Akcesoria do chłodzenia i wyciszania PC oraz akcesoria PC.
Sklep Cooling.pl

Kontakt

tel. 22 825 03 77
Warszawa

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 644
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Cooling.pl > Opinie klientów

Sklep Cooling.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.01.2007r i posiada 646 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Grzegorz rekomenduje Cooling.pl opinia nr 417074 z 30.07.2017

Polecam tą firmę, Ekspres wysyłka a przesyłka jak zapakowana bardzo staranie i estetycznie i dużo foli bąbelkowej na której firma nie oszczędza i daje jej bardzo dużo dzięki temu przesyłki trafiają nieuszkodzone.Polecam na medal.

zakupy: SPZ GD-M20 Front Panel; lipiec 2017

plusy: Dobrze zapakowany w folię bąbel tower i szybka wysyła.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mysterdabster rekomenduje Cooling.pl opinia nr 415498 z 05.07.2017

Kompletny produkt i szybka dostawa.

zakupy: SilentiumPC panel boczny do M35; lipiec 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: Zanim produkt sie pojawil trzeba bylo czekac

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Cooling.pl opinia nr 398222 z 18.11.2016

O sklepie mogę napisać tylko w samych superlatywach. Bardzo dobry kontakt i podejście do klienta. Na każdym etapie zamówienia informacja. Kupowałem panel boczny z oknem do Aquariusa X70W. Przyjechał bardzo dobrze zabezpieczony. Wysyłka bezzwłoczna, po zaksięgowaniu płatności mail z potwierdzeniem, wysyłka i dostawa na dzień następny. Współpraca z takim sklepem to czysta przyjemność. Pozdrawiam ekipę, która zamowała się moim zamówieniem i prowadziła kontakt.

zakupy: Panel boczny z oknem do obudowy Aquarius X70W; listopad 2016

plusy: bardzo dobry kontakt, jakość produktów, niskie ceny

minusy: żadnych nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stiv rekomenduje Cooling.pl opinia nr 385138 z 08.06.2016

Pełen profesjonalizm od zapytnia e-mailem do otrzymania towaru nie minęło 48 godzin. Opakowanie towaru ekstra. Gorąco polecam każdemu !!!!

zakupy: Panel audio- usb; czerwiec 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

frycek550 rekomenduje Cooling.pl opinia nr 371186 z 28.01.2016

przez dostępność części które potrzebowałem. Regularne zakupy od 2013 roku i nigdy nie bylo problemów z towarem

zakupy: Blok wodny GPU; styczeń 2016

plusy: dostępność towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawidos9315 rekomenduje Cooling.pl opinia nr 343381 z 23.05.2015

Wszystko w najlepszym porządku, szybka dostawa, która była bardzo dobrze zabezpieczona tyle folii to dawno nie widziałem :). Pierwsze zakupy ale napewno nie ostatnie ! Bardzo fajny kontakt techniczny który wszystko wytłumaczył i oczywiście sklep bardzo polecam !

zakupy: chłodzenie cpu; maj 2015

plusy: kontakt, potwierdzenia na email

minusy: nie znalazłem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Cooling.pl opinia nr 343345 z 22.05.2015

Wszystko w najlepszym porządku, najniższe ceny, szybka dostawa, która była bardzo dobrze zabezpieczona. Pierwsze zakupy w Cooling i na pewno nie ostatnie ! Bardzo polecam.

zakupy: Obudowa, chłodzenie cpu i obudowy; maj 2015

plusy: Kontak, szybkość, ceny

minusy: Mało rzucające się w oczy oznaczenia niedostępności prod

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alan rekomenduje Cooling.pl opinia nr 341981 z 11.05.2015

Nie było jakiejś określonej przyczyny dla której wybrałem ten sklep. Po prostu jako jedyni z nielicznych posiadali produkt który mnie interesował. Dodatkowo specjalizują się w tej tematyce. Jedno wiem na pewno, jestem zadowolony z czasu realizacji i bardzo dobrej komunikacji i z racji że dalej będę modyfikował kompa to pewnie jeszcze nieraz ich odwiedzę.

zakupy: Gladius X60 window kit; maj 2015

plusy: dostępność towaru, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marciu11 rekomenduje Cooling.pl opinia nr 334057 z 05.03.2015

Są to już kolejne moje zakupy w tym sklepie, więc dla tego chętnie skierowałem od razu tu swoje kroki, gdy szukałem towaru. Kiedyś trafiłem tu po prostu z Google poszukując danego towaru. Teraz wracam tu z przyjemnością, gdyż wiem że kupię szybko i z profesjonalną obsługą. Nie wiem, może i gdzieś kupił bym taniej. Ale wiem że tu kupuję pewnie.

zakupy: szybkozłaczki do węży chłodzienia wodneg; marzec 2015

plusy: Przyjazna strona, szeroki asortyment, szybka realizacja

minusy: Na razie nie odnotowałem nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oxng rekomenduje Cooling.pl opinia nr 327241 z 13.01.2015

Szybka bezproblemowa wysyłka w 24h.

zakupy: Fractal Design Silent Series R2 92mm, 3 x Antec True Quiet 120mm; styczeń 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Cooling.pl opinia nr 325585 z 31.12.2014

Tanio, szybko, a produkty wysokiej jakości i dobrze zapakowane.

zakupy: Części chłodzenia wodnego; grudzień 2014

plusy: Niskie ceny, błyskawiczna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Cooling.pl opinia nr 321229 z 03.12.2014

Sklep wybrałem przez dostępność części które potrzebowałem

zakupy: Czesci obudowy Gladius M40; grudzień 2014

plusy: bezproblemowa chęć współpracy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Widmo-pl rekomenduje Cooling.pl opinia nr 310109 z 10.09.2014

Bywalem tam za dawnych czasów, teraz towaru jest mniej ale panowie zawsze chetnie doradza i pogadaja,generalnie znaja się na rzeczy.

zakupy: Lamptron CW611, SilentiumPC Fortis 2; wrzesień 2014

plusy: rzetelność,szybkość przesyłki,znajomość tematu

minusy: Zdjęli fajne zabawki dla lubiących podlubac w budzie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Cooling.pl opinia nr 303897 z 01.08.2014

super asortyment, tanie ceny, mila obsluga i szybko zrealizowane zamowienie (1 dzien) :)

zakupy: złączki, chłodnica, blok, oświetlenie; sierpień 2014

plusy: szybka obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vausr rekomenduje Cooling.pl opinia nr 296289 z 13.06.2014

Wybrałem ten sklep dlatego, że oferował potrzebne mi produkty w bardzo konkurencyjnej cenie. Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania oraz bardzo szybko wysłał zamówione przeze mnie produkty. Polecam.

zakupy: Prolimatech Megahalems Black; czerwiec 2014

plusy: Szeroki asortyment, czas realizacji, ceny

minusy: Brak albo jeszcze nie zauważyłem ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Cooling.pl opinia nr 289525 z 30.04.2014

Sklep ten specjalizuje się w sprzedaży produktów, które mnie interesowały więc miałem wszystko w jednym miejscu i w przystępnej cenie. Spełnił on moje oczekiwania.

zakupy: SilentiumPC Zephyr, Przedłużacz 3 pin; kwiecień 2014

plusy: Szybkość realizacji, dobry kontakt, szeroki asortyment

minusy: Brak możliwości przesyłki tańszą(chyba) pocztą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Cooling.pl opinia nr 278409 z 19.02.2014

Profesjonalna obsługa,expresowa wysyłka. Ludzie znają się na tych sprawach.

zakupy: SPZ GD-M40 PCB; luty 2014

plusy: fachowa pomoc techniczna,termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HalKu rekomenduje Cooling.pl opinia nr 277817 z 14.02.2014

Sklep zdecydowanie godny polecenia, wysyłka ekspresowa chyba najszybsza w tego typu sklepach, towar bez żadnych usterek, 100% zgodności towaru z opisem polecam każdemu i na pewno jeszcze nie raz zawitam do tego sklepu :)

zakupy: Fractal Design ARC XL; luty 2014

plusy: ekspresowa wysyłka, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian rekomenduje Cooling.pl opinia nr 277081 z 12.02.2014

kupuje w Colling.pl od lat, bardzo solidna firma ,można na nich polegać, nigdy się nie zawiodłem na Ich usługach.Polecam każdemu klikam i na drugi dzień mam w domu co zamawiałem, tak powinno być zawsze ,Wielkie Brawa

zakupy: chłodnice black water i swiftech; grudzień 2013

plusy: faktyczne stany magazynowe i szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ananiasz rekomenduje Cooling.pl opinia nr 276941 z 11.02.2014

Ekspresowe wysyłki. Ekspresowe rozpatrywanie reklamacji. Fantastyczny sklep.

zakupy: Swiftech H220, obudowa, akcesoria LC; sierpień 2013

plusy: Szybkość działania, zgodność towaru z opisem.

minusy: Skromny asortyment chłodzenia wodnego.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER