Sprzęt i akcesoria sportowe.
Sklep Czas-Sportu.pl

Kontakt

tel. 507 741 729
Warszawa

Popularne produkty

Konfekcja zimowa, Nurkowanie, Tenis Stołowy, Na wodę, Piłka Nożna, Elektronika użytkowa, Badminton, Lomografia, Siatkówka Plażowa, Piłka Ręczna, Siatkówka, Piłka Wodna

Popularne marki

Barts, Tusa, Quickplay, Viamare, Mikasa, Butterfly, , Donic-schildkrot, Sport-net, Lomography, Talbot torro, Deuce, Marshall, Schildkrot, Schildkrot fun sports

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Czas-Sportu.pl > Opinie klientów

Sklep Czas-Sportu.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.01.2007r i posiada 20 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Filip rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 299561 z 04.07.2014

Wybrałem sklep czas-sportu ponieważ jako jedyny na Polskim runku posiadał produkt którego szukałem.

zakupy: X mini HAPPY; lipiec 2014

plusy: Rewelacyjny kontakt,szybka wysyłka!

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja G. rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 261929 z 29.11.2013

Trafiłam przypadkiem, ale skep spełnił moje oczekiwania w 100% Szybka odstawa, rzeczowa i miła obsluga. Nic dodać nic ująć. Polecam w 100% z czystym sumieniem.

zakupy: Imprex 3D Dry Combo SK - zestaw maska + fajka; listopad 2013

plusy: Świtny kontakt, porządny sprzęt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

soczek-75 rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 143325 z 22.07.2012

Wybrałam skle przez Allegro, jestem bardzo zadowolona ze względu na wysmienity kontakt i serwis oraz poziom obsługi.

zakupy: Słuchawki SkullCandy; sierpień 2011

plusy: swietny kontakt, profesjonalne rozpatrywanie reklamacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena nie poleca Czas-Sportu.pl opinia nr 81877 z 03.08.2011

Wybrałam zakupy w tym sklepie, mimo że ceny były wyższe, ze względu na gratisowy dodatek w postaci płyty DVD -instruktaż do gry w badmintona, który tak szeroko oferuje sprzedawca na swojej stronie internetowej. Niestety okazało się, że płyta jest w języku koreańskim, jeśli się ściągnie odpowiedni program, to może z napisami angielskimi, a na dodatek jest to kopia. Wg mnie jest nieuczciwy chwyt marketingowy. Jesteśmy w Polsce i jeśli ktoś oferuje jakikolwiek instruktaż, to mam prawo oczekiwać, że będzie on w języku polskim. Zdecydowałam się o tym napisać, dla tych osób, które mają podobne oczekiwania do moich.

zakupy: rakieta do badmintona, owijki, opaski; sierpień 2011

plusy: SZYBKA INFORMACJA ZWROTNA

minusy: PROPONOWANIE JAKO DODATKU GRATISOWEGO W J.OBCYM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarina994 rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 68477 z 30.12.2010

polecam , szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem cała transakcja trwała 1,5 dnia, rewelacja!!!

zakupy: boulees; grudzień 2010

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamilkosiak rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 67306 z 15.12.2010

Zamówiłem towar we wtorek.W środę wieczorem paczka została wysłana...Super obsługa ! Wielki + !!Zdecydowanie polecam sklep!Nie muszę nawet czekać na towar bo i tak wiem że będzie wspaniały...Wiadomo.Z TEGO SKLEPU!!

zakupy: Paletka, p; grudzień 2010

plusy: Doskonały : Kontakt,termin,towar. ++++++++++++++++++++++

minusy: A są jakieś?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wgi rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 46629 z 12.01.2010

Super asortyment, super kontakt, bardzo szybkie przesyłki. Kilka razy już robiłem zakupy i ani razu się nie zawiodłem. Zdecydowanie polecam.

zakupy: czapki, rękawiczki; grudzień 2009

plusy: jakość towaru, kontakt, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vance46 rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 45617 z 21.12.2009

bez zastrzeżeń. Szybko sprawnie.

zakupy: buty do sportów halowych; grudzień 2009

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 44777 z 09.12.2009

Wybrałem ten sklep, ponieważ tylko w nim znalazłem wszystkie interesujące mnie artykuły. Mało tego- jestem pewien, że gama produktów spełnia oczekiwania każdego klienta. W przyszłości ,, sportowe" zakupy będę robił tylko w sklepie Czas-Sportu.

zakupy: Rakietka CarboTec 100+ pokrowiec; listopad 2009

plusy: Jakość towaru+ termin realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 35787 z 09.06.2009

duza 5

zakupy: stiga hockey; czerwiec 2009

plusy: jak w szwajcarskim zegarku

minusy: narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadian rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 14759 z 11.04.2008

Wyśmienity kontakt. Na moją prośbę o przyśpieszenie wysyłki sprzedawca wysłał paczkę tak szybko, że już na drugi dzień miałem w skrzynce paczkę. Po za tym, bardzo tanio. Taniej niż na allegro i to znacznie. Sprzedawca wyraża duże zainteresowanie satysfakcją klienta. Dokłada wszelkich starań aby klient był zadowolony z transakcji. No i udaje mu się to.

zakupy: Rakietki Donic Top Reams 600 i 900; kwiecień 2008

plusy: Bardzo szybka realizacja, doskonały kontakt.

minusy: Chyba nie jest jeszcze zbyt duży, może więcej reklam?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafaelo rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 12941 z 01.02.2008

Sklep godny polecenia, obsługa profesjonalna. Polecam wszytkim!!!

zakupy: Donic top teams 900, pokrowiec i piłeczk; styczeń 2008

plusy: Szczegółowy opis produktów

minusy: Więcej prod. z innych dyscyplin brak sklepu w moim mieśc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mm rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 10374 z 22.11.2007

Wszystko super, bardzo mile i indywidualne traktowanie klientow - polecam!

zakupy: torba do squasha; listopad 2007

plusy: elastycznosc w podejsciu do klienta! :)

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 10367 z 22.11.2007

Wszystko w porządku. Towar dostarczony szybko.

zakupy: owijki do rakiety; listopad 2007

plusy: Duży wybór i dobry kontakt

minusy: Nie wiem nic o wadach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Heniek rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 10364 z 22.11.2007

Kupiłem Thermobag Tecnifibre na 6 rakiet. Dotarł do mnie w ciagu tygodnia produkt taki sam jak na zdjęciu bez wad.Zdecydowanie polecam.

zakupy: Thermobag Tecnifibre Tour 6R; listopad 2007

plusy: Jakość towaru

minusy: Mały wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 10347 z 21.11.2007

Wszystko przebiegło wzorcowo

zakupy: Sanki Stiga; listopad 2007

plusy: Nietypowy asortyment

minusy: Wysyłka pocztą polską

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jabu rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 8069 z 30.08.2007

Bardzo dobry kontakt na GG, szybkie potwierdzenie czy towar jest dostepny, zależało mi na tym żeby szybko odebrać sprzęt a okazało sie, że następnego dnia właściciel wyjeżdza na urlop, mimo to umówliśmy sie następnego dnia rano i bezproblemowo odebrałem rakiety. Jedynym mankamentem może być to, że nie otrzymałem paragonu na zakup, ale składam to na karb ekpresowego załatwienia zamówienia i wierze że w razie problemów z rakietami nie bedzie problemów z reklamacją.

zakupy: 2 rakietydo badmintona Yonex 20DF; lipiec 2007

plusy: b.dobry kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 8062 z 30.08.2007

towar 1 klasa

zakupy: lotki Yonex MAVIS 500 naciąg BG80; sierpień 2007

plusy: polwcam

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 6668 z 25.06.2007

Polecam sklep tenisistom i nie tylko:-)

zakupy: Sprzęt tenisowy; 22.06.2007

plusy: Dobre ceny, miła obsługa oraz szybkie wysyłki!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Czas-Sportu.pl opinia nr 6667 z 25.06.2007

zamowilem sprzet, od razu dostalem potwierdzenie i nastepnego dnia paczka zostala wyslana.

zakupy: Fischer Magnetic Pro No.1; 23.06.07

plusy: szybka i profesjonalna obsluga, towar zgodny z zamowiene

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER