Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Televes, Vivanco, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Golden interstar, Axing, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 353
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 371 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andreas rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 423630 z 12.11.2017

Super sprzedawca

zakupy: HBO; listopad 2017

plusy: Obsluga na 5

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 423554 z 10.11.2017

Zachęciła mnie cena i dostępność szukanego towaru. Rzeczowa i konkretna obsługa przez infolinię. Wysyłka zrealizowana zgodnie z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam innym robić tutaj zakupy - mają atrakcyjne ceny i duży wybór artykułów.

zakupy: Obrotnica DG-320; listopad 2017

plusy: Atrakcyjne ceny i duży wybór towarów

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamyk11 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 423310 z 07.11.2017

tania oferta i szybka przesyłka

zakupy: karta nc+; listopad 2017

plusy: bogata oferta

minusy: nierzetelna informacja o rabatach przy zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 422750 z 27.10.2017

z uwagi na niskie ceny

zakupy: pilot; październik 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DAREK rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 422218 z 20.10.2017

Najlepsza oferta jaka znalazłem w sieci

zakupy: KARTA START NC+ prepaid 12 miesięcy CONAX Enigma2; październik 2017

plusy: DUZA OFERTA

minusy: BRAK PŁATNOŚCI ON LINE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

firer80 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 421082 z 04.10.2017

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam!

zakupy: Cardsplitter; wrzesień 2017

plusy: Towar,kontakt,wszystko ok!

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 420478 z 22.09.2017

Tanio,szybko i konkretnie!

zakupy: Sprzęt RTV; wrzesień 2017

plusy: Super podejście do klienta!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 420202 z 20.09.2017

wszystko ok szybko i na temat

zakupy: Dekoder Vu+ ZERO; wrzesień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: narazie brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wijtek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 419778 z 13.09.2017

Szeroka oferta. Szybki kontakt i szczegółowe wyjaśnienia. Towar zawsze zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam.

zakupy: Tunery tv sat, sprzęt satelitarny, zestawy prepaid tv sat it; sierpień 2017

plusy: Klient jest obsługiwany na 100%.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

des rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 418866 z 27.08.2017

Wybrałem przez przypadek bo miał w ofercie to co potrzebowałem Oczekiwania spełnił w 100 %

zakupy: Pilot i wtyczki; sierpień 2017

plusy: Super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 417174 z 01.08.2017

Sklep ok. - zamówiony przedmiot dotarł po dwóch dniach, był zgodny z zamówieniem.

zakupy: pilot dekodera; lipiec 2017

plusy: bez uwag

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416346 z 19.07.2017

Towar zgodny z opisem wszystko sprawnie i szybko

zakupy: antena satelitrna, konwerter quad, kabel; lipiec 2017

plusy: dobrze zrobiona strona esklep

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniello rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416158 z 17.07.2017

Sklep godny polecenia, dostawa towaru bardzo ekspresowa. Spełnia moje oczekiwania

zakupy: Konwerter quad abovio, złącza F; lipiec 2017

plusy: szeroka gama produktów znanych marek godnych polecenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlo719 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 416046 z 15.07.2017

Jestem Po raz kolejny zadowolony z doładowania NC+ na kartę Mają super ofertę kanałów do wyboru po bardzo atrakcyjnych cenach dla ludzi bogatych i tych takich jak ja ubogich finansowo do tego służą pomocą jak się zdarzają małe problemy

zakupy: 1 x Pakiet 8 kanałów Canal+ HD - Ilość miesięcy: 6 250, 00 zł; lipiec 2017

plusy: oferta kanałów

minusy: dotychczas nie napotkałem na takie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 415802 z 10.07.2017

dobry kontakt , zdecydowanie polecam sklep

zakupy: karta cameleon; lipiec 2017

plusy: szybkość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mwandach rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 415010 z 26.06.2017

Sklep w pełni profesjonalny z bardzo dobrą obsługą i kontaktem.

zakupy: pakiet Canal+; czerwiec 2017

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: nie mam zastrzeżeń do sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

akiller666 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414390 z 14.06.2017

Super kontakt i szybka wysyłka a towar z najwyższej półki polecam

zakupy: antena i karta; czerwiec 2017

plusy: cena i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414382 z 14.06.2017

Dobra cena za produkt polecam

zakupy: nBOX E2 BZZB ENIGMA2 + EXTRA CANAL 1m + HDMI FREE; czerwiec 2017

plusy: Zgodność z opisem, Obsługa kupującego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bodek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 414014 z 09.06.2017

Sklep 1 klasa po każdym względem. Jako jedyni w sieci mają na sprzedaż dekodery na linuxe w zamian za oddanie starego nboxa. Przy tym automatycznie cena idzie w dół na co ja się skusiłem i nie zawiodłem się!

zakupy: Vu+ Zero; czerwiec 2017

plusy: Mobilność, szybkość i super promocje

minusy: na tą chwilę żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 413998 z 08.06.2017

Atrakcyjna oferta,dokładny opis sprzedawanego towaru,bardzo szybka dostawa.

zakupy: Antena satelitarna Cyfrowego Polsatu; czerwiec 2017

plusy: Solidny rzetelny sklep.

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER