Rowery oraz części i akcesoria rowerowe.
Sklep CentrumRowerowe.pl

Kontakt

tel. 52 363 40 50
Bydgoszcz

Popularne produkty

CR, dadelo.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

CentrumRowerowe.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumRowerowe.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.01.2007r i posiada 33 opinii klientów w tym 82% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lucky rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 197433 z 05.02.2013

Świetny kontakt - sprzedawcy naprawdę znają się na rzeczy...! Produkt w najniższej cenie w Internecie (przejrzałem ofertę kilku sklepów). Szybka wysyłka, towar w oryginalnym opakowaniu, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam wszystkim!!!

zakupy: czxęści rowerowe; styczeń 2013

plusy: super kontakt

minusy: niezauważyłem takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Submar rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 191265 z 08.01.2013

Dobry kontakt, duży wybór towaru i niskie ceny zdecydowały, że złożyłem zamówienie w sklepie Centrumrowerowe.pl. I nie żałuję. Obsługą sklepu, pomogła mi w doborze komponentów do mojego roweru, kontaktowaliśmy się mailowo, bo czasem ciężko się do nich dodzwonić. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie podanym na stronie pomimo tego, że musieli sprowadzić dla mnie kilka produktów. Części dobrze zabezpieczone na czas transportu. Były to moje pierwsze zakupy w Centrumrowerowe.pl i na pewno nie ostatnie. Szczerze polecam.

zakupy: części rowerowe; grudzień 2012

plusy: fachowa obsługa, terminowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bettyboob rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 183125 z 11.12.2012

Zakupy w „CentrumRowerowe.pl” robię od 2009 roku i nigdy się nie zawiodłam, zawsze szybka i miła obsługa. Parę razy zdarzyło się, że musiałam wymienić zamówiony towar i nie miałam żadnych problemów. Ostatnio przy zakupie piasty okazało się że w pudełku producenta jest piasta z 32 otworami, a ja zamówiłam 36 otworów, po telefonie do sklepu przyjechał kurier przywiózł nową piastę, a zabrał reklamowaną, szybko i sprawnie. Gorąco polecam!

zakupy: Piasta; grudzień 2012

plusy: Sprawność obsługi, dobre ceny, szbka wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornel rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 182457 z 09.12.2012

Jestem zadowolony z zakupu. Towar zgodny z opisem. Czas realizacji był mi znany (w zamówieniu były produkty na zamówienie), a informacja o nim umieszczona przy artykułach, które zamawiałem, termin dotrzymany. Kontakt bardzo dobry rewelacyjny. O dostawie i realizacji zamówienia byłem na bieżąco poinformowany. Z towaru - opony, kaseta i pedały - również jestem zadowolony. Polecam zdecydowanie ten sklep.

zakupy: opony, kaseta, pedały; listopad 2012

plusy: świetna strona www, ceny

minusy: sumie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maniek rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 176789 z 20.11.2012

Transakcja szybka i sprawna

zakupy: Kaseta Shimano XT; listopad 2012

plusy: Szybko.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robin Wood rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 153537 z 24.08.2012

Oferowal najnizsza cene ogólu mojego zamówienia i nie zawiódl

zakupy: Akcesoria i czesci rowerowe; sierpień 2012

plusy: Szeroki wybór towaru i znalazlem wszystko czego szukalem

minusy: opóznil sie termin wysylki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarek nie poleca CentrumRowerowe.pl opinia nr 82675 z 18.08.2011

ŻENADA !!! zamówiłem min komplet butów m077 z pedałami m520 w czwartek (11.08.) kurierem za pobraniem po wczesniejszym ustaleniu że rozmiar jest na miejscu Wybrałem opcje kuriera za pobraniem by jak najszybciej wysłali bo w długi weekend miałem wyjazd. Po telefonie kontrolnym 17.08 okazało się ze nie ma pedałów czarnych ale mają srebrne i paczka zostanie wsyłana jeszcze w tym samym dniu. Jest 18.08.2011 paczki dalej nie ma, po kilkukrotnych próbach ktoś łaskawie odebrał telefon tylko po to by powiedzieć że osoba odpowiedzialna jest niedostępna i mam próbowac za 5 min. Zostawiłem numer telefonu by jednak oni oddzwonili ale juz mineła godzina a telefon milczy. Wątpię że paczka przyjdzie przed kolejnym weekendem ... NIE POLECAM !!!

zakupy: m077 + m520; sierpień 2011

plusy: brak

minusy: problem z dodzwonieniem, nikt nic nie wie, brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 57569 z 15.07.2010

duży wybór sprzętu, dobre ceny, sprawna realizacja zamówienia, w czasie zakupu kilkakrotnie wyzerowało mi produkty w koszyku, poza tym wszystko ok, polecam

zakupy: bidony Elite; lipiec 2010

plusy: duży wybór towaru, konkurencyjne ceny

minusy: istotnych brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 54329 z 19.05.2010

Wszystko w pełni profesjonalnie. Zamówienie złożone w środę wieczorem, wysyłka w czwartek. Do tego buty w cenie 25% lepszej niż najtańsza konkurencja jaką znalazłem. Mają największą ofertę w branży w Polsce z tych które widziałem i do tego super konkurencyjne ceny

zakupy: buty Sidi i pedały Ritchey; maj 2010

plusy: szeroka oferta, konkurencyjne ceny, szybkość wysyłki

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bat nie poleca CentrumRowerowe.pl opinia nr 50602 z 21.03.2010

Niestety ostatnio sklep zaczyna stosowąc dziwne praktyki.Najpierw po zakupie zmieniają cene na wyższą,innym razem podają nieprawdziwe dane w opisie.

zakupy: pedały look, opony maxxis 285; marzec 2010

plusy: nie ma zalet

minusy: złe opisy i częste zmiany cen

Odpowiedź sklepu 18.05.2010

Pan Krzysztof zamówił u nas 3 szt. Maxxis-Maxxlite 285. Dwie mieliśmy na magazynie, trzecią trzeba było ściągnąć od dystrybutora. Cena produktu od ostatniego zakupu wzrosła o ponad 50% (z ok. 210 zł do 350 zł), tak że zakup był wyższy od ceny sprzedaży. Zaproponowaliśmy cenę niższą od aktualnej katalogowej ale wyższą od ceny w jakiej opona była zamówiona. Klient nie chciał kupić jednej opony w wyższej cenie i zrezygnował z całości zamówienia. Tak wyglądała sytuacje, ocenę zostawiamy Państwu. Z poważaniem, Tomasz Urban.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Reick nie poleca CentrumRowerowe.pl opinia nr 48235 z 10.02.2010

ze względu na przystępną cenę najdroższego wyrobu spośród tych, które kupowałem.

zakupy: spdy m545, opony, ochraniacze Rogelli; luty 2010

plusy: niektóre ceny

minusy: kiepski kontakt, niedbałe pakowanie lub "nieświeży'...

Odpowiedź sklepu 18.05.2010

Nie do końca rozumiem komentarz Pana Reick'a i powody jego wystawienia. Zastrzeżenia dotyczyły zagięcia na ochraniaczach, odpisałem jak wygląda sprawa i z tego co pamiętam ochraniacze były zamienione. Większość ochraniaczy nosiła ślady zgięcia ale powłoka zewnętrzna nie była uszkodzona. Tak zachowuje się neopren. Ten sam produkt kupiony w innym sklepie wyglądałby podobnie "nieświeżo". Z poważaniem, Tomasz Urban.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krastek rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 44287 z 01.12.2009

Centrum rowerowe wybrałem ze względu na to, że - jako jedyny - miał akurat w asortymencie produkty, których szukałem i do tego w niewiarygodnie niskiej cenie (najniższej spośród sklepów, które przeglądałem). Przesyłkę otrzymałem w ciągu dwóch dni roboczych. Dla mnie obsługa pierwsza klasa.

zakupy: kaseta hg50, łańcuch hg50 11-32; listopad 2009

plusy: asortyment, ceny, szybkość realizacji

minusy: trochę mało przejrzysty interface strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szczepan rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 35012 z 27.05.2009

Po złożeniu zamówienia okazało się, że część zamówionych przeze mnie towarów jest niedostępna, ale nie było problemu z ich zamianą na inne, analogiczne. Pewną niedogodnością był brak możliwości powrotu do strony umożliwiającej wybór sposobu płatności, gdy złożyłem zamówienie wstępne bez płacenia, za to z zapytaniem o możliwość realizacji zamówienia. Później została już tylko możliwość przelewu na konto (dość przemyślnie ukryte w gąszczu podstron).

zakupy: Pedały, zębatki, łańcuchy; maj 2009

plusy: Dobry kontakt mailowy, bardzo szybka wysyłka.

minusy: Niezbyt przyjazna witryna internetowa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niezadowolony nie ma zdania o CentrumRowerowe.pl opinia nr 34252 z 14.05.2009

Najgorszy interfejs sklepu internetowego z jakim miałem do czynienia, ilości się nie aktualizują, zmiana formy wysyłki nie do przejścia... Ogólna tragedia!

zakupy: Miało być dużo ale nie przebrnąłem; maj 2009

plusy: Niektóre ceny

minusy: Interfejs sklepu!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 33567 z 29.04.2009

W miarę szybko. Co do ceny to nie znalazłem odpowiednika więc trudno mi stwierdzić czy konkurencyjna. Ogólnie jestem zadowolony to co zamówiłem otrzymałem. Złożyłem zamówienie 23-ego kwietnia a otrzymałem spodnie 29.

zakupy: Spodnie endura firefly; kwiecień 2009

plusy: Terminowość realizacji

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.Gierak rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 15265 z 02.05.2008

Rewelacyjny kontakt! Szybka przesyłka! Upusty cenowe! Zamówiłem towar za ok500zł i jestem bardzo zadowolony. W przyszłości mam zamiar robić zakupy w tym sklepie.

zakupy: części rowerowe; kwiecień 2008

plusy: ceny, upusty, szybka realizacja zamówienia

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

smok64 rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 9460 z 18.10.2007

zakupy w centrum rowerowym moge polecic kazdemy kto szuka fachowej rady i pomocy w doborze sprzetu.jestem dlugoletnim i stalym klientem tego sklepu i nigdy niebylo problemu z zakupami akcesori rowerowych itp.

zakupy: dluga lista na kwote kilku tys.; wrzesień 2007

plusy: towary z gornej polki w dobrych cenach.

minusy: narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szymek rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 8745 z 26.09.2007

zakupy szybko sprawnie, żadnych zastrzeżeń

zakupy: hamulce, przerzutka, manetki, łańcuch; wrzesień 2007

plusy: profesjonalizm, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bat rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 8551 z 19.09.2007

ok

zakupy: korby xtr; styczeń 2006

plusy: szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje CentrumRowerowe.pl opinia nr 7692 z 14.08.2007

Zakupy w centrumrowerowe.pl to czysta przyjemność: w pierwszej kolejności wysłałem maila z zapytaniem o dostępność produktu. Natychmiast po odebraniu maila z informacją że interesujący mnie produkt jest na miejscy dokonałem zakupu ( był to wtorek ) W środę dokonałem wpłaty a w sobotę mogłem odebrać przesyłkę.

zakupy: manetki Deore; 7.08.2007

plusy: niskie cenny, doskonała dostawa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER