Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2995
  • opinie neutralne: 29
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3068 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Biczowski rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 425478 z 07.12.2017

transakcja przebiegła bardzo sprawnie, produkt zgodny z opisem

zakupy: scyzoryk victorinox; grudzień 2017

plusy: szeroki zakres asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hikari rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 425446 z 07.12.2017

zawierał produkt w dobrej cenie,i korzystnych warunkach dostawy

zakupy: lokówka do włosów; listopad 2017

plusy: szybkość,sprawność, dobry kontakt

minusy: ...wszystko mi pasuje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarydl rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 423562 z 10.11.2017

najlepsza oferta i terminy realizacji

zakupy: multimetr; listopad 2017

plusy: szeroki wybór , cena i czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 423334 z 07.11.2017

Super sprzedawca szybka przesyłka towar zgodny z opisem polecam!!!

zakupy: Scienny czujnik ruchu; listopad 2017

plusy: Duży wybór asortymentu

minusy: Nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mm rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 423302 z 07.11.2017

Dobra cena i obsługa. Polecam.

zakupy: lampa LED z lupą; listopad 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zebzda1 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 422450 z 24.10.2017

cena i darmowa wysyłka

zakupy: Trójnik do samochodu; październik 2017

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PRZEDAJ rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 422378 z 23.10.2017

JEST BARDZO DOBRY

zakupy: ŁADOWARKA2XUSB; październik 2017

plusy: PRZYJAZNY KUPUJĄCEMU

minusy: NIE MA ŻADNYCH

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AK rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 422138 z 19.10.2017

Sklep Centrum Elektroniki wybrałem z powodu przystępnej ceny towaru który mnie interesował.

zakupy: Gniazdko elektryczne na pilota.; październik 2017

plusy: Cena i szybka wysyłka towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rsw rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421458 z 09.10.2017

Super sprzedający, szybka wysyłka i informacje z linkiem do śledzenia przesłane na maila, towar 1 klasa. POLECAM!

zakupy: prześciówki, okablowanie; październik 2017

plusy: jakość, szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

freed79 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421402 z 08.10.2017

szybka i tania wysyłka, super ceny

zakupy: Zasilacz regulowany 3V 4, 5V 5V 6V 7, 5V 9V 12V 12W, CZUJNIK zmier; październik 2017

plusy: bezproblemowe zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 421070 z 03.10.2017

Polecam jestem zadowolona spełnił moje oczekiwania

zakupy: Tlen; październik 2017

plusy: Solidność

minusy: Nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420518 z 24.09.2017

Ma znak supersprzedawcy.Duży wybór towarów.Blisko od miejsca mojego zamieszkania.

zakupy: Nawilżacz ultradźwiękowy MEDITECH KT-2015; wrzesień 2017

plusy: BLISKOŚĆ , FACHOWA OBSŁUGA, DUŻY WYBÓR TOWARU

minusy: NIE MA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420474 z 22.09.2017

Super sprzedawca!! Dostawa ekspersowa, bardzo dobrze zapakowany towar.Pełen profesjonalizm !!:Polecam serdecznie!!!!

zakupy: Mop obrotowy i pucerka; wrzesień 2017

plusy: Dostawa ekspresowa, doskonały sprzedawca

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420374 z 21.09.2017

Dobra cena i towar zgadza się z opisem

zakupy: Whisper; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 420278 z 20.09.2017

Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem aukcji.Jest opcja darmowej przesyłki "paczka w RUCHU". Polecam!

zakupy: Miernik Energii Watomierz GreenBlue GB202; wrzesień 2017

plusy: Dobry watomierz

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419838 z 13.09.2017

Najpierw kupiłem dozownik mydła Simplyhuman, którego producent przewidział przyklejenie go do ściany załączoną taśmą. Oczywiście dozownik odpadł po dwóch tygodniach, mimo postępowania zgodnie z zaleceniami. Zbiły się pokrywki. Zwróciłem się do sklepu z zapytaniem czy dostanę same pokrywki. Nie było żadnych problemów. Dostałem pokrywki zgodnie z zamówieniem i w terminie jaki określiłem, gdyż był to sezon urlopowy i byłem dostępny zaledwie 4 dni na początku września. Serdeczne dzięki.

zakupy: Trójkomorowy dozownik mydła simplyhuman; wrzesień 2017

plusy: Kontakt, zrozumienie klienta, chęc do rozwiązania proble

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419562 z 08.09.2017

Towar jest bardzo dobry. Szybka dostawa dosłownie jeden dzień roboczy. Gorąco polecam tego sprzedawcę

zakupy: http://allegro.pl/i6938302282.html; wrzesień 2017

plusy: Szybka dostawa towar bardzo dobrze opakowany

minusy: Nie mam zadnych uwag do sprzedawcy - wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 419478 z 07.09.2017

Wszystko OK. Szybko i sprawnie. Polecam zakupy.

zakupy: Uchwyt do TV; wrzesień 2017

plusy: Szybkość.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 418926 z 28.08.2017

Polecam zakupy.

zakupy: UCHWYT SAMOCHODOWY DO TELEFONU NA SLOT CD LUB W KRATKĘ; sierpień 2017

plusy: Super sklep.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 418650 z 23.08.2017

Wszystko sprawnie załatwione.

zakupy: Maclean Pro-Pointer PROPOINTER PINPOINTER POINT; sierpień 2017

plusy: Miła i sprawna obsługa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER