Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3018
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3091 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Vekta5 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 450390 z 19.03.2019

Super sprzedający, wszytko zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt. Polecamy serdecznie Tego sprzedajacego!

zakupy: Zmacniacz 100w; marzec 2019

plusy: Szybkość

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 450362 z 19.03.2019

Współpraca przebiegła bardzo pozytywnie. Stolik który zamówiłam dostałam szybko. Wszystko było dobrze zapakowane. Dziękuję sprzedawcy:) i polecam kupującym.

zakupy: Stolik dwupozycyjny; marzec 2019

plusy: Szybko, dobrze zapakowany produkt, zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 450110 z 12.03.2019

Po raz pierwszy zamówiłam w tym sklepie, ale muszę przyznać ,że jestem bardzo zadowolona. Towar przyszedł dość szybko i bez żadnych uszkodzeń. Każdy element był dokładnie zabezpieczony.Polecam

zakupy: Lampki z pilotem podszafkowe na baterie; marzec 2019

plusy: są solidni

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Client:27892652 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 450070 z 12.03.2019

bo szukałem produktu dla kota

zakupy: pojemnik na karmę; marzec 2019

plusy: ok

minusy: mały otwór w pojemniku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449926 z 07.03.2019

Sklep spełnił spełnił moje oczekiwanie.

zakupy: Czujki zmierchowe; marzec 2019

plusy: Sprawne załatwienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

istvano rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449878 z 06.03.2019

Szybko, sprawnie, przystępne ceny

zakupy: Szybkozłącze stop 1/2", Cellfast Ergo; marzec 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gra rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449866 z 05.03.2019

Super sprzedawca,terminowa dostawa bez dodatkowych opłat,polecam!

zakupy: klocki laserowe; luty 2019

plusy: szybka,darmowa dostawa,dobra cena

minusy: wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paszka rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449794 z 04.03.2019

Poprzedni zakup był dokonany w tym sklepie.Byłem zadowolony.

zakupy: Pilot i gniazda elektryczne; marzec 2019

plusy: Dobry towar.Szybki zakup.

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449778 z 04.03.2019

Atrakcyjna cena, produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Mop Vileda; luty 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kokos rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449622 z 28.02.2019

Dobry towar,przystępna cena

zakupy: głosniki komputerowe; luty 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lester rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449442 z 22.02.2019

Polecam !!!

zakupy: Krokodylki; luty 2019

plusy: Profeska

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449254 z 15.02.2019

Dobrze przekonywająco przedstawiona oferta towaru

zakupy: Gniazdka sterowane pilotem Maclean MCE153; luty 2019

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozennna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449122 z 12.02.2019

szybko i sprawnie- dxiękuję

zakupy: uchwyty do mikrofali; luty 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449070 z 11.02.2019

konkurencyjna cena

zakupy: czujnik czadu i dymu; luty 2019

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448898 z 06.02.2019

Konkurencyjna cena, dobra jakość produktów, szybka dostawa.

zakupy: Taśma do ćwiczeń; luty 2019

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawa rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448870 z 05.02.2019

Zakup na allegro, cena i pozytywne opinie o sprzedawcy sprawiły ,że to właśnie w CentrumElektroniki.pl dokonałam zakupu. Szczerze polecam.

zakupy: Zestaw mop płaski Vileda Ultramax box; styczeń 2019

plusy: Bezproblemowy kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448866 z 05.02.2019

Przystępna cena towaru, tania i wygodna wysyłka, sprawna obsługa sklepu.

zakupy: Rozgałęźnik TV, OBALL ZAKRĘCONE KORALIKI GRZECHOTKA GRYZAK; styczeń 2019

plusy: Profesjonalna i sprawna obsługa klienta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian# rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448650 z 31.01.2019

Ok

zakupy: KEMOT; styczeń 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448594 z 29.01.2019

Wszystko OK. Kupione głośniczki grały i buczały, dopóki mój tata się nimi nie zajął;). Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka - szczerze polecam!!

zakupy: Głośniki komputerowe Tracer Code; październik 2018

plusy: Zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziadek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448126 z 16.01.2019

Szybka dostawa, doskonały kontakt. Polecam gorąco!

zakupy: Głośniki komputrowe.; styczeń 2019

plusy: Dobry kontakt, szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER