Sprzęt telekomunikacyjny.
Sklep CEZARtel.com

Kontakt

tel. 227626291
Kobyłka

Popularne produkty

Telefony bezprzewodowe, Centrale telefoniczne, Telefony przewodowe, Akcesoria, Telefony VoIP, Telefony stylowe, Telefony z sekretarką, Telefaksy, GSM, Telefony dla seniora

Popularne marki

Panasonic, Siemens, Castel, Swissvoice, Slican, Topcom, Platan, Alcatel, Grandstream, Yealink, Aeg, Philips, General electric, Mobicom, Goclever, E.u., Plantronics

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

CEZARtel.com > Opinie klientów

Sklep CEZARtel.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.04.2010r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Pablo rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 208142 z 26.03.2013

nie skompilowany sposób zakupu i możliwość odbioru osobistego oraz rzetelna informacja o zmianach w realizacji zamówienia

zakupy: telefon dla seniora Swissvoice AERIS 126; marzec 2013

plusy: komunikacja z klientem na każdym etapie realizacji zamów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala N rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 204970 z 11.03.2013

towar dostępny i zgodny z opisem

zakupy: dekoder DVB-T Strong SRT-8105; luty 2013

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 201210 z 21.02.2013

Pozytywne opinie, dodatkowo zainteresowanie potrzebami klienta, a nie tylko chęć sprzedaży. Moje oczekiwania spełnił w 100%

zakupy: Telefon Swissvoice Aeris 126; luty 2013

plusy: Rzetelność, troska o klienta, uprzejmość,idealny kontakt

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWAN rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 172125 z 03.11.2012

pełen profesjonalizm, nie dość, że szybko i sprawnie, to jeszcze podłaczyli i wyjaśnili szczegóły obsługi talefonu

zakupy: telefob Panasonic KX-TG6721PDM; październik 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 137629 z 04.07.2012

Bardzo polecam Sprzedawcę ! Ten sklep jako jedyny miał w ofercie telefon jakim byłem zainteresowany. Trzeba było tylko ustalić kolor aparatu i zakupić. Napisałem krótkiego maila bez większej nadziei na odpowiedź, a tu niespodzianka. Odpowiedź natychmiastowa i nie koniec na tym, to Sprzedawca zadbał o sprowadzenie towaru o czym mnie informował na bieżąco. Wysyłka następnego dnia i towar nienagannie zapakowany dotarł błyskawicznie. Szczególnie miła jest troska o klienta i dbałość o szczegóły transakcji.

zakupy: General Electric CE 28512 telefon bezprzewodowy DECT; lipiec 2012

plusy: Szczególnie miła jest troska o klienta i dbałość o szcze...

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

007 rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 101321 z 23.02.2012

Doskonała obsługa i profesjonalne doradztwo w zakresie wyboru sprzętu oraz szybka dostawa. Polecam

zakupy: Simens AS200; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 95801 z 06.02.2012

Sklep ma przystępne ceny, szybko realizuja zamówienie, moje dane podczas rejestracji sa chronione przez połaczenie szyfrowane. Polecam innym.

zakupy: 13WBTZ; luty 2012

plusy: miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER