Akcesoria dekoracyjne na urodziny, narodziny, roczek, party, wesela, śluby oraz zabawki.
Sklep Partyshop Congee.pl

Kontakt

tel. 795436731
Szczecin

Popularne produkty

URODZINY, PARTY, PRZEBRANIA, BALONY, WESELE, ŚLUB, HALLOWEEN, BOŻE NARODZENIE I MIKOŁAJKI, ŚWIECZKI i FONTANNY URODZINOWE, ROCZEK, NARODZINY, ZABAWKI, SYLWESTER

Popularne marki

Amscan, Ap, Go, Unique, Gam, Procos, Rubies, Modew, Dp, Gu, Carnival, Fol, F f, Ar, Mode, Tg, Ep, Kin, Kal, Aks, Tam, Mark, Yiwu zp crafts factory, Prem, Fso, Belball

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 144
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Partyshop Congee.pl > Opinie klientów

Sklep Partyshop Congee.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  87% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.04.2010r i posiada 147 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwia rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 420694 z 27.09.2017

Super sklep fajny towar szybka dostawa perfekcyjna obsługa.Polecam

zakupy: Zaproszenie na 18 z koperta; wrzesień 2017

plusy: Super

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 339721 z 21.04.2015

Sklep posiada szeroki asortyment, sporo promocji, dobre ceny. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: dekoracje wielkanocne, balony, organze; luty 2015

plusy: szybka pomoc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ost rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 337985 z 07.04.2015

Dobra jakość elementów i obsługi. Wszystko Ok

zakupy: Dekoracja urodzinowe; maj 2014

plusy: Dobra jakość elementów i obsługi. Wszystko Ok

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 322917 z 13.12.2014

Sklep spełnił w pełni moje oczekiwania

zakupy: korony; grudzień 2014

plusy: kontaktowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 308129 z 28.08.2014

było w nim to czego szukałem

zakupy: Balony czarne lateksowe; sierpień 2014

plusy: szybka realizacja i wysyłka

minusy: mógłby być większy asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

floress rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 307165 z 21.08.2014

Spory wybór gadżetów do zorganizowania imprezy dla dzieci, ceny przystępne i szybka wysyłka. Jak najbardziej polecam.

zakupy: zestaw urodzinowy Cars; kwiecień 2014

plusy: szybka wysyłka, duży wybór, przystępne ceny

minusy: słaby opis produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 307121 z 21.08.2014

Wybrała ten sklep, ponieważ ma sporo gadżetów na przyjęcia dla dzieci w dobrej cenie i dobrej jakości.

zakupy: zestaw urodzinowy Myszka Minnie; sierpień 2014

plusy: szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PlacFantazja rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 306581 z 20.08.2014

Profesjonalnie, sprawnie i szybko! Nie mam żadnych zastrzeżeń i z przyjemnością zrobię tu ponowne zakupy!

zakupy: kubeczki, talerzyki; lipiec 2014

plusy: profesjonalizm pod każdym względem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 306145 z 18.08.2014

Za każdym razem usługa wykonana jest profesjonalnie. Towar zgodnie z zamówieniem prawidłowo zapakowany. Przesyłka dociera zawsze na czas. Bardzo gotrąco polecam!

zakupy: ozdoby urodzinowe; sierpień 2014

plusy: bardzo duży asortyment,niskie ceny

minusy: brak oddziału w Szczecinie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 303689 z 31.07.2014

Duży asortyment, miła obsługa, błyskawiczna przesyła, przystępne ceny - POLECAM!

zakupy: tuby konfetti; lipiec 2014

plusy: błyskawicxzna wysyłka, miła obsługa, dobre ceny

minusy: brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martina rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 302937 z 26.07.2014

Najlepszy sklep i hurtownia. Najlepsze ceny. Wysyłka ekspresowa na dodatek kontakt z klientem rewelacyjny. Już niebawem kolejne zamówienie;D

zakupy: balony, konfetti i wiele innych; lipiec 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 301473 z 16.07.2014

Gorąco Polecam "Congee.pl" - produkty są zgodne z ofertą, wszystko dotarło w ekspresowym tempie, wspaniały kontakt z działem obsługi. Daje 10/10 punktów!

zakupy: Dekoracje urodzinowe; lipiec 2014

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 301321 z 16.07.2014

Tanio, szybko i pewnie. Polecam

zakupy: lampiony; lipiec 2014

plusy: blyskawiczna realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kejt rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 300709 z 11.07.2014

towar zgodny z opisem , szybki kontakt oraz błyskawiczna realizacja zamówień . gorąco polecam sklep na 6

zakupy: spraye do włosów, świecące bransoletki; lipiec 2014

plusy: szybko sprawnie nic dodać nic ująć

minusy: chyba brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 299573 z 04.07.2014

Fantastyczny,przemiły kontakt rzadko spotykany,błyskawiczna przesyłka,jakośc produktów doskonała i naprawdę duży wybór.Ceny bardzo konkurencyjne.Na pewno ponownie skorzystam.Polecam

zakupy: balony, dekoracja wisząca, słomki, serwetk; czerwiec 2014

plusy: przemiły kontakt,duży wybór dekoracji,konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 298161 z 25.06.2014

Bardzo szeroki wybór efektownych i niedrogich towarów, szybka wysyłka, żadnych problemów. Polecam!

zakupy: Balony lateksowe duże - 12 cali - red -; czerwiec 2014

plusy: dobre ceny, terminowość, szeroki wybór produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inez rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 297665 z 23.06.2014

Sklep wybrałam, bo miał największą ofertę potrzebną na przyjęcie urodzinowe dla mojego synka. Zdecydowanie polecam sprzedawcę - jestem bardzo zadowolona z zamówienia.

zakupy: balony, napis urodzinowy, świeczki; czerwiec 2014

plusy: szybka realizacja, szeroka oferta, dobra jakość

minusy: zdecydowanie brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zoska9 rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 296477 z 15.06.2014

Duzy wybór asortymentu i dobre ceny ;) gorąco polecam!!!!

zakupy: Gadżety urodzinowe; czerwiec 2014

plusy: Profesjonalna i szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka22 rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 295049 z 06.06.2014

Ma jedne z niższych cen wśród tego typu sklepów i naprawdę duży wybór produktów. Za każdym razem spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Gadżety urodzinowe; maj 2014

plusy: niskie ceny, duży wybór

minusy: czasem są braki na magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiakbk rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 294517 z 03.06.2014

Już raz kupowałam i byłam bardzo zadowolona i tym razem opinia potwierdziła się

zakupy: świeczki, serwetki, baner, balony; czerwiec 2014

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER