Dekoracje wnętrz, sztukateria Orac Decor, Exterior, NMC.
Sklep Clusiv.pl

Kontakt

tel. 506 040 797
Bytom

Popularne produkty

Dom & Ogórd > Materiały budowlane, Dom & Ogórd > Dekoracja i wyposażenie, Dom & Ogórd

Popularne marki

Orac decor

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 115
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Clusiv.pl > Opinie klientów

Sklep Clusiv.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2010r i posiada 115 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Waszka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 423542 z 10.11.2017

Duży wybór produktów za co ogromny plus, nie łatwo wybrać coś samemu ale obsługa sprawdziła się na wysokim poziomie. Znajomość produktu na rynku mają ogromną.Wszystko w porządku zgodnie z umową telefoniczną.Polecam i zapisuję ten sklep w swojej pamięci na długo!

zakupy: portal dekoracyjny, listwy podłoga oraz dekoracje D140, px120; listopad 2017

plusy: pomocny i dobrze zorganizowany

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 423538 z 10.11.2017

Sklep godny polecenia! Świetny kontakt ze sprzedawcą, fachowa pomoc przy wyborze listew przypodłogowych

zakupy: md358; listopad 2017

plusy: Dostępność produkt, ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JaKap rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 423534 z 10.11.2017

Kolejny zakup i kolejny raz wszystko szybko i sprawnie. Rewelacyjna obsługa. Polecam.

zakupy: DX159 i kleje; listopad 2017

plusy: dla mnie wszystko super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422842 z 29.10.2017

Przesyłka dotarła bardzo szybko, była dobrze zapakowana. Listwy są zgodne z opisem na sklepie. Dostałam gratisową wysyłkę.

zakupy: listwa przypodłogowa bodajże dx159; październik 2017

plusy: Dla mnie wszystko w porządku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422838 z 29.10.2017

Przekonała mnie obsługa,towar wysyłany od ręki oraz szybka dostawa zamówienia.Bardzo duży wybór jak się okazało bardzo fajnych i dobrych jakościowo listew.

zakupy: P9010 oraz profil dekoracyjny px103; październik 2017

plusy: Duży wybór i szybka przesyłka bo od ręki

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422358 z 23.10.2017

Właśnie odebrałam przesyłkę i jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się tutaj zamówić produkty. Zamówiony towar jest bardzo dobrej jakości i listwy są zdecydowanie fajniejsze niż dostępne w ogólno budowlanych marketach.Te listwy są twarde i widać ich porządną grubość materiału. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten sklep i oczywiście sprzedawany w nim towar. Zabieramy się dzisiaj za montaż.

zakupy: profil dekoracyjny p9010 oraz podłogowe SX137; październik 2017

plusy: Pomoc przy wyborze listew, dostawa od ręki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422354 z 23.10.2017

Bardzo duży wybór listew oraz profesjonalna pomoc na etapie wyboru produktu. Oczekiwałam dużego wsparcia ponieważ brak mi wyobraźni przestrzennej i potwierdzam, że tutaj naprawdę je otrzymałam od a do z. Listwy są piękne, idealnie wykończone, białe twarde i widać, że jakość jest wysoka.Przesyłka dotarła do mnie bardo szybko i była dobrze zapakowana do wysyłki. Zamawiałam też wskazane kleje montażowe. Z pewnością wrócę do tego sklepu, bo jest warty uwagi.

zakupy: listwy podłogowe oraz ścienne profile px120; październik 2017

plusy: Duży wybór, listwy od ręki, dobra obsługa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422230 z 20.10.2017

Duży wybór i szybka wysyłka zamówienia. Wszystko w porządku zgodnie z umową telefoniczną. Polecam i będę wracał bo sklep zasługuje naprawdę na uwagę!

zakupy: listwy przypodłogowe oraz klej; październik 2017

plusy: duży wybór, doradztwo aaa i paczka gratis:)

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422226 z 20.10.2017

Otrzymałam dużą pomoc przy wyborze listew oraz dobrą cenę. Listwy przyszły bardzo szybko i już mogę cieszyć się nimi. Są bardzo dobrej jakości i cieszę, się że trafiłam do tego sklepu. Bardzo polecam

zakupy: listwa przypodłogowa skośna dx159; październik 2017

plusy: Dobre doradztwo i szybka przesyłka

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marteks rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 421670 z 12.10.2017

Zdecydowanie polecam! Jakość listew jest fenomenalna jak również obsługi klienta nie ma się co zastanawiać nad listwami marketowskimi, naprawdę. Dawno nie spotkałem się z takim zaangażowaniem oraz wiedzą na temat sprzedawanych produktów. Dostałem darmową wysyłkę oraz duże wsparcie przy wyborze z tak dłużej oferty produktowej.

zakupy: SX137 oraz dx157; październik 2017

plusy: Wszystko na tak

minusy: wszystko na tak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Judyta rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 421666 z 12.10.2017

Duże wsparcie i doradztwo przy wyborze listew. Odpowiednio dobrano mi kleje montażowe i wskazano jakimi farbami należy pomalować listwy. Przesyłka dotarła szybko, cala i bezpieczna. Bardzo ładne i trwałe listwy zgodnie z zapewnieniami.

zakupy: listwa sufit i profil dekoracyjny; październik 2017

plusy: Duży wybór i szybka przesyłka

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michał rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 420894 z 02.10.2017

Sklep godny polecenia! Świetny kontakt ze sprzedawcą, fachowa pomoc przy wyborze listew przypodłogowych.

zakupy: sx137; październik 2017

plusy: Sklep godny polecenia! Świetny kontakt ze sprzedawcą, fa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 420890 z 02.10.2017

Bardzo duży wybór naprawdę dobrych jakościowo listew.Zamawiałam już po raz kolejny w tym sklepie i po raz kolejny się nie zawiodłam. Wszystko przyszło na czas i zgodnie z ustaleniami. Przed zamówieniem Pani pomogła mi wybrać ostatecznie produkty i zrobiła to rewelacyjne ponieważ dopasowano mi listwy z rozetami i listwami ściennymi niestety sama nie potrafiłam zdecydować. Otrzymałam wcześniej propozycję próbek do zobaczenia. Zdecydowanie polecam ten sklep.Jest solidny i dba o klienta.

zakupy: profil dekoracyjny bodajrze p8030, Rozeta i listwy podłogowe; październik 2017

plusy: Duży wybór, dobra cena i darmowe próbki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 420886 z 02.10.2017

Duży wybór listew oraz szybka dostawa, ponieważ listwy dotarły do mnie zaraz następnego dnia.Wszystko było dobrze zapakowane i zgodne z otrzymanymi informacjami przed potwierdzeniem zakupów.

zakupy: listwy przypodłogowe oraz klej; październik 2017

plusy: Duży wybór i ogromne zaangażowanie i wiedza

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamil rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 420150 z 19.09.2017

Szybko i sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem i dobra cena listew. Listwy dobrze wykończone. Polecam

zakupy: listwa przypodłogowa SX137 oraz klej; wrzesień 2017

plusy: Szybka paczka, bo mają produkty od ręki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 420146 z 19.09.2017

Listwy zgodne z opisem i zapewnieniami. Są twarde, białe i bardzo dobrze wykończone. Sklep doradził odpowiednie kleje.Jestem na tak i polecam.

zakupy: mdb155 i px120 plus kleje; wrzesień 2017

plusy: wszystko ok

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419886 z 14.09.2017

Obsługa sklepu rewelacyjna. Listwy dostałam bardzo szybko zgodnie z ustaleniami. Produkt wysokiej jakości. Z pewnością wrócę z kolejnym zamówieniem.

zakupy: md002 oraz kleje; wrzesień 2017

plusy: Dobry kontakt, rzetelne informacje zgodne z ofertą

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuza rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419402 z 06.09.2017

Duży profesjonalizm! Szybkość dostawy i dobrze zapakowana przesyłka. Listwy są rewelacyjne, naprawdę piękne, białe i trwałe. Jak dotąd najlepszy produkt jaki znalazłam na rynku. Planuje już kolejny remont z wykorzystaniem profili dekoracyjnych i obudowę drzwi. Pani z obsługi idealnie dopasowała listwy do mojego stylu wnętrza. Dziękuję i pozdrawiam Zuzanna

zakupy: DX157 oraz listwa SX137; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalnie, szybko i tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419398 z 06.09.2017

Duża dostępność produktów od reki oraz szybka przesyłka z dnia na dzień. Możliwość zapłacenia przy odbiorze. Przyjazna obsługa.Szczerze polecam!

zakupy: listwy sufitowe oraz podłogowe SX137; wrzesień 2017

plusy: Dobry kontakt ze sklepem, szybka dostawa

minusy: wszystko na tak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 419110 z 31.08.2017

Jestem bardzo zadowolony - szybko, sprawnie, dobry produkt w dobrej cenie, w dodatku ze zrozumiałą instrukcją i propozycją pomocy ze strony sprzedawcy. Zamierzam korzystać w przyszłości z usług clusiv.pl. Polecam.

zakupy: dx121, p8020 oraz kleje; sierpień 2017

plusy: szybka przesyłka, dobrze zapakowana, dobre listwy

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER