Rowery oraz części i akcesoria rowerowe.
Sklep Cyklotur.com

Kontakt

tel. 61 66 22 002
Bydgoszcz

Popularne produkty

CT, CR

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 144
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Cyklotur.com > Opinie klientów

Sklep Cyklotur.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.11.2005r i posiada 147 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Carerg rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 205278 z 12.03.2013

wybrałem ponieważ mają bardzo szeroką ofertę dzieki czemu każdy znajdzie coś dla siebie a jednocześnie część z produktów jest mocno wyszukana a u nich dostępna od ręki.

zakupy: Rama Enduro, poziomka; styczeń 2013

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtekjg rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 197569 z 05.02.2013

Cyklotur wybrałem już kilka lat temu i mimo, że nie jestem klientem tylko tego sklepu - do tego jest niezmiernie przywiązany. Obsłudze zawsze udaje się znaleźć dla mnie produkty, których poszukuję, a nie są dostępne w ofercie zasadniczej sklepu. Zamówienia realizowane są zawsze szybko i rzetelnie, obsługa jest miła i kompetentna, ceny są zawsze zadowalające (!).

zakupy: koło Sram S80, tarcza Sram Red 53T; styczeń 2013

plusy: rzetelna obsługa, dostawa na czas, konkurencyjne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarekH rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 182473 z 09.12.2012

Witam, obsluga w sklepie bardzo przyjazna i rzetelna, pojawil sie niewielki problem z brakiem jednego z towarów w moim zamówienia, po konsultacji z Doradca Klienta anulowalem ten produkt i zamieniłem na inny. Opóznilo to wysylke o 1 dzień, ale juz po wyslaniu towarów dotarly one do mnie bardzo szybko. Produkty zgodne z opisami i w swietnym stanie (zapakowane super). Polecam

zakupy: pulsometr, odzież na rower; listopad 2012

plusy: Bardzo duża, często unikatowa oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 178709 z 27.11.2012

Kierowałam się typem poszukiwanego produktu. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: zapięcia do roweru; listopad 2012

plusy: sprawnie

minusy: nie znam jeszcze tego sklepu dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Domin rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 176721 z 20.11.2012

100% polecam

zakupy: części; listopad 2012

plusy: Super kontakt , porady na każdy temat

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebb nie poleca Cyklotur.com opinia nr 123901 z 15.05.2012

IDŹCIE KUPIĆ GDZIE INDZIEJ !!! zamówiłem u nich ponad miesiąc temu na ponad 400zł. Wpłaciłem pieniądze. Przed prawie miesiąc nie byli w stanie skompletować zamówienia, tak więc anulowałem zamówienie. Czekałem kolejny tydzień na zwrot pieniędzy. Żenada :(((

zakupy: opony, łańcuch, kaseta, linki hamulcowe, ; kwiecień 2012

plusy: strona www

minusy: brak realizacji zamówienia przez 1 miesiąc zamrożone400z

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 119317 z 24.04.2012

Profesjonalna obsługa, wysłany towar był bardzo dobrze zabezpieczony.

zakupy: części rowerowe; kwiecień 2012

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sir Hans rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 116085 z 13.04.2012

Wybrałem przypadkiem, przyciągnęły szczegółowe opisy oferowanych towarów

zakupy: Nietypowe ogumienie; kwiecień 2012

plusy: Szokująco szybki czas dostawy, kontakt mailowy

minusy: bez wad, przynajmniej na razie :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Prorok rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 109785 z 21.03.2012

Sklep jak najbardziej godny polecenia, dobre ceny, duży asortyment. Możliwa bezproblemowa zmiana zawartości już złożonego zamówienia po kontakcie mailowym lub telefonicznym, który jest bardzo dobry. Delikatne komplikacje z zamówieniem zostały szybko rozwiązane. Polecam :)

zakupy: opony, licznik, hamulec i inne drobiazgi; marzec 2012

plusy: bardzo dobry kontakt, dobre ceny, duży asortyment

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 97601 z 11.02.2012

Sklep rowerowy Cyklotur był, jest i będzie najlepszy. Dlatego zawsze będę tam kupował.

zakupy: Ortlieb Ultimate 5 Plus; luty 2012

plusy: Profesjonalizm, szeroki asortyment.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brodi rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 94284 z 25.01.2012

Ceny, indywidualne podejście do klienta

zakupy: Opony Schwalbe Rocket Ron 26x2.1 Evo; styczeń 2012

plusy: tani, bogaty wybór, indywidualne podejście do Klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 93344 z 13.01.2012

Dlatego wybrałem Cyklotur ponieważ nie ma w Polsce lepszego sklepu rowerowego.

zakupy: Schwalbe Marathon Dureme; styczeń 2012

plusy: Trudno wyliczyć bo jest ich tak wiele.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 92723 z 05.01.2012

Bardzo sprawnie

zakupy: pedały, licznik; styczeń 2012

plusy: wszystki czytelnie

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 88940 z 24.11.2011

Bezproblemowe szukanie, dokładne i zgodne z prawdą(!) opisy, szybka i fachowa obsługa. Duży asortyment, informacja czy towar jest w magazynie. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!

zakupy: narzędzia do korb i suportu; listopad 2011

plusy: Szeroki asortyment i opisy towaru

minusy: stronka trochę "zamula"

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artus rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 88606 z 20.11.2011

Sprawnie i szybo działający sklep. Informacja na każdym etapie realizacji przesyłki. Towar w znakomitym stanie, dobrze opakowany i zabezpieczony na czas transportu. Szybka przesyłka. Polecam.

zakupy: Opona Schwalbe Marathon cross; listopad 2011

plusy: Rzetelna prezentacja produktu, doskonała informacja o st

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

williams rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 87890 z 10.11.2011

Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka. Swietny kontakt!

zakupy: amortyzator; listopad 2011

plusy: Szybkość i komunikatywność.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alaniemieckota rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 86814 z 24.10.2011

Bo otrzmałem szybką odpowiedź i pomoc w zakupie.

zakupy: Accent czapka, pompka accent, buff; październik 2011

plusy: działa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wilk rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 85132 z 29.09.2011

wszystko ok

zakupy: pulsometr pc 9; wrzesień 2011

plusy: szybkość, kontaktowość, zrozumienie

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 84488 z 16.09.2011

Błyskawiczna realizacja.

zakupy: Opony i dętki Schwalbe, łańcuch Shimano.; wrzesień 2011

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia.

minusy: Dla mnie, bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paw rekomenduje Cyklotur.com opinia nr 84095 z 09.09.2011

Dobra oferta i prezentacja. Szybka i bezproblemowa realizacja, bezpieczne pakowanie. W razie potrzeby łatwa i skuteczna komunikacja - dobry sklep: polecam.

zakupy: osprzęt rowerowy: narzędzia i części; sierpień 2011

plusy: dobra oferta i jej czytelność, sprawna realizacja

minusy: trochę skromna oferta kół MTB z v-brake

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER