Dekoracje wnętrz, sztukateria Orac Decor, Exterior, NMC.
Sklep Clusiv.pl

Kontakt

tel. 506 040 797
Bytom

Popularne produkty

Dom & Ogórd > Materiały budowlane, Dom & Ogórd > Dekoracja i wyposażenie, Dom & Ogórd

Popularne marki

Orac decor

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 129
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Clusiv.pl > Opinie klientów

Sklep Clusiv.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2010r i posiada 129 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

mikas rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 440930 z 01.10.2018

Produkt bardzo dobrej jakości. Pani sprzedająca dokładnie wszystko mi pomierzyła co pozwoliło mi na łatwiejsze podjęcie decyzji przy wyborze listew. Paczka doszła expresowo dobrze zapakowana. Stanisław

zakupy: listwy cokołowe; lipiec 2018

plusy: Szybkość obsługi, dostępność listew

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikas rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 440926 z 01.10.2018

Produkt bardzo dobrej jakości. Pani sprzedająca dokładnie wszystko mi pomierzyła co pozwoliło mi na łatwiejsze podjęcie decyzji przy wyborze listew. Paczka doszła expresowo dobrze zapakowana. Stanisław

zakupy: listwy cokołowe; lipiec 2018

plusy: Szybkość obsługi, dostępność listew

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klientka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 440922 z 01.10.2018

profesjonalna obsługa, Pani bardzo pomocna, zaangażowana, poświęci tyle czasu na klienta ile klient potrzebuje, polecam zakupy w tym sklepie, pozdrawiam

zakupy: sx118, cx106; sierpień 2018

plusy: Szybkość obsługi, wysyłki jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stały klinet rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 434858 z 16.05.2018

Polecam, zawsze korzystam z tego sklepu, bardzo profesjonalna obsługa, Pani przez telefon poświęci tyle czasu ile klient potrzebuje, doradzi, poszuka innych rozwiązań, zamówienie otrzymuję w ciągu 2 dni, super

zakupy: cokoły podłogowe oraz kleje; maj 2018

plusy: Duży wybór produktów, wysoka jakość listew i obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

megi rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 434854 z 16.05.2018

Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Z takim zaangażowaniem i opieka klienta nigdzie się jeszcze nie spotkałam.

zakupy: profile dekoracyjne; maj 2018

plusy: Doradztwo na wysokim poziomie, dostępność i szybkość.

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barzet rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 431802 z 20.03.2018

Serdecznie polecam zakupy w sklepie internetowym clusiv.pl. Produkty przeze mnie zamówione najwyższej jakości. Dokładnie takie jakich oczekiwałam. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem, który pomógł mi rozwiać wszelkie wątpliwości oraz doradzić. Polecam !

zakupy: listwy podłogowe, karniszowe mardom i kleje; marzec 2018

plusy: duże wsparcie, szybka dostawa, bezpieczna paczka

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 431798 z 20.03.2018

Kolejny raz zamawiałem sztukaterie i kolejny raz zostałem bardzo milo zaskoczony profesjonalizmem firmy Clusiv. Polecam i wiem ze Państwo będziecie zadowoleni. Jakość produktów tak jak obsługa-rewelacyjna :-)

zakupy: listwy podłogowe, profilowe i klej; marzec 2018

plusy: szybkość wysyłki, bardzo dobra znajomość produktów

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sijka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 429886 z 19.02.2018

Zależało mi na szybkiej dostawie i pomocy ze strony sklepu. Listwy przyszły następnego dnia po zamówieniu. Są piękne, białe i trwałe, jeszcze je końcowo pomaluję a efekt już jest rewelacyjny. Polecam każdemu!

zakupy: profil dekoracyjny, listwy podłoga oraz panel ścienny d504; luty 2018

plusy: ok

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magi rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 429882 z 19.02.2018

Szybka dostawa zamówienia i bardzo dobre doradztwo ze strony sklepu. Listwy naprawdę pierwsza klasa zatem z pewnością wrócę z kolejnym zamówieniem. Pani sprzedająca doradziła mi idealnie. Listwy komponują się z moim wnętrzem tak jakbym mogła sobie to wymarzyć.

zakupy: px120 oraz C217; luty 2018

plusy: wszystko super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

spart rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 425814 z 14.12.2017

Sklep oferuje dużą pomoc w wyborze listew oraz dostałam darmowe próbki przed zakupem. Duży wybór.Jestem na tak i szczerze polecam a jestem wymagającym klientem czego Pani obsługująca miała okazję doświadczyć!

zakupy: listwy sufit GP oraz podłoga; grudzień 2017

plusy: Wszystko na tak

minusy: wszystko na tak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleks rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 425810 z 14.12.2017

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam. Bardzo dobra jakość listew.

zakupy: listwy przypodłogowe, dekoracyjne oraz klej; grudzień 2017

plusy: ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleks rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 425806 z 14.12.2017

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam. Bardzo dobra jakość listew.

zakupy: listwy przypodłogowe, dekoracyjne oraz klej; grudzień 2017

plusy: ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 424886 z 29.11.2017

Towar zgodny z opisem oraz zapewnieniami sklepu. Listwy bardzo ładne, twarde i naprawdę warte zastosowania. Dostałam dobrą cenę i szybko otrzymałam opłacone produkty, czekałam co prawda kilka dni jednak tylko dlatego, że wybrałam listwy malowane specjalną farbą, takie listwy wykończone farbą tzw.premium i są okey.Polecam

zakupy: md018; listopad 2017

plusy: Wszystko jak dla mnie doskonałe, wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 424882 z 29.11.2017

Polecam produkty oraz sprzedającego. Wszystko dotarło bardzo szybko zaraz po zamówieniu. Dobrze zapakowane i zgodne z umową.Jestem zadowolona.

zakupy: listwy podłoga i kleje montażowe; listopad 2017

plusy: nie mam zastrzeżen

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waszka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 423542 z 10.11.2017

Duży wybór produktów za co ogromny plus, nie łatwo wybrać coś samemu ale obsługa sprawdziła się na wysokim poziomie. Znajomość produktu na rynku mają ogromną.Wszystko w porządku zgodnie z umową telefoniczną.Polecam i zapisuję ten sklep w swojej pamięci na długo!

zakupy: portal dekoracyjny, listwy podłoga oraz dekoracje D140, px120; listopad 2017

plusy: pomocny i dobrze zorganizowany

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 423538 z 10.11.2017

Sklep godny polecenia! Świetny kontakt ze sprzedawcą, fachowa pomoc przy wyborze listew przypodłogowych

zakupy: md358; listopad 2017

plusy: Dostępność produkt, ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JaKap rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 423534 z 10.11.2017

Kolejny zakup i kolejny raz wszystko szybko i sprawnie. Rewelacyjna obsługa. Polecam.

zakupy: DX159 i kleje; listopad 2017

plusy: dla mnie wszystko super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422842 z 29.10.2017

Przesyłka dotarła bardzo szybko, była dobrze zapakowana. Listwy są zgodne z opisem na sklepie. Dostałam gratisową wysyłkę.

zakupy: listwa przypodłogowa bodajże dx159; październik 2017

plusy: Dla mnie wszystko w porządku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422838 z 29.10.2017

Przekonała mnie obsługa,towar wysyłany od ręki oraz szybka dostawa zamówienia.Bardzo duży wybór jak się okazało bardzo fajnych i dobrych jakościowo listew.

zakupy: P9010 oraz profil dekoracyjny px103; październik 2017

plusy: Duży wybór i szybka przesyłka bo od ręki

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 422358 z 23.10.2017

Właśnie odebrałam przesyłkę i jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się tutaj zamówić produkty. Zamówiony towar jest bardzo dobrej jakości i listwy są zdecydowanie fajniejsze niż dostępne w ogólno budowlanych marketach.Te listwy są twarde i widać ich porządną grubość materiału. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten sklep i oczywiście sprzedawany w nim towar. Zabieramy się dzisiaj za montaż.

zakupy: profil dekoracyjny p9010 oraz podłogowe SX137; październik 2017

plusy: Pomoc przy wyborze listew, dostawa od ręki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER