Leki i kosmetyki oraz suplementy i odżywki dla sportowców.
Sklep Cefarm24.pl

Kontakt

tel. 85 744 55 97
Białystok

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Cefarm24.pl > Opinie klientów

Sklep Cefarm24.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.06.2007r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

barbara rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 151341 z 14.08.2012

Szybko,solidnie,rzetelnie...

zakupy: suplementy diety; sierpień 2012

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 89865 z 05.12.2011

Zamawiałam juz kilkakrotnie w Cefram 24.pl duzy wybór zarówno leków jak i kosmetyków po bardzo atrakcyjnej cenie. Miła obsługa, która na moją reklamację dotyczącą braku jednego z zamówionych artykułow w paczce. zareagowała bardzo pozytywnie. Kosmetyk został mi dostarczony na drugi dzien kurierem na koszt apteki. Dziękuję i na pewno jeszce skorzystam z tej apteki

zakupy: kosmetki do skóry atopowej; październik 2011

plusy: uczciwość, atrakcyjna cena, spory wybór

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eliza rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 56510 z 25.06.2010

Polecam sklep.Było wszystko czego potrzebowałam, w korzystnej cenie, bardzo szybka przesyłka, miła obsługa.

zakupy: leki, kosmetyki, witaminy; czerwiec 2010

plusy: bdb kontakt z klientem, szybka dostawa

minusy: brak:-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 32138 z 02.04.2009

Szybki i konkretny kontakt.Bardzo szybka wysyłka.Możliwość śledzenia przesyłki.Polecam.

zakupy: pasty do zębów bez fluoru; kwiecień 2009

plusy: szybo i profesjonalnie

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PL rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 22947 z 16.11.2008

Wszystko w porzadku bardzo konkurencyjne ceny, przy 2-3 rzeczach juz zwraca sie koszt przesylki. A przy duzaym zamowieniu - przesylka gratis. Szkoda, ze bardzo slabo dziala "program lojalnosciowy" podobno jest ale tego nie uswiadczylem. A zostawilem juz tam kilka tysiecy.

zakupy: Bylo tego bardzo duzo; listopad 2008

plusy: konkurencyjne ceny, szybkosc dostawy

minusy: brak programu lojalnosciowego, ktory podobno istnieje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert z Poznania rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 20105 z 10.09.2008

W tej aptece kupowałem już kilka razy i gdybym miał zrobić porównanie do innych sklepów internetowych - to ta apteka zajęła by pierwsze miejsce ! Przede wszystkim - duży wybór produktów (co prawda - nie mają wszystkiego - ale czy jakaś inna apteka internetowa czy w "realu" ma ? - raczej chyba nie); dobre a czasem bardzo dobre ceny (choć ostatnio lekko niestety wzrosły :() - ale nadal w porównaniu do tradycyjnych aptek jest taniej, a czasem dużo taniej - np. raz zrobiłem porównanie i kupując za około 320 zł zaoszczędziłem w stosunku do aptek w moim pobliżu - około 50-60 zł ! I do tego z darmową dostawą do domu ! W kwestii kosztów przesyłki - owszem przy zamówieniach o małej wartości są znaczące - ale wiadomo, że w takiej aptece nie kupujemy czegoś co pilnie potrzebujemy - można zrobić zamówienie na większą ilość lub dla 2-3 osób. Kolejny plus to dobry i miły kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia - wysyłka w granicach 24-48 godzin i dostawa w ciągu kolejnych 24 godzin. Zawsze przysyłają maila z informacją o nadaniu paczki i numerem listu przewozowego. Umożliwiają różne rodzaje płatności, bez dodatkowych opłat np. za płatność kartą. Więc ostatecznie polecam - warto !

zakupy: preparaty wiatminowe, kosmetyki, leki bez recepty; wrzesień 2008

plusy: Szybkość realizacji i dostawy, atrakcyjne ceny

minusy: nie wszystko mają ale to normalne, nie ma sklepów idealn...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 8997 z 03.10.2007

Atrakcyjne ceny, niższe niz w innych aptekach internetowych.Super szybka dostawa.Bezproblemowo i jeszcze gratisy.POLECAM!!!

zakupy: Leki, preparaty ziołowe, kosmetyki; październik 2007

plusy: niskie ceny, szybka dostawa, można spr. realizację zam.

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa P rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 7507 z 04.08.2007

Podobaja mi się zakupy w tej aptece. Do paczki dostałam próbki, dobrze dobrane do mojej skóry(kupowałam inne kosmetyki oraz leki). Niestety nie zadzwonił do mnie kurier przed doreczeniem, ale trudno winic za to apteke. Pomimo tego paczke otrzymalam bez problemow i przede wszystkim szybko. Na pewno nie raz skorzystam z tej apteki.

zakupy: kosmetyki i leki; 02.08.07

plusy: Rewelacyjna obsługa, niezłe ceny, szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artpul rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 7465 z 02.08.2007

Zamawiałem towar kilkukrotnie, kontakt z obsługa super, dostawa kurierem bezproblemowa, szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: różne; 22 lipiec 2007

plusy: szybkość, duży asortyment towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b.zakowicz rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 7464 z 02.08.2007

Zachęcona opinią koleżanki w poprzedni weekend złożyłam zamówienie, opłaciłam go kartą. W poniedziałek rano status zamówienia został zmieniony na w realizacji, zaś po godz. 15:00 zamówienie było już zrealizowane i wysłane.Zdziwiłam się, że nastąpiło to tak szybo więc zadzwoniłam do apteki, a tam miły Pan potwierdził, że zamówienie zostało wysłane.Następnego dnia ok.godz. 11:00 zadzwonił do mnie kurier, że ma dla mnie paczkę niestety byłam wówczas w pracy i zapytałam kuriera czy mógłby przywieźć paczkę pod inny adres. Powiedział, że nie będzie to problemem po 3 godz. paczka była u mnie. Jestem bardzo zadowolona z usług i szybkości realizacji zamówienia przez aptekę, jak i usług firmy kurierskiej. Jednak widać że to nie poczta. Gorąco wszystkim polecam. To na pewno nie były moje ostatnie zakupy w tym miejscu!

zakupy: vichy lift active pro na noc, dr.hauscha; 28.07.07

plusy: niskie ceny, fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław Sawicki rekomenduje Cefarm24.pl opinia nr 7391 z 29.07.2007

Zamówienie złożone we środę 25 lipca w godzinach popołudniowych, opłacone ePrzelewem. Następnego dnia zamówienie w realizacji, tego samego dnia otrzymałem maila z informacją o zrealizowaniu zamówienia wraz z numerem monitorowania paczki w firmie DPD (swoją drogą świetna sprawa). Następnego dnia (paczka do Krakowa) o godzinie 9 dzwoni kurier, iż ma dla mnie paczkę. Po 2 godzinach od telefonu paczka była już w moich rękach. Zawartość zgodna w 100% z zamówieniem, do tego dodatkowo próbki. Ceny super, obsługa też - czego można chcieć więcej - ze swojej strony gorąco polecam!

zakupy: Vichy Homme Control krem, Bodymax.; 25.07.2007

plusy: bardzo fachowa obsługa, szybka dostawa, niskie ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER