Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2985
  • opinie neutralne: 30
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3059 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jarek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 439038 z 16.08.2018

Spełnił moje oczekiwania po raz drugi. Do dobrych rzeczy się powraca

zakupy: Konwerter satelitarny quad Maclean MCTV-671 High Gain, ; sierpień 2018

plusy: Fachowo szybko w dobrej cenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 439006 z 15.08.2018

Wszystkie zawarte informacje na stronie produktu w 100%-ach prawdziwe. Realizacja super!

zakupy: Gniazdka sterowane pilotem Maclean MCE153 wew 3szt; sierpień 2018

plusy: Wiarygodność, rzetelność

minusy: Brak zastrzeżeń!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BARBARA rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 438422 z 31.07.2018

Bardzo szybka dostawa.super towar.miła obsługa. POLECAM

zakupy: Muga preparat od komarow; lipiec 2018

plusy: Szybko sprawnie

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania Maria rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 438242 z 26.07.2018

Świetna cena! Szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniem!

zakupy: Kubek 380ml Ambition Happy Wiewiórka; lipiec 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 438202 z 24.07.2018

Szynkowar. Dobra cena.

zakupy: Szynkowar; lipiec 2018

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiekon rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 438150 z 24.07.2018

tak spełnił.

zakupy: gniazdko z pilotem; lipiec 2018

plusy: profesionalność

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiu3344 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 438134 z 23.07.2018

Realizacja przebiegła wzorowo. Cena również bardzo dobra

zakupy: Uchwyt do TV 32-55", Maclean MC-665 czarny do40kg; lipiec 2018

plusy: Cena ,informacja i szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

remigiusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 438114 z 23.07.2018

profesjonalna obsługa, towar super. polecam artykuły tego sprzedawcy.

zakupy: akumulatorki r-20 oraz r-6; lipiec 2018

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanislawkrzyzan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 437998 z 20.07.2018

Zupełnie przypadkowo, ale nie żałuję bo zarówno towar jak i profesjonalna ,szybka i w pełni skuteczna obsługa jest godna uznania. Dziękuje i pozdrawiam. Stanisław

zakupy: Czajnik elektryczny; lipiec 2018

plusy: szybko, bez żadnych komplikacji, bardzo dobra informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.D. rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 437202 z 03.07.2018

Szybko, sprawnie, zgodne opisem. Polecam.

zakupy: Power bank; lipiec 2018

plusy: Zgodność z opisem, szybkość realizacji, miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 436098 z 09.06.2018

bardzo dobry opis towaru

zakupy: rozdzielacz gniazda zapalniczki; czerwiec 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ms512 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 435622 z 30.05.2018

Dziękuję za przesłaną paczkę (Nr zamówienia 2949908 - stetoskop). Paczka dotarła bardzo szybko i z zakupu jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam. Nr użytkownika ms512.

zakupy: stetoskop; maj 2018

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 435594 z 30.05.2018

Szukając w internecie lamp podszafkowych do kuchni odnalazłam sklep CentrumElektroniki. Wg opisu reklamującego towar lampy spełniały moje oczekiwania i dokonałam zakupu. Jednakże otrzymany towar nie spełnił moich oczekiwań bowiem lampy LED z czujnikiem ruchu okazały się przydatne do ciemnych pomieszczeń, a kuchnia takich nie spełnia. Lampy muszę odesłać. Jednakże jako sprzedawca firma spełnia oczekiwania klienta, jest szybka w realizacji i uprzejma.

zakupy: Lampa LED z czujnikiem pir; maj 2018

plusy: terminowośc

minusy: wadliwe reklamy towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozef nie ma zdania o CentrumElektroniki.pl opinia nr 435178 z 21.05.2018

j/w- nie otrzymałem jeszcze przesyłki - zamówiłem 12b.m.

zakupy: uchwyt na dvd; maj 2018

plusy: brak realizacji zamówienia- więc i brak opinii

minusy: j/w

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 435094 z 19.05.2018

w 100% nawet się nie spodziewałem takiego efektu dziękuję

zakupy: tweetery blow; maj 2018

plusy: naprawdę dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JS rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434886 z 16.05.2018

Super solidny sprzedawca

zakupy: zasilacz antenowy; maj 2018

plusy: super solidność

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niedoszły klient nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 434790 z 15.05.2018

Firma porażka. Przesyłka wysłana na zły adres. Po poinformowaniu, że nie zostanie odebrana została przekierowana, niestety ponownie pod zły adres. Od trzech tygodni krąży pomiędzy oddziałami poczty polskiej. Pieniądze zostaną zwrócone dopiero po powrocie przesyłki. W związku z tym, że awizo było dzisiaj, przeleży jeszcze 2 tyg na poczcie + kilka dni na zwrot do nadawcy. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

zakupy: Antena sat, uchwyt, konwerter; kwiecień 2018

plusy: brak

minusy: Czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434602 z 11.05.2018

Wszystko super. Sprawna i szybka wysylka. Polecam.

zakupy: Lampy led; maj 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

naworek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434162 z 01.05.2018

Rozsądna cena, polski producent, szybka dostawa

zakupy: ANTENA CB LTC Spyder 68 Black ŁAMANA Z PRZEGUBEM; kwiecień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gridzio rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 434150 z 01.05.2018

dobrej jakości produkty w przystępnej cenie

zakupy: antena naziemna; kwiecień 2018

plusy: jakość -cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER