Dekoracje wnętrz, sztukateria Orac Decor, Exterior, NMC.
Sklep Clusiv.pl

Kontakt

tel. 506 040 797
Bytom

Popularne produkty

Dom & Ogórd > Materiały budowlane, Dom & Ogórd > Dekoracja i wyposażenie, Dom & Ogórd

Popularne marki

Orac decor

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 136
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Clusiv.pl > Opinie klientów

Sklep Clusiv.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2010r i posiada 136 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Patka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 453194 z 17.07.2019

Byłam na spotkaniu z Panią obsługującą, zobaczyłam interesujące mnie dekory na miejscu w ich pokazowym biurze. Pani Monika doradziła mi optymalnie jakie listwy wybrać i co i jak połączyć. Do tego szybka wysyłka po wszelkich ustaleniach.Dla mnie same plusy! Rozważam jeszcze kolejny zakup i na pewno w tym sklepie.

zakupy: listwa karniszowa QL046 oraz MDD314; lipiec 2019

plusy: brak

minusy: wszystko przebiegało prawidłowo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lidjak rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 452926 z 09.07.2019

Polecam ten sklep na pewno. Duży wybór listew oraz ogromne wsparcie na etapie wyboru produktów. Dobrze zapakowana przesyłka i szybko dręczona.Towar zgodny z umową i tym co na stronie sklepu.

zakupy: listwy podloga md008, ścienne dekory inne; lipiec 2019

plusy: Duży wybór, ogromna pomoc i pełna oferta i dostępność

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sabendis rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 452922 z 09.07.2019

Duży wybór listew oraz szybka realizacja.

zakupy: Ql086 oraz MDC 236 profil dekoracyjny na ściany; lipiec 2019

plusy: duże wsparcie sprzedającego, szybka bezpieczna paczka

minusy: jak dla mnie, absolutnie wszystko na duży plus

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sura rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 452550 z 18.06.2019

Duży wybór listew i wysyłka od ręki. Wszystko szybko dojechało i listwy spełniają moje oczekiwania w stu procentach. Listwy są idealnie gładkie i i białe. Piękne! Polecam niezdecydowanym i będę powracać to sklep na wysokim poziomie jakich mało.

zakupy: listwy sx137, md016 oraz karniszowe QL nie pamiętam modelu; czerwiec 2019

plusy: szybka dostawa i od reki

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Samal rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 452546 z 18.06.2019

Bardzo duży wybór listew oraz szybka wysyłka zamówienia za co ogromny plus!! Najpierw dostałam próbki na tym mi zależało aby przymierzyć u siebie w mieszkaniu. Profesjonalne doradztwo przed zamówieniem Pani pomogła w załatwieniu montażysty wybranych paneli dekoracyjnych i listew. Wykonawca pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona bo produkt jest wysokiej jakości wygląda bardzo ładnie we wnętrzu.Sklep spełnia moje wszelkie oczekiwania. Polecam!

zakupy: panele ścienne i listwy; czerwiec 2019

plusy: duże wsparcie, szybka paczka

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 452334 z 06.06.2019

Bardzo sprawna realizacja zamówienia, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, dobra jakość produktu i zgodność z tym, co w internecie. Polecam z czystym sumieniem

zakupy: Listwy karniszowej; czerwiec 2019

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barbara rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 451738 z 10.05.2019

Zobaczyłam dekory na żywo w tzw.show romie i sprzedający wszystko mi wytłumaczył oraz bardzo profesjonalnie doradził Listwy dostałam od ręki po opłaceniu przelewu akurat mnie odpowiadała taka forma rozliczenia. Będę polecać

zakupy: md011; kwiecień 2019

plusy: duże wsparcie, szybka dostawa, bezpieczna przesyłka

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikas rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 440930 z 01.10.2018

Produkt bardzo dobrej jakości. Pani sprzedająca dokładnie wszystko mi pomierzyła co pozwoliło mi na łatwiejsze podjęcie decyzji przy wyborze listew. Paczka doszła expresowo dobrze zapakowana. Stanisław

zakupy: listwy cokołowe; lipiec 2018

plusy: Szybkość obsługi, dostępność listew

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikas rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 440926 z 01.10.2018

Produkt bardzo dobrej jakości. Pani sprzedająca dokładnie wszystko mi pomierzyła co pozwoliło mi na łatwiejsze podjęcie decyzji przy wyborze listew. Paczka doszła expresowo dobrze zapakowana. Stanisław

zakupy: listwy cokołowe; lipiec 2018

plusy: Szybkość obsługi, dostępność listew

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klientka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 440922 z 01.10.2018

profesjonalna obsługa, Pani bardzo pomocna, zaangażowana, poświęci tyle czasu na klienta ile klient potrzebuje, polecam zakupy w tym sklepie, pozdrawiam

zakupy: sx118, cx106; sierpień 2018

plusy: Szybkość obsługi, wysyłki jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stały klinet rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 434858 z 16.05.2018

Polecam, zawsze korzystam z tego sklepu, bardzo profesjonalna obsługa, Pani przez telefon poświęci tyle czasu ile klient potrzebuje, doradzi, poszuka innych rozwiązań, zamówienie otrzymuję w ciągu 2 dni, super

zakupy: cokoły podłogowe oraz kleje; maj 2018

plusy: Duży wybór produktów, wysoka jakość listew i obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

megi rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 434854 z 16.05.2018

Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Z takim zaangażowaniem i opieka klienta nigdzie się jeszcze nie spotkałam.

zakupy: profile dekoracyjne; maj 2018

plusy: Doradztwo na wysokim poziomie, dostępność i szybkość.

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barzet rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 431802 z 20.03.2018

Serdecznie polecam zakupy w sklepie internetowym clusiv.pl. Produkty przeze mnie zamówione najwyższej jakości. Dokładnie takie jakich oczekiwałam. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem, który pomógł mi rozwiać wszelkie wątpliwości oraz doradzić. Polecam !

zakupy: listwy podłogowe, karniszowe mardom i kleje; marzec 2018

plusy: duże wsparcie, szybka dostawa, bezpieczna paczka

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 431798 z 20.03.2018

Kolejny raz zamawiałem sztukaterie i kolejny raz zostałem bardzo milo zaskoczony profesjonalizmem firmy Clusiv. Polecam i wiem ze Państwo będziecie zadowoleni. Jakość produktów tak jak obsługa-rewelacyjna :-)

zakupy: listwy podłogowe, profilowe i klej; marzec 2018

plusy: szybkość wysyłki, bardzo dobra znajomość produktów

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sijka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 429886 z 19.02.2018

Zależało mi na szybkiej dostawie i pomocy ze strony sklepu. Listwy przyszły następnego dnia po zamówieniu. Są piękne, białe i trwałe, jeszcze je końcowo pomaluję a efekt już jest rewelacyjny. Polecam każdemu!

zakupy: profil dekoracyjny, listwy podłoga oraz panel ścienny d504; luty 2018

plusy: ok

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magi rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 429882 z 19.02.2018

Szybka dostawa zamówienia i bardzo dobre doradztwo ze strony sklepu. Listwy naprawdę pierwsza klasa zatem z pewnością wrócę z kolejnym zamówieniem. Pani sprzedająca doradziła mi idealnie. Listwy komponują się z moim wnętrzem tak jakbym mogła sobie to wymarzyć.

zakupy: px120 oraz C217; luty 2018

plusy: wszystko super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

spart rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 425814 z 14.12.2017

Sklep oferuje dużą pomoc w wyborze listew oraz dostałam darmowe próbki przed zakupem. Duży wybór.Jestem na tak i szczerze polecam a jestem wymagającym klientem czego Pani obsługująca miała okazję doświadczyć!

zakupy: listwy sufit GP oraz podłoga; grudzień 2017

plusy: Wszystko na tak

minusy: wszystko na tak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleks rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 425810 z 14.12.2017

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam. Bardzo dobra jakość listew.

zakupy: listwy przypodłogowe, dekoracyjne oraz klej; grudzień 2017

plusy: ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleks rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 425806 z 14.12.2017

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam. Bardzo dobra jakość listew.

zakupy: listwy przypodłogowe, dekoracyjne oraz klej; grudzień 2017

plusy: ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 424886 z 29.11.2017

Towar zgodny z opisem oraz zapewnieniami sklepu. Listwy bardzo ładne, twarde i naprawdę warte zastosowania. Dostałam dobrą cenę i szybko otrzymałam opłacone produkty, czekałam co prawda kilka dni jednak tylko dlatego, że wybrałam listwy malowane specjalną farbą, takie listwy wykończone farbą tzw.premium i są okey.Polecam

zakupy: md018; listopad 2017

plusy: Wszystko jak dla mnie doskonałe, wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER