Akcesoria dekoracyjne na urodziny, narodziny, roczek, party, wesela, śluby oraz zabawki.
Sklep Partyshop Congee.pl

Kontakt

tel. 795436731
Szczecin

Popularne produkty

AKCESORIA IMPREZOWE, URODZINY, PARTY, BALONY, WESELE, ŚLUB, HALLOWEEN, PRZEBRANIA, BOŻE NARODZENIE I MIKOŁAJKI, WIELKANOC, ZABAWKI, ROCZEK, NARODZINY, Kategoria tymczasowa

Popularne marki

Party deco, Amscan, Go, Unique, Gu, Dp, Gam, Partyshow, Modew, Fol, Procos disney, Rubies, Belball, Boland, Tg, Gmr, Flx, Carnival, Procos non-disney, Qlx, Pol

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 144
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Partyshop Congee.pl > Opinie klientów

Sklep Partyshop Congee.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.04.2010r i posiada 147 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwia rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 420694 z 27.09.2017

Super sklep fajny towar szybka dostawa perfekcyjna obsługa.Polecam

zakupy: Zaproszenie na 18 z koperta; wrzesień 2017

plusy: Super

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 339721 z 21.04.2015

Sklep posiada szeroki asortyment, sporo promocji, dobre ceny. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: dekoracje wielkanocne, balony, organze; luty 2015

plusy: szybka pomoc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ost rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 337985 z 07.04.2015

Dobra jakość elementów i obsługi. Wszystko Ok

zakupy: Dekoracja urodzinowe; maj 2014

plusy: Dobra jakość elementów i obsługi. Wszystko Ok

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 322917 z 13.12.2014

Sklep spełnił w pełni moje oczekiwania

zakupy: korony; grudzień 2014

plusy: kontaktowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 308129 z 28.08.2014

było w nim to czego szukałem

zakupy: Balony czarne lateksowe; sierpień 2014

plusy: szybka realizacja i wysyłka

minusy: mógłby być większy asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

floress rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 307165 z 21.08.2014

Spory wybór gadżetów do zorganizowania imprezy dla dzieci, ceny przystępne i szybka wysyłka. Jak najbardziej polecam.

zakupy: zestaw urodzinowy Cars; kwiecień 2014

plusy: szybka wysyłka, duży wybór, przystępne ceny

minusy: słaby opis produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 307121 z 21.08.2014

Wybrała ten sklep, ponieważ ma sporo gadżetów na przyjęcia dla dzieci w dobrej cenie i dobrej jakości.

zakupy: zestaw urodzinowy Myszka Minnie; sierpień 2014

plusy: szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PlacFantazja rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 306581 z 20.08.2014

Profesjonalnie, sprawnie i szybko! Nie mam żadnych zastrzeżeń i z przyjemnością zrobię tu ponowne zakupy!

zakupy: kubeczki, talerzyki; lipiec 2014

plusy: profesjonalizm pod każdym względem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 306145 z 18.08.2014

Za każdym razem usługa wykonana jest profesjonalnie. Towar zgodnie z zamówieniem prawidłowo zapakowany. Przesyłka dociera zawsze na czas. Bardzo gotrąco polecam!

zakupy: ozdoby urodzinowe; sierpień 2014

plusy: bardzo duży asortyment,niskie ceny

minusy: brak oddziału w Szczecinie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 303689 z 31.07.2014

Duży asortyment, miła obsługa, błyskawiczna przesyła, przystępne ceny - POLECAM!

zakupy: tuby konfetti; lipiec 2014

plusy: błyskawicxzna wysyłka, miła obsługa, dobre ceny

minusy: brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martina rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 302937 z 26.07.2014

Najlepszy sklep i hurtownia. Najlepsze ceny. Wysyłka ekspresowa na dodatek kontakt z klientem rewelacyjny. Już niebawem kolejne zamówienie;D

zakupy: balony, konfetti i wiele innych; lipiec 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 301473 z 16.07.2014

Gorąco Polecam "Congee.pl" - produkty są zgodne z ofertą, wszystko dotarło w ekspresowym tempie, wspaniały kontakt z działem obsługi. Daje 10/10 punktów!

zakupy: Dekoracje urodzinowe; lipiec 2014

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 301321 z 16.07.2014

Tanio, szybko i pewnie. Polecam

zakupy: lampiony; lipiec 2014

plusy: blyskawiczna realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kejt rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 300709 z 11.07.2014

towar zgodny z opisem , szybki kontakt oraz błyskawiczna realizacja zamówień . gorąco polecam sklep na 6

zakupy: spraye do włosów, świecące bransoletki; lipiec 2014

plusy: szybko sprawnie nic dodać nic ująć

minusy: chyba brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 299573 z 04.07.2014

Fantastyczny,przemiły kontakt rzadko spotykany,błyskawiczna przesyłka,jakośc produktów doskonała i naprawdę duży wybór.Ceny bardzo konkurencyjne.Na pewno ponownie skorzystam.Polecam

zakupy: balony, dekoracja wisząca, słomki, serwetk; czerwiec 2014

plusy: przemiły kontakt,duży wybór dekoracji,konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 298161 z 25.06.2014

Bardzo szeroki wybór efektownych i niedrogich towarów, szybka wysyłka, żadnych problemów. Polecam!

zakupy: Balony lateksowe duże - 12 cali - red -; czerwiec 2014

plusy: dobre ceny, terminowość, szeroki wybór produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inez rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 297665 z 23.06.2014

Sklep wybrałam, bo miał największą ofertę potrzebną na przyjęcie urodzinowe dla mojego synka. Zdecydowanie polecam sprzedawcę - jestem bardzo zadowolona z zamówienia.

zakupy: balony, napis urodzinowy, świeczki; czerwiec 2014

plusy: szybka realizacja, szeroka oferta, dobra jakość

minusy: zdecydowanie brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zoska9 rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 296477 z 15.06.2014

Duzy wybór asortymentu i dobre ceny ;) gorąco polecam!!!!

zakupy: Gadżety urodzinowe; czerwiec 2014

plusy: Profesjonalna i szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka22 rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 295049 z 06.06.2014

Ma jedne z niższych cen wśród tego typu sklepów i naprawdę duży wybór produktów. Za każdym razem spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Gadżety urodzinowe; maj 2014

plusy: niskie ceny, duży wybór

minusy: czasem są braki na magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiakbk rekomenduje Partyshop Congee.pl opinia nr 294517 z 03.06.2014

Już raz kupowałam i byłam bardzo zadowolona i tym razem opinia potwierdziła się

zakupy: świeczki, serwetki, baner, balony; czerwiec 2014

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER