Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2977
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3050 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

jikpik rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 433486 z 19.04.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar przyszedł szybko i był dobrze zabezpieczony. Dobra jakość za niewielką cenę. Polecam.

zakupy: Podgrzewacz do butelek; kwiecień 2018

plusy: Szybka i bezproblemowa dostawa

minusy: raczej nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Walizka rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 433158 z 14.04.2018

Znalazłam najtańszy produkt w tym sklepie.

zakupy: Mopa spray; kwiecień 2018

plusy: Fachowa obsługa i łatwy kontakt

minusy: Przy produkcie skromny opis.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pxenix rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 432910 z 09.04.2018

bardzo szybka obsługa ,polecam

zakupy: Lampa led kula rgb z zegarem Maclean Energy MCE114; kwiecień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 432822 z 06.04.2018

Dobra cena, szybka wysyłka.

zakupy: mata edukacyjna; kwiecień 2018

plusy: cena, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 432346 z 29.03.2018

losowo

zakupy: uchwyt na telewizor; marzec 2018

plusy: jakość i cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANDRZEJZ rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 432202 z 26.03.2018

Polecam sprzedającego.

zakupy: LAMPY UV; marzec 2018

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurmon rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 431474 z 14.03.2018

Bardzo dobry kontakt

zakupy: AC830; marzec 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misio rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 431282 z 12.03.2018

Posiadał urządzenie jakiego potrzebowałem, urządzenie spełniło moje oczekiwania.

zakupy: uchwyt do komórki na slot CD; marzec 2018

plusy: szybka realizacja, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 431242 z 11.03.2018

Polecono mi ten sklep

zakupy: telefon komorkowy; marzec 2018

plusy: super obsluga

minusy: Polecam tego sprzedawce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 431026 z 07.03.2018

Szybka dostawa,tani zakup i profesjonalna transakcja.

zakupy: http://allegro.pl/i6942190282.html; marzec 2018

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429990 z 20.02.2018

jestem b.zadowolona z zakupionych żarówek z czujnikiem które otrzymałam zgodnie z opisem.SZYBKA WYSYŁKA POLECAM

zakupy: ŻARÓWKI LED Z CZUJNIKIEM RUCHU; luty 2018

plusy: SZYBKO I SPRAWNIE

minusy: NIE MAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiterJ86 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429938 z 20.02.2018

Duży wybór, dobre ceny i sensowna wysyłka. Towar dobrej jakości gorąco polecam.

zakupy: Uchwyt na 3 monitory Maclean MC-691, Uchwyt laptopa MC-764; luty 2018

plusy: Oferta uchwytów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429910 z 19.02.2018

Sklep posiadający duży wybór towaru,zakupy bez żadnych problemów,polecam.

zakupy: Patchcord; luty 2018

plusy: Tanio

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kleniumon rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429510 z 12.02.2018

Profesionalna obsługa

zakupy: Cyfrowy Czujnik Tlenku Węgla Czadu FireAngel; luty 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429490 z 12.02.2018

Ok

zakupy: Budzik; luty 2018

plusy: Sprawna i tania dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

p rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429210 z 08.02.2018

Najniższa cena. Wszystko przebiegło pomyślnie.

zakupy: Słuchawki Brainwavz Delta; styczeń 2018

plusy: Niskie Ceny, Szybla wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429206 z 08.02.2018

Sklep,sprzedawca,przesyłka-celująco.

zakupy: Otoskop KT-OT 10J; styczeń 2018

plusy: Super

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AJS-MEN rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429198 z 07.02.2018

spełnia oczekiwania w 100% polecił bym z kilku powodów ale najważniejsze orginalne solidne sprzęty itp.

zakupy: Zestaw kabli do wzmacniacza KM0011 Kruger&Matz, Radioodtwarzacz; styczeń 2018

plusy: ORGINALNE sprzęty

minusy: dotej pory BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429190 z 07.02.2018

Szybko, sprawne, tanio

zakupy: Lampa kosmetyczna 3xT5 14W VTLAMP6; styczeń 2018

plusy: Same zalety, nie widze wad

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mecek nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 429142 z 07.02.2018

Po 5 dniach od zamówienia wysyłają niewłaściwy produkt (przy okazji cena tego co zamówiłem na allegro zwiększa się 20sto krotnie). Po mojej reklamacji okazuje się że to pomyłka i właściwy produkt będzie za 2 dni. Po 6 dniach braku odzewu, na mojej zapytanie okazuje się że produkt już jest i właśnie mieli wysyłać. Wysyłają kuriera który dostarczy dobry produkt a zabierze niewłaściwy. Kurier przywozi nowy produkt ale oczywiście ten sam, zły model więc zabiera stary. Na szczęście po 3 tygodniach odzyskałem całość kwoty ale zmarnowanego czasu nie wyceniam.... Nie polecam!

zakupy: Ładowarka; styczeń 2018

plusy: Pakowanie

minusy: Fatalna jakość obsługi klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER