Wyposażenie kuchni i nakrycie stołu oraz akcesoria łazienkowe i przedmioty do salonu i do przedpokoju.
Sklep CzerwonaMaszyna.pl

Kontakt

tel. 12 312 40 00
Kraków

Popularne produkty

Marki, Kuchnia, Salon, Jadalnia, Łazienka, Nowe!, Prezenty, Oświetlenie, Osobiste, Bar, Sypialnia, Ogród, Biuro, Przedpokój, Gwiazdka, Wyprzedaż, Dzieci, Eko + Design

Popularne marki

Alessi, Normann copenhagen, Authentics, Philippi, Menu, Eva solo, Aquanova, A di alessi, Koziol, Guzzini, Blomus, Umbra, Zack, Casa bugatti, Silit, Serax, Seletti

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 175
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

CzerwonaMaszyna.pl > Opinie klientów

Sklep CzerwonaMaszyna.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 176 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 75606 z 19.04.2011

Deska składana Joseph jest rewelacyjna , praktyczna i użyteczna .Zamówienie złożyłam w niedzielę a towar już został wysłany w poniedziałek kurierem ( tania opłata ) we wtorek już kroiłam na desce .Super sprawnośc sprzedawcy , polecam ,Polecam

zakupy: deska Joseph; kwiecień 2011

plusy: szybkośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

D.L. rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 74451 z 30.03.2011

Szukałam ciekawych, niebanalnych i solidnie wykonanych breloków do kluczy. Jestem bardzo zadowolona z zakupów

zakupy: breloki TROIKA; marzec 2011

plusy: bardzo szeroki wybór pięknych i użytecznych przedmiotów

minusy: dla mnie - brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania N. rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 67904 z 22.12.2010

Bardzo duży wybór produktów świetnych marek. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania.

zakupy: zestaw do grzanego wina, kubek termiczny; grudzień 2010

plusy: duży wybór, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 66855 z 10.12.2010

Już raz dokonywałam w nim zakupów świątecznych i byłam bardzo zadowolona. Tym razem tez się udało, choć towar, który był wystawiony na stronie jako dostępny w ciągu 1-3 dni, okazał się możliwy do sprowadzenia dopiero w styczniu. Ale od razu zaproponowano mi zbliżone towary. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona, także elementy w środku. Towary na stronie ładnie opisane choć nawigacja może być nieco utrudniona.

zakupy: kubki termiczne, kulki antystresowe; grudzień 2010

plusy: ładne zdjęcia, duży asortyment w każdej cenie, obsługa

minusy: brak niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 45318 z 17.12.2009

Sklep CzerwonaMaszynka spełnił w 100% moje oczekiwania. Miła obsługa i Bardzo Szybka dostawa:) Po prostu Superrr !! polecam :)!!

zakupy: Zestaw do pielęgnacji obuwia, siekacz; grudzień 2009

plusy: Miła obłusga, szybka dostawah

minusy: Wszystko jak najbardziej na plus:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

saper76 rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 38416 z 29.07.2009

Rewelacyjny sklep, tylko ceny wysokie.

zakupy: mydelniczka; lipiec 2009

plusy: Same zalety

minusy: wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wacław Koza rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 22072 z 30.10.2008

Bardzo łatwa i przejrzysta procedura składania zamówienia. Niezwłoczne potwierdzenie przyjęcia zamówienia. W deklarowanym terminie zawiadomienie o realizacji zamówienia. Terminowa realizacja zamówienia. Czego więcej można oczekiwać? - chyba tylko życzyć utrzymania obecnego standardu. Dziękuję :-)

zakupy: Zegar ścienny Nextime Arabic (45 cm).; październik 2008

plusy: Przejrzysta procedura i rzetelność.

minusy: Nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helwar rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 21825 z 25.10.2008

Świetne,oryginalne produkty, wysyłka ekspresowa. Minusem jest tylko dość wysoka cena.

zakupy: Otwieracz do butelek; październik 2008

plusy: oryginalność, szybkość dostawy

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

natalia rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 21818 z 24.10.2008

Bardzo szybki serwis, dobra komunikacja

zakupy: philippi dzwonek; październik 2008

plusy: bogata oferta, terminowa przesyłka

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 21556 z 18.10.2008

Bardzo polecam zakupy w czerwonej maszynie szybka dostawa towaru, profesjonalna obsługa ,monitorowanie zamówienia od złożenia do wysłania , gorąco polecam!

zakupy: Zestaw pojemników łazienkowych; październik 2008

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

idealeurope rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 20945 z 03.10.2008

Towar który zakupiliśmy jest identyczny jak na zdjęciu i szybko został dostarczony.Dziękuje

zakupy: Kosz na gazety Blomus Wires; wrzesień 2008

plusy: szybkość

minusy: wszystko mi się podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czerwiec rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 20931 z 02.10.2008

Zapłaciłem i na drugi dzień towar wysłano a następnego dnia już swój zakup miałem w domu :) Ogromny plus za szybką i fachową obsługę. Dziękuję i na pewno jeszcze do Was wrócę. Pozdrawiam. Minus to współpraca CzerwonejMaszyny z UPSem :( Ta firma kurierska to po prostu porażka.

zakupy: Zegar ścienny NexTime; październik 2008

plusy: duży wybór

minusy: współpraca z firmą kurierską UPS

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TG rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 20673 z 24.09.2008

super towar wszystko ok

zakupy: Wieszak na ubrania Zack Abilo, Ptak - wycieraczka Gift Company; wrzesień 2008

plusy: markowy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

felusia1 rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 20550 z 21.09.2008

Towar extra, szybko zrealizowane zamówienie. Jak najbardziej polecam!

zakupy: różne dodatki; wrzesień 2008

plusy: terminowość i jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zawadzkam13 rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 20113 z 10.09.2008

towar zgodny z oczekiwanym,jakościowo bez zastrzeżeń,dostarczony szybko i bez problemów

zakupy: zestaw podstawek Blomus Trayan; wrzesień 2008

plusy: kontakt i informacja bardzo dobre,szybka dostawa

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viki_v rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 20004 z 08.09.2008

Wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku, polecam!

zakupy: elektryczna tarka do sera Ariete; wrzesień 2008

plusy: Towar zgodny z opisem

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miśka rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 19780 z 04.09.2008

szybka dostawa, towar odpowiednio zabezpieczony i wyglądający tak jak na zdjęcieu. Dużym plusem są komunikaty firmy mówiące o przyjęciu zlecenia, wysłaniu towaru itd. - polecam -

zakupy: breloczek literka D; sierpień 2008

plusy: szybkośc realizacji, towar wygląda tak jak na zdjęciu

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 19569 z 02.09.2008

Złożyłam zamówienie i otrzymałam towar wcześniej niż było przewidziane na stronie. Otrzymywałam informację z każdą zmianą statusu zamówienia. Bardzo polecam sklep!!! Chętnie zrobię tam zakupy ponownie. :-)

zakupy: Dwustronna bambusowa deska do krojenia, ; sierpień 2008

plusy: towar na stronie zgadza się z otrzymanym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helanka rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 19370 z 29.08.2008

Po prostu super!!! Towar bardzo elegancki, wiadomo za co się płaci, dostarczony szybko. Warto.

zakupy: Szczotka do WC i uchwyt na papier toaletowy Zack Foccio, Tablica; sierpień 2008

plusy: Towar elegancki, na wysokim poziomie.

minusy: Bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Horaczuk rekomenduje CzerwonaMaszyna.pl opinia nr 19365 z 29.08.2008

To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Towar przychodzi błyskawicznie i zabezpieczony jest nawet bardziej niż starannie. Świetna jakość produktów i usługi.

zakupy: wizytownik Blomus, półmiski, paliwo do b; sierpień 2008

plusy: produkty dobrej jakości i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER