Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2995
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3068 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

monia_dz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55847 z 14.06.2010

Profesjonalna obsługa, super szybka wysyłka. W pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: mini wiertarka; czerwiec 2010

plusy: świetna informacja o etapach realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wackee rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55785 z 13.06.2010

Solidnie i szybko. Polecam!

zakupy: Tester baterii i akumulatorków; czerwiec 2010

plusy: Szybkość, solidność.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aleksiss rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55760 z 12.06.2010

Jestem zadowolona z zakupu, towar super klasa. Sprzedawca bardzo kontaktowy no i co najważniejsze ekspresowa przesyłka!

zakupy: frezarka; czerwiec 2010

plusy: miła i ekspresowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55741 z 11.06.2010

Bardzo miła i szybka obsługa. Polecam współpracę.

zakupy: tester baterii; czerwiec 2010

plusy: szybkość zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55722 z 11.06.2010

Wszystko w porządku, towar solidnie zapakowany, na czas, polecam Sprzedającego/sklep!!!

zakupy: SILNICZEK 3V; czerwiec 2010

plusy: Szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55711 z 11.06.2010

Kupowałem poprzez allegro - supersprzedawca - taki tytuł zdecydowanie oddaje obraz tego sklepu!

zakupy: listwa zasilająca; czerwiec 2010

plusy: szybkość, opis

minusy: mogłoby być lepsze zabezpieczenei podczas przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55703 z 11.06.2010

Sklep posiada asortyment , który mnie interesuje i oczywiście spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Radio solar z ładowarką do tel. i identy; czerwiec 2010

plusy: w/wym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55688 z 11.06.2010

Pełen profesjonalizm.

zakupy: Karta sieciowa; czerwiec 2010

plusy: monitorowanie przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Migacz_2005 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55619 z 09.06.2010

Wszystko sprawnie,szybko, perfekcyjnie.Polecam

zakupy: : TP-Link TL-WN350GD karta PCI BOX 2, 4GH; czerwiec 2010

plusy: monitorowanie zamówienia

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55530 z 08.06.2010

duży pozytyw!! pełen profesjonalizm !!

zakupy: wzmacniacz samochodowy; czerwiec 2010

plusy: bardzo miły i profesjonalny kontakt

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helena rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55481 z 07.06.2010

Ciekawy, tani asortyment

zakupy: lampki ledowe, baterie; czerwiec 2010

plusy: szybko, miło, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

STASZEK rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55458 z 07.06.2010

wszystko ok polecam tego sprzedawce

zakupy: LUTOWNICA PUNKTOWA; maj 2010

plusy: ZETELNOSC

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawelwojcik2 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55401 z 05.06.2010

wszystko OKI

zakupy: frezarka do paznokci; czerwiec 2010

plusy: szybkosc

minusy: wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

reseta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55377 z 04.06.2010

Wybrałem przez przypadek ale jestem zadowolony szybka wysyłka dobra cena ogólnie ok

zakupy: video sender vellman; czerwiec 2010

plusy: szybkość cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BABEL76 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55356 z 04.06.2010

BARDZO SZYBKA WYSYŁKA DOSKONAŁY KONTAKT.

zakupy: UCHWYT DO TELEWIZORA; czerwiec 2010

plusy: CAŁOKSZTAŁT

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szymon20062 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 55196 z 01.06.2010

Tani sklep, szybka wysyłka, dobry kontakt

zakupy: Karta PCI TL-WN350GD bezprzewodowa; maj 2010

plusy: szybkośc, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 53859 z 12.05.2010

Polecam ten sklep.Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem i moim zamówieniem.

zakupy: Trafopowielacz; maj 2010

plusy: Zawsze mają to co potrzebuję

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert nie poleca CentrumElektroniki.pl opinia nr 47241 z 22.01.2010

Na stronie deklarują się, że realizują zamówienie w około 2 dni, więc po 4 dniach musiałem sam dowiedzieć się co z moją paczką. Pani stwierdziła, że na magazynie brakuje części ale po południu będą i paczka wyjdzie. Później jeszcze odebrałem telefon gdzie dowiedziałem się, że części produktów nie ma a reszta została wymieniona na droższe ale bilans wychodzi na 0zł i paczka została wysłana. Potwierdzenie wysłania otrzymałem owszem ale następnego dnia czyli w czwartek. Kurier w piątek się nie pojawił (rozumiem, że to nie wina sklepu ale gdyby paczka była wysłana w środę jak zostałem zapewniony to pewnie dzisiaj bym ją odebrał), nastał weekend i w ten właśnie sposób oczekiwanie zrealizowanie zamówienia trwać będzie 10dni.

zakupy: Sprzęty do warsztatu elektronicznego; styczeń 2010

plusy: Niskie ceny

minusy: Kompletny brak kontaktu z klientem w przypadku problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

croop nie ma zdania o CentrumElektroniki.pl opinia nr 26596 z 17.01.2009

Sam zakup ok. Długi czas wysyłki - czas od zamówienia do odebrania przez kuriera. Pomyłka asortymentowa.

zakupy: potencjometry; styczeń 2009

plusy: duży wybór, cena

minusy: opieszałość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryba rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 20381 z 17.09.2008

Zakupy bez problemów. Kupowąłem radio cb President oraz antenę. Fachowa techniczna porada.

zakupy: Radio CB President oraz antena CB Presid; wrzesień 2008

plusy: Fachowa porada

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER