Sprzęt telekomunikacyjny.
Sklep CEZARtel.com

Kontakt

tel. 227626291
Kobyłka

Popularne produkty

Telefony bezprzewodowe, Centrale telefoniczne, Telefony przewodowe, Akcesoria, Telefony VoIP, Telefony z sekretarką, Telefony stylowe, Telefaksy, GSM, Bramki VoIP

Popularne marki

Panasonic, Siemens gigaset, Castel, Grandstream, Swissvoice, Slican, Topcom, Platan, Alcatel, Yealink, Aeg, Philips, Kronx, Mobicom, General electric, Goclever

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

CEZARtel.com > Opinie klientów

Sklep CEZARtel.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.04.2010r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Pablo rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 208142 z 26.03.2013

nie skompilowany sposób zakupu i możliwość odbioru osobistego oraz rzetelna informacja o zmianach w realizacji zamówienia

zakupy: telefon dla seniora Swissvoice AERIS 126; marzec 2013

plusy: komunikacja z klientem na każdym etapie realizacji zamów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala N rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 204970 z 11.03.2013

towar dostępny i zgodny z opisem

zakupy: dekoder DVB-T Strong SRT-8105; luty 2013

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 201210 z 21.02.2013

Pozytywne opinie, dodatkowo zainteresowanie potrzebami klienta, a nie tylko chęć sprzedaży. Moje oczekiwania spełnił w 100%

zakupy: Telefon Swissvoice Aeris 126; luty 2013

plusy: Rzetelność, troska o klienta, uprzejmość,idealny kontakt

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWAN rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 172125 z 03.11.2012

pełen profesjonalizm, nie dość, że szybko i sprawnie, to jeszcze podłaczyli i wyjaśnili szczegóły obsługi talefonu

zakupy: telefob Panasonic KX-TG6721PDM; październik 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 137629 z 04.07.2012

Bardzo polecam Sprzedawcę ! Ten sklep jako jedyny miał w ofercie telefon jakim byłem zainteresowany. Trzeba było tylko ustalić kolor aparatu i zakupić. Napisałem krótkiego maila bez większej nadziei na odpowiedź, a tu niespodzianka. Odpowiedź natychmiastowa i nie koniec na tym, to Sprzedawca zadbał o sprowadzenie towaru o czym mnie informował na bieżąco. Wysyłka następnego dnia i towar nienagannie zapakowany dotarł błyskawicznie. Szczególnie miła jest troska o klienta i dbałość o szczegóły transakcji.

zakupy: General Electric CE 28512 telefon bezprzewodowy DECT; lipiec 2012

plusy: Szczególnie miła jest troska o klienta i dbałość o szcze...

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

007 rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 101321 z 23.02.2012

Doskonała obsługa i profesjonalne doradztwo w zakresie wyboru sprzętu oraz szybka dostawa. Polecam

zakupy: Simens AS200; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje CEZARtel.com opinia nr 95801 z 06.02.2012

Sklep ma przystępne ceny, szybko realizuja zamówienie, moje dane podczas rejestracji sa chronione przez połaczenie szyfrowane. Polecam innym.

zakupy: 13WBTZ; luty 2012

plusy: miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER