Artykuły do scrapbookingu oraz embossingu
Sklep Craftmarket.pl

Kontakt

tel. 501 44 12 22
b/d

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 41
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Craftmarket.pl > Opinie klientów

Sklep Craftmarket.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 31.08.2009r i posiada 41 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Nadzieja rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 82116 z 07.08.2011

Bardzo bogaty asortyment, spory wybór produktów. Ponadto zamówienie zrealizowane błyskawicznie.

zakupy: naklejki ażurkowe, nożyczki dekoracyjne; sierpień 2011

plusy: boagaty asortyment produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

I'mCrafty rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 80708 z 15.07.2011

Polecam ten sklep ze względu na bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedającym oraz sprawną wysyłkę :) Widać, że dbają o klienta i wychodzą mu na przeciw. Szkoda, że część produktów znajduje się w sklepie, ale nie można ich kupić, chętnie kupiłabym więcej. Przesyłka dobrze zapakowana - dotarła błyskawicznie. Jedyny poważny minus, to to, że cała zawartość prześmierdnięta jest dymem tytoniowym. Trzeba wywietrzyć przed użyciem.

zakupy: narzędzia kreatywne; lipiec 2011

plusy: sprawny kontakt, szybka wysyłka

minusy: dużo prod. niedostępnych, wszystko śmierdzi papierosami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 78365 z 07.06.2011

Już kolejny raz robię tutaj zakupy i jestem jeszcze bardziej zadowolona;) Polecam wszystkim zainteresowanym;) Dziękuje za szybka zmianę produktu;)

zakupy: folie do zaproszeń, ); czerwiec 2011

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anka rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 77951 z 01.06.2011

tak jak najbardziej, zamówienie zgodne z oczekiwaniami ;) produkty dostarczone szybko i w całości ;) na pewno jeszcze coś zakupię ;) polecam wszystkim zainteresowanym ;)

zakupy: dziurkacz magnetyczny, klej, taśma; czerwiec 2011

plusy: produkty zgodne z zamówieniem

minusy: transakcja przeprowadzona dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Estera rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 77943 z 01.06.2011

szybka obsługa, towar zgodny z opisem, duży wybór towarów

zakupy: dziurkacze, stickersy, foliówki; czerwiec 2011

plusy: dostępność

minusy: brak w stałej ofercie niektórych dziurkaczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elunia_dec rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 77692 z 28.05.2011

kupowałam u tego sprzedawcy wcześniej na allegro, byłam zadowolona z dokonywanych zakupów i dlatego, gdy został otwarty sklep, zaczęłam robić w nim zakupy

zakupy: Klej transferyczny A5, zestaw papirów; maj 2011

plusy: bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka realizacja

minusy: nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hajabuzka rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 77512 z 25.05.2011

Interesujący asortyment, wysyłka na czas, sklep na 5+

zakupy: grzebień do quillingu; maj 2011

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fiodorek32 rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 75236 z 13.04.2011

sklep z tanim bardzo duzym asortymentem. Bardzo szybka wysyłka.

zakupy: dziurkacze ozdobne; kwiecień 2011

plusy: szczegółowo opisane towary

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kinga rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 75137 z 12.04.2011

Potrzebowałam towar trudny do zdobycia w innych miejcach, w tym sklepie znalazłam go w dobrej cenie

zakupy: zszywki ozdobne, filc, dziurkacz ozdobny; kwiecień 2011

plusy: niskie ceny, NISKIE koszty wysyłki, dobry kontakt.

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magmis rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 74072 z 24.03.2011

konkurencyjne ceny, szeroki asortyment, przemila obsluga i dobry kontakta. firma otwarta na klienta super towar. POLECAM

zakupy: naklejki ażurowe; marzec 2011

plusy: ceny i duzy wybor

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiakq rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 74014 z 24.03.2011

Bogata oferta, szybka realizacja zamówienia. POLECAM!

zakupy: ozdoby koperty tasiemki papiery wiz.; marzec 2011

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewulka rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 73896 z 22.03.2011

Bogaty asortyment i niewygórowane ceny. Jestem zadowolona z zakupów. Realizacja zamówienia dość szybka, wszystko starannie zapakowane.

zakupy: papier ozdobny, dziurkacze; marzec 2011

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agac rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 73117 z 09.03.2011

Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny. Polecam

zakupy: Stikersy, dziurkacze; marzec 2011

plusy: Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 70711 z 02.02.2011

Błyskawiczna realizacja zamówienia. 100% POZYTYW

zakupy: papiery ozdobne, stickersy.; luty 2011

plusy: Kontakt i szybkość realizacji.

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margo.cz1 rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 69998 z 24.01.2011

odpowiedni dla amatorów rękodzieła :)

zakupy: stickersy, folia na kartki; styczeń 2011

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tehanu rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 69240 z 13.01.2011

Błyskawiczna przesyłka, produkty zgodne z opisem. Gorąco polecam!!!

zakupy: dziurkacz ozdobny, wytłaczarka, ; styczeń 2011

plusy: szybkośc i dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

verk85 rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 69023 z 10.01.2011

Wszystko w jak najlepszym porządku. Produkty rewelacyjne. Sklep warty polecenia.

zakupy: wytłaczarka, dziurkacze ozdobne, album...; styczeń 2011

plusy: solidność

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M&N-WFO rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 68229 z 27.12.2010

POLECAM w 100 %

zakupy: Zestaw nożyków 7 elementów; grudzień 2010

plusy: super szybka przesyłka zgodna z towarem

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misiak162 rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 67630 z 19.12.2010

Expresowa przesylka plus doskonala komunikatywnosc, wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone przed zniszczeniem bardzo dobrej jakosci towaru. Goraco polecam!!!

zakupy: quilling; grudzień 2010

plusy: Expresowa przesylka plus doskonala komunikatywnosc, wszy...

minusy: wszystko mi sie podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Shellobe_art rekomenduje Craftmarket.pl opinia nr 67258 z 15.12.2010

to moje drugie zamówienie w sklepie, na pewno zachęca do niego bardzo dobry kontakt z obsługą, duży asortyment, dobre ceny. miłą niespodziankę stanowi jakiś materiał gratis, np aplikacja lub wstążka. widać że sklep dba o każdego klienta niezależnie od wielkości zamówienia

zakupy: filc, pomponiki, ruchome oczy, druciki; grudzień 2010

plusy: natychmiastowa wysyłka, świetny kontakt

minusy: nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER