Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2984
  • opinie neutralne: 30
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3058 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysiek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381846 z 05.05.2016

Rewelacja.....szybko i profesjonalnie. Wysoka jakość produktów.

zakupy: kabel hdmi uchwyt Tv; maj 2016

plusy: cena jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381826 z 05.05.2016

Transakcja przebiegła szybko i zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: uchwyty do TV; maj 2016

plusy: szybkość reakcji, bezproblemowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381822 z 05.05.2016

Kluczem wyboru była cena. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Lampa kosmetyczna 80LED 5 dioptrii z lupą Kemot; kwiecień 2016

plusy: Szybka i bezproblemwa obsługa.

minusy: Brak możliwości zakupu bez rejestracji.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sandra rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381810 z 05.05.2016

Skleps spełnił moje oczekiwania. polecam

zakupy: Inhalator Monkey milo omnibus; maj 2016

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SiOleskR rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381790 z 05.05.2016

Sklep posiada specyficzne produkty których ciężko znaleźć u innych sprzedawców.

zakupy: Organizator maskownica kabli Maclean MCTV-676 B; kwiecień 2016

plusy: Szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

raffix rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381742 z 04.05.2016

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Profesjonalna obsługa. Miły i szybki kontakt - mailowy facebookowy jak i telefoniczny. Towar dostarczony kurierem w niecałe 24h. Porównywałem ceny na rynku i w centrumelektroniki znalazłem najlepszą ofertę. Mało tego jeszcze Pan Piotr potraktował mnie dodatkowym rabatem! Dziękuję i naprawdę polecam wszystkim ! Napewno to nie były moje ostatnie zakupy tutaj. Pzdr

zakupy: wykrywacz metali Golden Mask GM5; kwiecień 2016

plusy: cena, kontakt, jakość,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381650 z 03.05.2016

Towar naprawdę dobry, wykonany z dobrych materiałów. Dostarczony błyskawicznie (do 24h). POLECAM!!! ten SKLEP

zakupy: Uchwyt do Tabletu Samsung Tab; kwiecień 2016

plusy: solidność, błyskawiczne działanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381630 z 03.05.2016

Zadowalająca cena produktów, towar zgadza sie z opisem, polecam robienie zakupów u tego sprzedawcy

zakupy: zabawka projektor żabka; kwiecień 2016

plusy: dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381586 z 02.05.2016

Wszystko na piątkę z plusem.

zakupy: słuchawki; kwiecień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381466 z 30.04.2016

niska cena i wysyłka

zakupy: podkładka magnetyczna sunker; kwiecień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381422 z 29.04.2016

Odpowiadała Mi cena i oferowany towar.

zakupy: Krokomierz cyfrowy ProMedix PR-211 1 18.00zł 18.00zł Kije alu; kwiecień 2016

plusy: Zetelność

minusy: -------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381358 z 29.04.2016

Przystępna cena, dobry jakościowo towar, szybka dostawa.Z pewnością to nie ostatni mój zakup w tym sklepie.

zakupy: Antena SAT, konwerter, uchwyt, kabel SAT; kwiecień 2016

plusy: cena, jakość, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławomir rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381258 z 28.04.2016

Przystępna cena, towar o wymaganych przeze mnie parametrach. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: kabel przewód usb 3.0; kwiecień 2016

plusy: bardzo szybka obsługa, towar wysokiej jakości

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaco rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381162 z 27.04.2016

Szybko i bez problemów , polecam w 100%

zakupy: Ciśnieniomierz; kwiecień 2016

plusy: Szybkość transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381118 z 27.04.2016

Duży wybór produktów. Szybka i solidna obsługa. Towar zaprezentowany w sposób wyczerpujący, podane szczegółowe informacje ułatwiające dokonanie wyboru.

zakupy: Torba na laptopa everki; kwiecień 2016

plusy: Szybkość. Dobre opisy towarów.

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przedszkole rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 381074 z 26.04.2016

Atrakcyjna oferta na Allegro. Sklep przerósł moje oczekiwania. Zamawiałam towar w południe i na drugim końcu Polski miałam na drugi dzień!!! Bez próśb, ponagleń, komentarzy. BARDZO POLECAM :)

zakupy: Gruby kabel do kosiarki; kwiecień 2016

plusy: Błyskawiczna realizacja

minusy: Wady??? Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 380906 z 25.04.2016

ogromny wybór asortymentu w dostępnych cenach

zakupy: 2 GLOŚNIKI SAMOCHODOWE PEIYING PY-1010C 10cm 60W (4937294212); kwiecień 2016

plusy: szybka obsługa i jeszcze szybsza przesyłka:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 380750 z 23.04.2016

suoer sprzedawca,towar zgodny z opisem, szybka dostawa - polecam

zakupy: lampy ledowe; kwiecień 2016

plusy: szybka obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 380670 z 22.04.2016

Towar zgodny z opisem i szybka dostawa,polecam.

zakupy: miernik mocy sygnału, przejściówka okienna; luty 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie znane mi są wady sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zenobjusz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 380658 z 22.04.2016

Zakup przebiegł wzorowo.Polecam

zakupy: Uchwyt TV; kwiecień 2016

plusy: Szybka realizacja. Dziękuję

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER