Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

bKable - przewody-b, bAkcesoria-b, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T-b, bAkcesoria-b-Satelitarne, bTelefony komórkowe-b-Telefony akcesoria, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T-b-Piloty Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Vivanco, Televes, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Golden interstar, Axing, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 369
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 388 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wacław rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 429898 z 19.02.2018

tak fachowa obsługa i doradzą jak klijętowi .Super jestem zadowolony

zakupy: doładowanie nc+; luty 2018

plusy: dostępnośc przez cały dzień

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 429362 z 10.02.2018

Dobry kontakt, przejrzyste informacje

zakupy: Pakiet canal +; luty 2018

plusy: Realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 429354 z 09.02.2018

Z dotychczasowego doświadczenia mogę szczerze polecić tego Sprzedawcę - cechy wyróżniające obsługę sklepu to rzetelność, bezproblemowość ,łatwość i uprzejmość w kontakcie to . Oczekiwania w pełni spełnione.

zakupy: moduł z kartą NC+, usługa doładowania.; luty 2018

plusy: świetna obsługa klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428954 z 03.02.2018

Polecam

zakupy: zasilacz; luty 2018

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428846 z 01.02.2018

Super sprzedawca doradztwo w doborze sprzętu, świetny kontakt ze sprzedawcą. PEŁEN PROFESJONALIZM.

zakupy: Dekodery Nbox; styczeń 2018

plusy: Wykwalifikowani pracownicy

minusy: na obecną chwilę BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amar rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428726 z 31.01.2018

Solidny sprzedawca, atrakcyjna cena

zakupy: kabel sat, karta NC+; styczeń 2018

plusy: solidność, terminowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemo rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428350 z 26.01.2018

tak

zakupy: pakiet comfort+; styczeń 2018

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Evgeniy rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428258 z 25.01.2018

Fast activation. Everything works fine.

zakupy: Doładowanie kart NC+N MIX na 12 lub 24 miesiące; styczeń 2018

plusy: Processed in a few hours

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał nie ma zdania o Cardsplitter.pl opinia nr 428234 z 25.01.2018

W miarę przystępna cena

zakupy: Nbox BZZB z dyskiem 250 gb i adapter wifi; styczeń 2018

plusy: Przystępne ceny

minusy: Liczyłem na rabat i mi nie naliczono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428230 z 25.01.2018

Bogata oferta, dobre ceny. Fachowe i miłe doradztwo w sprawach technicznych niezwykle trafne co doświadczyłem.

zakupy: Moduł AlphaCrypt Light; grudzień 2017

plusy: cena, doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarek5000 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 428218 z 24.01.2018

Bardzo dobra obsluga i pakiety oferowane przez sklep. Duza elastycznosc. Osobiście jestem bardzo zadowolony i na pewo skorzystam jeszcze z oferty sklepu.

zakupy: Doładowanie pakietu; styczeń 2018

plusy: Szybka realizacja, dobra obsluga klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 427650 z 16.01.2018

Sprawnie i fachowo! Polecam!

zakupy: piloty; styczeń 2018

plusy: szeroka oferta

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 427506 z 15.01.2018

Profesjonalna obsługa i kontakt z klientem, błyskawiczna dostawa

zakupy: deoder Vuzero; styczeń 2018

plusy: terminowość

minusy: informacja o kosztach transportu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 427110 z 08.01.2018

sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. bardzo duży asortyment towaru Profesjonalne podejście do kupującego

zakupy: TUNER SATELITARNY; grudzień 2017

plusy: bardzo duzy asortyment

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siggi59 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426834 z 02.01.2018

Blyskawiczne zalatwienie i wysylka.

zakupy: Pilot nc+; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja i wysylka

minusy: Bez zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teed rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426778 z 01.01.2018

Wszystko szybko i sprawnie

zakupy: Pilot; grudzień 2017

plusy: Pewność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426762 z 30.12.2017

Szybko, profesjonalnie i wygodnie

zakupy: Nc+; listopad 2017

plusy: Bogata oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazik rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 426754 z 30.12.2017

super sklep i obsluga !!!

zakupy: cyfra +; grudzień 2017

plusy: bardzo szybka reakcja na jakiekolwiek pytania

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 425110 z 03.12.2017

Wybrałam ten sklep, bo jest w pobliżu, ma dobre ceny i błyskawiczną wysyłkę. Jestem w pełni zadowolona!

zakupy: Dekoder Vu+ ZERO Linux Rewelacja !!! TANIO !!!; listopad 2017

plusy: szybka wysyłka, niedrogo

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andreas rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 423630 z 12.11.2017

Super sprzedawca

zakupy: HBO; listopad 2017

plusy: Obsluga na 5

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER