Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2985
  • opinie neutralne: 30
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3059 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Arek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55530 z 08.06.2010

duży pozytyw!! pełen profesjonalizm !!

zakupy: wzmacniacz samochodowy; czerwiec 2010

plusy: bardzo miły i profesjonalny kontakt

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helena rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55481 z 07.06.2010

Ciekawy, tani asortyment

zakupy: lampki ledowe, baterie; czerwiec 2010

plusy: szybko, miło, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

STASZEK rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55458 z 07.06.2010

wszystko ok polecam tego sprzedawce

zakupy: LUTOWNICA PUNKTOWA; maj 2010

plusy: ZETELNOSC

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawelwojcik2 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55401 z 05.06.2010

wszystko OKI

zakupy: frezarka do paznokci; czerwiec 2010

plusy: szybkosc

minusy: wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

reseta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55377 z 04.06.2010

Wybrałem przez przypadek ale jestem zadowolony szybka wysyłka dobra cena ogólnie ok

zakupy: video sender vellman; czerwiec 2010

plusy: szybkość cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BABEL76 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55356 z 04.06.2010

BARDZO SZYBKA WYSYŁKA DOSKONAŁY KONTAKT.

zakupy: UCHWYT DO TELEWIZORA; czerwiec 2010

plusy: CAŁOKSZTAŁT

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szymon20062 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55196 z 01.06.2010

Tani sklep, szybka wysyłka, dobry kontakt

zakupy: Karta PCI TL-WN350GD bezprzewodowa; maj 2010

plusy: szybkośc, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 53859 z 12.05.2010

Polecam ten sklep.Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem i moim zamówieniem.

zakupy: Trafopowielacz; maj 2010

plusy: Zawsze mają to co potrzebuję

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 47241 z 22.01.2010

Na stronie deklarują się, że realizują zamówienie w około 2 dni, więc po 4 dniach musiałem sam dowiedzieć się co z moją paczką. Pani stwierdziła, że na magazynie brakuje części ale po południu będą i paczka wyjdzie. Później jeszcze odebrałem telefon gdzie dowiedziałem się, że części produktów nie ma a reszta została wymieniona na droższe ale bilans wychodzi na 0zł i paczka została wysłana. Potwierdzenie wysłania otrzymałem owszem ale następnego dnia czyli w czwartek. Kurier w piątek się nie pojawił (rozumiem, że to nie wina sklepu ale gdyby paczka była wysłana w środę jak zostałem zapewniony to pewnie dzisiaj bym ją odebrał), nastał weekend i w ten właśnie sposób oczekiwanie zrealizowanie zamówienia trwać będzie 10dni.

zakupy: Sprzęty do warsztatu elektronicznego; styczeń 2010

plusy: Niskie ceny

minusy: Kompletny brak kontaktu z klientem w przypadku problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

croop nie ma zdania o CentrumElektroniki.pl opinia nr 26596 z 17.01.2009

Sam zakup ok. Długi czas wysyłki - czas od zamówienia do odebrania przez kuriera. Pomyłka asortymentowa.

zakupy: potencjometry; styczeń 2009

plusy: duży wybór, cena

minusy: opieszałość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryba rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 20381 z 17.09.2008

Zakupy bez problemów. Kupowąłem radio cb President oraz antenę. Fachowa techniczna porada.

zakupy: Radio CB President oraz antena CB Presid; wrzesień 2008

plusy: Fachowa porada

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mazi rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 20233 z 13.09.2008

Sklep odnalazłem w sieci ok 6 miesiecy temu, od tego czasu kilkukrotnie dokonalem zakupu i szczerze mogę powiedziec, że jestem zadowolonym klientem. Tak z obsugi jak i z oferowanych i sprzedawanych produktów.

zakupy: różne; sierpień 2008

plusy: jest poprostu ok

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 6523 z 18.06.2007

kupiłem dwa mierniki , miernik sygnału sat. i amperomierz anal. Amperomierz był niezgodny z zamówieniem. Brak odpowiedzi na e-maile , kąpletna cisza. Na stronie sklepu jest inny towar a inny przesyłają.Nie będe na siłe odsyłał im bubla bo to podwaja moje koszty ,swoje pomyłki powinni naprawiać na własny koszt.Straciłem zaufanie do tego sklepu , zdecydowanie nie polecam !!!

zakupy: Miernik sygnału sat. i amperomierz analo; 05.06.2007

plusy: szybka przesyłka

minusy: towar nie zgodny z zamówieniem

Odpowiedź sklepu 19.06.2007

Po pierwsze: z Klientem dwukrotnie rozmawialiśmy telefonicznie. Faktycznie Klient dostał inny amperomierz niż był na zdjęciu - zdjęcie było do starego produktu, naszym błędem było jedynie nie zrobienie zdjęcia dla nowej dostawy. Amperomierze: zamówiony i dostarczony różnią się od siebie jedynie małym szczegółem, a za niezgodność z zamówieniem zwróciliśmy Klientowi zapłaconą kwotę - mamy na to potwierdzenie z banku. Natomiast wysłany amperomierz zostawiliśmy Klientowi jako prezent.

Odpowiedź Włodek 19.06.2007

Klamstwo za kłamstwem . Niech podadzą kiedy przelali pieniądze i jakie jest to potwierdzenie z banku skoro żadne pieniądze nie wplyneły . Wstyd za 7 zł. psuć sobie opinię.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 5053 z 13.04.2007

Doskonały sklep elektroniczny.Doskonała obsługa,przesyłka na czas.

zakupy: Adapter Jack 3, 5mm do telefonów Nokia; 12.04.07

plusy: same plusy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DjHome rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 4647 z 24.03.2007

wszystko jak najlepiej. nieraz już u nich zamawiałem i jeszcze mi sie nie wydarzyło żeby coś było nie tak...

zakupy: czesci elektroniczne; 18.12.06?

plusy: wielki wybór asortymentu

minusy: jak narazie niezauważyłem;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebitg rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 4342 z 03.03.2007

Wszystko przebiegło sprawnie, bez żadnych problemów

zakupy: głośniki samochodowe; nie pamiętam

plusy: rzetelny sprzedawca

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek_k rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 4292 z 28.02.2007

wszystko w porządku

zakupy: podzespoły; 21 luty 2007

plusy: oferta, ceny, obsługa

minusy: brakujące zdjęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 4044 z 15.02.2007

Bardzo uprzejama i miła obsługa mająca bogatą wiedzę techniczną i służąca radą, a co najważniejsze towar zgodny z zamówieniem i na czas.

zakupy: elementy elektroniczne oraz głośniki samochodowe; 9 luty 2007

plusy: Duży wybór, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mdx rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 4042 z 14.02.2007

Niskie ceny, no i jest w czym wybierać.

zakupy: Antena sat 65cm, Ferguson 3318 oraz konwerter, uchwyty i kabel d; 10.01.2007

plusy: bogata oferta, niskie ceny, pomocna obsługa

minusy: brak opisów części produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER