Czytniki e-książek, ebook ereaders oraz akcesoria i oprogramowanie.
Sklep Czytio.pl

Kontakt

tel. 71 343 26 15
Wrocław

Popularne produkty

Komputery-Czytniki e-book i tablety PC-Czytniki e-book

Popularne marki

Amazon kindle, Pocketbook, Bookeen cybook, Esperanza

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 147
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Czytio.pl > Opinie klientów

Sklep Czytio.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 147 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kjamilex rekomenduje Czytio.pl opinia nr 408398 z 24.03.2017

Kontakt, czas realizacji i zgodność towaru z opisem na plus. Rzetelny sklep, pozostaje mi tylko gorąco polecić współpracę.

zakupy: Amazon Kindle 8 Touch + etui; marzec 2017

plusy: Czas realizacji zamówienia, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 407222 z 07.03.2017

Dobre opinie sklepu, polecany jako dystrybutor sprzętu pocketbook, a tego czytnika szukalem. Oczywiscie bardzo dobra oferta cenowa na czytniki, nie tylko tego producenta. Czy sklep spełnił moje oczekiwania, zdecydowanie tak bardzo szybka wysylka, produkt dostarczony w 24h tak jak deklaruje sprzedawca. Dobrze zapakowany. Polecam sklep !!!!!

zakupy: Czytnik pocketbook touch lux 3; marzec 2017

plusy: Konkurencyjne ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal_Q rekomenduje Czytio.pl opinia nr 406766 z 01.03.2017

Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania - posiadał od ręki towar, który mnie interesował.

zakupy: Oryginalne etui Kindle Paperwhite, ładowarka do PocketBook'a; luty 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Na chwilę obecną nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Czytio.pl opinia nr 406266 z 21.02.2017

Dobry kontakt, szybka odpowiedź, sprawna obsługa

zakupy: etui PREMIUM Kindle Paperwhite; luty 2017

plusy: Dokładny opis produktu, dobry kontakt

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Czytio.pl opinia nr 404146 z 26.01.2017

Uznałam że opisy czytników są bardzo obszerne i świadczą o profesjonalizmie i zależało mi również na szybkiej dostawie.Jestem zachwycona czytnikiem i tym jak szybko przyjechał.

zakupy: Pocket book Ink pad2; styczeń 2017

plusy: Rzetelność

minusy: Wszystko mi się podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jazon rekomenduje Czytio.pl opinia nr 402586 z 05.01.2017

Szybka dostawa, wszystko ok - polecam

zakupy: pocketbook InkPad 2; styczeń 2017

plusy: ceny

minusy: brak możliwości odbioru po 17

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Czytio.pl opinia nr 401434 z 21.12.2016

Pełen profesjonalizm, towar zgodny z zamówieniem, dostawa szybka i terminowa. Sprzęt zapakowany dokładnie i starannie. E-booki w prezencie na start super sprawa! Od razu można sprawdzić jak się czyta. A sam czytnik - super!

zakupy: czytnik e-book; grudzień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Czytio.pl opinia nr 398718 z 25.11.2016

Czytnik oferowany wraz z dedykowanym etui oraz paczką ebooków (700!), czego nie oferowała konkurencja. Po odbiorze towaru wszystko perfekcyjnie. Ekspresowa przesyłka i świetny kontakt. POLECAM! Czytnik - pierwszy raz korzystam, więc na razie nie mogę się wypowiadać

zakupy: Kindle Paperwhite 3 bez reklam + etui Granatowe; listopad 2016

plusy: cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yio rekomenduje Czytio.pl opinia nr 397774 z 14.11.2016

Czytnik oferowany wraz z dedykowanym etui oraz paczką ebooków (700!), czego nie oferowała konkurencja. Po odbiorze towaru wszystko perfekcyjnie. Ekspresowa przesyłka i świetny kontakt. Sam czytnik sprawia fantastyczne wrażenie, pierwszy w moich rękach, więc muszę popracować, żeby wyrazić dodatkowe opinie. Na obecną chwilę czytnik, a przede wszystkim sklep zdecydowanie POLECAM!

zakupy: Pocketbook InkPad 2 + etui; listopad 2016

plusy: szybka wysyłka, gratisy, towar zgodny z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Czytio.pl opinia nr 394070 z 27.09.2016

Sklep spełnił oczekiwania, wysyłka dobrze zabezpieczona, doszła bardzo szybko. Polecam sklep!

zakupy: Kindle Touch 8+etui; wrzesień 2016

plusy: Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Staszek. rekomenduje Czytio.pl opinia nr 392078 z 31.08.2016

Bardzo korzystna cena za zestaw czytnika PocketBook 650 Ultra + etui firmowe. Bardzo szybka reakcja na zamówienie, czytnik z etui otrzymałem na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Towar zgodny z opisem w 100%. Dobry kontakt. Pozdrawiam cały Zespół.

zakupy: Ebook PocketBook 650 Ultra + etui PocketBook.; sierpień 2016

plusy: Niewygórowane ceny.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dendryt rekomenduje Czytio.pl opinia nr 391798 z 27.08.2016

Wybrałem ten sklep ze względu na szerokość oferty, a zwłaszcza posiadanie na stanie czytników, które chciałem kupić. Przed zakupem zadałem pytanie na podany adres mailowy, na które dostałem niemal natychmiast pełną i precyzyjną odpowiedź. Towar zamówiony rano, dotarł na drugi dzień (także rano) w dobrze zabezpieczonej paczce. Pełen profesjonalizm - polecam.

zakupy: 2x Pocketbook Touch Lux 3 + 2x dopasowane etui + ładowarka; sierpień 2016

plusy: Same zalety + przejrzysta strona internetowa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sara rekomenduje Czytio.pl opinia nr 386934 z 26.06.2016

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.Natychmiastowa przesyłka.Towar bez wad.Polecam.

zakupy: PocketBook Touch Lux 3; czerwiec 2016

plusy: natychmiastowa realizacja zamówienia

minusy: sklep bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 386546 z 22.06.2016

Sklep został mi polecony przez kolegę i w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: PocketBook Touch Lux 3; czerwiec 2016

plusy: Duży wybór produktów, szybka realiacja

minusy: Jak dla mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pablo rekomenduje Czytio.pl opinia nr 385446 z 10.06.2016

Sklep ten znalazłem na Allegro, poczytałem komentarze i opinie i zdecydowałem się na zakup swojego produktu właśnie w nim.

zakupy: PocketBook 840 InkPad + etui slim+ 700 ebooków; czerwiec 2016

plusy: przystępna cena, świetny kontakt, czas realizacji

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz W rekomenduje Czytio.pl opinia nr 369066 z 12.01.2016

sklep poradził mi przyjaciel, który korzystał wcześniej z usług. Jego pozytywna opinia potwierdziła się w całości.

zakupy: PocketBook 626(2) Touch Lux 3 Czarny; styczeń 2016

plusy: rzetelność

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Czytio.pl opinia nr 349009 z 14.07.2015

Szybka obsługa.Przesyłka zakupionego towaru błyskawiczna.Polecam

zakupy: 1 x PocketBook 614 Basic 2 Czarny + etui Touch; lipiec 2015

plusy: Rzetelnośc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzychum rekomenduje Czytio.pl opinia nr 346829 z 24.06.2015

Tanio i szybka wysyłka.

zakupy: PacketBook 623; czerwiec 2015

plusy: szybka wysyłka,zgodość opisu przedmiotu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiu21 rekomenduje Czytio.pl opinia nr 346705 z 23.06.2015

Wybrałem ten sklep, ponieważ jako jedyny oferował przedmiot który chciał zakupić w tak przystępnej cenie.

zakupy: Etui Pocketbook 623/624/614/626/640 Blu; czerwiec 2015

plusy: Szybka wysyłka, dobra jakość prowadzonych usług

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madi_dd rekomenduje Czytio.pl opinia nr 346569 z 22.06.2015

Atrakcyjne ceny, dobry opis towaru, szybka wysyłka, porządnie zapakowany towar.

zakupy: Czytnik ebooków PocketBook 623 Touch Lux; czerwiec 2015

plusy: Ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER