Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3022
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3095 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

koszykus rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 57292 z 09.07.2010

sklep wybrany został z powodu niskich cen i bardzo dobrej jakości przedmiotów jakie posiada w swoim asortymęcie

zakupy: półka rtv; lipiec 2010

plusy: dobrej jakości towar

minusy: niewiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zunbjk rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 57228 z 08.07.2010

To jest sklep profesjonalny, serdecznie polecam.

zakupy: miernik napięcia; lipiec 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ArtRoz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 57171 z 08.07.2010

Wszystko w najlepszym porządku, bardzo dobra informacja o statusie zamówienia. POLECAM !!!

zakupy: Pilot do telewizora Philips; lipiec 2010

plusy: Informacja o statusie zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basti rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 57084 z 06.07.2010

Wspaniały kontakt ze sprzedawcą, towar w 100% zgodny z opisem. Szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam

zakupy: głośniki samochodowe; lipiec 2010

plusy: Super kontakt i obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pakunio17 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 57076 z 06.07.2010

Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu. POLECAM w 100%

zakupy: KASETA ADAPTER DO RADIA SAMOCHODOWEGO - MP3 IPHONE; lipiec 2010

plusy: sprawna transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pachol83 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 57014 z 05.07.2010

wszystko w najleszym porzadku - nic tylko kupowac :)

zakupy: watomierz Velleman; lipiec 2010

plusy: szybkość!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kura_2008 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 57013 z 05.07.2010

spelnil w 100 %

zakupy: antena wewnetrzna; lipiec 2010

plusy: szybk atransakcja

minusy: droga przesylka a pozatym wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56949 z 03.07.2010

super cena, pełen profesjonalizm

zakupy: Tester napięcia UT-15C; lipiec 2010

plusy: cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 56764 z 30.06.2010

Zakupiłem poprzez internet oprawkę żarówki na pilota. Po otrzymaniu towaru stwierdziłem iż sprzęt jest wadliwy pilot działał tylko z kilku cm. Skontaktowałem się tel ze sklepem w którym stwierdzono że na pewno jest słaba bateria w pilocie i muszę kupić nową (bateria znajdowała się w zestawie więc co wysyłają ze zużytymi bateriami?) kupiłem nową baterię która jest specyficzna i nie nadaje się do innych rzeczy, oczywiście sprzęt dalej nie działał. Wysłałem towar do sprzedawcy z pismem iż chcę wymiany towaru w ramach gwarancji oraz zwrotu kosztów przesyłki o czym mówią dwa punkty regulaminu. Po tygodniu dostałem zwrot gotówki na konto za oprawkę a nie za przesyłkę którą ponisłem dwa razy przy zamówieniu i zwrocie. Skontaktowałem się tel. ze sklepem gdzie usłyszałem że za przesyłkę nie zwracają (a jet to w regulaminie) i że oni myśleli że ja chce zwrotu gotówki za towar a wyraźnie napisałem że żądam wymiany a tylko zwrotu za przesyłkę tak więc zapłaciłem dwa razy za przesyłki i nie mam towaru który zamawiałem.

zakupy: oprawka na żarówkę sterowana pilotem; czerwiec 2010

plusy: brak

minusy: lekceważenie klienta i ignorancja na reklamacje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56729 z 29.06.2010

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie, stały kontakt podczas całego procesu kupna, błyskawiczna wysyłka. Żeby tak we wszystkich sklepach internetowych było...

zakupy: lampa bezprzewodowa z 6 diodami LED; czerwiec 2010

plusy: stały kontakt z klientem podczas realizacji zamówienia

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mismen1980 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56697 z 29.06.2010

Zdecydowanie polecam ten sklep. Dobra jakość, niskie ceny.

zakupy: Antena wewnętrzna samochodowa; czerwiec 2010

plusy: dobra cena i jakość, szybka obsługa

minusy: brak opisu produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lechu_5505 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56649 z 28.06.2010

Pierwszy raz skorzystałem z usług Tego sprzedawcy i z czystym sumieniem mogę polecic go wszystkim zainteresowanym ofertą w/w.Pełen profesjonalizm;super kontakt,błyskawiczna przesyłka i towar zgodny z opisem.

zakupy: stolik z chłodzeniem do laptopa; czerwiec 2010

plusy: pełen profesjonalizm-super kontakt dobra cena szybka wys

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szoter47 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56646 z 28.06.2010

wybrałam bo było to czego szukałam.Moje oczekiwania zostały spełnione

zakupy: krokomierz i inne; czerwiec 2010

plusy: szybko z doskonałym kontaktem

minusy: jak na ten zakup było Ok no może za wysoki koszt dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

booyakasza7 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56642 z 28.06.2010

Wybrałem tak, ponieważ miał sprzęt którego potrzebowałem. I oczywiście spełnił moje oczekiwania!!

zakupy: Głośniki Peiying; czerwiec 2010

plusy: niczego nie ukrywają

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kochanie65 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56639 z 28.06.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ znajomy mi go doradził i mówił że jest tani sprzęt polecam wszystkim jest solidnym sklepem . Towar dobrej jakości

zakupy: ANTENA AUTOMATYCZNA OPEL VOLVO VW MERCED; czerwiec 2010

plusy: Solidność

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

numer7 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56631 z 28.06.2010

Wybrałem ten sklep internetowy, ponieważ miał to - czego szukałem, a co w innych sklepach było raczej niedostępne. Dalej to już pasmo wielkiego.... pozytywnego zaskoczenia. Expresowa obsługa zamówienia, pełna informacja na każdym etapie transakcji, przesyłka dotarła praktycznie na drugi dzień (roboczy).

zakupy: kondensator elektrolityczny; czerwiec 2010

plusy: błyskawiczna realizacja i pełny monitoring realizacji

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danka309 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56630 z 28.06.2010

Zasłużony POZYTYW! Profesjonalna i szybka obsługa. Przesyłkę otrzymałam w niecałe 36 godzin po dokonaniu zakupu! 100% satysfakcji ze współpracy! Pozdrawiam!

zakupy: SOLIDNY UCHWYT TELEWIZORA LCD TFT 30-63", 75KG; czerwiec 2010

plusy: Profesjonalna i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIS_2007 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56603 z 28.06.2010

Bardzo dokładny i obszerny opis produktu. Dobra cena towaru oraz przesyłki. Pofesjonalnie przeprowadzona transakcja.

zakupy: akumulator żelowy 6V 12 Ah; czerwiec 2010

plusy: opis towaru, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56468 z 25.06.2010

Duży wybór oferowanego towaru, szybkie i kompetentne odpowiedzi na pytania, atrakcyjne ceny, realna cena dostawy

zakupy: Gniazdo sieciowe sterowane pilotem URZ1207; czerwiec 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dariusz2366 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 56224 z 21.06.2010

szybka wysyłka towaru, świetny kontakt, dobry produkt, polecam jako sprzedawce

zakupy: programator czsowy; czerwiec 2010

plusy: szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER