Dekoracje wnętrz, sztukateria Orac Decor, Exterior, NMC.
Sklep Clusiv.pl

Kontakt

tel. 506 040 797
Bytom

Popularne produkty

Dom & Ogórd > Materiały budowlane, Dom & Ogórd > Dekoracja i wyposażenie, Dom & Ogórd

Popularne marki

Orac decor

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 103
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Clusiv.pl > Opinie klientów

Sklep Clusiv.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2010r i posiada 103 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kamil rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 420150 z 19.09.2017

Szybko i sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem i dobra cena listew. Listwy dobrze wykończone. Polecam

zakupy: listwa przypodłogowa SX137 oraz klej; wrzesień 2017

plusy: Szybka paczka, bo mają produkty od ręki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 420146 z 19.09.2017

Listwy zgodne z opisem i zapewnieniami. Są twarde, białe i bardzo dobrze wykończone. Sklep doradził odpowiednie kleje.Jestem na tak i polecam.

zakupy: mdb155 i px120 plus kleje; wrzesień 2017

plusy: wszystko ok

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419890 z 14.09.2017

Pracownicy Clusiv.pl doskonale współpracują z klientem. Dbają o jakość oferowanych produktów, ułatwiają zakup i maksymalnie skracają czas oczekiwania bo maja produkty na magazynie. Potrzebowałem listwy na już ponieważ montażyści mieli napięte terminy. Współpracuję z nimi od kilku lat i polecam niezdecydowanym:)

zakupy: cokoły oraz kleje; wrzesień 2017

plusy: Dobry produkt i cena.Szybka wysylka

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419886 z 14.09.2017

Obsługa sklepu rewelacyjna. Listwy dostałam bardzo szybko zgodnie z ustaleniami. Produkt wysokiej jakości. Z pewnością wrócę z kolejnym zamówieniem.

zakupy: md002 oraz kleje; wrzesień 2017

plusy: Dobry kontakt, rzetelne informacje zgodne z ofertą

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuza rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419402 z 06.09.2017

Duży profesjonalizm! Szybkość dostawy i dobrze zapakowana przesyłka. Listwy są rewelacyjne, naprawdę piękne, białe i trwałe. Jak dotąd najlepszy produkt jaki znalazłam na rynku. Planuje już kolejny remont z wykorzystaniem profili dekoracyjnych i obudowę drzwi. Pani z obsługi idealnie dopasowała listwy do mojego stylu wnętrza. Dziękuję i pozdrawiam Zuzanna

zakupy: DX157 oraz listwa SX137; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalnie, szybko i tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419398 z 06.09.2017

Duża dostępność produktów od reki oraz szybka przesyłka z dnia na dzień. Możliwość zapłacenia przy odbiorze. Przyjazna obsługa.Szczerze polecam!

zakupy: listwy sufitowe oraz podłogowe SX137; wrzesień 2017

plusy: Dobry kontakt ze sklepem, szybka dostawa

minusy: wszystko na tak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419110 z 31.08.2017

Jestem bardzo zadowolony - szybko, sprawnie, dobry produkt w dobrej cenie, w dodatku ze zrozumiałą instrukcją i propozycją pomocy ze strony sprzedawcy. Zamierzam korzystać w przyszłości z usług clusiv.pl. Polecam.

zakupy: dx121, p8020 oraz kleje; sierpień 2017

plusy: szybka przesyłka, dobrze zapakowana, dobre listwy

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwo rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419106 z 31.08.2017

Pokój w sztukaterii wyszedł bajkowo. Kleje wykorzystywaliśmy te od Państwa - okazały się rewelacyjne. Produkt jest rewelacyjny i z pewnością wrócę z kolejnym pomysłem do zrealizowania. Otrzymałam duże wsparcie i pomoc od personelu sklepu. Wszystko mi dobrano i przeliczono.

zakupy: P8030, Px120 oraz obudowa drzwiowa; sierpień 2017

plusy: Bardzo duża pomoc i zaprojektowanie, szybka dostawa

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419102 z 31.08.2017

Wszystko ok i polecam.Dobra cena i szybka przesyłka.Produkt zgodny z ofertą na stronie.

zakupy: listwa DX157 oraz SX118; sierpień 2017

plusy: Wszystko na najwyższym poziomie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DanielEM rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418906 z 28.08.2017

Wysoka jakość listew oraz obsługi klienta. Dostałem darmową wysyłkę oraz duże wsparcie przy wyborze z tak dłużej oferty produktowej.Polecam

zakupy: cokoły i kleje; sierpień 2017

plusy: Szeroka oferta, darmowa i szybka dostaw.Extra listwy

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DanielEM rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418902 z 28.08.2017

Wysoka jakość listew oraz obsługi klienta. Dostałem darmową wysyłkę oraz duże wsparcie przy wyborze z tak dłużej oferty produktowej.Polecam

zakupy: cokoły i klej; sierpień 2017

plusy: Duży wybór, obniżono mi cenę, szybka dostawa

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418898 z 28.08.2017

Dział obsługi klientów na bardzo wysokim poziomie. Wyczuwa się duża troskę oraz ogromną wiedzę odnośnie produktu i zaangażowanie. Listwy zgodne z opisem.Szybka dostawa materiałów.Bez problemu można domówić jedną listwę.

zakupy: listwy podłogowe oraz kleje; sierpień 2017

plusy: Wszystko szybko i od ręki.Dobra obsługa.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marelna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418662 z 23.08.2017

Kontakt z Panią Moniką to czysta przyjemność, profesjonalne doradztwo, pomocna i bardzo życzliwa osoba. Towar naprawdę świetny. Bardzo szeroka oferta produktowa jak i wiedza z branży. Cieszę się, że trafiłam na ten sklep, na pewno wróce przy kolejnym zamówieniu i będę polecać!Pozdrawiam

zakupy: listwa sufitowa; sierpień 2017

plusy: Dobra obsługa, znajomość produktu, szybka paczka

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seba rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418658 z 23.08.2017

Zakupy przebiegły pomyślnie, dobry kontakt, pomoc przy doborze asortymentu oraz bardzo dobrze zapakowany towar do wysyłki kurierem. Polecam zakupy w tym sklepie!

zakupy: sx137 oraz p8030; sierpień 2017

plusy: Szybki kontakt, produkt od ręki

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418654 z 23.08.2017

Towar został dostarczony na czas i miejsce zgodnie z informacja telefoniczną. Paczka dobrze zapakowana przez dostawcę bez problemu zapłaciłem pobraniem przy odbiorze. Listwy są zgodne z zapewnieniami i ofertą na stronie sklepu. Śmiało polecam, wszystko naprawdę szybko i bezproblemowo.

zakupy: listwa md094; sierpień 2017

plusy: Wszystko ok

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418238 z 17.08.2017

Konkretny partner w interesach, realizujemy z Państwem sporo inwestycji współpracując od kilku lat. Esencja solidności, wzorowe partnerstwo w transakcjach! Profesjonalne podejście do najmniejszej transakcji. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zawsze zgodny z ustaleniami. Naprawdę polecam.

zakupy: listwy sx105, sx118 kleje; lipiec 2017

plusy: Profesjonalna obsługa od początku do końca

minusy: Wszystko na tak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418234 z 17.08.2017

Zamawiałam w sklepie Clusiv już kilkakrotnie. Za każdym razem obsługa klienta była na wysokim poziomie. Szybka dostawa. Towar wysokiej jakości. Polecam

zakupy: listwy przypodłogowe oraz rozety; sierpień 2017

plusy: Dobre doradztwo, szybka przesyłka

minusy: nie ma wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418230 z 17.08.2017

Bardzo pozytywne doświadczenie. Przemiły i szybki kontakt jak również gotowość do rozwiązania problemu z kurierem DPD który akurat w moim przypadku dał plamę na całej linii i to niestety kolejny raz. Za to Clusiv.pl bardzo pomógł doprowadzić do szczęśliwego zakończenia i dostawy towaru. Ode mnie duży PLUS. Polecam.

zakupy: listwy podłogowe; czerwiec 2017

plusy: Zaangażowanie sklepu, szybka dostawa i dobra cena

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 418226 z 17.08.2017

Szczerze polecam!Naprawdę bardzo szybka wysyłka i ekstra listwy. Na początku wybrałam za niski model ale sklep bez problemu pomógł dobrać inne i wymienił mi je na inne. Bardzo dobre podejście do klienta co dzisiaj zdarza się niestety rzadko.Zatem daję piątkę i będę polecać sprzedającego.

zakupy: cokoły i rozety i kleje; lipiec 2017

plusy: Wszystko w porządku, szybko i sprawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417986 z 14.08.2017

Bardzo szybka dostawa, konkretna obsługa bez zbędnych ceregielli:) Towar był następnego dnia po zamówieniu u mnie. Dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem i opisem oraz informacją jaka sklep przekazał.Dziękuję i polecam

zakupy: QL005 oraz MD095; sierpień 2017

plusy: Wszystko poprawnie

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER