Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2940
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 43
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3012 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

AK rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 422138 z 19.10.2017

Sklep Centrum Elektroniki wybrałem z powodu przystępnej ceny towaru który mnie interesował.

zakupy: Gniazdko elektryczne na pilota.; październik 2017

plusy: Cena i szybka wysyłka towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka 5130 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421554 z 11.10.2017

Towar zgodny z opisem szybka sprawna realizacja zamówienia polecam

zakupy: Żelazko Concept 8120; październik 2017

plusy: Konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rsw rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421458 z 09.10.2017

Super sprzedający, szybka wysyłka i informacje z linkiem do śledzenia przesłane na maila, towar 1 klasa. POLECAM!

zakupy: prześciówki, okablowanie; październik 2017

plusy: jakość, szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ADam rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421450 z 09.10.2017

tak sklep zamowil nietypowy artykul i moglem zaplacic elektronicznie Polecam i dziekuje

zakupy: przejscie SMA/BNC; październik 2017

plusy: szybka pomoc w modyfikacji zamowienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

freed79 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421402 z 08.10.2017

szybka i tania wysyłka, super ceny

zakupy: Zasilacz regulowany 3V 4, 5V 5V 6V 7, 5V 9V 12V 12W, CZUJNIK zmier; październik 2017

plusy: bezproblemowe zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

"beatrisza-557" rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421206 z 04.10.2017

dlatego, ze znalazłam etui na mój tablet - ładny

zakupy: Etui na tablet 7-8", black carbon Maclean MC-401; październik 2017

plusy: łatwy dostęp,solidność-trzmaniue terminów dostaw towaru

minusy: n ie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

makczo rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421190 z 04.10.2017

Szybko i sprawnie.Towar zgodny z opisem.

zakupy: czasza tv sat; październik 2017

plusy: Dobry kontakt ,szybka realizacja.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421070 z 03.10.2017

Polecam jestem zadowolona spełnił moje oczekiwania

zakupy: Tlen; październik 2017

plusy: Solidność

minusy: Nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420942 z 02.10.2017

Bardzo szybko,sprawnie profesjonalne podejście do klienta .POLECAM SKLEP W 100%oby więcej takich sprzedawców:))

zakupy: Lampka solarna; październik 2017

plusy: Cena, wykonanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420518 z 24.09.2017

Ma znak supersprzedawcy.Duży wybór towarów.Blisko od miejsca mojego zamieszkania.

zakupy: Nawilżacz ultradźwiękowy MEDITECH KT-2015; wrzesień 2017

plusy: BLISKOŚĆ , FACHOWA OBSŁUGA, DUŻY WYBÓR TOWARU

minusy: NIE MA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420474 z 22.09.2017

Super sprzedawca!! Dostawa ekspersowa, bardzo dobrze zapakowany towar.Pełen profesjonalizm !!:Polecam serdecznie!!!!

zakupy: Mop obrotowy i pucerka; wrzesień 2017

plusy: Dostawa ekspresowa, doskonały sprzedawca

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420374 z 21.09.2017

Dobra cena i towar zgadza się z opisem

zakupy: Whisper; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420278 z 20.09.2017

Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem aukcji.Jest opcja darmowej przesyłki "paczka w RUCHU". Polecam!

zakupy: Miernik Energii Watomierz GreenBlue GB202; wrzesień 2017

plusy: Dobry watomierz

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420034 z 17.09.2017

sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.Błyskawiczna dostawa, towar najwyższej jakości.

zakupy: pojemniki na ryby iwęgiel; wrzesień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419930 z 15.09.2017

Szybka realizacja zamówienia , darmowa dostawa

zakupy: CHWYT WIESZAK do TELEWIZORA LED 32-63'' RAMIĘ 3D; wrzesień 2017

plusy: Darmowa dostawa , szybkość realiazcji zamówienia

minusy: nie było potrzeby kontaktowania się ze sklepem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419838 z 13.09.2017

Najpierw kupiłem dozownik mydła Simplyhuman, którego producent przewidział przyklejenie go do ściany załączoną taśmą. Oczywiście dozownik odpadł po dwóch tygodniach, mimo postępowania zgodnie z zaleceniami. Zbiły się pokrywki. Zwróciłem się do sklepu z zapytaniem czy dostanę same pokrywki. Nie było żadnych problemów. Dostałem pokrywki zgodnie z zamówieniem i w terminie jaki określiłem, gdyż był to sezon urlopowy i byłem dostępny zaledwie 4 dni na początku września. Serdeczne dzięki.

zakupy: Trójkomorowy dozownik mydła simplyhuman; wrzesień 2017

plusy: Kontakt, zrozumienie klienta, chęc do rozwiązania proble

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419694 z 12.09.2017

Sklep jak i obsługa na 6. Towar spełnia moje oczekiwania. Dostawa towaru można rzec expresowo. Jestem b.zadowolona. polecam sprzedającego.

zakupy: odkurzacz reczny Concept; sierpień 2017

plusy: profesjonalna obsługa..

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419562 z 08.09.2017

Towar jest bardzo dobry. Szybka dostawa dosłownie jeden dzień roboczy. Gorąco polecam tego sprzedawcę

zakupy: http://allegro.pl/i6938302282.html; wrzesień 2017

plusy: Szybka dostawa towar bardzo dobrze opakowany

minusy: Nie mam zadnych uwag do sprzedawcy - wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419478 z 07.09.2017

Wszystko OK. Szybko i sprawnie. Polecam zakupy.

zakupy: Uchwyt do TV; wrzesień 2017

plusy: Szybkość.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 418926 z 28.08.2017

Polecam zakupy.

zakupy: UCHWYT SAMOCHODOWY DO TELEFONU NA SLOT CD LUB W KRATKĘ; sierpień 2017

plusy: Super sklep.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER