardzo polecam ten sklep i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług Cardsplitter.

zakupy: 2 x nBox Enigma2 + pakiet canal+ extra + eleven 12 mc; grudzień 2016

plusy: świetny kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Munu rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 401202 z 19.12.2016

Miła obsługa. Szybka dostawa. Dobre ceny

zakupy: Uchwyt ścienny do tv; grudzień 2016

plusy: ceny

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 400938 z 16.12.2016

Bo spełniał moje oczekiwania

zakupy: antena nc+ 80mm; grudzień 2016

plusy: bardzo dużo elektrycznego asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

józef nie ma zdania o Cardsplitter.pl opinia nr 399914 z 06.12.2016

załuje ze go wybrałem

zakupy: brak nie dołączono do paczki; grudzień 2016

plusy: ///////????

minusy: brak paragonu ico zgwarancją

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arkche rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 399826 z 06.12.2016

DŁUGO NA RYNKU,DUŻO SPRZEDANYCH TUNERÓW ,DOBRA CENA

zakupy: TUNER N-BOX; grudzień 2016

plusy: tania i szybka dostawa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

compot1 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 399562 z 04.12.2016

kupowałem doładowanie TNK HD i jako jedyni mieli cenę taką samą jak cyfrowy dom a szybkość doładowania dużo większą

zakupy: doładowanie TNK HD; grudzień 2016

plusy: szybkie działanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aniagabi1 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 396738 z 02.11.2016

Towar zgodny z oczekiwaniami

zakupy: Siłownik Elektryczny Liniowy SUPER POWER JACK 18; październik 2016

plusy: Przejrzystość ofert, szybka realizacja.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldy rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 396706 z 01.11.2016

bo lubie fachowa obsluge, ci ludzie znaja sie na swojej robocie, nie wciskaja bzdetow, tylko polecaja naprawde dobry towar

zakupy: karty smart hd+, moduly nc+, doladowania itp; październik 2016

plusy: fachowosc, dobre doradctwo

minusy: nie mozna pisac Maili, wracaja jako spamy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siggi59 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 395942 z 22.10.2016

Trwało trochę długo ale z powodu uszkodzonej karty nc+,nie mogę obwiniać sprzedawce

zakupy: Karta nc+; październik 2016

plusy: Fachową obsluga

minusy: Może tylko za długo trwa dostarczenie towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER