Akcesoria i materiały eksploatacyjne do kosiarek, kos, pilarek spalinowych oraz elektrycznych.
Sklep CzesciKosiarki.pl

Kontakt

tel. 501768994
Bydgoszcz

Popularne produkty

Noże do kosiarek i traktorków, Paski napędu i noży, Łańcuchy śniegowe na opony, Filtry powietrza i wstępne, Tłoki, pierścienie, Rozruszniki i części do rozruszników

Popularne marki

Gardinery, Produkt ue, Partner, Agroma, Aip, Pewag, Red mountain, Oregon, Tecomec, Granit, Walbro, Carlton, Tillotson, Rotary, , Arnetoli motor, E-tech, Meteor piston

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 75
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

CzesciKosiarki.pl > Opinie klientów

Sklep CzesciKosiarki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.10.2013r i posiada 75 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotrek rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 414434 z 16.06.2017

Mimo że poszukiwane przeze mnie części były trudno dostępne, oni je posiadali i wysłali w ten sam dzień.

zakupy: części; czerwiec 2017

plusy: dostępne części

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 414194 z 12.06.2017

Sklep owszem, spełnił moje oczekiwania. Stawiają na zadowolenie klienta.

zakupy: różne części; czerwiec 2017

plusy: wysokiej jakości towar

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NaP rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 414106 z 10.06.2017

Nie mam dosłownie żadnych uwag. Pełen profesjonalizm, w każdym calu. Części zakupione zostały bardzo dobrze zapakowane, dostarczine bez uszkodzeń.

zakupy: części; czerwiec 2017

plusy: dobre zabezpieczenie

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roma rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 413842 z 07.06.2017

Fachowa i szybka pomoc pracownika. Ceny mają nie za wysokie a do tego pożądany towar na stanie.

zakupy: NOże; czerwiec 2017

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 413138 z 29.05.2017

Bardzo korzystna oferta cenowa, plus za bardzo miłą obsługę.

zakupy: części do kosiarek; maj 2017

plusy: terminowość, szybka realizacja zamówienia, cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 413050 z 27.05.2017

Firma rzetelna i godna polecenia wszystkim zainteresowanym. Nie zawiodłem się.

zakupy: Części; maj 2017

plusy: dobra cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MUS rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412970 z 26.05.2017

SYSTEMATYCZNIE BYŁAM INFORMOWANA O PRZEBIEGU REALIZACJI, CAŁOŚĆ PRZEBIEGŁA W EKSPRESOWYM TEMPIE

zakupy: NOŻYCE; maj 2017

plusy: KONTAKT

minusy: NIE MA CHYBA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412838 z 25.05.2017

Sklep działa bez zarzutu, dbają o klienta.

zakupy: sekator; maj 2017

plusy: dobra jakość produktu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kas88 rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412746 z 24.05.2017

Rekomenduję ten sklep. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione w najmniejszym calu.

zakupy: Nóż rozdrabiający; maj 2017

plusy: cena, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

G. H. rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412722 z 24.05.2017

zdecydowanie polecam, wiarygodny sklep, nóż rozdrabniający ok

zakupy: Nóż rozdrabiający; maj 2017

plusy: dostępność, czas dostawy, cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412646 z 23.05.2017

Bardzo dobry kontakt z działem obsługi klienta, bieżące informacje przekazywane na maila. Ceny przystępne, ogólnie sklep na szóstkę!

zakupy: części do kosiarki; maj 2017

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EM rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412514 z 22.05.2017

Towar został dostarczony w umówionym terminie. Kompetentny pracownik, dobrze zabezpieczone części.

zakupy: części; maj 2017

plusy: terminowa dostawa

minusy: hmmmm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mazur rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412386 z 20.05.2017

pozytywna opinia za terminowość, dostępność towaru oraz dobry kontakt

zakupy: części; maj 2017

plusy: dostępność towaru

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412290 z 19.05.2017

Nóż był na stanie, został wysłany bardzo szybko, pozdrawiam

zakupy: nóz do kosiarki; maj 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje CzesciKosiarki.pl opinia nr 412186 z 18.05.2017

Trudno dostępną część dostałem w tym sklepie od ręki. Jestem bardzo zadowolony. Polecam

zakupy: części; maj 2017

plusy: szybkość działania

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER