Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2976
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3049 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

PiterJ86 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429938 z 20.02.2018

Duży wybór, dobre ceny i sensowna wysyłka. Towar dobrej jakości gorąco polecam.

zakupy: Uchwyt na 3 monitory Maclean MC-691, Uchwyt laptopa MC-764; luty 2018

plusy: Oferta uchwytów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429910 z 19.02.2018

Sklep posiadający duży wybór towaru,zakupy bez żadnych problemów,polecam.

zakupy: Patchcord; luty 2018

plusy: Tanio

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429534 z 13.02.2018

dobry kontakt, fachowa obsługa,szybka dostawa. POLECAM!.

zakupy: kabel głośnikowy; luty 2018

plusy: Dobry kontakt, fachowa obsługa, dostawa w terminie.

minusy: --------------------------------------------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kleniumon rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429510 z 12.02.2018

Profesionalna obsługa

zakupy: Cyfrowy Czujnik Tlenku Węgla Czadu FireAngel; luty 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429490 z 12.02.2018

Ok

zakupy: Budzik; luty 2018

plusy: Sprawna i tania dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

p rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429210 z 08.02.2018

Najniższa cena. Wszystko przebiegło pomyślnie.

zakupy: Słuchawki Brainwavz Delta; styczeń 2018

plusy: Niskie Ceny, Szybla wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429206 z 08.02.2018

Sklep,sprzedawca,przesyłka-celująco.

zakupy: Otoskop KT-OT 10J; styczeń 2018

plusy: Super

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AJS-MEN rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429198 z 07.02.2018

spełnia oczekiwania w 100% polecił bym z kilku powodów ale najważniejsze orginalne solidne sprzęty itp.

zakupy: Zestaw kabli do wzmacniacza KM0011 Kruger&Matz, Radioodtwarzacz; styczeń 2018

plusy: ORGINALNE sprzęty

minusy: dotej pory BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429190 z 07.02.2018

Szybko, sprawne, tanio

zakupy: Lampa kosmetyczna 3xT5 14W VTLAMP6; styczeń 2018

plusy: Same zalety, nie widze wad

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mecek nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 429142 z 07.02.2018

Po 5 dniach od zamówienia wysyłają niewłaściwy produkt (przy okazji cena tego co zamówiłem na allegro zwiększa się 20sto krotnie). Po mojej reklamacji okazuje się że to pomyłka i właściwy produkt będzie za 2 dni. Po 6 dniach braku odzewu, na mojej zapytanie okazuje się że produkt już jest i właśnie mieli wysyłać. Wysyłają kuriera który dostarczy dobry produkt a zabierze niewłaściwy. Kurier przywozi nowy produkt ale oczywiście ten sam, zły model więc zabiera stary. Na szczęście po 3 tygodniach odzyskałem całość kwoty ale zmarnowanego czasu nie wyceniam.... Nie polecam!

zakupy: Ładowarka; styczeń 2018

plusy: Pakowanie

minusy: Fatalna jakość obsługi klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429114 z 06.02.2018

ponieważ miał poszukiwany towar w odpowiedniej cenie

zakupy: przewód głośnikowy; luty 2018

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 429062 z 05.02.2018

Produkt zgodny z opisem. Realizacja zamówienia szybka. 100% polecam

zakupy: Uchwyt do TV 13-23", Maclean MC-740 30kg; luty 2018

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gajowy rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 428842 z 01.02.2018

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Towar zgodny z prezentowanym na stronie. Bardzo miło i przyjemnie. Polecam i to bardzo.

zakupy: Komplet do montażu TV SAT; luty 2018

plusy: Szybki i profesjonalny kontakt.

minusy: BRAK WAD.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad49 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 428774 z 01.02.2018

posiadał potrzebny mi sprzęt po optymalnej cenie

zakupy: zegar z rzutnikiem; styczeń 2018

plusy: profesjonalna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 428714 z 31.01.2018

Wszystko zgodnie z opisem i w ekspresowym tempie. Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: Radio AM/FM z alarmem CR-103P AZUSA; styczeń 2018

plusy: solidność, szybkość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luka172 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 428542 z 29.01.2018

Wszystko ok .Polecam

zakupy: Lutownica z odsysaczem 40W ZD211; styczeń 2018

plusy: dobry kontakt , terminowość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 428434 z 27.01.2018

dobra cena

zakupy: antena dvbt; styczeń 2018

plusy: szybkosc

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karo666 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 428194 z 24.01.2018

Dobra jakosc,szybka dostawa. Wszystko bez problemu.

zakupy: glosniki do komputera, mikrofon; styczeń 2018

plusy: mozna kupic na odleglosc

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAREK rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 428190 z 24.01.2018

tak

zakupy: Lampa solarna z numerem domu LED Maclean Energy MCE172; styczeń 2018

plusy: łtani

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Petr rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 427638 z 16.01.2018

Dobra cena

zakupy: Przewody do miernika uniwersalne 830; styczeń 2018

plusy: Cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER