Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3012
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3085 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

lester rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449442 z 22.02.2019

Polecam !!!

zakupy: Krokodylki; luty 2019

plusy: Profeska

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449254 z 15.02.2019

Dobrze przekonywająco przedstawiona oferta towaru

zakupy: Gniazdka sterowane pilotem Maclean MCE153; luty 2019

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozennna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449122 z 12.02.2019

szybko i sprawnie- dxiękuję

zakupy: uchwyty do mikrofali; luty 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 449070 z 11.02.2019

konkurencyjna cena

zakupy: czujnik czadu i dymu; luty 2019

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448898 z 06.02.2019

Konkurencyjna cena, dobra jakość produktów, szybka dostawa.

zakupy: Taśma do ćwiczeń; luty 2019

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawa rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448870 z 05.02.2019

Zakup na allegro, cena i pozytywne opinie o sprzedawcy sprawiły ,że to właśnie w CentrumElektroniki.pl dokonałam zakupu. Szczerze polecam.

zakupy: Zestaw mop płaski Vileda Ultramax box; styczeń 2019

plusy: Bezproblemowy kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448866 z 05.02.2019

Przystępna cena towaru, tania i wygodna wysyłka, sprawna obsługa sklepu.

zakupy: Rozgałęźnik TV, OBALL ZAKRĘCONE KORALIKI GRZECHOTKA GRYZAK; styczeń 2019

plusy: Profesjonalna i sprawna obsługa klienta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian# rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448650 z 31.01.2019

Ok

zakupy: KEMOT; styczeń 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448594 z 29.01.2019

Wszystko OK. Kupione głośniczki grały i buczały, dopóki mój tata się nimi nie zajął;). Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka - szczerze polecam!!

zakupy: Głośniki komputerowe Tracer Code; październik 2018

plusy: Zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448490 z 27.01.2019

Tak jestem bardzo zadowolona

zakupy: szczotka; styczeń 2019

plusy: solidny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziadek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448126 z 16.01.2019

Szybka dostawa, doskonały kontakt. Polecam gorąco!

zakupy: Głośniki komputrowe.; styczeń 2019

plusy: Dobry kontakt, szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zazk rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448122 z 16.01.2019

Najniższa cena zakup wysłany z szybkością dżwięku!!

zakupy: Gniazda sterowane pilotem radiowym; styczeń 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448066 z 15.01.2019

Sklep mega !!!!!

zakupy: uchwyt do telewizora; styczeń 2019

plusy: terminowość ,cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola1306 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448038 z 14.01.2019

Bardzo szybka dostawa, wspaniała obsługa, prawidłowe zapakowanie. Bardzo dobry jakościowo sprzęt. Polecam.

zakupy: rozgałęziacze USB, Przedłużacz- rozgałęziacz- kostka; styczeń 2019

plusy: sprawna obsługa, szybka dostawa dobrze zapakowane produk

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Warren rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 448026 z 14.01.2019

Centrumelektroniki.pl to profesjonalny sprzedawca, transakcje przeprowadzane wzorcowo :)

zakupy: Lampka z czujnikiem ruchu 6LED podłużna MCE123; styczeń 2019

plusy: rzetelnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447946 z 11.01.2019

Cena jest nie wysoka za towar którego szukałem.Jestem zadowolony.

zakupy: Uchwyt do telewizorów; styczeń 2019

plusy: Rzetelna obsługa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447698 z 04.01.2019

towar zgodny z opisem szybka dostawa polecam

zakupy: geomag; grudzień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447370 z 23.12.2018

Sklep jak najbardziej godny polecenia

zakupy: Miernik Energii Watomierz GreenBlue GB202; grudzień 2018

plusy: szybki czas realizacji, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

salus00 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447266 z 21.12.2018

Towar zgodny z opisem szybki kontakt wysyłka hmm możliwe ze zamawiałem tydzień przed świętami i dlatego ogólnie polecam

zakupy: Głośniki; grudzień 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 447262 z 20.12.2018

najniższa cena . Polecam!!!

zakupy: radiobudzik; grudzień 2018

plusy: profesjonalni

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER