Dekoracje wnętrz, sztukateria Orac Decor, Exterior, NMC.
Sklep Clusiv.pl

Kontakt

tel. 506 040 797
Bytom

Popularne produkty

Dom & Ogórd > Materiały budowlane, Dom & Ogórd > Dekoracja i wyposażenie, Dom & Ogórd

Popularne marki

Orac decor

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 84
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Clusiv.pl > Opinie klientów

Sklep Clusiv.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2010r i posiada 84 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417986 z 14.08.2017

Bardzo szybka dostawa, konkretna obsługa bez zbędnych ceregielli:) Towar był następnego dnia po zamówieniu u mnie. Dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem i opisem oraz informacją jaka sklep przekazał.Dziękuję i polecam

zakupy: QL005 oraz MD095; sierpień 2017

plusy: Wszystko poprawnie

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417982 z 14.08.2017

Zamówiłam najpierw próbki pomimo wcześniej mi przekazanych wielu przydatnych informacji udzielonych przez sprzedawcę. Chciałam dotknąć materiałów z jakich są listwy które chciałam wybrać z małżonkiem.Listwy są zgodne z ofertą, opisem. zostały już zamontowane i prezentują się idealnie.To naprawdę wyróżniające się na rynku listwy. Warte swojej ceny są bardzo twarde, trwałe i białe zgodnie z informacją ze sklepu. Na pewno powrócę po inne produkty z tego sklepu bo bardzo odpowiada mi styl oferowany przez te produkty.

zakupy: profile dekoracyjne, podłogowe i do zabudowy; sierpień 2017

plusy: Duży wybór i ogromne zaangażowanie i wiedza

minusy: wszystko na tak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ElwirKa rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417978 z 14.08.2017

Duży wybór listew i szybka wysyłka. Zawsze otrzymuję dobrą cenę dlatego zamawiam w tym sklepie od lat. Pani pomogła mi również w dobraniu proporcji przy montażu paneli i listew do obudowy drzwiowych. Zawsze jestem jednakowo profesjonalnie potraktowana zatem wiem, że to nie przypadek kwestia obsługi w tym sklepie. Zamawiam już kolejny raz i polecam wszystkim niezdecydowanym.

zakupy: listwy sx138, dx119 oraz sx165; sierpień 2017

plusy: Duży wybór i dobra obsługa, to ważne w tej branży.

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417858 z 10.08.2017

Duży wybór produktów i szybka wysyłka. Dobry i szybki kontakt ze sklepem. Miałam na bieżąco informacje na jakim etapie jest moje zamówienie co uznaję za duży plus. Pomimo małego zamówienia, bo było to tylko parę listew dostałam fajna cenę i dzięki temu przekonałam się do produktu na przyszłość oraz do sprzedającego. Polecam naprawdę bezpieczny sklep.

zakupy: listwa FL2; sierpień 2017

plusy: Dobry kontakt i szybka wysyłka

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KrzysztofSz rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417666 z 08.08.2017

Oferta sklepu jest bardzo szeroka a teraz już wiem, że produkty są wysokiej jakości zgodnie z zapewnieniami sprzedającego. Towar dostarczony na czas i miejsce. Paczka z przesyłką była bezpiecznie zapakowana przez dostawcę i została dostarczona bez żadnych uszkodzeń w transporcie co jest ważne. Litwy zostały już zamontowane i prezentują się bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolony z wyboru!Polecam!

zakupy: MD095 listwa przypodłogowa i kleje; sierpień 2017

plusy: Szybki kontakt i wysyłka od ręki.Dobra cena

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seba rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417662 z 08.08.2017

Zakupy przebiegły pomyślnie, dobry kontakt, pomoc przy doborze asortymentu oraz bardzo dobrze zapakowany towar do wysyłki kurierem. Polecam zakupy w tym sklepie!

zakupy: Listwa C356 oraz klej; czerwiec 2017

plusy: Wszystko ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegosz rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417658 z 08.08.2017

Wykańczałem dość nietypowe wnętrze w którym chciałem wykorzystać sztukaterię nie mając zbyt wiedzy na ten temat. Pani z obsługi przesłała mi po wszelkich ustaleniach i poznaniu moich preferencji pakiet próbek wraz z katalogami, które byłyby najkorzystniejsze dla mojego wnętrza. Widać, że osoba z obsługi sklepu ma doświadczenie w tej branży ponieważ wszystkie propozycje okazały się trafione. Doradzono mi również bardzo dobre kleje i farbę do wykończenia listew. Efekt końcowy jest rewelacyjny a jestem estetą. Polecam niezdecydowanym przy wyborze listew wykończeniowych.

zakupy: listwy przypodłogowe SX105, rozety oraz profile do ramek; sierpień 2017

plusy: Szybki kontakt i dostawa.Dobra cena

minusy: nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417654 z 08.08.2017

Przesyłkę otrzymałam dziś i jestem bardzo zadowolona że zdecydowałam się tutaj zamówić produkty. Zamówiony towar jest bardzo dobrej jakości. Przyznam, że nie spodziewałam się aż tak dobrego efektu. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten sklep i oczywiście sprzedawany w nim towar. Serdecznie pozdrawiam z pewnością wrócę po kolejne modele listew ponieważ efekt po montażu jest zniewalający.

zakupy: listwy CX106 oraz przypodłogowe; sierpień 2017

plusy: Sprzedawcy w sklepie są rewelacyjni.Dużo produktów

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417518 z 06.08.2017

Bardzo serdecznie polecam, dostawa zaraz na drugi dzień po zamówieniu. Bardzo dobrze zapakowane listwy i rozeta.

zakupy: Listwa Md8300 oraz R07; sierpień 2017

plusy: Dobry kontakt i profesjonalna obsługa, doradzają

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417514 z 06.08.2017

Ogólnie nie lubię robić zakupów w sklepach internetowych ale ten sklep spełnił moje oczekiwania i z pewnością do niego wrócę i będę śmiało polecać!Obsługa doradziła jakie listwy i kleje wybrać. Rozwiała również wiele moich wątpliwości co do wyboru produktu. Miałam ze sklepem naprawdę bardzo dobry i ciągły kontakt potwierdzający, że moje zamówienie jest obsługiwane i wysyłane. więc nie bałam się zapłacić przy odbiorze. Bardzo duży wybór jak się okazało świetnych listew. Polecam!

zakupy: listwy panelowe i podłogowe; czerwiec 2017

plusy: Wszystko super i szybka wysyłka

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417238 z 01.08.2017

Jestem bardzo mile zaskoczony troską o klienta, przy wysypie sklepów w internecie ciężko o dobrą obsługę. Zostałem potraktowany naprawdę profesjonalnie chodź zamawiałem naprawdę nie wiele. Obsługa doradziła mi bardzo kompetentnie i szybko przesłała zamówione produkty.

zakupy: listwy dekoracyjne px120; czerwiec 2017

plusy: Dobre produkty i ceny. Obsługa rewelacja

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417234 z 01.08.2017

Obsługa sklepu bardzo kompetentna, wyjaśniła mi wiele rzeczy i pomogła wybrać ciekawe listwy spośród szerokiej oferty jaką tutaj znalazłam. Dostałam dobrą cenę i za przesyłkę nie płaciłam pomimo, że płaciłam za towar przy odbiorze w dzień dostawy. Często w innych sklepach dopłacałam. Bardzo piękne listwy. Planuję kolejne wnętrze do remontu i już wiem, że z pewnością zamówię kolejne własnie tutaj.

zakupy: listwy podłogowe, profilowe; lipiec 2017

plusy: Duży wybór, listwy od ręki, dobra obsługa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zakl1000 rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 417214 z 01.08.2017

w poszukiwaniu listew przypodłogowych trafiłam na Państwa stronę.Po nawiązaniu kontaktu mailowego otrzymałam kilka propozycji które zostały dostosowane do moich oczekiwań. Profesjonalna obsługa i doradztwo sprawiło, że zakupiłam produkt, który spełnił moje oczekiwania.Listwy które zakupiłam to jest to czego oczekiwałam: bardzo ładnie się prezentują a ponadto tak jak w opisie są odporne na uszkodzenia.

zakupy: listwy przypodłogow FD2 NMC Walistyl data zakupu marzec 2016; wrzesień 2016

plusy: profesjonalna obsługa, oferowany towar odpowiada opisowi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 416994 z 28.07.2017

Super opisane większość produktów z oferty, bardzo fajna strona duży wybór. Szybki kontakt ze sklepem Pani na bieżąco zadzwoniła do mnie poinformować mnie w jakim czasie zostanie zrealizowana przesyłka. Wszystko dobrze zapakowane i szybko przyszło tak jak sklep obiecał. Z pewnością sklep ten pozostanie moim ulubionym!

zakupy: DX159 i kleje; lipiec 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sklepem, profesjonalizm.

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 416990 z 28.07.2017

Duży wybór listew oraz szybka wysyłka zamówienia. Najpierw dostałam próbki i wszelkie niezbędne materiały przed zamówieniem. Profesjonalne doradztwo przed zamówieniem i pomoc w załatwieniu montażysty wybranych paneli i listew. Jestem bardzo zadowolona bo produkt jest wysokiej jakości sklep spełnia moje oczekiwania. Polecam!

zakupy: panele ścienne i listwy przypodłogowe sx138; lipiec 2017

plusy: Profesjonalnie i szybko

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agatta rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 416806 z 26.07.2017

Bardzo cieszę się, że natrafiłam na tak profesjonalny sklep. Widać, że osoba z obsługi zna się na rzeczy. Pani potrafiła rozwiać wszystkie moje wątpliwości odnośnie montażu i zastosowania produktów a mają ich bardzo dużo w ofercie. Dlatego nie bałam się zaczekać po opłaceniu zamówienia na dostawę mojego produktu, bo zamówiłam listwy które były sprowadzane specjalnie dla mnie i rozety które wysłano mi od ręki. Śmiało polecam, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Rozety i listwy C341; lipiec 2017

plusy: Pomoc przy wyborze, szybka przesyłka.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 416802 z 26.07.2017

Polecam wszystko od reki i szybko wysyłane. Dostałem wysyłkę gratis pomimo małej kwoty zamówienia.

zakupy: cokoły i klej; lipiec 2017

plusy: Wszystko super

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agmieszka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 416798 z 26.07.2017

Zamówienie listew zrealizowane bardzo szybko. Dostawa bezproblemowa, praktycznie z dnia na dzień towar był u nas. Wykańczaliśmy z mężem apartament na wynajem oraz swoją sypialnie dla sprawdzenia efektu. Pani bardzo profesjonalnie nam doradziła jakie listwy wybrać, jak je zamontować aby było ładnie i proporcjonalnie. Wskazała wiele możliwości jakie dawały wybrane przez nas listwy. Doradziła odpowiednie farby do wykończenia. Szczerze polecamy i z pewnością wrócimy przy kolejnym remoncie w naszych pieleszach.

zakupy: FD1 listwa podłoga oraz profiel do ramek; lipiec 2017

plusy: Duży wybór, dobra pomoc, wszystko od ręki

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażka rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 416690 z 25.07.2017

Zamówienie dotarło bardzo szybko zgodnie z umową. Listwy bezpiecznie zapakowane. Bardzo ładne i trwałe zgodnie z zapewnieniami. Obsługa dobrała odpowiednie ilości listew i kleju na wskazane pomieszczenia. Doradziła też sposób malowania listew.

zakupy: WD3 oraz FD1 listwa wielofunkcyjna; lipiec 2017

plusy: Duży wybór, szybka dostawa gratis

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaG rekomenduje Clusiv.pl opinia nr 416610 z 24.07.2017

Duży wybór naprawdę świetnych jakościowo listew.Absolutnie nie poszukuje już innego produktu na przyszłość. Listwy są bardzo ładne, twarde i trwałe. Ekskluzywnie wykończone, zdecydowanie polecam!To kolejne zamówienie w tym sklepie.Naprawdę fajny sklep godny polecenia!

zakupy: CX107, CX110 i px144; lipiec 2017

plusy: Dobry produkt, gratis wysyłka i szybkość

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER