Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2980
  • opinie neutralne: 30
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3054 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

stanislawkrzyzan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 437998 z 20.07.2018

Zupełnie przypadkowo, ale nie żałuję bo zarówno towar jak i profesjonalna ,szybka i w pełni skuteczna obsługa jest godna uznania. Dziękuje i pozdrawiam. Stanisław

zakupy: Czajnik elektryczny; lipiec 2018

plusy: szybko, bez żadnych komplikacji, bardzo dobra informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.D. rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 437202 z 03.07.2018

Szybko, sprawnie, zgodne opisem. Polecam.

zakupy: Power bank; lipiec 2018

plusy: Zgodność z opisem, szybkość realizacji, miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 436098 z 09.06.2018

bardzo dobry opis towaru

zakupy: rozdzielacz gniazda zapalniczki; czerwiec 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 435674 z 31.05.2018

Polecam

zakupy: Mugga spray; maj 2018

plusy: szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ms512 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 435622 z 30.05.2018

Dziękuję za przesłaną paczkę (Nr zamówienia 2949908 - stetoskop). Paczka dotarła bardzo szybko i z zakupu jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam. Nr użytkownika ms512.

zakupy: stetoskop; maj 2018

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 435594 z 30.05.2018

Szukając w internecie lamp podszafkowych do kuchni odnalazłam sklep CentrumElektroniki. Wg opisu reklamującego towar lampy spełniały moje oczekiwania i dokonałam zakupu. Jednakże otrzymany towar nie spełnił moich oczekiwań bowiem lampy LED z czujnikiem ruchu okazały się przydatne do ciemnych pomieszczeń, a kuchnia takich nie spełnia. Lampy muszę odesłać. Jednakże jako sprzedawca firma spełnia oczekiwania klienta, jest szybka w realizacji i uprzejma.

zakupy: Lampa LED z czujnikiem pir; maj 2018

plusy: terminowośc

minusy: wadliwe reklamy towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozef nie ma zdania o CentrumElektroniki.pl opinia nr 435178 z 21.05.2018

j/w- nie otrzymałem jeszcze przesyłki - zamówiłem 12b.m.

zakupy: uchwyt na dvd; maj 2018

plusy: brak realizacji zamówienia- więc i brak opinii

minusy: j/w

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 435094 z 19.05.2018

w 100% nawet się nie spodziewałem takiego efektu dziękuję

zakupy: tweetery blow; maj 2018

plusy: naprawdę dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JS rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434886 z 16.05.2018

Super solidny sprzedawca

zakupy: zasilacz antenowy; maj 2018

plusy: super solidność

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434802 z 15.05.2018

Doskonała, profesjonalna obsługa,bardzo szczegółowy opis produktu z Gwarancją!!!

zakupy: KROKOMIERZ licznik kroków, kalorii, kilometrów; maj 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niedoszły klient nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 434790 z 15.05.2018

Firma porażka. Przesyłka wysłana na zły adres. Po poinformowaniu, że nie zostanie odebrana została przekierowana, niestety ponownie pod zły adres. Od trzech tygodni krąży pomiędzy oddziałami poczty polskiej. Pieniądze zostaną zwrócone dopiero po powrocie przesyłki. W związku z tym, że awizo było dzisiaj, przeleży jeszcze 2 tyg na poczcie + kilka dni na zwrot do nadawcy. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

zakupy: Antena sat, uchwyt, konwerter; kwiecień 2018

plusy: brak

minusy: Czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434602 z 11.05.2018

Wszystko super. Sprawna i szybka wysylka. Polecam.

zakupy: Lampy led; maj 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434410 z 07.05.2018

Sklep wybrałem gdyż był jedynym sklepem oferującym potrzebny mi uchwyt. Sklep spełnił moje oczekiwania, uchwyt jest zgodny z opisem i dobrej jakości a jego wysyłka była natychmiastowa.

zakupy: rowerwy uchwyt na smartfona; maj 2018

plusy: Sprawność działania i szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

naworek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434162 z 01.05.2018

Rozsądna cena, polski producent, szybka dostawa

zakupy: ANTENA CB LTC Spyder 68 Black ŁAMANA Z PRZEGUBEM; kwiecień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gridzio rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434150 z 01.05.2018

dobrej jakości produkty w przystępnej cenie

zakupy: antena naziemna; kwiecień 2018

plusy: jakość -cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jikpik rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 433486 z 19.04.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar przyszedł szybko i był dobrze zabezpieczony. Dobra jakość za niewielką cenę. Polecam.

zakupy: Podgrzewacz do butelek; kwiecień 2018

plusy: Szybka i bezproblemowa dostawa

minusy: raczej nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pxenix rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 432910 z 09.04.2018

bardzo szybka obsługa ,polecam

zakupy: Lampa led kula rgb z zegarem Maclean Energy MCE114; kwiecień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 432822 z 06.04.2018

Dobra cena, szybka wysyłka.

zakupy: mata edukacyjna; kwiecień 2018

plusy: cena, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurmon rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 431474 z 14.03.2018

Bardzo dobry kontakt

zakupy: AC830; marzec 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misio rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 431282 z 12.03.2018

Posiadał urządzenie jakiego potrzebowałem, urządzenie spełniło moje oczekiwania.

zakupy: uchwyt do komórki na slot CD; marzec 2018

plusy: szybka realizacja, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER