Prezenty, śmieszne upominki i zaskakujące gadżety.
Sklep Coolprezenty.pl

Kontakt

tel. 62/7412366
Pleszew

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

Froster factory

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 30
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Coolprezenty.pl > Opinie klientów

Sklep Coolprezenty.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  34% - terminowość realizacji zamówienia

  7% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.05.2011r i posiada 36 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

ala nie poleca Coolprezenty.pl opinia nr 400726 z 14.12.2016

Ludzie oszust!!!! Towar przyszedł po 3 tyg. od zamówienia. NIEKOMPLETNY!!!!! Za cenę oczywiście wszystkich zamówionych rzeczy. Po stwierdzeniu braku, nie odbiera telefonów! Sprawa jutro będzie zgłoszona.

zakupy: zegar projekcyjny; grudzień 2016

plusy: przy składaniu zmówień- anielsko miły

minusy: bezprawie- OSZUST!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz nie poleca Coolprezenty.pl opinia nr 367670 z 29.12.2015

Podpisuje się pod ponizszymi wpisami, jesli chcesz zostac oszukany i stracic pieniadze a potem miec kaca moralnego, ze zostales wystrychniety na dudka to tylko robic zakupy w tym sklepie! Mysle, ze to nawet nie jest zaden sklep, tylko po zlozeniu zamowienia idzie gosc na bazar w gluchowie czy na ptaka i tam kupuje wybrany przez zamawiajacego towar! Nastepnie co dostanie to wysle, stad zupelnie odbiegajacy towar od tego zamowionego! Bez faktury, bez kontaktu mailowego czy telefonicznego! Sprawa dla skarbowki! Odradzam, zenada, nie dajcie sie nabrac!

zakupy: Dzwonki, poduszki ktorych nie ma na stanie! A niby sa....; grudzień 2015

plusy: Brak

minusy: Wyciagaja kase bez wysylki towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz nie poleca Coolprezenty.pl opinia nr 367666 z 29.12.2015

Podpisuje się pod ponizszymi wpisami, jesli chcesz zostac oszukany i stracic pieniadze a potem miec kaca moralnego, ze zostales wystrychniety na dudka to tylko robic zakupy w tym sklepie! Mysle, ze to nawet nie jest zaden sklep, tylko po zlozeniu zamowienia idzie gosc na bazar w gluchowie czy na ptaka i tam kupuje wybrany przez zamawiajacego towar! Nastepnie co dostanie to wysle, stad zupelnie odbiegajacy towar od tego zamowionego! Bez faktury, bez kontaktu mailowego czy telefonicznego! Sprawa dla skarbowki! Odradzam, zenada, nie dajcie sie nabrac!

zakupy: Dzwonki, poduszki ktorych nie ma na stanie! A niby sa....; grudzień 2015

plusy: Brak

minusy: Wyciagaja kase bez wysylki towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia nie poleca Coolprezenty.pl opinia nr 367646 z 28.12.2015

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, wyludzacze i oszusci. Przysylaja paczki z towarem niekompletnym, z polowa towaru, oczywiscie za cene z zamowienia, bez jakiejkolwiek faktury czy rachunku. Firma z Sosnowca a towar wysylaja z lodzi. Zdecydowanie odradzam!!!!!!!

zakupy: Rozne; grudzień 2015

plusy: Brak

minusy: Oszustwo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina nie poleca Coolprezenty.pl opinia nr 313673 z 06.10.2014

Niepoważny sprzedawca, nie ma z nim kontaktu, numer podany na stronie nie odpowiada, na maile brak odpowiedzi, przesyłka dotarła z opóźnieniem a na dodatek wygląd towaru nie mógł bardziej odbiegać od prezentowanego na zdjęciu - rękawiczki które dostałam były paskudne, w zupełnie innym kolorze niż te na zdjęciach, źle wykończone, prujące się, koszmar. Już nie wspomnę że cena nieadekwatna w stosunku do jakości.

zakupy: Grzejące rękawiczki USB; październik 2014

plusy: brak

minusy: brak kontaktu, nieterminowa wysyłka, brak zgodności towa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ms_szalek nie poleca Coolprezenty.pl opinia nr 268405 z 23.12.2013

Zamawiałem produkty 12.12 widząc na stronie że "towar dostępny". Od razu wskoczył status zamówienia: w realizacji - pakowanie. Jest 23.12, przesyłka prawdopodobnie nie została jeszcze wysłana. Mailowo zapewniano mnie, że już lada dzień wysyłka. I tak kilka razy. To chyba nie oszuści ale nie radzą sobie z obsługą i można się naciąć. I nie wierzcie że towar jest od ręki. Najpierw zapytajcie żeby nie czekać 2 tyg jak ja. A pod choinką dam obietnicę...

zakupy: Gadżety; grudzień 2013

plusy: tani

minusy: ignorowanie klienta, nieterminowość, brak dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nickos rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 175689 z 15.11.2012

Wszystko super! Ekspresowa wysyłka tego samego dnia! Polecam!

zakupy: Cukierkowa bielizna + podgrzewane rękawi; listopad 2012

plusy: szybkość, oferta, ceny, znakomity kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 163457 z 29.09.2012

Kolejny raz udany towar - coś nowego na prezent.

zakupy: Łańcuchowy stojak.; wrzesień 2012

plusy: solidny sprzedawca- wszystko szybko, kontakt super

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agniecha rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 157273 z 06.09.2012

W sklepie można kupić artykuły, które są niebanalnym pomysłem na prezent. Są to rzeczy codziennego użytku w żartobliwy sposób udziwnione. Zakupiony gadżet wywołał gromki śmiech u obdarowanego - i o to mi chodziło.

zakupy: alkoholowy chińczyk; sierpień 2012

plusy: duży wybór, dobra obsługa, błyskawiczna przesyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

difda rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 131065 z 12.06.2012

poszukiwałam prezentów na wieczór panieński. Fartuszek seksi "dla niej" sprawił duzo radości, kostki też. Co do gry nie mogę się wypowiedzieć bo nie została jeszcze rozpieczętowana ale na prezenty nadawło się jak najbardziej wszystko :)

zakupy: słodkie igraszki, fartuszek do kuchni, k; czerwiec 2012

plusy: szybka realizacja i wysyłka

minusy: opcje wyszukiwania (kategorie) winny być lepiej usystema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 125197 z 19.05.2012

Zdecydowanie polecam i sklep i oferowane produkty. Pozdrawiam

zakupy: Prezenty; maj 2012

plusy: Oferowane produkty, jakość, niepowtarzalność

minusy: Jak narazie żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 120241 z 27.04.2012

Dziękuję za sprawną realizację mojego zamówienia. Po raz kolejny przekonuję się ,że takie zakupy są b.wygodną formą. Dziękuję za duży wybór towarów , za inspirację.

zakupy: Fotel dla kibica; kwiecień 2012

plusy: Zakupy bez wychoidzenia z domu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baca rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 118889 z 23.04.2012

Weryfikacja, jasne zasady, szybka wysyłka po wpłacie, kurier w ciągu 48 h - same pozytywy

zakupy: pilot dla kobiety; kwiecień 2012

plusy: jasne zasady i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mazi rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 109989 z 22.03.2012

Sklep wybrałem, ponieważ poleciła mi go znajoma. Jestem bardzo zadowolony, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, produkty najlepszej jakości :) Spełnił moje oczekiwania i ja polecę Coolprezenty.pl znajomym.

zakupy: fartuch kibica, solniczka piłki, kufel; marzec 2012

plusy: szybkość, niskie ceny, ciekawy asortyment, jakość produk

minusy: nie ma żadnych według mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 93539 z 16.01.2012

Super kontakt ze sprzedawca, dostosowanie do potrzeb klienta, szybko i bezproblemowo. Polecam serdecznie

zakupy: kufel, bokserki; styczeń 2012

plusy: tempo realizacji, kontakt ze sprzedawca

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arti rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 93409 z 14.01.2012

Kupuję tu kolejny raz i wszystko jest na wysokim poziomie.Obsługa super, towar wysokiej jakości, szybka wysyłka. Jestem zadowolony, szeroki asortyment produktów.Sklep spełnia moje oczekiwania. Polecam :)))

zakupy: poduszka Kocham Cię, świeczki, czar par; styczeń 2012

plusy: świetna obsługa, fajna strona, ciekawe produkty,szybkość

minusy: nie ma żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 91969 z 27.12.2011

szukalam ciekawych i smiesznych prezentow i jak najbardziej sklep spelnil moje oczekwiania

zakupy: lodowy kufel; grudzień 2011

plusy: produkt wart swojej ceny, szybka realizacja zamowienia

minusy: fajnie jak bedzie jeszcze wiecej ciekawych rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przylepiec rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 91027 z 16.12.2011

W sklepie znalazłam to, czego szukałam. Towar dotarł naprawdę szybko, dobrze zabezpieczony. Miła i cierpliwa ;) obsługa. Produkty zgodne z opisem. Rozsądne ceny. Fajne pomysły na upominki.

zakupy: Muzyczna poduszka, otwieracz gad- licz; grudzień 2011

plusy: szybka wysyłka, cierpliwa obsługa

minusy: Nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 90810 z 15.12.2011

wybór był przypadkowy , ale polecam sklep towar super i szybka dostawa

zakupy: ", oracy chłopak", ; grudzień 2011

plusy: szybkość dostawy , kontakt ze sklepem dobry towar

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dany rekomenduje Coolprezenty.pl opinia nr 90693 z 14.12.2011

Wybrałem ten sklep,ponieważ posiada w ofercie mnóstwo ciekawych gadżetów,z których osobiście ja i moi bliscy są bardzo zadowoleni.Polecam ten sklep,bo każdy znajdzie tu coś dla siebie.Zamówiony towar szybko jest dostarczany do klienta.

zakupy: Popielniczka- pochłaniacz USB; grudzień 2011

plusy: Łatwa i przejrzysta mapa witryny sklepu

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER